×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji modra

Elementi 97 do 128 od 182 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Svakom Erica Wearable Vibrator with App Control Dusty Blue

    Uživajte na poti. Erica ima dva močna motorja za notranjo in zunanjo stimulacijo. S popolnim nadzorom APLIKACIJE uporabite APLIKACIJO SVAKOM, da boste zadovoljni kjer koli že ste – ali pa prepustite nadzor.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Tap and Trust Vibrator Light Blue

    Vse, kar potrebujete za najbolj prijetno G-točko in stimulacijo klitorisa! Ta vibrator skriva 2 motorja in vam ponuja neverjetnih 7 načinov vibriranja. In če se raje igrate sami s seboj v kopalnici, se lahko veselite, vibrator je vodoodporen!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Inflatable Vibrator Petit Blue

    Napihljiv vibrator za poznavalce! Ta čeden modri tip vas bo navdušil s svojo aerodinamično obliko, zahvaljujoč kateri zadene vse pomembne točke z 10 načini vibracij. Najboljše pa je, da se s pritiskom na gumb napihne in vas čudovito napolni. Uživajte tudi v njegovih stimulativnih žlebovih in praktičnem elegantnem ročaju, to bo vožnja.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Puissante Coco Blue

    Iščete erotično igračo, ki vas ne bo nikoli razočarala in vedno navdušila? Očarljiva Coco francoske znamke Puissante si zasluži vašo pozornost! Je čudovito mehak, zelo vsestranski in vam bo pomagal vzpostaviti stik s seboj. Navdušil vas bo s funkcijo sesanja in vibriranja, oboje z 10 načini. Coco lahko poljubno upogibaš, da doseže tvoja občutljiva mesta, potem pa sta dovolj samo vibriranje za nožnico in sesanje za klitoris.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Playboy Pleasure Pleaser Deep Ocean

    Želite zadovoljiti svojo prostato? Samo s to igračo! Lahko se čutno ogreje in tudi intenzivno vibrira s 7 hitrostmi in ritmi. Mehak silikon bo vzljubil vaše telo, prav tako prefinjena oblika, ki bo prisluhnila vašim proporcem. Funkcija tapkanja bo izjemno dražila prost, tresljaji v podstavku pa bodo razveselili zunanje občutljive predele. Zgrabite daljinski upravljalnik ali ga zaupajte svojemu sodelavcu!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Touch Me Blue

    Vibrator rabbit Touch Me ponuja neomejen užitek zahvaljujoč dvojni stimulaciji. Trije močni motorčki razvajajo klitoris in točko G, split stimulator klitorisa pa ima dve roki za intenzivnejšo stimulacijo klitorisa.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zumio i Spirotip Vibrator

    Odkrijte nove vznemirljive občutke z edinstvenim orodjem Zumio! Z eliptično rotacijo (ne z vibracijami) dosežete natančno stimulacijo tam, kjer jo vaše telo najbolj potrebuje. Konica v obliki čajne žličke pomaga širiti spodbudno energijo in ustvarja neverjetno paleto izkušenj! Izbirajte med 8 hitrostmi in prilagodite intenzivnost glede na uporabljeni pritisk.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer G-Spot Flex 1 Petrol

    G-Spot Flex 1 je vibrator za točko G in vibrator za zajce v enem. Zahvaljujoč notranji žici se lahko poljubno nastavlja in nastavlja. Dva zmogljiva motorčka razvajata klitoris in G-točko s prijetnimi vibracijami.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bloom The Violet Rabbit Vibrator

    Elegantne ženske potrebujejo tudi elegantne erotične opomnike! Elegantno kolekcijo Bloom odlikuje čudovit dizajn in učinkovita tehnologija. Ponudil vam je 5 neverjetnih vibrirajočih in 5 intenzivnosti, s katerimi bi se vrteli tako, da bi s prstom pognali po listih na dnu igre. Poseben mehak silikon mora biti všeč na prvi dotik, v paketu so priloženi trakovi za oči, če vam bodo pokazali nov način, kako prebuditi vaš erotični dom. Poskrbite, da vas te očarljive in impresivne igrače dohitijo.
    80,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Rave 2 Blue

    We-Vibe Rave 2 je zasnovan za čisti uživalec, ki cilja na G-točko in vaginalno z zadovoljnimi odprtinami za intenziven vrhunec. Njegova zvita oblika užitka, gladek silikon in nastavljivo prileganje zagotavlja nepozabno izkušnjo.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Tropical Tip Light blue

    Satisfyer Tropical Tip Connect razvaja klitoris z močnimi vibracijami, ki jih lahko upravljate tudi preko aplikacije. Zaradi igrivega dizajna je silikonski vibrator idealen za začetnike.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Ina Wave 2 California Sky

    S tem luksuznim vibratorjem prestižne znamke Lelo boste brez entuziazma in cenejših ugodnosti! In zakaj je tako neverjetna? Ima možnost "dodajanja sem" in tudi 12 vibracijskih učinkov. Všeč mi je njen zelo dober silikon in doživite orgazmični delček INA WAVE 2!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer DUO 2 Blueberry

    Edinstven vrhunski igralec, ki bo vaše življenje naredil polno zadovoljstva, harmonije in neverjetnih orgazmov. Womanizer Duo 2 s tehnologijo Pleasure Air je razveselil vaš klitoris, drugi ukrivljeni del pa je zavibriral prav na G-točki. Kaj to pomeni? Najboljši trenutki uporabe <3

    229 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Please Me Multi Vibrator Indigo

    Iščete nove načine igranja v dvoje? Ta igrača vas bo presenetila s svojo multifunkcionalnostjo, ki ne omejuje vaše domišljije! Masturbator, vibrator, dvojna penetracija, vse, kar si lahko zamislite, je zdaj mogoče. Ohišje iz mehkega silikona in v njem skriti trije motorčki skupaj tvorijo popoln pripomoček za vse pare, lačne razburjenja. Uživajte v občutku, ko je mogoče prav vse!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Glider Head Light Blue

    Želite nekaj več od svoje najljubše masažne glave Le Wand? Opremite jo s tem elegantnim nastavkom, ki bo prinesel zadovoljstvo na vseh mestih, ki se jih dotakne. Izdelan je iz visokokakovostnega silikona in zagotavlja intenzivno stimulacijo z absolutno natančnostjo. Z njim hkrati stimulirajte točko G in klitoris ali ga ovijte okoli glavice, opojni orgazmi ne bodo trajali dolgo.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Triple Oh Light Blue

    Oh, oh, ohhhh jaz! Ste pripravljeni na podobne krike? S Satisfyer Triple Oh se skoraj ne morete zadržati, saj je izjemno vsestranski! Z njim boste stimulirali G-točko, klitoris, z nasprotnim koncem pa lahko masirate ne samo intimni predel, temveč kjerkoli na telesu. Podajte se na razburljivo raziskovanje svoje erogene prevare.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Nea 3 Personal Massager Alien Blue

    Vzemite svojo orgazmično srečo v svoje roke z novo različico priljubljene igrače Lelo Nea 3! Je majhen vibrirajoči masažni aparat s čudovitim cvetličnim dizajnom. Izboljšana nova različica vam bo ponudila še večjo paleto vibracij, raznoliko intenzivnost in vzorce vibracij. Uživajte v razburljivih igrah z Lelo Nea 3 v paru ali solo, vaše potovanje spolnega eksperimentiranja se lahko šele začne!

    219 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Planet Wand-er Blue-Rosegold

    Satisfyer Planet Wand-er je impresiven masažni aparat, ki ima vse, kar potrebujete za stimulativno masažo celega telesa in intenzivno stimulacijo klitorisa. Ste pripravljeni tavati po svojem telesu kot neraziskani planet?

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Festival Vibe Pertes Blue

    Ta vibrator ima 10 funkcij vibriranja, od žgečkanja do potresa užitka. Ima tudi močan motor, vendar s tihim sistemom.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • AWAQ.U Vibrator 03

    Obožujete stil in kakovost? Ta vibrator znamke Awaq.u je trendovske vijolične barve in je izdelan iz vrhunskega silikona s svilnato površino Soft Touch. Njegov močan motor vam bo ponudil 10 intenzivnih in globoko vibrirajočih načinov. Uživajte prav na G-točki, njegova oblika vam bo to omogočila!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • AWAQ.U Vibrator 01

    Obožujete stil in kakovost? Ta vibrator znamke Awaq.u je trendovske vijolične barve in je izdelan iz vrhunskega silikona s svilnato površino Soft Touch. Njegova 2 močna motorja vam ponujata 10 intenzivnih in globoko vibrirajočih načinov. Uživajte trikrat zdaj!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Pulse Pure Dark Blue

    Želite doživeti pravo navdušenje? Vendar bodite pozorni! Prestižna in svetovno priljubljena blagovna znamka Svakom prihaja s svojo najnovejšo patentirano tehnologijo, ki predstavlja predvajalnik. In kaj vam bo Pulse Pure pokazal? To bo globoka korist, ki jo povzroči ciljno sesanje, med katerim ne boste mogli preprečiti globokega stokanja.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Goddes Collection Atropos Blue

    Ali trpite za razkošnim in elegantnim videzom? Čudovite in tudi funkcionalne erotične igrače iz kolekcije Goddless so izdelane iz temno modrega silikona prvovrstne kakovosti in okrašene z očarljivimi zlatimi detajli. Ta Atropos vibrator vas bo razveselil z dvojno stimulacijo, ima prijetno mehko konico in je svilnato gladek na dotik. Naj vam pokaže svojo spretnost!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved The Ringer Blue

    Bi radi imeli na nočni omarici priročen vibrator z neverjetnimi funkcijami? Ringer je kakovostna igrača, ki vas zagotovo ne bo razočarala. Odlikuje ga dih jemajoča udarna funkcija, ki jo dodatno izboljšata 2 obroča na ohišju, ki se premikata gor in dol v 3 hitrostih. Temu so dodane še vibracije za klitoris in vodoodporen dizajn za igranje v kopalnici. Uresničite svoje želje z Zvonarjem!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Flexi Head Light Blue

    Želite nekaj več od svoje najljubše masažne glave Le Wand? Opremite jo s tem elegantnim nastavkom, ki bo prinesel zadovoljstvo na vseh mestih, ki se jih dotakne. Izdelan iz visokokakovostnega silikona, je neverjetno prilagodljiv in bo sledil vašim obrisom. Uporabite ga za notranjo ali zunanjo stimulacijo in uživajte v opojnih orgazmih.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Star Trooper Shuttle Strong P-Spot Vibrator Blue

    Shuttle je zaradi svoje oblike in velikosti popoln za stimulacijo prostate, vibracije pa vam bodo dale izkušnjo, ki ni na tem svetu! Prilagodljiv vibrator Startroopers P-spot Shuttle ima izjemno močne vibracije v 5 ritmih in 5 hitrostih, ki jih je mogoče preprosto upravljati z gumboma + in –.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pillow Talk Playful Blue

    Vemo, da imate radi okusne in elegantne igrače! Ker imate stil in zato je vašo pozornost pritegnil ta mini vibrator, ki spominja na zajčja ušesa, v luksuznem dizajnu znamke Pillow Talk. Razvajala bo vaš klitoris in vas navdušila z vznemirljivo močjo, saj skriva super močan motor. Zahvaljujoč kompaktni zasnovi ga imate lahko vedno s seboj, odličen pa je tudi za potovanja!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Inmi N Wave Slider 28X Vibrating Pad with Remote Control Blue

    Ste mislili, da ste dovolj stari za tobogane? Napaka! To je tobogan navdušenja, je popolna vibrirajoča silikonska podloga, ki vas bo pognala v sam vrh. Ima prefinjene izbokline in tudi teksturo, ki ugaja ne samo vulvi, ampak tudi zadnjim vratom. Zgrabi krmilnik in izbiraj med 4 hitrostmi in 7 okusnimi vzorci vibriranja!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Aylin Dark Blue

    Želite biti zadovoljni tako, da se dobesedno tresete od navdušenja? Aylin bo vaše najmočnejše orožje, s katerim boste to zagotovo dosegli. Izstopa v svoji vrsti zahvaljujoč pulzirajoči funkciji v prstu, ki prijetno zadene pravo mesto. Poleg tega stimulira dvojno, tako da hkrati razveseli notranji del nožnice in klitoris. Izbirajte med 5 načini vibriranja in 5 stopnjami intenzivnosti in doživite najboljše vrhunce!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Mission Control Blue

    3,2,1 – vžig: Doživite kozmične vrhunce s Satisfyer Mission Control in našo tehnologijo Air Pulse brez dotika! Ta majhen vibrator z dvojnim zračnim impulzom je popoln za začetnike, zahvaljujoč svoji igrivi, kompaktni zasnovi in neverjetnim funkcijam.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Oh My Gem Ardor Aquamarine

    Imate radi lepe stvari? Zato počakajte, saj bo vibrator Ador zelo verjetno ljubezen na prvi pogled! Ogledujete si edinstveno oblikovan, eleganten modri vibrator s končnim kamnom v akvamarinskem slogu, ki uteleša svobodni duh. Bodite strastni, odprti in drzni, z Adorjem boste uživali v svojem navdušenju na ustvarjalen in intenziven način!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Heads Or Tails Blue

    Srečno življenje gre z roko v roki s spolnim zadovoljstvom. Srečno življenje zahteva razburljive užitke. S to neverjetno igračo z 2 uporabnima konicama te čaka srečno življenje! Na eni strani je vibrator za stimulacijo točke G, na drugi strani pa trio masažnih prstov, ki se vrtijo in vibrirajo v 9 hitrostih. Zato ne bodite več nesrečni.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 182 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.