×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji modra

Elementi 65 do 96 od 182 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Elastic Game Dark Blue

    S silikonsko igro Satisfyer Elastic Game jih je mogoče uporabiti na najbolj prilagodljiv način: z 2 motorjema in udobnim bivanjem v notranjosti lahko ta univerzalni monitor uporabite kot aplikacijski vibrator, erekcijski obroč ali partnerski vibrator.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou Ünihörn Forcespace Vibe with Rotating Tongues & Up&Down Movement 3 Motors

    Hrepenite po vznemirljivem užitku? Vibrator Forespace poskrbi za G-točko in klitoris. Vsebuje 3 močne motorje in se lahko premika gor in dol v 7 načinih na vrhuncu in tudi vibrira v 7 načinih za neverjetno prijetno notranjo stimulacijo. Poleg tega je opremljen s 7 vrtljivimi funkcijami za užitek klitorisa, ki vas bo verjetno spomnil na oralni seks. Uživajte in resno si privoščite kakovostno igračo za neskončne noči!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Tri Ball 2 Light Blue

    Doživite nekaj povsem novega, edinstvenega in dih jemajočega! To je Satisfyer Tri Ball 2, priročen multivibrator za prijetno stimulacijo več mest hkrati. Z njim hkrati uživajte v stimulaciji klitorisa, vagine in anala, zahvaljujoč njegovemu prožnemu in prožnemu telesu. Raziščite svoj užitek, zabavno in razburljivo bo!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer G-Spot Flex 5+ Petrol

    Model G-Spot Flex 5 Connect App prinaša prilagodljivost, priročnost in eleganten dizajn. Zaradi notranje žice se vibrator G-točke spremeni v vibrator zajčjega tipa. Preprosto ga lahko prilagodite v aplikaciji Satisfyer Connect in dosežete resnično ekskluzivno izkušnjo.

    80,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Petite Wand

    Zbirka erotičnih igrač Impulse Intimate je tu, da vas razstavi ne le z dokazanimi vibracijami, temveč tudi z vse bolj priljubljenimi funkcijami elektrostimulacije. Tako vam bo ta vibrator ponudil 5 strastnih načinov elektrostimulacije in 7 vibriranja z ločenim nadzorom. Upajte si doživeti elektro-razburjenje!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic My G Teal

    My-G je čudovita eleganca, ki vas bo dvakrat navdihnila. Opremljen je z novo sodobno tehnologijo, ki skrbi za gibanje končnega dela in prinaša popolno stimulacijo G-točke. Te edinstvene izkušnje vam bodo odprle vrata v nov svet vznemirjenja. My-G bo poskrbel za okusno sesanje klitorisa.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Powerful Plug-In Vibrating Massager Sky Blue

    Le Wand Plug-In je najboljši vibracijski masažni aparat klasičnega sloga v svojem razredu, ki ga odlikuje neprimerljiva kakovost in nagrajena zasnova. Ta globalno združljiva vibracijska palica, ki se napaja z električno energijo, ima 10 izrazitih hitrosti vibriranja in 6 vzorcev vibriranja. Eleganten ročaj z mehkim dotikom in izjemno dolga 245 cm vrvica omogočata enostavno držanje in premikanje v različnih kotih, medtem ko se seksibilen vrat upogne za pozicioniranje in užitek.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Stronic Petite Deep Sea Blue

    Najmanjši dodatek k pulzatorjem Fun Factory. Ali radi raziskujete nove igre in vam je všeč inovativna pulzirajoča tehnologija? Stronic Petite ima velik potencial za pravo erotično igro za vas. To je mogoče, enostavno in v njem, tako da vam ga ni treba uporabljati eno leto. Poleg tega je to preprost način za doseganje najboljših orgazmov!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gender X Wear Me Out Blue

    Ta nosljiva igrača z dvojnim motorjem ima tri različne oblike: gomoljasto steblo se dramatično zoži do širokega ukrivljenega podstavka z debelim ovalom, ki se razteza, da zaključi trifekto. Vibracije izvirajo iz obeh gibljivih gredi z osnovo kot trdno sidro, ki ostane v oprijetem oblačilu.

    80,90 €

    60,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bloom The Rose G-Spot Vibrator

    Elegantne ženske potrebujejo tudi elegantne erotične opomnike! Elegantno kolekcijo Bloom odlikuje čudovit dizajn in učinkovita tehnologija. Ponudil ti je 5 neverjetnih vibrirajočih in 5 intenzivnih intenzivnosti, s katerimi bi obračali tako, da bi s prstom pognali po listih na dnu igre. Poseben mehak silikon mora biti všeč na prvi dotik, v paketu so priloženi trakovi za oči, če vam bodo pokazali nov način, kako prebuditi vaš erotični dom. Poskrbite, da vas te očarljive in impresivne igrače dohitijo.
    80,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doxy Die Cast 3R Blue

    Razburljiva igra, ki nima meja! Priljubljeni Doxy Die Cast prihaja v novi različici za polnjenje, vendar ne izgubi svoje moči. Ne bo vas očaral le s svojimi super intenzivnimi tresljaji, temveč tudi s svojim očarljivim svetlečim modrim kovinskim ohišjem in mehko silikonsko glavo, ki je skrita v praktičnem in diskretnem aluminijastem ohišju. Odkrijte razburljivo zadovoljstvo z močno masažno glavo Doxy!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Glam Dual Wand Vibe Blue

    Predstavljamo utelešenje glamurja in užitka: veličasten Glam Dual Wand Vibe! Sprostite moč vsestranskosti z dvema uporabnima koncema, od katerih je vsak zasnovan za zagotavljanje neprimerljivega zadovoljstva. Na eni strani se prepustite nežnemu božanju glave palice, ki sedi na gibljivem vratu, ki se upogne vašim željam. Na drugi strani pa raziščite globine užitka z ukrivljenim vibratorjem G-točke, ki je izdelan tako, da natančno in z veseljem cilja na vaše najbolj intimne predele. Obe strani je mogoče nastaviti neodvisno.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Goddes Collection Belenos Blue

    Ali trpite za razkošnim in elegantnim videzom? Čudovite in tudi funkcionalne erotične igrače iz kolekcije Goddless so izdelane iz temno modrega silikona prvovrstne kakovosti in okrašene z očarljivimi zlatimi detajli. Ta Benelos vibrator vas bo navdušil s svojo genialno teksturo in ukrivljeno obliko. Naj vam pokaže svojo spretnost!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Touch X Green Velvet

    Iščete nekaj sprejemljivega in zadovoljivega? We-Vibe Touch X je najboljši vesel in najboljši vibrator vseh časov! Pomagal vam bo pri razbremenitvi napetosti po celem telesu, od česar lahko uživate v masažah od glave do pete, še posebej, če se boste razveselili in prekuhali svoj erogenski stožec. Uživajte z njo kdorkoli in vsako telo!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer G-Spot Flex 4+ Blue

    Z aplikacijo G-Spot Flex 4 Connect dobite posebej nadarjenega ljubimca. Zahvaljujoč notranji žici postane vibrator za točko G z enim gibom vibrator za zajce. Upravljajte ga prek aplikacije Satisfyer Connect za individualno erotiko.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bnaughty Deluxe Unleashed Blue

    Bnaughty Deluxe Unleashed iz B Swisha bo zabaval oba partnerja. Nekoč sta bila zaljubljena v kogar koli in kogar koli, in to sta samo vidva in se vsi radi skrivamo! Z daljinskimi upravljalniki je mogoče izbrati s 6 možnimi funkcijami, da ta silikonski predvajalnik vibrira v vašem telesu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Touch of Velvet Aqua Lily

    Očarale vas bodo vznemirljive vibracije tega očarljivega Rocks-Off vibratorja. Ponuja vam 10 vibrirajočih funkcij in se lahko na udoben način uporablja tudi za najbolj privlačna mesta, ki čakajo, da se seznanijo s to očarljivo igro. Prodaja in opazujte, kako na travniku cvetijo rogovi orgazma.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Base Blue

    Ali boste sprejeli izziv in izkusili neverjetne prednosti nove generacije legendarnega vibratorja za prostato Loki Wave 2? Če je tako, se lahko veselite še več fleksibilnosti in 2 močnih motorjev, ki bosta uresničila sanje vseh, ki želite doživeti dolge in intenzivne orgazme. Igrajte se z njim sami ali s svojim nasprotnikom in odklenite vznemirljive nove skrivnosti svojega telesa.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Blue

    Vibracijski masažni pripomoček Le Wand Petite z možnostjo polnjenja je manjša različica naše ikonične in zmogljive vibracijske palice. Palica Le Wand Petite je manjša po velikosti, a večja po moči. Ima 10 hitrosti vibriranja in 6 vzorcev vibriranja. Elegantna in stilska zasnova zagotavlja osredotočeno vibriranje v glavi palice.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Blue

    Double Love, naš luksuzni parni vibrator, je izdelan iz vznemirljivega mehkega silikona v kombinaciji z visokokakovostno plemensko kovino. Upravljanje s tradicionalnim obrobnim podajalnikom in našo prvovrstno aplikacijo vam omogočata, da igrate še naprej in ponujate neskončne možnosti!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551120 Blue

    Majhen, a priročen in tudi ljubek vibrator iz kolekcije Cuties! Ima žametno mehko površino, ki vam bo všeč na prvi dotik. Ima tudi čudovito prilagodljivo glavo za enostavno ciljanje na prava mesta in vam ponuja 7 načinov vibriranja. Uživajte v kopeli ali pod tušem, saj je vodoodporen!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Glam Flexible G-Spot Vibe Blue

    Zanetite svoje notranje želje in odklenite svet zapeljive čarovnije z našim izvrstnim fleksibilnim vibratorjem G-točke. Odpravite se na potovanje, ki presega običajnost in spremeni prah vsakdanjega življenja v očarljivo zlato meglico strasti in užitka.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMiBod blueMotion Nex 2 2nd Generation Blue

    Vstopite v svet seks igrač prihodnosti! Obstaja druga generacija blueMotion! Njegova oblika je kot nalašč za ciljanje na točko g, njen nadzor prek aplikacije pa bo zabaval pare in samostojne posameznike. Preizkusite vse načine vibriranja in kako se vibrator odziva na zvok prek aplikacije ali ustvarite lastne vzorce vibracij.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bThrilled Wand Vibrator Green-Blue

    Bswish vam prinaša resnično močno masažno glavo, ki zagotavlja pravo vznemirjenje, nepozaben užitek in neskončen orgazem. Všeč vam bo tudi Bswish bThrilled Wand zaradi svoje svilnate mehkobe, saj je narejen iz prvovrstnega in telesu varnega silikona. 5 vibracijskih shem vam ponuja izbiro glede na vaše trenutne potrebe in neskončne možnosti užitka bodo prebudile vašo domišljijo.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Nova 2 Midnight Blue

    Po stopinjah klasičnih zajčjih vibratorjev je sledila blagovna znamka We-Vibe, ki je ustvarila zajca, ki prekaša vse svoje predhodnike. Obljublja neprekinjen užitek z natančnimi vibracijami, ki povzročijo eksploziven dvojni orgazem.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dame Products Zee Bullet Vibrator Lapis

    Kaj ta popolnoma univerzalna, a vznemirljiva stvar vzame s seboj na potovanja? Ta majhen vibrator je izjemno vsestranski, polni se prek USB-ja in ima 3 zadovoljive hitrosti. Prilega se v vsako torbico in poskrbi za veliko predstav. Navdušite se!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Starlet 3 Indigo

    Sčasoma nam najmanjša bitja prinesejo največjo srečo v življenju. Kot Womanizer Starlet 3! S tehnologijo Pleasure Air bo vaš klitoris zagorel v raju in vam v nekaj minutah pokazal opojni orgazem urina. Pokažejo vam najbolj vsestranske prednosti, v katerih uživate, in uživajte v vizualnih prednostih čudovito barvite zasnove.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Iroha Minamo Vibrator

    Mehak, prilagodljiv dizajn, ki elegantno sledi oblinam ženskega telesa. Priporočljivo za tiste, ki iščejo nežne dotike in nebeško mehkobo.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Teal

    Zbirka Pillow Talk p​r​o​i​n je v kratkem času, odkar je na voljo, postala mednarodna uspešnica! Ta linija izdelkov izraža lepoto, zabavo in moč, Sassy pa je vrhunec teh idealov. Mehko, prožno telo vam pomaga odkriti vsako željo, medtem ko je velika konica ukrivljena za optimalen užitek v točki G.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Duke Deep Sea Blue

    Duke - vibracijski stimulator prostate in kralj med stimulatorji! DUKE je poznavalec moških analnih užitkov! Ergonomska oblika je popolnoma prilagojena anatomiji moškega, tako da s posebnimi intenzivnimi vibracijami stimulira prostato in predel presredka. Pri tem analnem vibratorju so vrhunec oblikovalcev Fun Factory njegove popolne obline, ki bodo omogočile globoko in neboleče božanje ter vas pripeljale do ekstaze. Duke je jasen kandidat za naziv: najbolj priljubljen moški stimulator prostate.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • AWAQ.U Vibrator 04

    Obožujete stil in kakovost? Ta vibrator znamke Awaq.u je trendovske vijolične barve in je izdelan iz vrhunskega silikona s svilnato površino Soft Touch. Njegov močan motor vam bo ponudil 10 intenzivnih in globoko vibrirajočih načinov. Uživaj z njim vaginalno in analno hkrati, saj misli na obe vajini ljubezenski luknji!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Triple Orgasme Blue

    Sanjate o divjih fantazijah s pregrešno močno igračo, ki ne bo pozabila na nobeno vaše občutljivo mesto? Potem je tukaj za vas Trojni orgazem. To je trojni vibrator, ki bo pomislil na G-točko, klitoris in anus ter vsakemu od teh mest razveselil neverjetne vibracije. Doživite užitek kot še nikoli!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 182 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.