×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibracijski obročki

Elementi 65 do 96 od 276 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • The Screaming O Charged Ohare Rabbit Vibe Pink

    Oba bosta uživala v tem zajcu! Prijetno potegne koren svojega penisa in okoli njegovih mod, njena ušesa pa bodo vznemirljivo vibrirala na njenem klitorisu. Narejen je iz silikona, zato je čudovito prožen in se ne le odlično prilega penisu, ampak se z ušesi prilagaja tudi ženskemu telesu. Ima 10 zmogljivih funkcij vibriranja, polni se prek USB-ja in komaj čaka, da se ljubim z vami!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring 1 Black

    Vibrirajoči prstan bo spremenil vaš pogled na seks! Dala vam bo čutno stimulacijo klitorisa med ljubljenjem in čudovite skupne vrhove. Tale iz Pretty Love vas bo razveselila z mehkim silikonskim materialom in nazobčano površino, ki draži piko. Poleg tega spodbuja tudi erekcijo in odloži vrhunec. Ne izgubljajte časa, potisnite ga v voziček!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Ring True

    Toliko užitka v 3 majhnih in preprostih vibrirajočih obročkih! Prvega položite na jezik in okrepite ustni užitek, drugega pa na prst in pridite z njim, da se izgubite v njeni maternici in ugodite točki g! Nato položite zadnjega na penis in med ljubeznijo naredite tako dober klitoris.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Cock Ring Vibe with Remote

    Doživite vznemirjenje elektrostimulacije s tem šokantnim in vibrirajočim prstanom za petelina, ki vam bo pokazal vrhunec moškega užitka in naredil vašo erekcijo še močnejšo. Je neverjetno igriv, izdelan iz visokokakovostnega silikona in opremljen s funkcijo elektrostimulacije, za katero ne boste potrebovali nobenega vira energije. Okusite seksi udarce z vsakim sunkom in vibracije bodo prišle!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black & Silver Cock Ring Vibrating & Licking Silicone Rechargeable Black

    Želite še bolj uživati v ljubljenju? Povabite ga k temu edinstvenemu vibrirajočemu prstanu! Je raztegljiva, zato se prilagaja vaši velikosti ter krepi in podpira vašo erekcijo. In kaj več? Revolucionarni stimulator bo vneto vibriral in skrbel za ugodje klitorisa, zato uživajte!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Casual Love Vibrating Ring Purple

    Želite okrepiti užitek ljubljenja? Vibracijski prstan Casual Love je ljubek pripomoček z dizajnom medvedka, primeren ne samo za začetnike. Narejen je iz fleksibilnega TPR-ja, tako da se prilagaja poljubni velikosti, medvedek pa bo s svojimi vibracijami razveselil klitoris. Preizkusite nekaj novega in uživajte v doslej neodkritih izkušnjah.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Spartacus R

    Uživajte v svoji spolni izkušnji z neverjetnim Spartacom, ki je bil zasnovan tako, da zadovolji njega in njo, skupaj pa sta pripeljala do orgazma. Združuje več preizkušenih igrač v enem in tako hkrati deluje kot erekcijski obroč, dražilec klitorisa, masažer za moda in rokav za penis.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Vibrating Double Penis Ring with Remote Black

    Verjetno že veste, da bo z vibrirajočim obročkom vaše ljubljenje še boljše in intenzivnejše, a verjetno le iščete pravega. Za vas imamo odlično novico – že ste jo našli! Dvojni vibracijski obroč Poloqueth ima vse, kar potrebujete od takšnega pripomočka. Ima obroček za penis in moda, zmogljiv motor, občutljivo vibrira na klitorisu, čudovito se prilega, je prilagodljiv, vodoodporen in daljinsko voden. On je tisti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Winni Purple

    Naj vam SVAKOM predstavi: vibracijski prstan Winni, namenjen parom s pustolovsko žilico. Winni ne pomaga le podaljšati moške vzdržljivosti, ampak tudi stimulirati ženski klitoris. Winni je vodoodporen, zato lahko začnete z akcijo tudi v kopalni kadi ali bazenu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Playboy The 3 Way Black

    Ali sanjate o odkrivanju novih vznemirljivih izkušenj? Tako edinstvena igrača vas bo razveselila! Izdelan je iz kakovostnega, gladkega silikona in je obroček za penis in moda, ki prijetno zategne ter podpira in krepi vašo erekcijo. Nato imamo teksturirane "tipalke" z 10 hitrostmi in ritmi vibriranja za različne možnosti užitka. Naj vas premamijo vaše fantazije in uživajte v ekstra čutnih občutkih!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Double Diver Pink

    Vam je všeč razburljiva dvojna penetracija? Le s tem prstanom boste svoje zadovoljstvo potrojili! Preprosto ga položite na penis in pustite prožni obroč za krepitev in podporo erekcije in vzdržljivosti. Nato dodajte 12-funkcijsko vibriranje na vrh in potisnite priloženi vibrator v zadnja vrata za popolno blaženost. To ni navaden prstan, je pripomoček za popoln užitek!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Vibrating Silicone Super Ring Black

    Penis varno drži obroček za petelin in pomaga ustvariti izjemno trdo erekcijo. Stimulator klitorisa ima odstranljivo vibro kroglo in stimulativne pike, ki pomagajo do osupljivih orgazmov. jaz

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Share Ring Double Vibrating Cock Ring with Rabbit Ears Black

    Popolna igrača, ki bosta uživala on in on! Ta silikonski erekcijski obroč vam bo zagotovil daljšo erekcijo in s tem daljše ljubljenje. Njegova zajčja ušesa in snemljiv mini vibrator bodo poskrbeli, da bo vaš klitoris v redu in da bodo potovanja na vrh vznemirljiva za oba.
    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Locker Black

    Se vam zdi, da vam še nekaj manjka za popolno spolno izkušnjo? Stavimo, da gre za to čudovito vibrirajočo zanko za penis in moda! Zasnovan je posebej za udobno in učinkovito izboljšanje ljubljenja. Izdelan je iz visokokakovostnega silikona in je super prilagodljiv za maksimalno udobje. Uživajte v prijetnih občutkih stimulacije z vibracijami, ki bodo tam zanj in zanjo!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Black

    Želite skupaj uživati v še več erotičnih trenutkih? Zagotovite si ta čudovit in personaliziran prstan! Izdelan je tudi iz elegantnega mehkega silikona, ima ergonomsko obliko in zagotavlja še boljšo in bolj vznemirljivo penetracijo. Izbirajte med 8 močnimi programi vibriranja in se prepustite občutku stimulacije klitorisa in G-točke.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Black Tie Affair Cock Ring

    Želite uživati v daljši erekciji in čutnih vibracijah? Nadenite si to klasično erekcijsko zanko, prilagodite oprijem svojim potrebam in vklopite vibracije, v katerih bo vaš partner užival med ljubljenjem. Uživajte v vseh svojih erotičnih fantazijah in se ljubite vznemirljivo in dolgo!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Smart Vibe Ring - Vibrating Black

    Želite uživati v še bolj razburljivem ljubljenju? Vemo, kako to storiti! Vibrirajte partnerjevo navdušenje. Dovolj bo, da si nadenete ta eleganten, a zelo močan vibrirajoči prstan, ki ga je posebej oblikovala prestižna blagovna znamka Tenga, da se bo prilegal kot školjka.

    84,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O The Two-O

    Radi uporabljate vibrirajoče obroče, a se pogosto prepirate glede vibracij? Preizkusite vibracijski obroč z dvema motorjema! Eden zanj in drugi za, vibracije za vse. Obroček je čudovito prožen in vam ne bo zagotovil le dolgo in trdno erekcijo, temveč tudi prijetno stimulacijo ne le klitorisa, ampak tudi mod. Končno lahko skupaj pridete na vrh, zato ne zamudite te priložnosti.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Teal Tickler

    Uživajte v stilu, intenzivno in igrivo. Ta erekcijski obroč krepi vašo erekcijo in močno trza partnerjev klitoris. Narejen je iz svilnato mehkega silikona, ki je prilagodljiv in se prilagaja vaši velikosti. Nato boste z enim gumbom začeli intenzivno vibrirati in dobra vožnja se lahko začne!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Mr. Pleasure Vibrating Scrotum Teaser Black

    Bi radi kupili nekaj vznemirljivega za svoja jajca? Vstavite jih v mehko silikonsko torbico, povlecite penis skozi oko in s pritiskom na gumb sprožite tresljaje, ki bodo vaša moda tako pretresla, da se bodo vznemirljivi občutki razširili po telesu. Moraš poskusiti!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Jammy Cock Ring Vibrator with Clitoral Stimulator Black

    Daljše in trdnejše erekcije ter vznemirljive vibracije? Ja, z Jammyjem je vse mogoče! Je erekcijski obroč in vibrator hkrati. Varno se prilega penisu, saj je sestavljen iz 3 obročev, ki med drugim poskrbijo za močnejšo erekcijo. Izbirajte med 12 funkcijami vibriranja in pustite, da jeziki med seksom zapeljivo božajo klitoris.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tor 3 Black

    Si želite v svojem ljubezenskem odnosu narediti korak naprej in si zagotoviti čudovito obojestransko zadovoljstvo? Dopolnite svoje ljubljenje z razkošnim vibrirajočim prstanom TOR 3 by Lelo, s katerim boste eksperimentirali in odkrivali nova doživetja. Preizkusite sodoben nadzor prek aplikacije in uživajte v dotiku vrhunskega silikona.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Heloise Black

    Kaj se zgodi, ko vibrirate svoje vodenje ljubezni? Za oba bo še bolj razburljivo! Ta vibrirajoči obroč s 7 funkcijami in vgrajeno polnilno baterijo je idealen za to. Zahvaljujoč fleksibilnemu silikonu se udobno prilega na penis in krepi njegovo erekcijo. Hkrati bo pri ljubljenju čutno vibriral na klitorisu ali modih, odvisno od tega, kako ga obračate. Še bolj uživajte v intimnih trenutkih s svojim partnerjem!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Vibro C&B Ring Black

    Obroč za penis/moda, zasnovan tako, da vam pomaga doseči dolgotrajnejšo in močnejšo erekcijo z žgečkanjem klitorisa. 10 močnih vibracijskih funkcij zagotavlja izjemno stimulacijo.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tor 3 Base Blue

    Si želite v svojem ljubezenskem odnosu narediti korak naprej in si zagotoviti čudovito obojestransko zadovoljstvo? Dopolnite svoje ljubljenje s tem razkošnim vibrirajočim prstanom TOR 3 znamke Lelo, s katerim boste eksperimentirali in odkrivali nova doživetja. Preizkusite sodoben nadzor prek aplikacije in uživajte v dotiku vrhunskega silikona.

    239 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Play with Me Arouser Vibrating C-Ring Pink

    Si želite povečati svoj užitek in podaljšati čas ljubljenja? Preizkusite s tem vibrirajočim prstanom! Je čudovito mehak in prožen, ima mehke stimulacijske izbokline in bo s svojimi vibracijami klitoris popeljal na vrhunec blaženosti. Nanesite ga na svoj penis in odkrijte novo dimenzijo ljubljenja!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Lingus Max Powerfull & Irresistible Cockring Violet

    Zmogljiv vibrirajoči prstan Lingus znamke Adrien Lastic bo poskrbel za prijetnejše erotične izkušnje za vse strastne pare. Ima zmogljiv motor, ki za vas vibrira v 3 različnih načinih, je izdelan iz super mehkega, udobnega in fleksibilnega silikona, ima ergonomsko obliko in je diskretno tih. Zato ga oblecite in pustite, da bo vaše vsakodnevno ljubljenje naredilo izjemne izkušnje!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Elite Joel Black

    Eleganca in zmogljivost skupaj? Ja! Vibracijski prstan Joel iz kolekcije Prestige bo izstopal na vaši nočni omarici zahvaljujoč razkošni kombinaciji črnega mehkega silikona in zlatih detajlov. Ponuja vam 7 vibrirajočih vzorcev in 3 hitrosti, v katerih bo klitoris užival med ljubljenjem. Penis se nato umakne pri korenu in okoli mod, tako da se bo zataknil tudi med bolj divjim delovanjem. Vsi bodo vzljubili Elite igrače!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Benedict Double Ring Perineum Stimulator Black

    Spoznajte Benedicta, novega najboljšega prijatelja vaše moškosti. Opremljen je z zmogljivim motorjem, ki vas bo zmrazil po hrbtenici in vaše telo preplavil z blaženo stimulacijo. Zahvaljujoč fleksibilnemu materialu in konstrukciji se kot ulit prilega vsakemu penisu in kar je najboljše – okrepi erekcijo, odloži vrhunec in vas navda s čutnim užitkom.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bcharmed Basic Wave Black

    Izboljšajte svoje ljubljenje! Ta mehak in prožen vibrirajoči obroč je zasnovan tako, da se popolnoma prilega moškemu naravi, hkrati pa vznemirljivo draži partnerkin klitoris pri ljubljenju. Izdelan je iz visokokakovostnega silikona, ki je prijeten tudi za občutljiva področja. Izbirajte med 5 funkcijami vibracij in skupaj uživajte v blaženih vrhovih!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Majestic Duo

    Zahvaljujoč vrtljivi zanki je model Satisfyer Majestic Duo, izdelan iz udobnega in nežnega silikona, mogoče uporabljati zelo prilagodljivo. Inovativni dizajn dopolnjujejo intuitivno delovanje in intenzivne vibracije.

    45,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Bullseye Blue

    Satisfyer Bullseye z nastavljivo velikostjo iz silikona zagotavlja dolgotrajen užitek med ljubeznijo zaradi učinka preobremenjenosti. Močne vibracije na zoženem klitoralnem stimulatorju je mogoče nadzorovati tudi z uporabo brezplačne aplikacije Satisfyer Connect.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 276 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.