×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji 20 - 24,9 cm

Elementi 129 do 160 od 357 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Pipedream King Cock Elite 9" Vibrating Silicone Dual Density Cock with Remote Light

    Želite okusiti reshnnost? Ta čudežni dildo je popolna kopija tiča in kreten je toliko slabši, da lahko vibrira! Ima dvojno težo, kar pomeni, da je v četrti četrtini kot kamnita erekcija, na površini, ki je mehka in mehka. Uživajte v svojem hiperrealističnem pogledu na penis in izpolnite svoje skrite fantazije.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Mono Flex Vibration White

    Mono Flex, ki se ponaša z 2 zmogljivima motorjema, briljantno silikonsko zasnovo ter kratko G-točko in stimulacijo klitorisa, bo Mono Flex zbirka vsake kolekcije dodatkov. Vse to dopolnjuje eleganten dizajn in nadzor nad aplikacijo.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Bloom The Orchid Wand Vibrator

    The Orchid je fin palični vibrator iz elegantne kolekcije Bloom. Zaradi čudovitega dizajna vibratorja in embalaže je The Orchid nepogrešljiva igrača za vsako žensko.
    80,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Coup!es Choice Wand Vibrator with 3 Attachments Black

    Za neprekosljivo pomirjujočo ali intimno masažo solo ali v paru. Ta vibrator za masažno glavo z možnostjo polnjenja je opremljen s 3 priročnimi nastavki. Ima prijetno prožno in močno vibrirajočo glavo, ergonomsko obliko in dolg ročaj, tako da lahko udobno dosežete vsa mesta, ki jih želite masirati ali prositi. Izbirajte med 3 nastavki in uživajte po svojih željah.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Dr. Skin Cock Vibe 10 Flesh

    Ali pogrešate nekaj resničnega in živahnega? Kaj pa poskusite s tem zdravnikom, ki je popolnoma realističen in tudi živahen? Zagotovo vam bo všeč mehak PVC material in tudi velikost tega vibratorja. Ne oklevajte in povabite dr. Preobleke za intimno potovanje do vašega doma!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Tiger G5 Indy Red

    Nobena ženska se ne bo več upirala tigru! Zajame pomemben rez in skrito leglo, ki prinaša intenzivne vibracije, saj bo vaša točka G zlahka slišana. Potrebujete divjo izkušnjo? S Turbo gumboo bo Tiger prikrajšan za živo energijo, ki vas bo postavila na vrh. Ste vsi le ljubitelji ljubezni? Uporabite pri nepričakovano intenzivni stimulaciji s postopno vadbo – z vsakim tigrovim rezom bo rak bližje koristi.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Wand

    Zbirka erotičnih igrač Impulse Intimate je tu, da vas loči od preizkušenih vibracij, pa tudi od močno izboljšanih funkcij elektrostimulacije. Na ta način vam bo vibrator ponudil 5 bolečih akcij električne stimulacije in 7 vibracij s fiksnim nadzorom. Uživajte v življenju z elektrodestrukcijo!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Couture Front Row purple

    Naj vas zapelje klasična eleganca!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Elegance Heating Rabbit Vibrator Opulent Black

    Eleganten vibrator G-Spot ima dva turbo motorja F1, ki sta zelo močna. Eden se nahaja v konici, drugi pa je podaljšek za stimulacijo klitorisa. Motorja F1 nove generacije vibrirata pri neverjetnih 7 200 vrtljajih na minuto in 14 000 vrtljajih na minuto.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Heat Climax

    S svojimi obsežnimi okroglimi konicami vas ta analni vibrator Heat-Climax razvaja s stimulativno funkcijo ogrevanja in močnimi vibracijami. Zapeljivo gladek silikon je popoln naravni podaljšek, ki bo prebudil vašo strast!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Ripple Vibe Pink

    Na prvi pogled vas bo vibrator Ripple Vibe očaral s svojo zapeljivo valovito teksturo, zahvaljujoč kateri vas bodo preplavili številni valovi vznemirjenja. Ripple Vibe je izdelan iz svilnato mehkega silikona, ki je varen za telo in prijeten na dotik. V njegovem drobovju je močan motor, ki za vas vibrira igračo v 5 različnih načinih pri 3 različnih hitrostih. Tako kot druge sodobne igrače se lahko polni prek USB-ja.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Petting Hippo

    Hip, Hippo, hura! Ta dobro uglašen posteljni spremljevalec komaj čaka, da se s svojim radovednim gobcem odpravi raziskovat vaše najbolj občutljivo mesto. Njegovih 12 vznemirljivih programov vibriranja, čutno nagnjena voluminozna konica in prožno telo so tudi dober razlog za vas, saj ta ljubki vibrator za točko G stimulira vaše svetišče kot noben drug. Njegov praktičen varovalni obroč z vgrajeno nadzorno ploščo vam omogoča intuitivno izbiro vaše najljubše vrste vibracij s pritiskom na gumb, medtem ko tega divjega "povodnega konja" držite pod nadzorom - tudi med posebej mokrimi zabavami.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Prestige Natasha Black

    Razkošen užitek? Ja! Vibrator Natasha iz kolekcije Prestige bo na vaši nočni omarici izstopal po zaslugi kombinacije črnega mehkega silikona in bleščečih kamnov z zlatimi robovi, s katerimi boste preklapljali med 7 načini vibriranja in 3 hitrostmi. Poleg tega je na sredini rahlo upogljiv, tako da lahko z njim udobno pridete do vseh občutljivih mest. Naredi to razkošno, zaslužiš si!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator

    Izkusite moč vznemirjenja, pa tudi junake strastnega romana Petdeset odtenkov sive! Zgodba, polna BDSM-ja, je navdihnila tudi ta luksuzni vibrator, katerega prednost je funkcija čutne navezanosti in bo stimuliral tudi vaš klitoris. Tako enostavno mu bo podleči!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Rose Scarlet G Pink

    Ali vaša točka G hrepeni po božanju? Zgladite ga s tem škrlatnim vibratorjem, ki je bil razvit natančno za udobno ciljanje na G-točko in igranje z njo. Zaljubili se boste v gladko satenasto površino, pa tudi v super zmogljiv motor in srebrne detajle. Ne glede na to, ali imate več erotičnih igrač ali pa šele izbirate svojo prvo, v vaši zbirki ne sme manjkati tovrstni vibrator.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Prostate Massager

    Naj se ta stimulator vrti v vašem anusu, se igra z vašo prostato in vam pokaže nebesa, imenovana orgazem.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gvibe 3 Pink

    Tretja generacija ene najbolj priljubljenih igrač na svetu, Gvibe 3, vas bo preprosto zabavala! Je super zmogljiv, saj skriva 3 motorje. Je očarljiv, ergonomsko oblikovan in izdelan iz prijetno mehkega in fleksibilnega silikona. Uživajte in z njim odkrijte novo vznemirjenje, ki vam ga ne bo pokazala nobena druga igrača!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Long John Skin

    Long Johny ali dolgi Jan je nepremočljiva bodica dolga 20 cm! Pustite ga, da lebdi v vašem anusu ali vagini in dodajte čim več moči. Ponuja vam 3 hitrosti prenapetosti in 7 hitrosti vibracij!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream King Cock 8" Vibrating Cock 20cm

    Najbolj realističen vibrator, kar jih je svet kdaj videl! Vsaka žila, vsaka kožna guba, vsaka guba, čisto vse je ročno modelirano natančno tako, da v končnici povsem pristno ustreza realnosti. Uživajte v ameriški kakovosti, ki jo zagotavlja blagovna znamka Pipedream, in dodajte vzdušje svojim razburljivim igram.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shequ Austin Double Dildo with 20 Vibration Modes Skin

    Sanjate o realističnem vibratorju in hrepenite po vznemirljivih vibracijah? Spoznajte Austina! Njegova očarljiva pristna oblika vas bo popolnoma očarala in kaj več, ko začnete odkrivati 20 načinov vibriranja. Poleg tega bo Austin zaradi krajše naramnice božal vaš klitoris, moč tresljajev pa lahko določite preko daljinskega upravljalnika. Vibrator pritrdite s končnim priseskom na gladko površino in uživajte v prostoročni vožnji.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Aqua Wand Massager

    S to močno glavo doživite intenzivno, živahno masažo nad in pod vodo. Pridite pogumno odprite vrata novim izkušnjam, občutkom in zaznavam.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Real Body Magic Ram

    Iščete nekaj res pristnega? Ta realističen penis z realističnimi funkcijami naprej in nazaj vas bo navdušil! Njegova elektromagnetna tehnologija je njegovo skrivno orožje, material TPE pa je zanesljivo podoben človeški koži. Dotaknite se ga in nenadoma ga boste želeli povabiti k sebi.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Twilight Purple

    Spoznajte kralja, odličen je, ima popoln okus in svoj čar. Zalo Queen se razlikuje od vgrajene inovativne tehnologije PulsWave, ki bo vašim g-pikom zagotovila intenzivno stimulativno stimulacijo. Odkrijte neskončno prijeten življenjski slog in dodatno stimulirajte točko G s tehnologijo PulsWave. Kakšne ženske si lahko zaželim?

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida Triple Vibrator 556947 Purple

    Trojna stimulacija in izjemno močne vibracije! Ta vibrator Javid ima elegantno obliko in izdelavo, ki bo poskrbela za vse vaše občutljive predele. Majhna naramnica z mehkimi jezički bo božala klitoris, jajčice bodo poskrbele za analne užitke, prav pa bosta prišli tudi nožnica in G-točka. Uživajte na vse ali nič!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Classic Original Vibrator Pink

    Klasični veliki vibrator iz kolekcije Get Real iz ToyJoy je kakovostno orodje z neverjetnimi osebnostmi, ki bo izboljšalo vaše intimne prednosti. To je realistična slika v podobnih žilah in za vas se splača biti skupaj z veliko mero milosti. Uporabili so tudi pri otekanju vibracij, kot je sprejemljiv silikon, iz katerega je igralec izrezan.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Stronic Surf Black

    Življenje je prekratko, da bi doživljali le povprečne orgazme. S Stronic Surfom boste zadeli vse občutljive živčne končiče, doživeli boste zadovoljiv občutek polnosti in stimulacije najvišje ravni. Lezite in pustite, da vam Stronic Surf pokaže vaše sposobnosti in moč v 10 različnih načinih. Stronic Surf deluje prostoročno, tako da vaše roke ostanejo proste, njegovo tiho motorno kolo pa zagotavlja popolno diskretnost.

    169 €

    159 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Classic Slim Vibrator Black

    Klasični slim vibrator znamke ToyJoy vas ne bo navdušil le s svojim realističnim videzom, temveč tudi z vznemirljivimi funkcijami. Njegovo rahlo ukrivljeno telo bo udobno doseglo vašo najbolj občutljivo točko in jo spodbudilo z močnimi vibracijami. Classic Slim je izdelan iz mehkega silikona, ki je prijeten na dotik in tudi varen za telo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Mr. Rabbit

    Njegova dva zmogljiva motorja vam bosta prinesla dvakrat več užitka - pravi zajček. Čeprav zajčki niso ravno vaša skodelica kave - g. Zajec si bo zagotovo premislil, saj vas bo popeljal do zares orgazmičnih višin. Njegov žametni mat zaključek, prožno telo in dotikom prijazen silikonski stimulator klitorisa se elegantno prilagaja vašim oblinam.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Pearl 2 Teledildonic Vibrator Purple

    Najbolj tehnološko napreden vibrator, ki cilja na točko G, kar jih je svet kdaj videl. Izpolnite vse svoje intimne želje s Kiiroo Pearl 2, ki ima tehnologijo, občutljivo na dotik, zmogljiv motor in vodoodpornost. Ta sodobna igrača posluša vašo vagino in njene potrebe ter nato stimulira, draži in posledično vzbuja najintenzivnejše orgazme. Še več, svoj vibrator lahko združite z masturbatorjem Kiiroo in v njem uživate na daljavo s svojim partnerjem ali pa Pearl 2 sinhronizirate z interaktivnim erotičnim videoposnetkom ali virtualno resničnostjo in se popolnoma potopite v svoje strasti.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream King Cock Elite 9" Vibrating Silicone Dual Density Cock with Remote Brown

    Želite okusiti reshnnost? Ta čudežni dildo je popolna kopija tiča in kreten je toliko slabši, da lahko vibrira! Ima dvojno težo, kar pomeni, da je v četrti četrtini kot kamnita erekcija, na površini, ki je mehka in mehka. Uživajte v svojem hiperrealističnem pogledu na penis in izpolnite svoje skrite fantazije.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Pearl 3 Pink

    Tehnološko najnaprednejši vibrator za G-točko, kar jih je svet kdaj videl, je dobil še eno nadgradnjo in zdaj lahko s Kiiroo Pearl 3 izpolnite vse svoje intimne želje! Ima tehnologijo občutljivo na dotik in močan motor. Ta sodobna igrača prisluhne vaši vagini in njenim potrebam, nato pa stimulira, draži in sproži najmočnejše orgazme. Še več, svoj vibrator lahko združite z masturbatorjem Kiiroo in uživate s svojim partnerjem na daljavo ali pa lahko Pearl 3 sinhronizirate z interaktivnim erotičnim videom ali virtualno resničnostjo in se popolnoma potopite v svoje strasti.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Emma Neo App Controlled Black

    Spoznajte izboljšano Emmo, razkošno maserko s funkcijo stalnega ogrevanja in nadzorom prek pametne aplikacije. Ima gibljivo okroglo glavo, za katero se ne bo problem nagniti in udobno razveseliti katero koli občutljivo mesto na telesu. Nanj položite podaljšek v obliki zajčjih ušes in odkrijte nekoliko drugačen občutek. Kdo bo torej odločal o vašem užitku? Ali vi, vaš partner na drugem koncu sveta, prijatelj na spletu ali vaša Emma sinhronizirate z interaktivnimi videoposnetki?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 357 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.