×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibracijski obročki

Elementi 33 do 64 od 276 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Duelist Blue

    Iščete erekcijski prstan, ki zmore vse? To je Duelist, sanjski prstan za erekcijo! Najboljše pri njem je to, da ga lahko prilagodite svoji velikosti, saj ima nastavljivo oprijem in tako ustreza čisto vsem velikostim. Njegov zmogljiv motor vam bo ponudil 12 zmogljivih načinov in z njim se boste s partnerjem odpravili v raj!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Glorious Duo

    Zahvaljujoč svoji kompaktni, obsežni obliki, vibrirajočemu stimulatorju klitorisa in dveh obročkih za penis in moda je Satisfyer Glorious Duo idealen spremljevalec za dolge noči.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O Monarch Wearable Butterfly Vibe Black

    Občutite metulje ne samo v trebuhu, ampak tudi na svojem najbolj občutljivem mestu. Ta metulj bo dosegel vaš klitoris in ga razveselil z intenzivnimi vibracijami, s katerimi se boste nenadoma dotaknili neba. Metulj vibrira po vsem telesu in je pritrjen na dvojni obroč, ki se razteza okoli korena penisa in tudi okoli mod. Vzletite na metuljevih krilih do novih višin užitka!

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Menzstuff Dual Power Ball Play Sleeve

    Se želite prepustiti razburljivemu intimnemu trenutku, povezanemu s stimulacijo testisov? V tem primeru ni nič lažjega, kot da se usedete v ta rokav in jim pošljete odmerek tresljajev, ki vam bo prav prišel. Žični daljinski upravljalnik obljublja udobno upravljanje, vodotesnost pa vam omogoča tudi igranje v kadi. Poslušajte, kaj vam šepetajo vaša jajca in izpolnite njihove skrivne želje.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Stay Hard Vibrating Tongue Ring Blue

    Okrepite svojo izkušnjo ljubljenja in si zagotovite ta vibrirajoči prstan z jezikom, ki bo pokazal klitoris vašega partnerja. Poleg tega obroč zategne penis pri korenu, kar zagotavlja daljšo in močnejšo erekcijo. Mini vibrator lahko nato uporabite ločeno, saj je odstranljiv, tako da lahko pogumno dražite katero koli občutljivo področje na telesu. Uživajte v intenzivnih orgazmih, uživajte v 10 različnih načinih vibriranja in se zabavajte ne samo v spalnici, ampak tudi v kopalnici.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Winni 2 App Controlled Penis Ring Black

    Udobno se usedite, namestite prstan Winni 2 na svoj penis in prepustite aplikaciji Svakom! Ta razkošni prstan je združljiv z modno aplikacijo, s katero boste raziskovali vibracije in njihove možnosti.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Mighty One Ring

    Podarite svoji moškosti trenutek nenadzorovanega užitka z našim vibratorjem Mighty One. Prijeten gibljiv obroček se prilagodi poljubni velikosti, obkroži vaš penis in vam zaradi učinka ustavljanja krvnega obtoka omogoča daljši užitek in izjemno vzdržljivost.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Perfect Pair 3 Green

    Satisfyer Perfect Pair 3 je priročen vsestranski! Navdušil vas bo s hrupnimi vibracijami, lahko ga namestite na penis ali celo na prst in uživate v čutnem božanju.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Cobra Purple

    Želite še bolj uživati v seksu? Oboje? Samo s tem priročnim erekcijskim prstanom! Objame penis pri korenu, s čimer okrepi in podaljša erekcijo ter pomnoži prijetne občutke med vrhuncem. Svilnato silikonsko nabraden del se bo drgnil ob klitoris in ga dražil s prijetnimi vibracijami. Skupaj uživajte v občutkih brez primere.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Vibrating Triple Cock Ring Sleeve Extender with 9 Vibration Modes Black

    Obroč za petelin ima 9 močnih načinov vibriranja z različnimi hitrostmi, nenehno prilagajajte hitrost za vadbo penisa, trenirajte svojo občutljivost za večjo vzdržljivost, občutite zabavo različnih vibracij, naredite se močnejši, močnejši in trajnejši.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Power Clit

    Doživite skupni užitek z dorcelovim klitorisom.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Legendary Duo

    Ali želite svojemu ljubljenju dodati sok? Ta prstan je kot nalašč za to! Pomagal vam bo okrepiti erekcijo in jo obdržati čim dlje, saj ne bo le skrčil penisa, ampak bo z drugim notranjim obročkom obkrožil tudi moda. Ne samo, da bo vašemu partnerju všeč 12 močnih načinov vibriranja in skupni vrhovi bodo na dosegu roke!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Mr. Pleasure Remote Scrotum Teaser Black

    Vaši testisi bodo navdušeni nad vibracijami tega Mr. užitek! Narejena je iz mehkega in zelo prijetnega silikona in se na penis pritrdi s pomočjo udobnih obročkov. Potem morate samo vzeti krmilnik in narekovati vrsto vibracij, ki jih čutijo vaša jajca. In ali boste vi ali vaš partner držali daljinski upravljalnik, prepuščamo vam.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring Silicone 10 Functions Black

    Samo dodajte ščepec vibra in nenadoma bo vaše ljubljenje polno še bolj veselih izkušenj! Ta silikonski vibrirajoči prstan Pretty Love bo poskrbel za užitek za oba partnerja. S svojim teksturiranim delom bo nežno vibrirala klitoris in z enim obročkom umaknila njegov penis ter tako okrepila in podaljšala erekcijo, z drugim obročkom pa se zatakne za moda, zahvaljujoč temu pa bo ostala na mestu. Oglejte si več navdušenja nad ljubečim seksom!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gender X Back It Up Black

    Ta edinstvena kombinacija vibrirajočega čepa in obroča na daljavo ima dva močna motorja, ki delujeta skupaj v gredi in dnu. Prilagodljivi C-obročki nudijo 3 različne položaje, medtem ko se čep v obliki čebulice zoži na vrhu in na dnu z varnostno osnovo, ki se poveže v eno gladko in prilagodljivo obliko.

    80,90 €

    60,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Urban Fushion Vibrating Couple C-Ring Blue

    Doživite sinergijo s FUSHION, užitek za par. Rebraste točke užitka ležijo na penisu in prenašajo vibracije za oba z vsakim udarcem. Povečajte intimnost, saj skupni občutki znova vžgejo strasti. Odkrijte popolno združitev užitka in povezanosti s FUSHION – kjer skupne želje najdejo svojo harmonijo.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bcharmed Basic Plus Black

    Želite popestriti vašo igro? Bcharmed Basic Plus je dvojni masažni obroč z močnim mini motorjem, ki je kot nalašč za solo in partnersko igro. 100-odstotno silikon varen telesu mu omogoča prožno raztezanje za tako tesno prileganje, da boste na poti k daljšemu trajanju v trenutku. Svilnato gladek občutek v kombinaciji s petimi vzorci vibracij prinaša močnejšo erekcijo zanj in hkratni užitek klitorisa zanjo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Dual Vibrating Soft Silicone Cock Ring with 10 Powerful Vibrations Black

    Horny vibrirajoči prstan za hudičev užitek! Njegova edinstvena oblika bo povečala vašo samozavest in vas razveselila z vibracijami. Za moda in na penis sta nameščena dva obročka, ki ju učinkovito skrčimo in s tem okrepimo in podaljšamo njegovo erekcijo. Vibracije med ljubljenjem bodo razdražile partnerjev klitoris in morda boste celo doživeli skupni vrhunec!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Strong One Ring Vibrator

    Strong One erekcijski obroček iz prijetnega in nežnega silikona poskrbi za večjo vzdržljivost, vzdržljivost in zakasnitev ejakulacije. Poleg tega globoke vibracije stimulirajo oba partnerja hkrati in kot bonus jih je mogoče nadzorovati z aplikacijo.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Xocoon Couples Stimulator Ring Fuchsia

    Ali veste, da je lahko vaše ljubljenje še bolj razburljivo? Vse kar morate storiti je, da ga povabite k temu priročnemu prstanu, ki boža tako penis kot klitoris. Zahvaljujoč umiku bo penis nekoliko bolj občutljiv, njegova erekcija bo daljša, orgazem pa intenzivnejši. Dame pa bodo med penetracijo popolnoma padle na tresljaje, usmerjene v klitoris in okolico. Uživajte v najboljših izkušnjah!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Crystal Clear Vibrating Sleeve

    Podaljšajte svoj penis in okrepite svojo stimulacijo, ljubezen s to ovojnico bo neprimerljiva! Prozorni vibrirajoči penis rokav znamke Crystal Clear je izdelan iz mehkega in fleksibilnega materiala, ima želeno realistično obliko in bo zadovoljil oba partnerja. Prilepi se na vaš penis, pospešuje erekcijo in zahvaljujoč obročku za moda se bo vedno držal na mestu. Zato ga oblecite in razveselite svojega partnerja z daljšim timskim delom in vzdušjem.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Velvets Silicone Cock & Ball Ring Vibe

    Bi radi uživali med seksom še malo? Ta premišljen prstan bo navdušil oba in vaju bo z veseljem nosil! Razburljivo razdeli moda, oprime penis pri korenu in tako podpira njegovo erekcijo, mini vibrator pa lahko uživa v klitorisu s svojimi močnimi vibracijami, če ga postavite navzgor. Fleksibilen silikon se prilagaja vašim razmerjem in nošenja prstana ne boste mogli pohvaliti!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Vibrating Double Fucker & Clitoris Stimulator with Remote Purple

    Večnamenski vibrator je bil dober za doseganje točke P ali G. med seksom lahko ugaja tako anusu kot njenemu klitorisu, medtem ko dvojni obroč okrepi njegov penis. Ali pa vstavite glavo vibratorja v njen anus in dvojni obroč ovije njegov penis in testise, da se par igra. Občutite trojno stimulacijo s klitorisom, G-točko in prostato, zaradi česar boste drhteli in trepetali med nogami.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Vibro Ring Blue

    Povečajte svojo spolno moč in užitek s tem edinstvenim vibrirajočim prstanom priljubljene blagovne znamke You2Toys.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hot Octopuss Atom Plus

    Predstavljamo vam revolucionaren erekcijski prstan svetovno znane znamke Hot Octopuss. Prstan Atom Plus združuje inovativno zasnovo, 2 integrirana in zmogljiva vibracijska motorja ter zagotavlja globoko in čutno stimulacijo na pravih mestih. Zahvaljujoč svoji prilagodljivosti in ergonomski obliki se vam bo prilegal kot školjka in od vas bo odvisno, ali ga boste uporabljali pri igri s svojo ljubo polovico ali v trenutkih ljubezni do sebe.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Dante II Smart Wearable Ring

    Ali veste, kako narediti svoje ljubljenje še boljše? Prinesite ta edinstven vibracijski obroč iz Magic Motion in nadzirajte njegove funkcije prek aplikacije v telefonu. Njen klitoris bo navdušil s čutnimi tresljaji in mu zagotovil daljšo in močnejšo erekcijo. Je čudovito elastična in udobna za nošenje. Izbirajte med 10 različnimi funkcijami vibracij ali odkrijte neskončne možnosti aplikacije!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FirmTech Tech Ring

    Obstajajo običajni erekcijski prstani in napredni in premišljeni prstani za največji užitek in učinkovitost in ta prstan iz Firmtecha je točno to. Zahvaljujoč svoji tehnologiji vam bo ta revolucionarni prstan pomagal izboljšati učinkovitost in hkrati spremljati vašo erektilno kondicijo.

    459 €

    289 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Black Knight Black

    Ta drzen, črn prstan za petelina zagotavlja močnejše erekcije, ki trajajo dlje, hkrati pa ji nudi mamljivo vožnjo, ki je ne bo nikoli pozabila! Zmogljiv motor zlahka upravljate z enim preprostim gumbom, njegovo omamno brnenje pa stimulira njeno primarno erogeno cono z užitki, ki vsakič zadenejo pravo točko. Očistite s čistilom za igrače ZT in sperite s toplo vodo.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Play with Me Arouser Vibrating C-Ring Green

    Ali želite povečati svojo korist in podaljšati čas ljubljenja? Preizkusite z vibrirajočim obročkom! Je čudovito mehka in prožna, ima mehko komoro za stimulacijo in bo s svojimi vibracijami klitoris popeljala na vrhunec blaženosti. Nanesite ga na svoj penis in odkrijte novo dimenzijo ljubezni!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Cock Ring with RC Ball Massager Black

    Uresničite svoje sanje o čvrsti erekciji in uživajte v masažni žogici! Ta prstan Rebel Cock je anatomsko oblikovan in se popolnoma prilega. Podpira in krepi vašo erekcijo ter vas požgečka z vibracijami na pravem mestu. Je čudovito prilagodljiv in se popolnoma prilagaja vam. Uživajte v stimulaciji testisov in perineuma ter z daljinskim upravljalnikom izbirajte med 10 načini vibriranja in 3 hitrostmi.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY NOS Deep Sea Blue

    Erekcijski prstan, ki vam bo všeč! Ste že dolgo sanjali o običajnih orgazmih? Z obročkom NOS se bodo vaše sanje uresničile. Poleg tega bo podaljšal in okrepil erekcijo, njegova prožna ušesa pa bodo objela klitoris in ga razdražila do norosti. Ta prstan nima konkurence!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Ring Around The Rosy Blue

    Izkusite več kot žep, poln užitka s tem raztegljivim dvojnim C-obročkom, prilagodljivim žgečkanjem žogic in teksturiranim stimulatorjem, ki zagotavlja močne vibracije z dvojnim motorjem.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 276 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.