×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibracijski in erekcijski obročki gladko

Elementi 65 do 96 od 351 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Glorious Duo

    Zahvaljujoč svoji kompaktni, obsežni obliki, vibrirajočemu stimulatorju klitorisa in dveh obročkih za penis in moda je Satisfyer Glorious Duo idealen spremljevalec za dolge noči.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Glans Ring Silver

    Nakit in erotične igre grlo! Ta odprt prst iz neravnega jekla vas bo očaral s svojima 2 vranama in ga tako obrezanega okrasil kot neobrezan penis. Takojšnje delovanje in njegova tesnost bo povzročila hitro kvarjenje tega blaga, kar bo otežilo in otipljivo na dotik. Preizkusite tudi, kako stimulirajo uzdo in nosite prstan za zabavo, vadbo in okras!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Remote Control Double Penetrator

    Podvojite užitek in zabavo z analnim vibratorjem za nadzor. Nehajte se prepirati o vozniku in uživajte v dvojni penetraciji brez vključitve drugega partnerja.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O Monarch Wearable Butterfly Vibe Black

    Občutite metulje ne samo v trebuhu, ampak tudi na svojem najbolj občutljivem mestu. Ta metulj bo dosegel vaš klitoris in ga razveselil z intenzivnimi vibracijami, s katerimi se boste nenadoma dotaknili neba. Metulj vibrira po vsem telesu in je pritrjen na dvojni obroč, ki se razteza okoli korena penisa in tudi okoli mod. Vzletite na metuljevih krilih do novih višin užitka!

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Cocksling-2 Red

    Po mnenju Oxballsa je Cocksling-2 absolutno najboljši erekcijski prstan, kar so jih kdaj izdelali. Razumno za seks, špricanje, oralni seks, tvorijo neustavljiv srp v vaših žlezah ...

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anal Fantasy Ass-Gasm Cockring Plug

    Uživajte v najbolj eksplozivnih ejakulacijah doslej z vtičem Ass-Gasm Cockring Plug.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Diamond Cock Ring Set

    Set treh erekcijskih obročev inovativnega dizajna s premerom 2,6, 3 in 3,5 cm iz visoko kakovostnega silikonskega materiala.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Menzstuff Dual Power Ball Play Sleeve

    Se želite prepustiti razburljivemu intimnemu trenutku, povezanemu s stimulacijo testisov? V tem primeru ni nič lažjega, kot da se usedete v ta rokav in jim pošljete odmerek tresljajev, ki vam bo prav prišel. Žični daljinski upravljalnik obljublja udobno upravljanje, vodotesnost pa vam omogoča tudi igranje v kadi. Poslušajte, kaj vam šepetajo vaša jajca in izpolnite njihove skrivne želje.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tor 2 Black

    TOR 2 je prvi polnilni in vodotesen moški erekcijski prstan na svetu. TOR 2 se ponaša s 100 % močnejšimi vibracijami kot njegov predhodnik in kateri koli drug obroč podobnega tipa na trgu.

    169 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Tri-Snap Ball Spreader Black

    Podaljšajte svoje navdušenje in zadovoljstvo s tem silikonskim dodatkom. Zasnovan je tako, da podpira vzdržljivost, vzdržuje trdo erekcijo in podaljšuje intimni užitek. Je izjemno prilagodljiv, ima nastavljiv erekcijski obroč, je enostaven za rokovanje in udoben za nošenje. Primeren je tako za začetnike kot za izkušene uporabnike.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Cocksling-2 Black

    Po mnenju razvijalcev iz Oxballsa je Cocksling-2 absolutno najboljši erekcijski prstan, ki so ga kdajkoli izmislili. Primerno za seks, igrice picanja, oralni seks, ustvari neustavljivo izboklino v vaših hlačah ...

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Mighty One Ring

    Podarite svoji moškosti trenutek nenadzorovanega užitka z našim vibratorjem Mighty One. Prijeten gibljiv obroček se prilagodi poljubni velikosti, obkroži vaš penis in vam zaradi učinka ustavljanja krvnega obtoka omogoča daljši užitek in izjemno vzdržljivost.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O The Ohare XL Black

    Dvojni vibrirajoči obroč z mehkimi ušesi spremeni vašega partnerja v najljubšo vibrirajočo igračo, ki je ne boste pustili kar tako ležati. Črn, vodoodporen XL Ohare se udobno prilega in je mehak kot žamet. Motor s 4 funkcijami vibracij je izjemno močan in zaradi porednih ušes učinkovito stimulira klitoris. Silikonski obroč pomaga tudi pri ohranjanju trdne erekcije. Zato ne čakajte in poskusite z njim!

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Steel Power Tools Cockring RVS 8mm - 45mm

    Blagovna znamka Steel Power Tools, svetovno znana blagovna znamka. Je eleganten in moderen opomnik iz najkakovostnejšega nerjavnega jekla. Njegov glavni namen je okrepiti in povečati gnusnost vaše erekcije, tako da trije trajajo, kolikor želite, in vaš glavni orgazem nesramno oslabi.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sono No.25 Cockring Set Black

    Želite doživeti ekstremen in dolg užitek? Preizkusite ta komplet prstanov! Zagotovo pravite, da je za kaj 3 neuporabno… Res pa je nasprotno! Z njimi zmagajte, postavite na penis ali celo na moda. Upočasni vaš ejakulacijo, okrepi vašo erekcijo in okrepi vrhunec. Narejene so iz prijetno upogljivega silikona, ki je mehak in vas ne bo vlekel za lase.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Large Cock Ring Set

    Uživajte v intenzivni in vznemirljivi izkušnji s tem 3-delnim kompletom erekcijskih prstanov! Prstani so narejeni iz mehkega in fleksibilnega silikona za dobro in udobno prileganje. Ko je penis šibek, postavite obroč okoli korena penisa. Med erekcijo prstan omejuje pretok krvi za težjo in dolgotrajnejšo erekcijo. Posledično so tudi orgazmi bolj intenzivni.
    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Metal Ring Professional 38

    Profesionalni erekcijski obroč inovativnega in ergonomskega dizajna iz kirurškega jekla najvišje kakovosti s premerom 3,8 cm

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Legendary Duo

    Ali želite svojemu ljubljenju dodati sok? Ta prstan je kot nalašč za to! Pomagal vam bo okrepiti erekcijo in jo obdržati čim dlje, saj ne bo le skrčil penisa, ampak bo z drugim notranjim obročkom obkrožil tudi moda. Ne samo, da bo vašemu partnerju všeč 12 močnih načinov vibriranja in skupni vrhovi bodo na dosegu roke!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Cocksling-2 Ice Blue

    Po mnenju Oxballsa je Cocksling-2 absolutno najboljši erekcijski prstan, kar so jih kdaj izdelali. Razumno za seks, špricanje, oralni seks, ti tvorijo neustavljiv srp v očeh ...

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Performance Silicone Glo Cock Ring

    Narejen tako, da je udoben in žari v temi! Ker je med seksom pomembno udobje, erekcijski obroč, ki vleče in stiska, pa bo seveda naredil več škode kot koristi. Blush Performance Glo je izdelan iz prijetnega mehkega silikona, je čudovito prožen in popolnoma učinkovit.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Mr. Pleasure Remote Scrotum Teaser Black

    Vaši testisi bodo navdušeni nad vibracijami tega Mr. užitek! Narejena je iz mehkega in zelo prijetnega silikona in se na penis pritrdi s pomočjo udobnih obročkov. Potem morate samo vzeti krmilnik in narekovati vrsto vibracij, ki jih čutijo vaša jajca. In ali boste vi ali vaš partner držali daljinski upravljalnik, prepuščamo vam.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Power Ring L

    Ali niso našli samega pravega erektilnega tkiva, ki bi vam pomagalo popraviti in podaljšati erekcijo ter skrajšati leglo? Dajte Malesationu pridih inovativne ergonomije in najvišje kakovosti silikona!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Atomic Jock Humpballs Red

    HUMPBALLS je mehak kot vsak drugi korak in jasno je, da zver, ki jo poskušate uporabiti enkrat, želite uporabljati ves čas. Ni nesmrten, ker bo odložen dlje kot ves slab prstan.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Steel Power Tools Cockring RVS 8mm - 40mm

    Jekleni montažni obroč svetovno znane znamke Steel Power Tools. Je eleganten in sodoben pripomoček iz najkvalitetnejšega nerjavnega jekla. Njegov glavni namen je okrepiti in povečati odpornost vaše erekcije, tako da traja tako dolgo, kot želite in da je vaš kasnejši orgazem resnično osupljiv.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bcharmed Basic Plus Black

    Želite popestriti vašo igro? Bcharmed Basic Plus je dvojni masažni obroč z močnim mini motorjem, ki je kot nalašč za solo in partnersko igro. 100-odstotno silikon varen telesu mu omogoča prožno raztezanje za tako tesno prileganje, da boste na poti k daljšemu trajanju v trenutku. Svilnato gladek občutek v kombinaciji s petimi vzorci vibracij prinaša močnejšo erekcijo zanj in hkratni užitek klitorisa zanjo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Trainer Ring Black

    Trainer Ring, priljubljena blagovna znamka Sport Fucker, je erekcijski prstan in modna igra.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Metallic Silicone Cock Ring Set

    Ali potrebuje malo podpore med seksom, da bo vaša erekcija trdnejša in vrhunec intenzivnejši? Ta komplet 3 silikonskih prstanov s kovinskim videzom je idealen za vse, ki niste prepričani o velikosti ustreznega prstana. Poleg tega lahko prstane uporabljate na različne načine in jih nosite več naenkrat. Uživajte v dolgotrajni erekciji s fleksibilnimi obroči iz varnega silikona.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Again and Again Adjustable Love Ring

    Silikonska erekcijska zanka prilagodljive velikosti, ki se prilega vsakemu penisu in svojemu uporabniku zagotavlja dolgotrajno in čvrsto erekcijo.

    20,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Strong One Ring Vibrator

    Strong One erekcijski obroček iz prijetnega in nežnega silikona poskrbi za večjo vzdržljivost, vzdržljivost in zakasnitev ejakulacije. Poleg tega globoke vibracije stimulirajo oba partnerja hkrati in kot bonus jih je mogoče nadzorovati z aplikacijo.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O RingO 3 Pack

    Trije erekcijski obroči za 3 različne izkušnje! Uživajte v daljši erekciji, močnih orgazmih in popolnem stanju. Nosite obročke okoli penisa ali okoli mod in občutite udobje, ki ga obljublja čvrst in prožen material. Namen obroča je trdno zategniti penis pri korenu in preprečiti pretok krvi ter tako intenzivno okrepiti erekcijo. Pridobite ta komplet prstanov in presenetite ves svet s svojo neskončno erekcijo še danes!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Xocoon Couples Stimulator Ring Fuchsia

    Ali veste, da je lahko vaše ljubljenje še bolj razburljivo? Vse kar morate storiti je, da ga povabite k temu priročnemu prstanu, ki boža tako penis kot klitoris. Zahvaljujoč umiku bo penis nekoliko bolj občutljiv, njegova erekcija bo daljša, orgazem pa intenzivnejši. Dame pa bodo med penetracijo popolnoma padle na tresljaje, usmerjene v klitoris in okolico. Uživajte v najboljših izkušnjah!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Velvets Silicone Cock & Ball Ring Vibe

    Bi radi uživali med seksom še malo? Ta premišljen prstan bo navdušil oba in vaju bo z veseljem nosil! Razburljivo razdeli moda, oprime penis pri korenu in tako podpira njegovo erekcijo, mini vibrator pa lahko uživa v klitorisu s svojimi močnimi vibracijami, če ga postavite navzgor. Fleksibilen silikon se prilagaja vašim razmerjem in nošenja prstana ne boste mogli pohvaliti!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 351 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.