×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibracijski in erekcijski obročki gladko

Elementi 97 do 128 od 351 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Black Velvets Silicone Cock & Ball Ring Vibe

    Bi radi uživali med seksom še malo? Ta premišljen prstan bo navdušil oba in vaju bo z veseljem nosil! Razburljivo razdeli moda, oprime penis pri korenu in tako podpira njegovo erekcijo, mini vibrator pa lahko uživa v klitorisu s svojimi močnimi vibracijami, če ga postavite navzgor. Fleksibilen silikon se prilagaja vašim razmerjem in nošenja prstana ne boste mogli pohvaliti!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Clear

    Po letu razvoja in testiranja prihaja na trg popolnoma nepremagljiva novost – super fleksibilen Cock & Ball. Presenečeni boste, kako mehak in udoben je izdelek. Ob prvi uporabi vam bo zagotovo všeč. In z njim lahko končno nehate skrbeti, da boste izgubili erekcijo.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Metal Ring Professional 48

    Profesionalni erekcijski obroč inovativnega in ergonomskega dizajna iz kirurškega jekla najvišje kakovosti s premerom 4,8 cm

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim His Ringness The Earl Polished 48mm

    Obroč za penis je izdelan iz 100% kirurškega jekla iz nerjavečega jekla in ni le erotični kos nakita: lahko tudi podaljša in okrepi seks.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Atomic Jock Tri-Sport Adjustable Fit Cocksling Black

    Kakšna je prihodnost obročev za penis? Kateri je trenutni in najbolj priljubljen trend? Nedvomno gre za TRI-SPORT.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Premium Silicone Ring Set

    Izpolnite vse zahteve svojega partnerja s temi erekcijskimi obroči priljubljene blagovne znamke California Exotics. Set vsebuje 3 kose prstanov različnih velikosti (srednje, velike in ekstra velike) in nošenje le teh vam bo zagotovilo res močno in dolgotrajno erekcijo, o kateri ste do zdaj lahko le sanjali.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Toys Endless Cockring Regular Black

    Močan in hkrati mehak silikonski prstan znamke Shots Toys bo izboljšal vašo spolno zmogljivost že ob prvi uporabi. Nosi se na korenu penisa in se lahko uporablja tudi v kombinaciji s kondomom. S tem erekcijskim prstanom bosta navdušena oba partnerja, ona bo navdušena nad njegovo dolgo in trdno erekcijo, on pa bo užival v čudovito intenzivnem vrhuncu.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Dante II Smart Wearable Ring

    Ali veste, kako narediti svoje ljubljenje še boljše? Prinesite ta edinstven vibracijski obroč iz Magic Motion in nadzirajte njegove funkcije prek aplikacije v telefonu. Njen klitoris bo navdušil s čutnimi tresljaji in mu zagotovil daljšo in močnejšo erekcijo. Je čudovito elastična in udobna za nošenje. Izbirajte med 10 različnimi funkcijami vibracij ali odkrijte neskončne možnosti aplikacije!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O RingO Biggies Black

    Končno je tu neskončno čvrsta erekcija! Ta RingO prstan je močan, a hkrati popolnoma prilagodljiv. Penis vas ne bo le krasil, temveč ga bo tudi zategnil, s čimer bo preprečil pretok krvi in s tem okrepil in podaljšal erekcijo. Si želite dolgega in intenzivnega ljubljenja? Privoščite si ga z prstanom RingO!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Triple Ball/Cock Ring with Anal Beads Black

    Podpira sprednji del in ogreva zadnji del! Ta edinstvena igrača združuje obroček za penis in moda z analnimi kroglicami. Vse je povezano, erekcijski obroč ima nastavljiv oprijem in lahko boste uživali v popolnem vznemirjenju in prekrvavitvi! Uživajte v številnih užitkih in stimulaciji.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Trainer Ring Transparent

    Edinstven Trainer Ring priljubljene blagovne znamke Sport Fucker združuje obroček za penis in obroček za moda v eno učinkovito in edinstveno igračo.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Cock Ring with RC Ball Massager Black

    Uresničite svoje sanje o čvrsti erekciji in uživajte v masažni žogici! Ta prstan Rebel Cock je anatomsko oblikovan in se popolnoma prilega. Podpira in krepi vašo erekcijo ter vas požgečka z vibracijami na pravem mestu. Je čudovito prilagodljiv in se popolnoma prilagaja vam. Uživajte v stimulaciji testisov in perineuma ter z daljinskim upravljalnikom izbirajte med 10 načini vibriranja in 3 hitrostmi.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY NOS Deep Sea Blue

    Erekcijski prstan, ki vam bo všeč! Ste že dolgo sanjali o običajnih orgazmih? Z obročkom NOS se bodo vaše sanje uresničile. Poleg tega bo podaljšal in okrepil erekcijo, njegova prožna ušesa pa bodo objela klitoris in ga razdražila do norosti. Ta prstan nima konkurence!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Metal Ring Professional 44

    Profesionalni erekcijski obroč inovativnega in ergonomskega dizajna iz kirurškega jekla najvišje kakovosti s premerom 4,4 cm

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Spencer & Fleetwood Glow In The Dark Love Rings

    Vaš penis bo s tem žarečim erekcijskim prstanom osvetlil vašo spalnico s strastjo. Glow in the dark love rings so zdaj 3 žareči erekcijski prstani, ki jih lahko uporabite naenkrat ali vsakega posebej. Obroči so super fleksibilni, zato se prilegajo vsem premerom od 1,5 do 9 cm.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Atomic Jock UNIT-X Stretch Cocksling Black

    Spoznajte novo učinkovito igračo priljubljene blagovne znamke Oxballs. Je erekcijski obroč, ki deluje tudi kot ustrezna raztegovalka za moda.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Performance Silicone Camo Cock Ring Blue

    Ali hrepeniš po daljši in trdnejši erekciji? Preizkusite erekcijski obroč Blush Camo, ki je mehak in prožen, zato vam zagotavlja maksimalno udobje. Je ravna, tako da ne bo zdrsnila in je narejena iz mehkega silikona, tako da vam bo resnično udobno. Uživajte v daljšem ljubljenju, zaslužite si to!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O Charged Ohare Rabbit Vibe Pink

    Oba bosta uživala v tem zajcu! Prijetno potegne koren svojega penisa in okoli njegovih mod, njena ušesa pa bodo vznemirljivo vibrirala na njenem klitorisu. Narejen je iz silikona, zato je čudovito prožen in se ne le odlično prilega penisu, ampak se z ušesi prilagaja tudi ženskemu telesu. Ima 10 zmogljivih funkcij vibriranja, polni se prek USB-ja in komaj čaka, da se ljubim z vami!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Atomic Jock Humpballs Black

    HUMPBALLS je tako mehak kot kateri koli drugi obroč in jasno je, da ga boste, ko ga enkrat poskusite, želeli uporabljati ves čas. Ni nesmrten, bo pa zagotovo zdržal dlje kot vsi navadni poceni prstani.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Performance Silicone Camo Cock Ring

    Narejeno za udobno! Ker je med seksom pomembno udobje, erekcijski obroč, ki vleče in stiska, pa bo seveda naredil več škode kot koristi. Blush Performance je narejen iz prijetnega mehkega silikona, je čudovito prožen in popolnoma učinkovit.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Wooden Scrotum Clamp Black

    So bile vaše igre v zadnjem času nekoliko ekstremne? V tem primeru potrebuje tudi ekstremne dodatke, kot sta to dobro izdelano leseno zapestje in moda. Zagotovo ga lahko tudi zaklenete, zato ne oklevajte in vdihnite življenje svojim fantazijam!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Vibrating Double Penis Ring with Remote Black

    Verjetno že veste, da bo z vibrirajočim obročkom vaše ljubljenje še boljše in intenzivnejše, a verjetno le iščete pravega. Za vas imamo odlično novico – že ste jo našli! Dvojni vibracijski obroč Poloqueth ima vse, kar potrebujete od takšnega pripomočka. Ima obroček za penis in moda, zmogljiv motor, občutljivo vibrira na klitorisu, čudovito se prilega, je prilagodljiv, vodoodporen in daljinsko voden. On je tisti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Glans Ring Black

    Nakit in erotična igrača hkrati! Ta odprt prstan iz nerjavečega jekla vas bo očaral s svojima 2 kroglicama in okrasil tako obrezane kot neobrezane penise. Pritrdi se neposredno na želod in njegova tesnost povzroči rahlo zamašitev tega občutljivega predela, ki postane debel in občutljiv na dotik. Preizkusite tudi, kako je, ko žoge stimulirajo uzdo in nosite prstan za veselje, vznemirjenje in okras!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Double Diver Pink

    Vam je všeč razburljiva dvojna penetracija? Le s tem prstanom boste svoje zadovoljstvo potrojili! Preprosto ga položite na penis in pustite prožni obroč za krepitev in podporo erekcije in vzdržljivosti. Nato dodajte 12-funkcijsko vibriranje na vrh in potisnite priloženi vibrator v zadnja vrata za popolno blaženost. To ni navaden prstan, je pripomoček za popoln užitek!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Laid P.2 Silicone Cock Ring 47mm Black

    Si vedno želite najboljše zase? Če je tako, potem boste med razpoložljivimi erekcijskimi obroči izbrali tega iz Laida. Narejen je iz 100 % medicinskega silikona in je zasnovan za nošenje okoli penisa in mod. Kaj dobiš s tem? Močnejša erekcija in vrhunec v pravem trenutku. Intenzivno, okusno in opojno bo, izkoristite prstan P.2!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Share Ring Double Vibrating Cock Ring with Rabbit Ears Black

    Popolna igrača, ki bosta uživala on in on! Ta silikonski erekcijski obroč vam bo zagotovil daljšo erekcijo in s tem daljše ljubljenje. Njegova zajčja ušesa in snemljiv mini vibrator bodo poskrbeli, da bo vaš klitoris v redu in da bodo potovanja na vrh vznemirljiva za oba.
    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Locker Black

    Se vam zdi, da vam še nekaj manjka za popolno spolno izkušnjo? Stavimo, da gre za to čudovito vibrirajočo zanko za penis in moda! Zasnovan je posebej za udobno in učinkovito izboljšanje ljubljenja. Izdelan je iz visokokakovostnega silikona in je super prilagodljiv za maksimalno udobje. Uživajte v prijetnih občutkih stimulacije z vibracijami, ki bodo tam zanj in zanjo!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Black

    Želite skupaj uživati v še več erotičnih trenutkih? Zagotovite si ta čudovit in personaliziran prstan! Izdelan je tudi iz elegantnega mehkega silikona, ima ergonomsko obliko in zagotavlja še boljšo in bolj vznemirljivo penetracijo. Izbirajte med 8 močnimi programi vibriranja in se prepustite občutku stimulacije klitorisa in G-točke.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Renegade Infinity Ring Black

    Odkrijte ta intenziven raj s tem dvojnim prstanom iz NS Novelties. Je popolnoma prilagodljiv, vendar se bo udobno prilegal vaši velikosti. Narejen je tudi iz zelo kakovostnega silikona, ki je tudi kuhan za telo. Izboljšajte erekcijo in povečajte korist.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Balldo Starter Set Steel Pink

    Izvedite vse o najboljših Balldovih praksah! Ta začetni sklop je omejen na tiste, ki se držijo trga in so v skladu s končnim ringom. In kakšni so rezultati? Enostavno režite v rogljičku! Moraš poskusiti, tvoja modna točka je postala instrument uporabnosti in uporabnosti.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Smart Vibe Ring - Vibrating Black

    Želite uživati v še bolj razburljivem ljubljenju? Vemo, kako to storiti! Vibrirajte partnerjevo navdušenje. Dovolj bo, da si nadenete ta eleganten, a zelo močan vibrirajoči prstan, ki ga je posebej oblikovala prestižna blagovna znamka Tenga, da se bo prilegal kot školjka.

    84,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Black Tie Affair Cock Ring

    Želite uživati v daljši erekciji in čutnih vibracijah? Nadenite si to klasično erekcijsko zanko, prilagodite oprijem svojim potrebam in vklopite vibracije, v katerih bo vaš partner užival med ljubljenjem. Uživajte v vseh svojih erotičnih fantazijah in se ljubite vznemirljivo in dolgo!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 351 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.