×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji 20 - 24,9 cm

Elementi 65 do 96 od 357 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • ToyJoy Up&Down Rotating Vibrating Remote Dildo Skin

    Vrhunska kakovost in funkcije, zaradi katerih bo res popoln! Želite izvedeti več? Pridite in spoznajte tega čednega moškega! Narejen je iz zelo udobnega, izgleda zelo realistično, predvsem pa ima funkcijo magnetnih udarcev, kar zagotavlja resnično realistično izkušnjo. Poleg tega lahko vibrira in se čutno vrti. Zahvaljujoč močni priseski se bo prilepil na katero koli ravno površino. ga hočeš? Nismo presenečeni!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Black

    Ali želite zase samo najboljše? Z Lelo Smart Wand 2 boste doživeli sprostitev brez primere, najbolj luksuzno masažo na svetu, popolno stimulacijo in prijetno sprostitev. Koncentrirana moč 10 načinov vibriranja lajša mišično napetost in stres, udoben ročaj se prilega vaši roki kot školjka in daljša vzdržljivost obljublja neskončne ure veselja.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anal Fantasy Elite Collection Gyrating Ass Thruster

    Uživajte v moči gibanja in vibracij! Ta analna igrača za popolno dinamično stimulacijo vaših zadnjih vrat lahko naredi popolnoma vse! Ogrel se bo na prijetnih 41 °C, prišel vam bo z močnimi udarci, hkrati pa bo vznemirljivo vibriral na končnem vrhuncu. Prepustite se vznemirjenju, analni strasti in popolnemu zadovoljstvu z vsem tem.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth G-Spot Rabbit Vibrator Purple

    Gladka in zaobljena glava tega vibratorja je ergonomsko nagnjena, da z lahkoto doseže vaše nedosegljivo območje užitka, medtem ko je par zajčjih ušes v najboljšem položaju za spodbujanje klitorisa z bleščečimi vibracijami.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ROMP Flip Massage Wand Blue

    Iščete kompaktno, a močno masažno glavo? Flip bo izpolnil vaše želje! Skriva pravo moč in zahvaljujoč prožni glavi bo lahko užival ne le v stimulaciji erogenih con, temveč tudi v sproščujoči masaži togih mišic po celem telesu. Privoščite si neverjetne vibracije, skrite v tej očarljivi bojni glavi!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Realistic Dildo Vibrator with 360° Rotating 9 Different Vibrations Purple

    Pospešite s tem vibratorjem! Ponuja vam 9 vzorcev vibriranja in vrtenje za 360°, njegove možnosti so neskončne. Ergonomska oblika se zlije z vašim telesom in preplavi vas val zadovoljstva. Mehka površina in realističen dizajn vas bosta osvojila na prvi pogled in prevzela vas bo želja po igri z njo. Ni časa za oklevanje!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Hyphy Dual-End Vibrator

    Kaj se bo zgodilo, ko se osredotočite na svoje najbolj občutljivo mesto z vibracijami? Eksplodirate zelo hitro! Toda za tako natančno stimulacijo, logično, potrebujete natančno igračo. In točno to je Hyphy, visokofrekvenčni vibrator za takojšnje orgazme! Pridite in izveste več o njem, vključno z dejstvom, da ga lahko nadzirate prek aplikacije, spremenite njegove razširitve ali uporabite njegov drugi konec.

    219 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cleopatra Secret Pleasures Wand Massager Black

    Razkošen užitek? Ja! Masažna glava iz kolekcije Cleopatra bo na vaši nočni omarici izstopala zaradi kombinacije črnega mehkega silikona in bleščečih kamnov z zlatimi robovi, s katerimi boste preklapljali med 10 načini vibriranja. Igrača lahko s svojo gibljivo glavo razveseli ne le vaše intimne kraje, ampak tudi utrujene mišice po vsem telesu. Naredi to razkošno, zaslužiš si!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush B Yours Vibe 10 Pink

    Gugajte, da bo vaše intimno življenje boljše in bolj razburljivo. Ta realističen vibrator očarljive roza barve vam je na voljo za izpolnitev vaših skrivnih želja. Ponuja vam več načinov intenzivnih vibracij in je tudi vodoodporen. Pridi dobro!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush X5 Plus 8 Inch Vibrating Realistic Cock Vanilla

    Prilagodite moč vibracij, ki vas bodo spravile na kolena! Ta vibrirajoča narava je pripravljena na izjemno potešitev vseh vaših želja, za katere klasičen penis preprosto ni dovolj. Izdelan je iz edinstvenega materiala X5 Plus, ki prispeva k njegovemu super realističnemu videzu. Je prijetno mehka in prožna, a hkrati čvrsta. Naj vas preseneti!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Yummy Sunshine

    Ta svetel, vesel rumeni vibrator z močjo točke G iz 100-odstotno prilagodljivega silikona bo zagotovo poskrbel, da bo sonce zasijalo za vas.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Nora Vibrator

    Izvirni vibrator Bluetooth Rabbit.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adam & Eve The G-gasm Curve

    Mesec dni bi lahko vsak dan uporabljali drug način vibriranja, pa še vedno ne bi izkusili vsega, kar ponuja krivulja Adam & Eva G-Gasm Curve!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Vibrator Big Jelly 23cm

    Vibrator, ki je vreden vaše neskončne ljubezni priljubljene blagovne znamke You2Toys.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream King Cock Elite 8" Vibrating Silicone Dual Density Cock Light

    Želite okusiti reshnnost? Ta čudežni dildo je popolna kopija tiča in kreten je toliko slabši, da lahko vibrira! Ima dvojno težo, kar pomeni, da je v četrti četrtini kot kamnita erekcija, na površini, ki je mehka in mehka. Uživajte v svoji hiperrealistični viziji penisa in izpolnite svoje skrite fantazije.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream King Cock Plus Triple Threat 7.5" Brown

    Želite okusiti razburljive lastnosti, se skriti v čudnem realističnem dildu? Pridružite se in spoznajte tega oboževalca King Cock Plus! Ima primerno obliko in pogled na penis ter je izdelan iz kakovostnega materiala Fanta Flesh. Ponudil vam bo funkcijo ogrevanja, tresljajev in udarcev, prav vse, kar potrebuje, da vašo avtomobilsko izkušnjo postavite v polje realne bolečine. Jebi se, potisni žvečilko in avto!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Caresse Trinity Triple Pleasure Vibe

    Eleganten vibrator Trinity ponuja osupljiv trojni užitek, ki ga zagotavlja hkrati in hkrati! Njegova premišljena zasnova vključuje trdno ohišje, močan stimulator klitorisa in neverjeten stimulator zadaj. Vse vaše mokre sanje se lahko uresničijo zdaj!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Ella Vibrating Egg Red

    Sodobne tehnologije so danes daleč in to dokazuje to vibrirajoče jajce Svakom Ella. Nadzira se preko aplikacije, ki si jo naložiš na telefon in nato preko Bluetootha vibriraš jajce po želji. Prepustite se zabavi sodobnega časa in preizkusite čisto novo razburjenje.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Tiger G5 Black

    Nobena ženska se ne bo več upirala tigru! Zajame pomemben rez in skrito leglo, ki prinaša intenzivne vibracije, saj bo vaša točka G zlahka slišana. Potrebujete divjo izkušnjo? S Turbo gumboo bo Tiger prikrajšan za živo energijo, ki vas bo postavila na vrh. Ste vsi le ljubitelji ljubezni? Uporabite pri nepričakovano intenzivni stimulaciji s postopno vadbo – z vsakim tigrovim rezom bo rak bližje koristi.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Snail Vibe Purple

    Si želite erotično igro, ki vas ne bo razočarala? Snail Vibe so izvajali pravi profesionalci na podlagi znanstvenih raziskav in razvoja. Prilagodila se je vašim potrebam, razveselila vas bo z dvojno stimulacijo in doživela najboljši orgazem! Veste, kakšni so, in veste, da ne bodo potrebovali drugih igralcev.

    189 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Nova 2

    Doživite mešani orgazem - nova in izboljšana Nova se upogiba skupaj z vami in ohranja stalen stik s klitorisom, hkrati pa stimulira točko G.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8" with Remote Flesh

    Hrepenite po nepotvorjeni in pravi zabavi? Odkrijte neverjetno lep in realističen dildo Silexd z močno funkcijo vibriranja, ki se upravlja preko daljinskega upravljalnika. Izpolnite svoje najgloblje sanje, žalosti in želje z realističnimi sanjskimi vibratorji!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Happy Pink

    Rahlo ukrivljen vibrator z izrazito glavo. 7 stopenj vibriranja, ki jih lahko upravljate s pritiskom na gumb.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Classic Original Vibrator Nude

    Klasični veliki vibrator iz kolekcije Get Real iz ToyJoy je kakovostno orodje z neverjetnimi sposobnostmi, ki bo povečalo vaš intimni užitek. Njena seksi realistična oblika v podobno majhnih žilah in izrazit želod vas bosta skupaj z rahlo ukrivljenostjo napolnila s poželenjem. Uživali boste tako v močnih vibracijah kot v prijetnem silikonu, iz katerega je igrača narejena.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy For Her Thrusting Silicone Rabbit

    Končno je našla igračo, ki je popolnoma zadovoljila vse njene intimne potrebe. Obožuje vibracije, zaostajanje v rasti, krožne gibe, toploto in hkrati stimulacijo klitorisa. Komaj je čakala, da poskusi.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Enora Purple

    ENORA, dvostranska paličica in vibrator s pulzirajočimi valovi, se ponaša z vibrirajočo glavico z 10 funkcijami in vibrirajočim ročajem s pulzirajočimi valovi z 10 funkcijami, zato je vsestransko popolno orodje za užitek. Dva motorja vam bosta omogočila več kot 100 možnih edinstvenih nastavitev za igranje.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Soraya 2 Deep Rose

    Če ste oseba, ki meni, da sta dva orgazma boljša od enega, vas čaka užitek. Soraya™ 2 je najbolj razkošen zajčji vibrator na svetu, ki ponuja optimizirano dvojno stimulacijo za klitorisni orgazem in orgazem točke G na povsem novi ravni. Soraya™ 2 je s svojo razkošno zasnovo in nezamenljivo obliko popolna kombinacija moči in natančnosti.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Magical Massager Black

    Potopite se globoko v noč s tem čarobnim masažnim aparatom znamke Pretty Love. Njegove čarobne vibracije bodo zmasirale vaš klitoris v hipnotični trans, ki bo napolnjen z neverjetnimi orgazmičnimi občutki, ki se jih ne boste mogli naveličati. Še več, priložena sta tudi 2 nastavka, tako da lahko svoje ljubimce menjavate poljubno.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Renegade Deep Stroker Black

    Predstavljajte si globoko močno navdušenje, užitek, ki se skriva po vsem telesu, in navdušenje, ki posnema pravi seks. Predstavljajte si, da masturbirate z odpadniškim vibratorjem Renegade Deep Stroker. Njegov čudovit razpon gibanja v kombinaciji z vibracijami vas preprosto popelje v raj. Poleg tega je polnilna in izdelana iz udobnega silikona najvišje kakovosti.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Elegance Heating Vibrator Posh Black

    Ta elegantni vibrator za točko G ima izjemno zmogljiv motor nove generacije F1, ki vibrira z neverjetnimi 7200 vrtljaji na minuto. Ima 10 edinstvenih funkcij vibriranja (7 vzorcev vibriranja s 3 različnimi stopnjami intenzivnosti), ki bodo poskrbele za pretresljiv orgazem, kakršnega si zasluži vsaka ženska.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8.5" Pink

    Toda ali morate biti zadovoljni s svojo družino? Izkusite neverjetno lepilo in realističen dildo Silexd z možnostjo vibriranja. Na površini je dildo sprejemljiv mehak in avtomobilski ključ, četrtina pa je kot pokončna erekcija. Izpolnite svoje najgloblje zaničenosti, žalosti in želje z realističnim dildom na sani!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Medical Silicone Vibrating and Thrusting Vibrator Skin

    Si res želite pristnih doživetij? Ta vibrator ni samo videti kot pravi petelin, ampak se lahko tudi premika kot pravi petelin! Uporabite žični gumb za izbiro rotacijskega udarnega gibanja ali vibracije v 8 vznemirljivih načinih. Uporabite prisesek in uživajte v penetraciji, ki je morda celo boljša od pravega seksa!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 357 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.