×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki polnilna 2 v 1 dvojna stimulacija

Elementi 65 do 96 od 249 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Dream Toys Elite Renee Black

    Stimulator Renée iz kolekcije Elite blagovne znamke Dream Toys je črn stimulator z elegantnimi poudarki v zlati barvi, zaobljeno glavo in gibljivim priključkom med obema koncema. Renée ima 2 močna motorja, po enega na vsakem koncu, ki ponujata 7 vzorcev vibriranja in 3 hitrosti.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Ternence Purple

    So vaši večeri sami? Nehajte in si zagotovite ta neverjeten vibrator s čudovito funkcijo vrtenja! Zahvaljujoč 12 funkcijam vibriranja in 4 funkcijam vrtenja vam bo prineslo resnično intenziven užitek. Ima domiselno ukrivljeno obliko, da udobno doseže točko g, a hkrati v predstavo popelje tako občutljiv klitoris. Zato naredite nekaj zase in povabite tega vrtečega se prijatelja v svojo spalnico.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Happy Rabbit G-Spot Stroker Rabbit Vibrator Black

    Želite biti srečni vsak dan? Happy Rabbit vas bo osrečil, kadar koli želite! V njem se skrivata 2 motorja, poleg tresljajev pa ima tudi funkcijo v gibanju, torej nežno dvigovanje celotne gredi, ki bo dražila G-točko. Pripravite se na orgazmično ekstazo.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy For Her G-Spot Butterfly Strap-On Purple

    Dosezite veliki O, ne da bi mignili s prstom! Ultimate G-Spot Butterfly Strap-On vam ponuja 10 eksplozivnih načinov vibriranja, ki jih lahko upravljate s priročnim brezžičnim daljinskim upravljalnikom. Igrajte sami ali s partnerjem, doma ali zunaj!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gvibe Gcandy Sweet Raspberry

    Ali hrepeniš po nečem popolnem? Vodilna blagovna znamka erotičnih pripomočkov Gvibe bo izpolnila vaše želje! To je Gcandy, lep, visokokakovosten, učinkovit in močan. Hkrati bo pokazal vašo točko g in klitoris, očaral vas bo z 2 motorjema in tudi z mehkim in prijetnim silikonskim materialom. Uživajte v najboljšem na trgu!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Happy Rabbit G-Spot Pink

    Ta očarljivi zajček bo s svojim genialno ukrivljenim in zaobljenim koncem božal vašo točko g, medtem ko se ušesa držijo klitorisa in se igrajo z njim, da boste končno lahko okusili neskončno blaženost. Vibrator Happy Rabbit je zdaj večji, boljši in srečnejši! Razvijalci so prisluhnili željam svojih strank in ga opremili z 2 zmogljivima motorjema, zaradi česar je vodoodporen in polnilni prek USB-ja. Ste pripravljeni na čudovito dvojno stimulacijo in kasnejše orgazme brez primere?

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Ida Wave Dual Stimulation Massager Coral Red

    Moderen, lep, priročen in nadvse luksuzen je to dvojni stimulacijski vibrator IDA. Upravljate ga lahko preko telefonske aplikacije in ima patentirano tehnologijo WaveMotion, ki vas nikoli ne bo pustila na cedilu, saj posnema premikanje prsta in tako prinaša neverjetne valove strasti. Privoščite si najboljše, ne bo vam žal!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Joy Violet

    Naš Double Joy med seksom močno stimulira oba partnerja. U-oblika je nameščena tako znotraj kot zunaj - zagotavlja zapeljiv občutek za klitoris, točko G in penis. Ta visokotehnološka igrača, ki jo omogoča aplikacija, je izboljšana z igranjem na daljavo in še več!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Goodies Cakey G-Spot and Rabbit Silicone Vibe Fuchsia

    Ali obstaja zabaven in priročen vibrator po odlični ceni? Da, in zbirka Goodies je dokaz za to! Prinaša kakovostne spolne igrače iz vrhunskega silikona in ABS-a, vključno s tem vibratorjem Cokey z obliko in teksturo za popolno in natančno stimulacijo G-točke ter trakom za božanje klitorisa. Izbirajte med 10 funkcijami vibriranja in zaupajte svoj užitek močnemu in tihemu motorju.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Cornelius Purple

    Ali trpite zaradi hladne samote? Vibrator Cornelius jo nadomesti z vznemirljivo vročino. Njegova glava ima edinstveno sposobnost, da se segreje na neverjetnih 48 °C. Poleg tega imate tudi genialno obliko za ciljanje na G-točko in bodite pozorni na klitoris. Naj se vaša vagina dobesedno vname od strasti!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • No-Parts Avery Strapless Strapon Vibrating Dildo 22cm Black

    Si želite s partnerjem doživeti novo avanturo? No-Parts dildo brez naramnic je idealen za začetnike in izkušene raziskovalce. Je moderno dostopnega dizajna in bo prijeten tako za uporabnico kot za njenega partnerja. Izbirajte med 10 osupljivimi vzorci vibriranja in načini za enostavno in priročno preklapljanje z daljinskim upravljalnikom.

    91,90 €

    89,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Goodies Candy G-Spot Rabbit Silicone Vibe Fucshia

    Ali obstaja zabaven in priročen vibrator po odlični ceni? Da, in zbirka Goodies je dokaz za to! Prinaša kakovostne erotične igrače iz vrhunskega silikona in ABS-a, vključno s Candy vibratorjem z obliko in teksturo za popolno stimulacijo G-točke ter trakom za božanje klitorisa. Izbirajte med 10 funkcijami vibriranja in zaupajte svoj užitek močnemu in tihemu motorju.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Thrusting & Suction Dual Vibrator Purple

    Iščete pravega, se ne morete odločiti in morda ne veste, kaj storiti? Razvrstili vas bomo - to je ON! Na prvi pogled je popolnoma ljubek in lepo vijoličen. Ob prvi uporabi vas bodo presenetili čutni in pristni sunki, vznemirljive vibracije in sesanje klitorisa. To je trio še bolj mamljiv kot 3 orehi za Pepelko!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Hug Me Pink

    Pustite se zapeljati z dvojno stimulacijo tega očarljivega Satisfyerja. Zunanje ukrivljeno ramo se naslanja na vaš klitoris in ji daje vznemirljivo vibracijsko masažo. Drugi motor skrbi za notranjost nožnice, če želite, pa lahko povežete Hug Me z aplikacijo na telefonu in pustite, da vibrira v ritmu vaše najljubše glasbe ali tako intenzivno kot vaš partner z druge strani svet določa.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Novo
  • Paloqueth Rabbit Vibrator for Her with Shock Function Red

    Iščete priročen vibrator, ki vam bo pokazal, kako je v sedmih nebesih? Ta zajec iz Paloquetha je primeren tako za začetnike kot za izkušene ljubitelje spolnih igrač. Šokiral vas bo s svojimi lastnostmi! Lahko potiska, vibrira in se vrti. Kaj to pomeni? Čakajo vas najboljša seksi doživetja!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Joy Black

    Naš Double Joy med seksom močno stimulira oba partnerja. U-oblika je nameščena tako znotraj kot zunaj - zagotavlja zapeljiv občutek za klitoris, točko G in penis. Ta visokotehnološka igrača, ki jo omogoča aplikacija, je izboljšana z igranjem na daljavo in še več!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Trysta Violet

    Ali vaša g-točka hrepeni po popolni stimulaciji? Luksuzni vibrator Svakom bo prisluhnil njegovim željam in s premikajočo se žogico zadovoljil njega in vaše želje. Imenuje se Trysta in vam ponuja 7 načinov vibracij s 5 intenzivnostmi. Skriva 2 visokofrekvenčna motorja in bo ponosno vzel vaš klitoris. Dosezi angelski orgazem!

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Happy Rabbit G-Spot Clitoral Curve Vibrator Purple

    Naj vam roke počivajo in uživajte v tem dvojno stimulirajočem Happy Rabbitu! Poskrbel bo za vašo G-točko in klitoris hkrati. Ima dva kakovostna motorja in tudi svilnato mehko silikonsko površino, ki vam bo všeč. Izbirajte med 15 odličnimi hitrostmi in vzorci vibracij ter razveselite svoja občutljiva mesta.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Enchanted Bunny Purple

    Roza vibrator v obliki zajca, ki skriva močne vrtljive kroglice! Izkusite doslej neznano vznemirjenje in se prepustite enemu orgazmu za drugim. Enchanted Bunny je vaš novi erotični pomočnik z mehko silikonsko površino, vgrajeno baterijo za ponovno polnjenje in 12 pustolovskimi funkcijami. Z njim uživajte v edinstveni dvojni stimulaciji in podlegajte neskončnemu zadovoljstvu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Purple

    Za prijeten solo seks ali seks s partnerjem ne potrebujete več Tinderja. Bruno by Intense je vodoodporen, zmogljiv in ima mehko teksturo. Vabi vas k razvajanju, da povečate užitek pri drgnjenju. Opremljen je z dvema motorjema namesto enega za dvojno stimulacijo brez primere. Je vibrator za pare, z daljinskim upravljalnikom, ki vas bo zbližal. 

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • 80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Chorus Cosmic Blue

    Najbolj intuitiven vibrator za pare We-Vibe® doslej - z nastavljivim prileganjem, upravljanjem na dotik in vibracijami brez uporabe rok, ki seks dvignejo na povsem novo raven.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Ida Wave Dual Stimulation Massager Black

    Moderen, lep, priročen in izjemno luksuzen je dvojni stimulacijski vibrator IDA. Enostavno ga prilagajate preko telefonske aplikacije in ima patentirano WaveMotion tehnologijo, ki vas ne bo pustila na cedilu, saj sledi gibanju vašega prsta in tako prinaša neverjetne užitke valovanja. Uživajte najboljše, ne bo vam žal!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Miki Pulse Wave & Flickering G-Spot Vibrator Pink

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi funkcijami, ki vas bo popeljal v nebesa? Polnilna Vive Miki bo vaše sanje spremenila v resničnost! Ponuja vam 2 motorja in osupljive funkcije vibriranja ter jezik, ki neverjetno plapola in draži klitoris. Izbirajte med 10 hitrostmi in funkcijami in pustite, da to stori on, uporabite pa tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Aimi Pulse Wave & Vibrating G-Spot Rabbit Pink

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi funkcijami, ki vas bo popeljal v nebesa? Polnilna Vive Aimi spremeni vaše sanje v resničnost! Ponuja vam 3 motorje in osupljive funkcije vibriranja ter trak, ki neverjetno plapola in draži klitoris. Izbirajte med 10 hitrostmi in funkcijami in pustite, da to stori on, uporabite pa tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Nova 2

    Doživite mešani orgazem - nova in izboljšana Nova se upogiba skupaj z vami in ohranja stalen stik s klitorisom, hkrati pa stimulira točko G.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Bill Purple

    Če so se stvari v spalnici nekoliko ohladile, je Bill tisto, kar potrebujete. Stimulator za pare, ki je drugačen. Poleg 12 funkcij vibriranja in daljinskega upravljalnika za večje udobje, ima dodaten stimulator klitorisa z zajčjimi ušesi, ki vas bo pustil brez besed.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Vibrator Purple

    Želite doživeti čisto veselje? Torej samo s tistim vibratorjem Sweet Smile! Je čudovito prilagodljiv in ima vrtljive kroglice in funkcijo potiska. Zahvaljujoč dvema motorjema se bo dotaknil ne le vaše točke G, temveč tudi klitorisa. Uživajte v 10 načinih vibriranja in 5 načinih vrtenja / potiska.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Chorus Crave Coral

    Ali najdete najboljšo pomoč za svojo ljubezen? We-Vibe ima nekaj erotičnih opomnikov za pare! Refren vam bo poskrbel za udobno, nastavljivo, prilagojeno, vodeno (tudi z uporabo), njegove vibracije pa so tako opojne za oba partnerja, da si ne želita biti ljubljena brez njih. Pepel na naslednjo raven kot bedno življenje.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Ruby Glow Blush

    Pustite se zapeljati zunanji stimulaciji vulve in presredka ali pa to razkošno igračo v hipu spremenite v vibrator G-točke. Dva zmogljiva motorja vas bosta očarala z gromkimi tresljaji in tresli se boste od blaženosti, katero koli kombinacijo boste izbrali.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Rabbit Hole Black

    Zajcev ni nikoli dovolj! In to ni kateri koli zajec, je igrača s trojno močjo, saj je že na prvi pogled elegantna in večnamenska. Tako bo najprej pobožal nožnico in še posebej G-točko z 10 načini vibriranja v prijetni krožni teksturi. Obenem pa bo vaš klitoris prišel na svoj račun tudi zaradi prožnega paščka, ki lahko tudi vibrira v 10 načinih. Potem, ko igračo obrnete, boste odkrili kljun, ki ponuja sesalni občutek s 3 hitrostmi za zajamčene orgazme.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Pink

    Za prijeten seks sam ali s partnerjem ne potrebujete več Tinderja. Bruno by Intense je vodoodporen, zmogljiv, z mehko teksturo, ki vas vabi k razvajanju, da povečate užitek pri drgnjenju, in opremljen z dvema motorjema namesto enega za dvojno stimulacijo brez primere, je vibrator za pare z daljinskim upravljalnikom, ki vas bo zbližal. Kot safari po savani

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 249 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.