×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji izjemno tiho

Elementi 33 do 64 od 412 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LELO Lily 2 (Bordeaux & Chocolat) Purple

    Močnejša, lepša in bolj diskretna je prav to Lily 2.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Mini Magic Wand Purple

    Ta masažna palica je popoln pripomoček za sprostitev po dolgem in napornem dnevu. Kot nam je vsem že nekaj časa znano, so vibracije ključnega pomena za odpravljanje utrujenosti, blaženje napetosti v mišicah, lajšanje bolečin v telesu in pomoč pri nekaterih športnih okrevanjih.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Golden Moments

    2 visokokakovostni, vrhunski igrači po ugodni ceni! Ti dve najbolje prodajani igrači bosta zagotovo priljubljeni - še posebej zaradi ugodne cene. Vsestranski komplet za užitek za vročo solo zabavo ali zabavo v paru.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Crave Vesper Vibrator Necklace Gold

    Eleganten kos nakita in hkrati čuten erotični pripomoček! Se tapkaš po čelu? Ampak daj no, vsaka ženska bo vzljubila ta luksuzni dodatek! Znamka Crave združuje najnovejšo tehnologijo in sodoben minimalističen dizajn, iz katerega je nastal ta dragulj in hkrati vibrator, s katerim boste dobili vse, kar si želite. Čisto nerjaveče jeklo in 24-kt zlata barva bosta izstopala v vašem dekolteju, tako kot bodo vaši intimni deli telesa navdušeni. Naj bo vaše veselje vedno ob sebi in se okrasite z očarljivo verižico z unikatnim obeskom, ki bo vaša vznemirljiva skrivnost.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Classic Slim Vibrator Skin

    Ta vitki vibrator je najmanjši v ponudbi. Naj vas velikost ne zavede, saj vam 7 močnih funkcij zagotavlja pravo doživetje.

    41,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Number One

    Najnovejša različica Satisfyer 1! Za intenzivnejše, hitrejše in večkratne orgazme.

    53,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Midnight Plug-In Massager Black

    Zavajajoče močan masažni pripomoček, zasnovan za močno in neprekinjeno stimulacijo.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 4 Black

    Zahvaljujoč 3 zmogljivim motorjem je Satisfyer Curvy Trinity 4 izdelan iz silikona z vsestransko erotično igračo. To igračo za užitek lahko uporabite kot vibrator tlačnih valov za polaganje in za G-točko, ki vas bo presenetila z intenzivnimi vibracijami in pulzirajočimi tlačnimi valovi.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Enigma Cruise Dual-Action Sonic Massager Black

    Dvojna stimulativna luksuzna igrača, ki vam bo všeč! Igrače Lelo se nenehno premikajo in so najbolj vrhunske stvari, ki jih ponuja trenutni erotični trg. Če hočeš najboljše, si zagotovo želiš Lelo. Pridite spoznati Enigmo. Je razkošna igrača, ki bo razveselila tako točko G kot klitoris in vam prinesla zares nezemeljski orgazem.

    339 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Chorus Purple

    Najbolj intuitiven vibrator za pare We-Vibe® doslej - z nastavljivim prileganjem, upravljanjem na dotik in vibracijami brez uporabe rok, ki seks dvignejo na povsem novo raven.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Symphony Polyvalent and ULTRA Powerful Wand Massager

    Dizajn in res močna masažna glava znamke Adrien bo izpolnila vse vaše želje. Zasnovan je bil posebej za diskretno tiho in hkrati močno pomoč, zasnovano ne le za intimne užitke, ampak tudi za masaže celega telesa. Ima natančno ergonomsko obliko, je enostaven za uporabo in je izdelan iz varnega in kakovostnega silikona.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots GC Mini G-spotter Black

    Ta eleganten in trpežen masažni pripomoček za točko G je izdelan iz visokokakovostnega ABS in bo zadel pravo mesto za nekaj neomejenih orgazmov! Uporaba te 13 cm dolge "ljubezenske rakete" je zelo preprosta, samo obrnite, da se zažene, ustavi ali odpre za zamenjavo ene same baterije AA.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Rrrolling Explosion Black

    Naša Rrolling Explosion združuje močne vibracije z inovativno stimulacijsko kroglico v notranjosti. Inovativna tehnologija v kombinaciji z elegantnim dizajnom stimulira točko G z natančno ergonomijo in ustvarja dih jemajoče orgazme.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Desirable Black

    Desirable ima izjemno zmogljiv motor F1 nove generacije z 10 načini vibriranja in prilagodljivo vibracijsko konico, ki se prilagodi vsaki ženski obliki in je popolnoma oblikovana za zadetek točke G, da ustvari najintenzivnejši notranji in zunanji orgazem, kar ste jih kdaj doživeli! Desirable ima baterijo za polnjenje z magnetnim polnilnim priključkom USB in priloženim polnilnikom. Ko je popolnoma napolnjen, bo deloval 60 min. Je mehak na dotik, gladek in vodoodporen ter narejen iz medicinskega silikona, zato je Desirable enostaven za čiščenje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8" Pink

    SilexD ponuja vrsto dildov z izjemno mehko visokokakovostno silikonsko kožo s polnilom SILEXPLAN dvojne gostote in notranjim trdim jedrom za izjemno realističen občutek in neprimerljivo izkušnjo užitka. Revolucionarna patentirana formula materiala SILEXPLAN, ki se uporablja za polnjenje naših izdelkov, omogoča boljšo gostoto in večjo prožnost dilda.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Loki Wave Black

    Loki bo še posebej pozoren na moške, ki se ne bojijo odkriti novih razsežnosti uporabnosti. Popolna anatomska oblika in popolne krivulje za intenzivno masažo prostate.

    249 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Hula Beads Black

    HULA Beads™ so prve daljinsko vodene kroglice za užitek na svetu, ki se hkrati vrtijo in vibrirajo. Zagotavljajo popolnoma nove občutke.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Therapy Sutra Pink

    Vibrator Vibe Therapy Sutra Pink je neverjeten izjemno tih vibrator za ženske s tremi dražečimi izboklinami, ki se nahajajo na telesu vibratorja. Njegova ukrivljena konica bo udobno dosegla točko G in jo bo neverjetno stimulirala, dokler ne boste dosegli eksplozivnega orgazma.

    59,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Unite Purple

    Raziščite novi We-Vibe II Plus! Kultni vibrator za pare. Prilagodljiv in vsestranski vibrator We-Vibe II Plus pare popelje do novih višin užitka.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Trigger with Come Hither Motion Purple

    Zajčji vibrator, ki povzroča oscilacijsko gibanje, znano kot "pridi sem". Trigger je oscilacijski masažni aparat, ki je priznan kot eden najbolj inovativnih, ne le z vidika zasnove, temveč tudi funkcionalnosti, vsestranskosti in moči.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Enigma Cruise Dual-Action Sonic Massager Deep Rose

    Dvojna stimulativna luksuzna igra, ki vam bo dala vse! Igrače Lelo se zlahka razvijajo in imajo najboljše leglo bitja, ki jih ponuja trenutni erotični trg. Kar hočeš, hočeš Lelo. Pridružite se Meet Enigmo. To je zabavna igra, ki bo razkrila takšno točko G, kot je klitoris, in vam prinesla nekmetijski orgazem.

    339 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Revo Slim

    Rotacijski masažer prostate in dyke Nexus Revo Slim je čudovita igrača za začetnike in vse tiste, ki imate radi igrače nekoliko manjše velikosti. Deluje po enaki in preverjeni tehnologiji kot ostali izdelki Nexus iz linije Revo, tako da ste lahko prepričani, da bo vašo prostato razvajal s popolno usmerjeno stimulacijo, hkrati pa ne pozabite na svoj jez, kar bo povečalo razburjenje. Uživajte v večstopenjskem vrtenju in enostavnem čiščenju zahvaljujoč vodoodpornosti.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bcute Classic Guava

    Bcute Classic ima ravno in koničasto obliko, zato je odličen za natančno določanje klitorisa, bradavičk, glavice penisa in vseh drugih želenih erogenih območij.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Aya Wearable Massager Turquoise Green

    Eleganca in brezčasnost v kombinaciji z udobno ergonomsko obliko, to je Aya. Zahvaljujoč ukrivljeni in kompaktni obliki razume vaše telo. Hkrati pa ga lahko prilagodite svojim trenutnim potrebam. Uživajte v zunanji stimulaciji vulve in globokem notranjem užitku.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Aya Wearable Massager Velvet Purple

    Eleganca in brezčasnost v kombinaciji z udobno ergonomsko obliko, to je Aya. Zahvaljujoč ukriweni in kompaktni obsi, razume vaše telo. Hkrati pa ga lahko prilagodite svojim trenutnim potrebam. Uživajte v zunanji stimulaciji vulve in globokem notranjem užitku.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed Wireless Vibrating Egg Black

    Svoja intimna skrivališča delite s svojo ljubeznijo doma ali v javnosti. Ni problema s tem vsakodnevnim vibrirajočim jajcem! Zagotovljena je njegova najsodobnejša montaža, zelo diskretno delovanje motorja in različne vrste uporabe, ki lahko zagotovijo tudi vaginalno stimulacijo do nežnega odmika klitorisa, bradavic ali drugih erogenih stožcev katerega koli telesa.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Cotton Candy Lila

    Satisfyer Cotton Candy navdušuje s svojo ovalno obliko in kompaktnim dizajnom. Sosednji vibrator iz sprejemljive silikonske cevi razvije klitoris z vnetljivo kombinacijo tlačnih valjev in vibracij.

    49,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • We-Vibe Chorus Cosmic Pink

    Najbolj intuitiven vibrator za pare We-Vibe® doslej - z nastavljivim prileganjem, upravljanjem na dotik in vibracijami brez uporabe rok, ki seks dvignejo na povsem novo raven.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Gaia Rampant Rabbit Purple

    Dvojni vibrator, zasnovan za stimulacijo celotnega vaginalnega področja. Doživite intenzivne občutke, povezane z G-točko in zunanjim vaginalnim draženjem hkrati.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Gigi 2 Purple

    Najbolje prodajani vibrator za točko G na svetu. GIGI™ 2 je izboljšana različica izjemno priljubljenega LELO-jevega vibratorja za točko G, ki je verjetno najbolj pozitivno ocenjen predmet užitka doslej.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Romance Roxy Red

    Razkošen videz, značilna rubinasto rdeča barva in dih jemajoča zmogljivost, to je kolekcija Romance. To vključuje tudi ta eleganten stimulator sesanja za uporabo na klitorisu ali celo na bradavicah. Ima močan motor s 3 nastavitvami sesalne moči od lahke do močne. Dodatno razburjenje bo prinesel gibljivi jezik z 9 gibalnimi ritmi. Zaradi njegove oblike se boste hkrati počutili čutno in v mehak silikonski material se boste zaljubili na prvi dotik. Naredite si uslugo s pod pritiskom in pametnim jezikom.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Europe Magic Wand Massager

    Vibrator Magic Wand je znan po močnih vibracijah. Deluje na 230 V in zato ni odvisen od baterij. Učinkovito vibriranje ne bo mogoče z napravo, ki deluje na baterije.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 412 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.