×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibracijski obročki

Elementi 97 do 128 od 276 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Satisfyer Bullseye Dark Blue

    Satisfyer Bullseye s svojo nastavljivo velikostjo silikona zagotavlja dolgotrajne koristi z ljubečim učinkom. Prekomerne vibracije na želenem stimulatorju klitorisa lahko spremljate tudi z brezplačno aplikacijo Satisfyer Connect.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anbiguo Arkadio Glands & Perineum Stimulator Watchme Wireless Technology Compatible Black

    Arkadio ni katera koli igrača! Izstopa s številnimi funkcijami, ki jih pri podobnih izdelkih ne bi našli. Omogočil vam bo najboljšo stimulacijo glavice in presredka, ponudil vam bo 8 načinov vibriranja, super močan motor in silikonski material, ki je neverjetno prijeten na dotik. Je ergonomsko oblikovan, zato je tudi udoben za uporabo!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • BeauMents Flexxio Blue

    Vaš seks je postal rutina, ne veste, kaj bi naprej, in niti ne uživate več, kaj šele, da bi vas zadovoljili? Niste sami, vsaka druga zveza rešuje to težavo in mi vam znamo pomagati! Vibrirajte svoje erotične trenutke in skupaj uživajte v vibracijah. Ta igrača bo razveselila oba partnerja in popestrila tudi najbolj dolgočasno spalnico. 2 motorja, prilagodljiv material, 10 načinov vibracij in daljinski upravljalnik, ja, vaš spol trenutno dobiva novo dimenzijo!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Rings of Love Silicone Stimu Ring Pink

    Vas mika, da bi odkrili načine, kako še intenzivneje uživati v ljubezni? Preizkusite vibrirajoči obroč! Ta znamka Dream Toys ima snemljiv mini vibrator in nazobčan del za čutno stimulacijo klitorisa. Poleg tega umakne penis pri korenu, kar krepi in podaljšuje erekcijo in ga je zelo enostavno nadzorovati z enim samim gumbom.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Silicone Remote Foreplay Set Black

    Želite uživati v čutni predigri in še bolj vznemirljivi ljubezni s svojim partnerjem? Ta komplet je ustvarjen posebej za pare in njihove vsestranske užitke. Vsebuje privlačen vibracijski stimulator z nadzorom preko zapestnice v obliki ure in vibrirajoči obroč za praktično daljinsko upravljanje. Skupaj doživite novo raven užitka!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Vibrating Ball Cradle Black

    Vam je najbolj všeč stimulacija testisov? Tukaj imamo igračo, ki je narejena posebej za zadovoljstvo vaših žogic zahvaljujoč 9 vibrirajočim vzorcem. Potisnite v dvojno zanko, vanjo vstavite tako penis kot moda, pritisnite gumb na daljinskem upravljalniku in ga zaženite!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Love Ring

    Izkusite moč vznemirjenja, pa tudi junake strastnega romana Petdeset odtenkov sive! Zgodba, polna BDSM-ja, je navdihnila tudi ta dvojni vibrirajoči obroč na daljinskem upravljalniku. Ali hrepeniš po intenzivnejšem ljubljenju? S tem prstanom bodo vaše želje uslišane!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • BeauMents Flexxio Purple

    Vaš seks je postal rutina, ne veste, kaj bi naprej, in niti ne uživate več, kaj šele, da bi vas zadovoljili? Niste sami, vsaka druga zveza rešuje to težavo in mi vam znamo pomagati! Vibrirajte svoje erotične trenutke in skupaj uživajte v vibracijah. Ta igrača bo razveselila oba partnerja in popestrila tudi najbolj dolgočasno spalnico. 2 motorja, prilagodljiv material, 10 načinov vibracij in daljinski upravljalnik, ja, vaš spol trenutno dobiva novo dimenzijo!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Ramrod Strong Vibrating Cockring with Remote Black

    Privoščite si maksimalno razburljivo izkušnjo s tem edinstvenim vibrirajočim prstanom za penis. Narejen je iz vrhunskega črnega silikona in je sestavljen iz 2 obročev za večjo stimulacijo. Zgrabi daljinski upravljalnik in izbiraj med 10 načini močnega vibriranja!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Tammy Vibrating Ring Violet

    Dvojni vibrirajoči prstan za izjemen užitek ljubljenja za oba partnerja. Tako posebno in tako učinkovito! Popolnoma se bo držal, saj obkroži penis in moda ter nato poskrbi za okusno stimulacijo klitorisa. Vibrira v 5 načinih pri 5 hitrostih. Naj te ugrabi v raj!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Xocoon Love Connection Couples Ring Petrol

    Love Connection – Ta večsmerni vibrirajoči prstan z daljinskim upravljalnikom je ultimativni ojačevalec užitka. S svojim edinstvenim odprtim dizajnom v obliki črke C, prilagodljivim ohišjem in zmogljivima dvojnima motorjema ta vibrirajoči obroč zagotavlja intenzivne vibracije za neverjeten občutek.

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Link Up Edge Grey

    Se vam zdi, da vaše zadovoljstvo ni tako veliko? Link Up Verge je tukaj, da vam obema prinese intenziven užitek, o katerem sanjate. Ima 10 močnih funkcij za čudovito stimulacijo klitorisa, paket pa vključuje še en mehak in prilagodljiv obroč za podporo erekciji. Privoščite si nekaj več in skupaj uživajte v resničnem zadovoljstvu!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Dual Clit Flicker Enhancer Pink

    Želite doživeti še bolj intenzivno ljubezensko izkušnjo? Ta čudovito prožen in močan obroček se pritrdi na penis, kjer podpira in krepi erekcijo, pa tudi na moda, tako da se bo odlično držal. Majhni jeziki bodo nato kazali na klitoris in ga božali z močjo neskončno prijetnih vibracij. Narejen je iz mehkega silikona in je tudi polnilni, kaj bi si torej še želeli?

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance The Rechargeable Torpedo

    Prepustite se čutnim vibracijam partnerjevega penisa, mod in klitorisa. Ta luksuzna igrača ima 2 obročka, ki sta čudovito elastična in izdelana iz visokokakovostnega silikona, bo okrepila vašo erekcijo in kasnejši orgazem bo intenzivnejši kot kdajkoli prej. Hkrati je klitoris preplavljen s čudovitimi vibracijami in partnerjev vrhunec med penetracijo bo bližje kot na dosegu roke.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bcharmed Basic Plus Sea Foam

    Želite uživati? Ta dvojni vibrirajoči prstan iz 100 % silikona bo prinesel vašo ljubezen. Nenavadno je nošen in vaš penis je trdno zakoreninjen v korenini in prav tako erodira vašo erekcijo. Nato uporabimo drugi pristop k modi in vibrirajočim nosilcem nasproti klitorisu. Preučite, kako prstan ostane v mestu in koliko lahko podpira vznemirjenje in trpljenje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hueman Saturn Vibrating Cock/Ball Ring

    Sanjate o trši in dolgotrajnejši erekciji? Saturn vam ga bo dal, saj umakne penis pri korenu in prepreči pretok krvi. Lahko ga nataknete na penis ali moda in se prepustite razvajanju vibracijam, ki vam jih bodo ponudili v 3 hitrostih in 7 vzorcih. Prstan je znotraj močan in na površini prijetno mehak ter tudi vodoodporen. Ne oklevajte in se veselite!
    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Trinity Vibes Power Performance Ring 7x Silicone Cock & Ball Ring with Remote

    Oborožite se s tem vibrirajočim silikonskim prstanom, ki bo zabaval vas in vašega kolega! Ima močno vibrirajoče jedro, ki je prekrito s svilnato mehkim silikonom in prinaša razkošne občutke. Poleg tega podaljša erekcijo, jo okrepi in okrepi vrhunec. Popestrite svoje ljubezenske igre v paru!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Vibrating Double Ring Blue

    Dvojni prstan za popolno prileganje! Ujame penis in moda, kar vam daje zagotovilo, da bo ostal na mestu tudi pri najbolj divjem ljubljenju. Poleg tega krči penis pri korenu in povzroči erekcijo, medtem ko njegove vibracije intenzivno stimulirajo klitoris. Prepustite se novim ljubezenskim izkušnjam!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Power Clit Phospho

    Blagovna znamka Dorcel je najdlje od vseh, ko gre za zadovoljevanje različnih strastnih potreb. Trenutno je na trgu predstavljena nova zbirka erotičnih naprav, ki so narejene iz silikona, ki svetijo v temi.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FeelzToys Thor Cockring Black

    Naj bo sprejemljivo, da se počutite udobno in uživajte v dolgi erekciji in urinskih vibracijah za vaše bivalne prostore. Thorjev obseg vibracij lahko zatrese zatiče za palice, saj je moda, ki jo uporabljate, odvisna od vas. Ima 3 različne hitrosti in 7 vzorcev vibracij. Narejen je iz mehkega mehkega silikona, ne drugega, polje je preko USB in je vodoodporno, če hočeš?

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hueman Vibrating Cock Ring

    Uživajte v dolgotrajni erekciji in intenzivni stimulaciji s tem elegantnim in fantastičnim vibrirajočim petelinjim prstanom iz kolekcije Hueman. Mehak silikon te igrače je zelo udoben. Vibrator ima 10 različnih načinov vibriranja, vključno s 4 hitrostmi in 6 vzorci, ki jih je enostavno nastaviti z brezžičnim daljinskim upravljalnikom.
    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Thimble Black

    Eleganten vibrirajoči prstan za še bolj intenzivna doživetja ljubljenja! Je prijetno prožna, saj je narejena iz kakovostnega mehkega silikona in bo vaš penis napela in s tem okrepila njegovo erekcijo. Prstan je teksturiran po celem telesu in tresljaji bodo razveselili nosilca, predvsem pa klitoris njegove partnerke.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FeelzToys Zeus Dual Vibe Cock Ring Black

    Si predstavljate, kako bi bilo, če bi imel vaš penis nadnaravne sposobnosti? Vibrirajoči prstan Zeus bo oživel vašo domišljijo! Podaljšal in okrepil bo erekcijo, njegova dva motorja v zgornjem in spodnjem delu pa bosta vas in vašega partnerja božala s čutnimi tresljaji. Uživajte v erotičnem draženju z njim v paru ali poskusite sami.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Admire Ring Vibrating Double Cock Ring Black

    Popolna igrača, ki bosta uživala on in on! Ta silikonski erekcijski obroč vam bo zagotovil daljšo erekcijo in s tem daljšo ljubezen. Njegov teksturiran del in odstranljiv mini vibrator bosta poskrbela, da bo vaš klitoris v redu in da bodo potovanja na vrh vznemirljiva za oba.
    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hueman Vibrating Strap-on Cockring

    Ta vibrirajoči petelinski obroč znamke Hueman morate imeti v svoji zbirki. Obroč z omejevanjem krvnega pretoka zagotavlja več užitka, močnejšo in dolgotrajnejšo erekcijo ter kulminira v intenzivnejšem orgazmu.
    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Vibro Cock & Clit Sleeve Black

    Penis rokav z zanimivim dizajnom, končno konico iz trdnega materiala in priročnim mini vibratorjem. Končna konica zagotavlja vizualni podaljšek za približno 2,3 cm in stimulacijo z vsakim udarcem. Mini vibrator ima 10 zmogljivih funkcij za prefinjeno zadovoljstvo in zahvaljujoč visokokakovostnemu fleksibilnemu silikonu se rokav za penis popolnoma prilega!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Vibrating Cock Ring 584878 Black

    Kaj pa izboljšane erekcije, čutne vibracije in vznemirljiva stimulacija? Si ga želiš? Vrzite torej v košaro ta vibrirajoči erekcijski prstan, ki ima odstranljiv mini vibrator in je narejen iz prijetnega in prožnega silikona. Podprite svoje navdušenje z njim in uživajte v še bolj intenzivnih izkušnjah!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Love Ring

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi orodji znamke Fifty Shades! Ta vibrirajoči prstan je odličen dodatek k ljubljenju! Klitoris bo božal s 15 vzorci tresljajev in 5 intenzivnostmi vibracij, razveselil pa se bo tudi s penisom, ki spretno umakne obroč. Igrajte se z njim med predigro ali samostojnimi igrami, vsekakor pa poskusite, kako je skupaj doživeti orgazme.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Curitis Black

    Povečajte svojo zmogljivost in povečajte svoj užitek! V primerjavi s klasičnimi erekcijskimi obroči ta priročna erekcijska zanka izstopa z možnostjo prilagajanja vlečenja. Varno in udobno prileganje ter učinkovita uporaba sta torej zagotovljena. Zanka napne penis, s čimer okrepi in podaljša njegovo erekcijo ter pomnoži prijetne občutke med vrhuncem. Vibracije bodo takrat dražile predvsem klitoris, tako on kot ona pa bosta cenila funkcijo zanke!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ROMP Juke Vibrating Cock Ring Blue

    Ali menite, da ljubljenje ne more biti boljše? Naj vas Juke Vibration Ring prepriča v nasprotno. Njegove intenzivne vibracije bodo stimulirale klitoris, njegov mehak material pa bo obkrožil vaš penis, tako da bo nežno podpiral in krepil vašo erekcijo ter tudi pomnožil užitek vrhunca. Ljubite se še bolj čutno!

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O Charged Big O Purple

    Za vse tiste, ki trpite za kakovostjo in učinkovitostjo po razumni ceni, je tukaj ta očarljiv vibrirajoči prstan. Je močan, a hkrati čudovito prožen, zato se prilega vsem velikostim. Ima močan vibracijski motor, ki ga je mogoče udobno polniti in je usmerjen neposredno na klitoris. Naj BigO prstan postane nepogrešljiv del vaše ljubezni!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hueman Neptune Vibrating Cock Ring + Remote

    Sanjate o trši in dolgotrajnejši erekciji? Neptun vam ga bo dal, ker bo zategnil penis pri korenu in tako preprečil pretok krvi. Poleg tega boste v vibracijah uživali vi ali vaš partner. Primite daljinski upravljalnik in izbirate med 4 hitrostmi in 6 vzorci vibracij.
    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 276 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.