×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji 20 - 24,9 cm

Elementi 97 do 128 od 357 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Satisfyer Embrace Me Turquoise

    Ta zajčji vibrator Embrace Me stimulira klitoris in točko G hkrati z uporabo tresljajev dveh močnih motorjev. Zahvaljujoč zadrževalnemu obroču vibrator združuje praktično rokovanje s popolno stimulacijo točk užitka.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone Rotator 10" Flesh

    Želite nekaj več kot navaden dildo? Zdaj pa pozorno berete – ta čudovit in neverjetno realističen vibrator je narejen iz vrhunskega dvoslojnega silikona (trd na notranji strani in mehak na zunaj), ima osupljive pristne podrobnosti in vam ponuja 10 načinov vibriranja in vrtenja! Dajte priložnost in ne bo vam žal!

    109 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile G-Spot Vibrator Purple

    Dame, ste že našle svojo točko G? Vemo, da iskanje ni zabavno in včasih zahteva veliko potrpežljivosti, vendar je to hkrati tudi velika zmaga. S tem vibratorjem boste enkrat ali dvakrat našli svojo točko največjega užitka! In če ste eden izmed srečnejših in veste, kje je vaša G-točka, je to popolna igrača, s katero ga lahko dražite. Izbirajte med 12 načini vibriranja!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Royals The Dutchess Thumping Purple

    Ali se ne boste kar zadovoljili z nečim in sanjali o močni igrači z utripajočim gibanjem? Royals The Dutchess bo slišala vaše želje! Primeren je za stimulacijo klitorisa in nožnice. Ima zaobljen zgornji del, ki olajša vstavljanje, mehak silikon pa vam bo prijeten in udoben. Izbirajte med 10 različnimi funkcijami!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Mauve

    Zahvaljujoč 2 zmogljivim motociklom, brezhibnemu dizajnu iz polnega silikona in hkratni stimulaciji G-točke in klitorisa bo model Mono Flex postal zvezda vsake kolekcije pripomočkov. Celoten vtis dopolnjujeta eleganten dizajn in nadzor nad aplikacijo.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile A & G-Spot Rabbit Vibrator Purple

    Intenziven užitek za vse vaše občutljive točke!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Soraya 2 Black

    Se tudi vam zdi, da je dvojna stimulacija boljša od stimulacije v enem mestu? Tako je razmišljala tudi Lelo, odvetnik pa se pripravlja na najbolje razvit zajčji vibrator na svetu - Sorayo 2. Zelo drago bo, da se tvoja točka g in klitoris izgubita, zaplešeta, urina in neopazna. Zagotovo boste ga vzredili. Vendar pa ne ločite in povečajte prednosti elegantnega vibratorja.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8.5" Flesh

    Toda ali morate biti srečni in srečni? Izkusite neverjetno lepilo in realističen dildo Silexd z možnostjo vibriranja. Na površini je dildo sprejemljiv mehak in avtomobilski ključ po udarcu, v predelu je četrtina kot najtrša erekcija. Izpolnite svoje najgloblje zaničenosti, žalosti in želje z realističnim dildom na sani!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Enora Black

    Katera je tvoja najboljša intimna želja? Je to elegantna masažna glava z bleščečimi lastnostmi, zaradi katere boste pepel v sedmih nebesih? Enora spremeni vaše sani v kompleks za polni delovni čas! Je skrivnost s čudovitim razgledom in 2 uporabnima koncema, ki vam jih je vaš šef pokazal v nepredstavljivi ekstazi. Živite nebeški orgazem.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Snail Vibe Pink

    Si želite erotično igračo, ki vas zagotovo ne bo razočarala? Snail Vibe so zasnovali pravi profesionalci na podlagi znanstvenih raziskav in razvoja. Prilagodila se bo vašim potrebam, vas razveselila z dvojno stimulacijo in z njo doživela najboljše orgazme! Ugotovite, zakaj je takšen, kot je, in vedite, da z njim ne boste potrebovali nobene druge igrače.

    189 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone Rotator 8.0" Flesh

    Želite nekaj več od običajnega dilda? Zdaj pa bodite pozorni - ta čudovit in neverjetno realističen vibrator je izdelan iz vrhunskega dvoslojnega silikona (trd na notranji strani in mehak na zunaj), ima neverjetne realistične podrobnosti in vam ponuja 10 načinov vibriranja in vibriranja! Dajte priložnost in ne bo vam žal!

    109 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream King Cock Elite 7" Vibrating Silicone Dual Density Cock with Remote Light

    Želite okusiti reshnnost? Ta čudežni dildo je popolna kopija tiča in kreten je toliko slabši, da lahko vibrira! Ima dvojno težo, kar pomeni, da je v četrti četrtini kot kamnita erekcija, na površini, ki je mehka in mehka. Uživajte v svoji hiperrealistični viziji penisa in izpolnite svoje skrite fantazije.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shequ Haydon Dildo with 20 Vibration Modes and Clitoris Stimulator Skin

    Osupljiv vibrirajoči dildo s trakom, ki bo poskrbel za vaš klitoris! Njegova popolna realistična obdelava vas bo popolnoma prevzela, ko dodate še vibriranje 20 načinov, ki jih lahko upravljate preko daljinskega upravljalnika, pa boste na robu prijetnega navdušenja. Uživajte v dvojni stimulaciji in preizkusite prostoročne igre zahvaljujoč končni priseski!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Tiger G5 Turquoise

    Nobena ženska se ne bo več upirala tigru! Zajame pomemben rez in skrito leglo, ki prinaša intenzivne vibracije, saj bo vaša točka G zlahka slišana. Potrebujete divjo izkušnjo? S Turbo Gumbom bo Tiger prikrajšan za živo energijo, ki vas bo postavila na vrh. Ste vsi le ljubitelji ljubezni? Uporabite pri nepričakovano intenzivni stimulaciji s postopno vadbo – z vsakim tigrovim rezom bo rak bližje koristi.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Long John Black

    Long Johny ali dolgi Jan je nepremočljiv črnec z dolžino 20 cm! Pustite ga, da lebdi v vašem anusu ali vagini in dodajte čim več moči. Ponuja vam 3 hitrosti prenapetosti in 7 hitrosti vibracij!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Heat Climax+

    Heat Climax + s svojim ukrivljenim stimulatorjem stimulira prostato in občutljivo perinealno tkivo. Dva motorja aktivirata močne vibracije, funkcija silikonskega ogrevanja pa zagotavlja realistične občutke.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Thrusting & Vibrating Rabbit Vibrator Purple

    3x7 vibracijskih vzorcev - S 3 gibi potiska gredi in 7 vibracijskimi vzorci zajčjih ušes vam vibrator PALOQUETH ponuja 3x7 možnosti. Neovirano preklapljajte med načini, ki ustrezajo vaši hitrosti ljubljenja.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone Rotator 9.0" Flesh

    Želite nekaj več od običajnega dilda? Zdaj pa bodite pozorni - ta čudovit in neverjetno realističen vibrator je izdelan iz vrhunskega dvoslojnega silikona (trd na notranji strani in mehak na zunaj), ima neverjetne realistične podrobnosti in vam ponuja 10 načinov vibriranja in vibriranja! Dajte priložnost in ne bo vam žal!

    109 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream King Cock 9" Vibrating Cock 23cm

    Naši novi vibracijski dildi King Cock so najbolj realistični vibracijski penisi ameriške izdelave na svetu! Vsaka žila, vsaka gred in vsaka glava so ročno izdelani z izjemno pozornostjo do podrobnosti, da vam omogočijo najbolj realistično izkušnjo, ki si jo lahko predstavljate. Gibljive gredi vam omogočajo, da vibrator upognete in ga prilagodite oblinam svojega telesa, medtem ko vas močan motor odnese v globino.

    64,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • GOPower Jamie Thrusting Rabbit Vibrator Black

    Se podajate v svet erotičnih igrač in iščete prave pomočnike? Preizkusite GoPower, najbolj zasvojljive igrače na trgu! Med njimi je Jamie, vibrator v zajčjem slogu z edinstveno funkcijo udarca v 5 načinih in 10 stopnjami intenzivnega vibriranja. Ima realističen dizajn in močno črno telo, kar je super erotična kombinacija, ki bo uresničila vse vaše erotične sanje!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Red Revolution Hera

    Že dolgo je znano, da je številka 3 čarobna in čarobna in s tem vibratorjem Revolution Hera bo prišlo do trojne stimulacije! Je čudovito fleksibilen in pripravljen hkrati ugoditi vaši točki g, analu in klitorisu. Uživajte v mehkobi kakovostnega silikona, moči natančno usmerjenih vibracij in nezemeljskem užitku skozi edinstveno trojno stimulacijo!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Tiger G5 Purple

    Nobena ženska se ne more upreti Tigru! Zahvaljujoč značilnim zarezom in ukrivljenemu vrhu, ki prinašajo intenzivne vibracije, bo vaša točka G polna dobrega počutja. Ali hrepeniš po divji izkušnji? S Turbo gumbom boste Tigra oskrbeli z živo energijo, ki vas bo popeljala na vrh. Vam je všeč nežen hišni ljubljenček? Uživajte v nepričakovano intenzivni stimulaciji s postopnim uvajanjem – z vsako zarezo Tiger boste korak bližje užitku.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Classic Original Vibrator Black

    Klasični veliki vibrator iz kolekcije Get Real iz ToyJoy je kakovostno orodje z neverjetnimi osebnostmi, ki bo izboljšalo vaše intimne prednosti. To je realistična slika v podobnih žilah in dobro bo, da ostanete skupaj z veliko mero užitka. Uporabili so tudi vibracije vibracij, kot je sprejemljiv silikon, iz katerega je predvajalnik izrezan.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Action No. Fifteen Wand & Rabbit Vibrator 3 Individual Motors Purple

    Se vam zdi, da včasih želite več, kot ponujajo tudi najboljše spolne igrače? Torej je ta edinstvena novica samo za vas! Popoln je za vsako priložnost, saj ima 3 močne neodvisne motorje in boste lahko izbrali eno ali več funkcij hkrati. Berite naprej in odkrijte 3 načine tega pripomočka, ki se jih ne boste nikoli naveličali!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys 2 Function Bendable Licking Vibe Purple

    Dajalec užitka s funkcijo lizanja.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Dr. Skin Cock Vibes Double Vibe Beige

    Ali pogrešate nekaj resničnega in dvojnega? Kaj pa poskusite s tem zdravnikom, ki je popolnoma realen, dvojen in vibrira? V njem bosta uživala vaša vagina in analni hkrati, ima pa tudi močan prisesek, ki se bo držal na vsaki gladki površini. Ne oklevajte in povabite dr. Skins za intimen pregled obeh odprtin hkrati!

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel P-Spot Vibrator Black

    Za intenzivne užitke v zadnjem predelu!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Stronic Real Dark Violet

    Trpi realistična zasnova, premiki, podobni udarcem, dolga zadržanost (do 2 nivoja z eno polno!) ter velik izbor ritmov in hitrosti. To je novi Stronic Real!

    189 €

    159 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy The Ultra Soft Dude Vibrating 9" Flesh

    Ali hrepenite po realističnem dildu, ki bi za vas čutno vibriral? Dude Vibrating je popolno oblikovana in detajlna detajlina s čudovito mehko površino, ki vas bo zvesto spominjala na mehko kožo pravega penisa. Izbirajte med 10 hitrostmi in vzorci vibracij ter poskusite s priseskom na gladki površini.

    53,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mythology Duman Mystic Dildo Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible L

    Obožujete presenečenja? Ko ta dildo pomočite v vročo barvo, spremeni barvo! Visoka temperatura spremeni njegovo barvo v vesoljsko vijolično, sobna temperatura pa v neonsko roza. Zaljubite se v njegov izjemno prijeten material in močne vibracije!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alpha-Pro 7X P-STRAP Milker Vibrating Prostate Stim with Cock & Ball Harness

    Pustite se napolniti in uživajte v občutku, ko se vaša prostata intenzivno zgladi s popolnoma natančnim gibanjem. In želiš še kaj več? Alpha-Pro 7X P-STRAP tudi masira vašo mater in vpne vaš penis in moda v ustrezne luknje. Uživajte v močnejših in daljših erekcijah, čutnih vibracijah in kar je najpomembneje natančnem gibanju na konici naprave, ki cilja na vašo prostato.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Rose Clitoris Vibrator with 9 Rotating Vibration Modes Red

    Ženske v roza so neločljiva kombinacija! Vrtnice so na sliki pričarale nasmeh in bile idealne za vsako priložnost. Kateri je najboljši? Imamo zasebni namig, da gre za slišno vrtnico iz Paloquethe. Vse obsedenosti z erotičnimi dodatki je konec, ta vrtnica žge romantiko in ljubezen. Poleg tega negira klitoris in notranji del vagine, zato se boste v njegov mehak silikonski material zaljubili na prvi dotik!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 357 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.