×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji modra

Elementi 33 do 64 od 182 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Womanizer Liberty Powder Blue

    Dame, pripravite se na vzlet: z elegantno prevleko in šestimi stopnjami stimulacije Liberty zagotavlja užitek na vseh koncih sveta.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Goddess Collection Boreas

    Čudovit vibrator iz resnično božanske kolekcije Goddess! Ta dude je narejen iz tako imenovanega tekočega silikona, ki je najboljši, predvsem pa najmehkejši, telesu varen material, kar jih je svet kdaj videl. V sebi skriva zmogljiv motor in oblika vibratorja vam bo pomagala brez težav ciljati na točko G, zagotovo pa vam bo všeč tudi funkcija gretja. Izbirajte med 3 stopnjami nenehnih vibracij in 9 ritmi ter si privoščite razkošen užitek.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Mini Wand-er Blue

    Želite ugoditi klitorisu ali zmasirati utrujene mišice? S to mini vibrirajočo glavo podjetja Satisfyer je vse mogoče! Ima praktično zaobljeno konico, ravno obliko in eleganten videz. Zahvaljujoč vzmetenemu zgornjemu delu je njegova glava popolnoma prilagodljiva in se prilagaja vašim željam. Uživajte v neverjetno močnih vibracijah in masaži celega telesa!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gender X Play Ball Blue

    Doživite divji občutek dveh čebulastih krogel s potisnim mostom med njima! Prva krogla, ki je na konici zaobljena, se zoži na teleskopsko steblo harmonike, ki se usede v drugo kroglo.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Teaser Finger Vibrator Light Blue

    Satisfyer Teaser je kot nalašč za različne stimulacije vseh erogenih con, kot so klitoris ali prsi. Prstni vibrator je zaradi prilagodljive odprtine zelo enostaven in intuitiven za upravljanje.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Melt Blue

    Ali ste vedeli, da je tudi zrak lahko res razburljiv? Vendar pa morajo obstajati vakuumski valovi, ki raztrgajo vaš klitoris! We-vibe Melt je parni stimulator z zmožnostjo nežnega sesanja, s katerim se nič ne primerja. Poleg tega je nadzorovan preko aplikacije in obljubljate tudi igre na daljavo. Pustite se, da vas odnese utripajoči orgazmični val za vaš klitoris!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY VIM Midnight Blue

    Iščete najsvetlejšo zvezdo med vibrirajočimi glavami? Fun Factory's VIM izstopa na več načinov. Omogočil vam bo čist urin, ki bo lahko brenčal in hkrati mehak. VIM se ponaša s tehnično naprednim močnim motorjem in komaj čaka, da okusite njegove brneče vibracije. Izvedite več o tem igralcu!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bloom The Orchid Wand Vibrator

    The Orchid je fin palični vibrator iz elegantne kolekcije Bloom. Zaradi čudovitega dizajna vibratorja in embalaže je The Orchid nepogrešljiva igrača za vsako žensko.
    80,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMiBod blueMotion NEX|1 2nd generation

    Kaj je največje bogastvo v življenju? To je vznemirjenje, strast, užitek, zadovoljstvo in kakovosten orgazem. Zaljubite se v OhMiBod, ki postaja vse bolj popoln in priljubljen in bo vaš najdragocenejši zaklad. Njegov čar je v tem, da ga lahko povežete z mobilno aplikacijo in nadzirate njegove funkcije z drugega konca sveta!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Goddess Collection Zephyros

    Čudovit vibrator iz resnično božanske kolekcije Goddess! Ta dude je narejen iz tako imenovanega tekočega silikona, ki je najboljši, predvsem pa najmehkejši, telesu varen material, kar jih je svet kdaj videl. V sebi skriva 2 močna motorja, od katerih eden misli tudi na klitoris. Izbirajte med 3 stopnjami nenehnih vibracij in 7 ritmi ter si privoščite razkošen užitek.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Air Pump Vibrator 5+ Blue

    Naša aplikacija Air Pump Booty 5 Connect vas razvaja z vibracijami in napihljivo gredjo. Združite obe čutni funkciji po želji. Za ekskluzivna doživetja upravljajte vibrator z aplikacijo Satisfyer Connect

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Wand

    Zbirka erotičnih igrač Impulse Intimate je tu, da vas loči od preizkušenih vibracij, pa tudi od močno izboljšanih funkcij elektrostimulacije. Na ta način vam bo vibrator ponudil 5 bolečih akcij električne stimulacije in 7 vibracij s fiksnim nadzorom. Uživajte v življenju z elektrodestrukcijo!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Renegade Mach 2 Prostate Stimulator Blue

    Želite doživeti orgazmično eksplozijo? Zmogljiv stimulator prostate Mach 2 bo z absolutno natančnostjo masiral vaš kraj užitka, kar prinaša neverjetne rezultate. Njegov prijeten in eleganten dizajn iz mehkega in fleksibilnega silikona se bo prijetno sprostil v vašem anusu, močan motor pa ga bo razjezil z intenzivno stimulacijo. Ne čakajte na potres, naredite ga sami!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Love Me Blue

    Vibrator rabbit Love Me ponuja neomejen užitek zahvaljujoč dvojni stimulaciji. Dva močna motorčka razvajata klitoris in pika! Za razliko od drugih vibratorjev podobnega tipa je Love Me edinstven v tem, da ponuja izboljšano stimulacijo od zgoraj, namesto od spodaj. Ročica za klitoris je prijetno ukrivljena in valovita, tako da lahko z njo uživate v maksimalnih užitkih!

    80,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Womanizer Premium 2 Blueberry

    Womanizer Premium je priljubljena kombinacija industrijskih tehnologij in elegantnega dizajna. Tehnologija Pleasure Air vam omogoča, da brez stika s klitorisom pridete v stik na 14 različnih ravneh, kar potrjuje izboljšano funkcijo pilota in lahko odkrijete nepričakovane in predvsem bleščeče orgazme na povsem novi ravni. Ugodite svojim željam in doživite najvišjo raven, ki vam ne bo dala odličnega igralca brez očarljivega, diskretnega in še posebej intenzivnega Womanizerja Premuima, ki je tudi popolnoma vodoodporen.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Xone App Controlled Masturbator

    Želite popestriti svoje spolno življenje? Ne iščite dlje kot Xone, interaktivni stroker, ki ponuja resnično izkušnjo, ne glede na to, ali igrate sami ali s partnerjem. S sistemom za nadzor gibanja Xone lahko izbirate med 10 različnimi ročnimi vzorci in uživate v gibanju navzgor in navzdol za popolnoma prilagodljivo in zadovoljivo izkušnjo, ki zadovolji vse vaše potrebe.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dipping Delight Light Blue

    Ste razpoloženi za draženje klitorisa? Dipping Delight je tu samo za vas, da se lahko potopite v čudovito in globoko fokusirano stimulacijo klitorisa ali preprosto v nežno lesketanje. Njegova ojačana, zelo mehka in ukrivljena konica bo v vas razkrila nove vznemirljive občutke. Igriv dizajn bo všeč tako začetnikom kot izkušenim ljubiteljem erotičnih igrač!

    45,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Vibes Magic Bunny

    S tem kompaktnim silikonskim ojačevalcem dobre kakovosti Satisfyer Vibes pripravi res srčkano presenečenje. Magic Bunny vas bo s svojimi čarovniškimi triki v obliki hkratne stimulacije G-točke in klitorisa pripeljal do neslutenih orgazmov. Morda je videti majhen in nedolžen, a za njegovimi ušesi se skriva polna zajčja moč, ki vas očara z 2 neverjetno zmogljivima motorjema in 12 programi vibracij! Kakšno čudovito naključje, da je Magic Rabbit zaradi svoje kompaktne oblike tudi idealen sopotnik na potovanju. Morda ga ne boste pričarali iz klobuka, lahko pa ga preprosto potegnete iz torbice, ko boste naslednjič okusili.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Zero Tolerance All Mighty Rechargeable Bullet

    Prijetno mehak minivibrator, s katerim boste lahko stimulirali vse, kar želite! Poleg tega je združljiv z večino stimulatorjev prostate z ničelno toleranco. Je tudi vodoodporen in polnilni, tako super!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Ovation Rave Aqua

    Doživite izjemen užitek z Ovation™ Rave, utripajočim dražljajem, premišljeno oblikovanim z ergonomskimi oblinami, ki zagotavljajo natančno stimulacijo vseh vaših erogenih con. Uživajte v senzacionalnem utripanju, ki ponuja 10 poživljajočih hitrosti, ki bodo pošiljale valove užitka skozi vaše telo in vam omogočile, da odkrijete nove ravni blaženega zadovoljstva.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Dual Rider Remote Control Bump and Grind Blue

    Želite odkriti svojo spolnost in poglobiti ljubezen do sebe? Ta Dual Rider je popoln za to! Je močan masažni aparat z 2 močnima motorjema za daljinsko upravljanje. Zaupajte svoj užitek njegovemu prefinjenemu dizajnu in še posebej 12 funkcijam vibriranja.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Gigi 2 Blue

    GIGI™ 2 je izboljšana različica enega najbolj priljubljenih vibratorjev. GIGI je verjetno najbolj pozitivno ocenjen aparat za stimulacijo intimnih točk G, kar je bilo ustvarjeno. Zahvaljujoč sploščeni konici je idealen za odkrivanje te erogene cone. Nove izboljšave vključujejo mehkejši silikon, popolnoma vodoodporen dizajn in 100 % večjo zmogljivost v vseh 8 načinih vibracij.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations 5 Packvibe Metallic Coulours

    Ena lepša od druge! Ta komplet vsebuje 5 realističnih vibratorjev različnih barv. Imajo popolnoma pristno obliko, čutno vibrirajo in so narejene iz prijetnega gel materiala? Kako ravnate z njimi? Boste imeli enega za vsak dan v tednu ali boste komplet naročili skupaj s prijatelji?

    64,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anos RC Rotating Prostate Plug with Vibration Blue

    RC vrtljivi čep za prostato z vibracijami proizvajalca ANOS ima izrazito teksturo in vrtljivo vibro konico, ki stimulira prostato. Širok zamašek zagotavlja dodatno varnost in preprečuje zdrs igrače, zaradi česar je to prefinjeno igračo mogoče nositi dlje časa.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Tango X Midnight Blue

    Predstavljajte si sebe! Močna vibracija določenega pravega mesta uporabnosti in sledite svoji blaženosti do legla. Je to isto, kar si želiš? Ti imaš! Tu je nov We-Vibe Tango X!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Vector+ Royal Blue

    Se želite sprostiti in uživati v tresljajih na najbolj občutljivih mestih? Povabite se na obisk We-Vibe Vector, katerega vibracije boste izbrali preko aplikacije na vašem telefonu. Bodite previdni, tudi vaš nasprotnik si lahko naloži to aplikacijo in vam narekuje stimulacijo z drugega konca sveta. Toda dodajte ga in uživajte v občutku mravljinčenja v prostati in presredku!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Goddess Collection Atlas

    Čudovit vibrator iz resnično božanske kolekcije Goddess! Ta dude je narejen iz tako imenovanega tekočega silikona, ki je najboljši, predvsem pa najmehkejši, telesu varen material, kar jih je svet kdaj videl. Vsebuje močan motor, oblika vibratorja pa vam pomaga brez težav ciljati na točko G. Izbirajte med 3 stopnjami nenehnih vibracij in 9 ritmi ter si privoščite razkošen užitek.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro To Go 3 Blue

    S svojim elegantnim kompaktnim dizajnom in zanimivo kombinacijo tlačnih valov in tresljajev je Satisfyer Pro To Go 3 iz silikona idealen sopotnik na potovanju. Privoščil vam bo nebeški orgazem kadarkoli in kjerkoli, njegova dva močna motorja pa vam bosta pokazala vrhunec blaženosti!

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Magic Motion Solstice X App Controlled Prostate Vibrator

    Solstice X je nastavljiv in prilagodljiv vibrator za prostato, ki uporabnikom omogoča prilagoditev oblike in velikosti glede na njihovo telo in želje ter prilagajanje kota in ukrivljenosti naprave za optimizacijo udobja in učinkovitosti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Europe Magic Wand Genius

    Želite več uživati v svoji evropski čarobni palici? Preizkusite ta ikonični dodatek, ki ima ogromen potencial in razume žensko anatomijo. Z njim boste uživali v neverjetnih surovih vibracijah, zavitih v mehak svilnati silikon. Nastavek Genius je funkcionalen, minimalističen in vam bo omogočil neverjetno stimulacijo g-točke in klitorisa, ki je ne smete zamuditi.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream 3Some Wall Banger P-Spot Blue

    Analna zabava sama in s partnerjem! Ta vibrirajoči analni stimulator vas bo očaral s svojo obliko, ki odlično cilja na občutljivo prostato in tudi s snemljivo močnim priseskom. Z daljinskim upravljalnikom lahko izbirate med 10 načini vibriranja in uživajte v njih, kjer koli želite, tudi v kadi ali pod tušem, ker je Wall Banger P-Spot vodoodporen.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Goddes Collection Nereos Blue

    Ali trpite za razkošnim in elegantnim videzom? Čudovite in tudi funkcionalne erotične igrače iz kolekcije Goddless so izdelane iz temno modrega silikona prvovrstne kakovosti in okrašene z očarljivimi zlatimi detajli. Ta Nereos vibrator vas bo navdušil s svojo dodatno stimulativno teksturo in ukrivljeno obliko. Naj vam pokaže svojo spretnost!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 182 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.