×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibracijski in erekcijski obročki gladko

Elementi 129 do 160 od 351 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Rimba Latex Play Quatro Cock Ring and Ball Splitter Black

    Obroček za penis in moda, sestavljen iz 4 obročev različnih velikosti! Največji prstan (4 cm) nosite tik ob telesu, drugega okoli penisa in preostala dva manjša dela moda. Uživajte v občutku omejenega pretoka krvi, ki bo poskrbel za še trdnejšo in tršo erekcijo ter intenzivnejši vrhunec.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim His Ringness The Earl Polished 51mm

    Penny prstan je narejen iz 100% turškega kopita in ne-pokončnega kopita in ni erotične teže: lahko se tudi podaljša in reže seks.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Mr. Pleasure Vibrating Scrotum Teaser Black

    Bi radi kupili nekaj vznemirljivega za svoja jajca? Vstavite jih v mehko silikonsko torbico, povlecite penis skozi oko in s pritiskom na gumb sprožite tresljaje, ki bodo vaša moda tako pretresla, da se bodo vznemirljivi občutki razširili po telesu. Moraš poskusiti!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Rubber Cockring Set 7373 30 + 35mm

    Okrepite erekcijo in orgazem z Rimba erekcijskimi obroči. Izdelane so iz gume, zahvaljujoč kateri se odlično prilegajo. Izberite velikost, ki vam najbolj ustreza!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Cockring Transparent

    Priljubljena blagovna znamka Sport Fucker pripravlja svoj najboljši vsestranski izdelek!

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Welded Metal Cockring Set 7370 50 + 55mm

    Tesno privarjeni kovinski obroči na penisu, ki so namenjeni zaščiti in krepitvi erekcije.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Power Stretchy Rings Transparent 2 pcs

    Komplet 2 elastičnih prstanov znamke ToyJoy, oblikovanih za njegovo zadovoljstvo. Vsak od prstanov ima drugačno obliko in teksturo, kar pomeni, da vam bo vsak od njih dal različne občutke. Izdelane so iz visoko kakovostnega TPE materiala, ki je varen za telo, ne vsebuje ftalatov in je vodoodporen. Raziščite svoje navdušenje in ga pomnožite z obroči Manpower ToyJoy.

    3,79 €

    2,69 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Performance VS6 Silicone Cock & Ball Strap

    Ta okusen dodatek bo vašemu penisu dodal ne le čar, ampak predvsem vzdržljivost! Enostavno ga je obleči in seveda enostavno sleči. Ne bo obkrožil samo koren vašega penisa, ampak tudi moda! Narejen je iz čudovito prijetnega silikona, ki je tudi varen za telo in ne vleče kože.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Cockring Black

    Priljubljena blagovna znamka Sport Fucker prihaja s svojim najbolj vsestranskim izdelkom!

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Toys Double Ring Booster Black

    Zakaj je erekcijska zanka zagotovljeno udobna za vse? Ker je nastavljiv in se prilagaja vsaki velikosti. Ta zanka je celo dvojna! Narejen je iz visokokakovostnega črnega silikona in bo podpiral vašo erekcijo do največje trdote. Hitro in enostavno ga je obleči in sleči ter je kot nalašč za dolgotrajno nošenje.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perfect Fit Armour Tug Lock Clear

    Popolna stimulacija z erekcijskim obročem in analnim čepom. Želite močnejšo erekcijo in močnejši orgazem? Daj! Uporabite poživljajočo kožo v vsakem boju in stimulaciji prostate.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Tight Grabber Black

    Prilagodljiv in udoben TPR prstan iz delavnice Mister B. Uporabljate ga lahko na različne načine, tako da ga nosite na penisu ali na modih. Izdelan je v Evropi in se zaradi svoje prilagodljivosti rad prilagaja vašim potrebam.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perfect Fit Play Zone Kit - Cock Rings Set

    Komplet igralne cone - 9 obročev Xact-Fit z robustnim stožcem za shranjevanje

    61,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Ultimate Silicone Lasso

    "Kupite čips, čaka vas podaljšana vožnja !!!" Kupite erekcijsko zanko za podaljšano jahanje! Z njim potegnite penis pri korenu in si zagotovite trdnejšo in daljšo erekcijo ter tudi intenzivnejši orgazem.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Powersling Cocksling & Ballstretcher Black

    Omejena izdaja dodatnega orodja za vaš izdelek! Mehak, prejet in preizkušen material FlexTPR bo podprl vaše prednosti, jim dal sprejemljive poglede in spol. Uživajte v blagovni znamki Oxballs v kakovostnem dodatku in se zabavajte s tabo in svojim kolegom!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tor 3 Black

    Si želite v svojem ljubezenskem odnosu narediti korak naprej in si zagotoviti čudovito obojestransko zadovoljstvo? Dopolnite svoje ljubljenje z razkošnim vibrirajočim prstanom TOR 3 by Lelo, s katerim boste eksperimentirali in odkrivali nova doživetja. Preizkusite sodoben nadzor prek aplikacije in uživajte v dotiku vrhunskega silikona.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tor 3 Base Blue

    Si želite v svojem ljubezenskem odnosu narediti korak naprej in si zagotoviti čudovito obojestransko zadovoljstvo? Dopolnite svoje ljubljenje s tem razkošnim vibrirajočim prstanom TOR 3 znamke Lelo, s katerim boste eksperimentirali in odkrivali nova doživetja. Preizkusite sodoben nadzor prek aplikacije in uživajte v dotiku vrhunskega silikona.

    239 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Heloise Black

    Kaj se zgodi, ko vibrirate svoje vodenje ljubezni? Za oba bo še bolj razburljivo! Ta vibrirajoči obroč s 7 funkcijami in vgrajeno polnilno baterijo je idealen za to. Zahvaljujoč fleksibilnemu silikonu se udobno prilega na penis in krepi njegovo erekcijo. Hkrati bo pri ljubljenju čutno vibriral na klitorisu ali modih, odvisno od tega, kako ga obračate. Še bolj uživajte v intimnih trenutkih s svojim partnerjem!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sono No.48 Cockring with Ball Strap Black

    Ali hrepeniš po izjemnem užitku? V tem primeru morate poskusiti ta obroč za erekcijo penisa s trakom, ki se uporablja za držanje moda.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Ringer Cockring Clear 3 Pack

    Presežek in odstranitev erekcijskega obroča izboljšane znamke Oxballs v kompletu 3 kosov za neskončno zračenje.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Lingus Max Powerfull & Irresistible Cockring Violet

    Zmogljiv vibrirajoči prstan Lingus znamke Adrien Lastic bo poskrbel za prijetnejše erotične izkušnje za vse strastne pare. Ima zmogljiv motor, ki za vas vibrira v 3 različnih načinih, je izdelan iz super mehkega, udobnega in fleksibilnega silikona, ima ergonomsko obliko in je diskretno tih. Zato ga oblecite in pustite, da bo vaše vsakodnevno ljubljenje naredilo izjemne izkušnje!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Darkness Flexible Cock Rings Double

    Dvojni penis prstan iz visokokakovostnega usnja in gume. Z njegovo pomočjo boste okrepili in podaljšali erekcijo ter uživali tudi v intenzivnejšem vrhuncu. Uživajte v nošenju tega elegantnega in učinkovitega pripomočka in čudovito dolgega seksa.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Cockring Black Aluminium 50mm

    Iščete učinkovit in hkrati čudovit erekcijski prstan? Ta črni dragulj je izdelan iz visokokakovostnega aluminija in je udoben za nošenje. Ima ravno obliko in prijetno zaobljene robove ter vam bo zagotovil daljšo in močnejšo erekcijo, ki bo razveselila vas in vašega kolega. Preizkusite, ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen uporabnik penisa!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Wicked Weekend

    Izkusite moč vznemirjenja, pa tudi junake strastnega romana Petdeset odtenkov sive! Zgodba, polna BDSM-ja, je navdihnila tudi ta trio erotičnih igrač, ki bodo izboljšale vaše ljubezenske igre. Silikonski vibrator boža točko G, nastavljiva erekcijska zanka odloži vrhunec in žgečka klitoris, prozorni masturbator z 2 koncema pa razveseljuje tiča. Izkusite, kako je začeti popolno predigro in se ljubiti!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Latex Play Triple Cock Ring Black

    Edinstveni trije obročki za penis in moda! Vsi trije obroči, ki ga sestavljajo, so trdno pritrjeni drug na drugega in imajo različne premere. Največji (4 cm) se nosi tik ob telesu, drugi (3 cm) bo nameščen okoli moda, najmanjši (2 cm) pa na penis. Uživajte v občutku omejenega pretoka krvi, ki bo poskrbel za še trdnejšo in tršo erekcijo ter intenzivnejši vrhunec.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Tight Chomper Small Black

    Zelo tesen erekcijski prstan Master B. Nosite ga lahko na več načinov, se prilagaja, saj je izdelan iz visoko kakovostnega, fleksibilnega in udobnega TPR materiala. S tem prstanom za vašim penisom in modi uživajte v trdnejši erekciji in urejeni naravi. Izdelana je bila v Evropi.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Majestic Duo

    Zahvaljujoč vrtljivi zanki je model Satisfyer Majestic Duo, izdelan iz udobnega in nežnega silikona, mogoče uporabljati zelo prilagodljivo. Inovativni dizajn dopolnjujejo intuitivno delovanje in intenzivne vibracije.

    45,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Bswish bcharmed Basic Wave Black

    Izboljšajte svoje ljubljenje! Ta mehak in prožen vibrirajoči obroč je zasnovan tako, da se popolnoma prilega moškemu naravi, hkrati pa vznemirljivo draži partnerkin klitoris pri ljubljenju. Izdelan je iz visokokakovostnega silikona, ki je prijeten tudi za občutljiva področja. Izbirajte med 5 funkcijami vibracij in skupaj uživajte v blaženih vrhovih!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 351 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.