×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji izjemno tiho

Elementi 97 do 128 od 412 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Adrien Lastic 2X Double Ended Vibrator

    Popolnoma pametna igrača - dvojni vibrator in možnost uporabe različno oblikovanih glav. Idealno za pare in samostojne igre, saj ga lahko uporabite tako za vaginalno kot analno stimulacijo.

    139 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bcute Classic Purple

    Bswish Bcute Classic je vibrator za mlade, gumijaste in nesramne ženske, za vse tiste, ki imajo radi fair fire vibratorje zaradi njihove različne prenosljivosti, se prilegajo v vsako torbico, torbico ali samo v vročino. Je diskretna in bo tako priljubljena kot sestava vašega skupnega življenja.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Elegance Heating G-Spot Vibrator Exquisite Black

    Elegantni vibrator za točko G vsebuje dva najsodobnejša motorja F1 za neverjetno moč. Eden se nahaja v konici, drugi pa je podaljšek za dvojno stimulacijo. Motorja F1 nove generacije vibrirata z osupljivo hitrostjo 7200 vrtljajev na minuto oziroma 14 000 vrtljajev na minuto.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Premium 2 Black

    Womanizer PREMIUM 2 z izvirno tehnologijo Pleasure Air je naša najrazkošnejša stvaritev doslej - prava Prada med spolnimi igračami, vrhunska igrača za ženske, ki iščejo več kot le še eno napravo za igranje. Z več stopnjami intenzivnosti kot kdaj koli prej in izboljšano funkcijo avtopilota, ki vas popelje v nove, nepredvidljive pustolovščine, je PREMIUM 2 najčistejši užitek najvišje kakovosti.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Desirable Purple

    Desirable ima izjemno zmogljiv motor F1 nove generacije z 10 načini vibriranja in prilagodljivo vibracijsko konico, ki se prilagodi vsaki ženski obliki in je popolnoma oblikovana za zadetek točke G, da ustvari najintenzivnejši notranji in zunanji orgazem, kar ste jih kdaj doživeli! Desirable ima baterijo za polnjenje z magnetnim polnilnim priključkom USB in priloženim polnilnikom. Ko je popolnoma napolnjen, bo deloval 60 min. Je mehak na dotik, gladek in vodoodporen. Narejen je iz medicinskega silikona, zato je Desirable enostaven za čiščenje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic G-wave Rechargable U-Shaped Dual Rabbit Vibrator Pink

    Popoln vibrator v obliki črke U, namenjen tako G-točki kot klitorisu. Navdušil vas bo s svojo prilagodljivostjo, vsestranskostjo in funkcijami. Poganjata ga 2 zmogljiva motorja, ponuja veliko možnosti za eksperimentiranje in največji užitek. Narejen je iz 100% žametno mehkega silikona.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Liberty Lilac

    Dame, pripravite se na vzlet: z elegantno prevleko in šestimi stopnjami stimulacije Liberty zagotavlja užitek na vseh koncih sveta.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Ares Rampant Rabbit Purple

    Dvojna stimulacija in popolna masaža G-točke in klitorisa hkrati, to obljublja ta osupljivi Ares vibrator priljubljene blagovne znamke Adrien. Uživajte v njegovih ergonomskih oblikah in razveselite svoje intimne zabave na vse načine.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Amy G-Spot Vibrator Purple

    Iščete boljša in kakovostna oblačila, ki jih boste porabili za svojo g-točko? Amy's vibrator luksuzne znamke Svakom bo zagotovo pravi! Na prvi pogled je boljši in eleganten, na prvi dotik je neverjetno mehak in udoben, narejen je iz silikona. Navdušite vas s 6 grozljivimi stvarmi, od vibracij do utripa!

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Embrace Me Berry

    Ta zajčji vibrator Embrace Me stimulira klitoris in točko G z uporabo dveh motorjev za urin. Obseg omejevalnega vibriranja vibratorja združuje praktična pogajanja s popolno stimulacijo uporabnih točk.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Up&Down Rotating Vibrating Remote Dildo Skin

    Vrhunska kakovost in funkcije, zaradi katerih bo res popoln! Želite izvedeti več? Pridite in spoznajte tega čednega moškega! Narejen je iz zelo udobnega, izgleda zelo realistično, predvsem pa ima funkcijo magnetnih udarcev, kar zagotavlja resnično realistično izkušnjo. Poleg tega lahko vibrira in se čutno vrti. Zahvaljujoč močni priseski se bo prilepil na katero koli ravno površino. ga hočeš? Nismo presenečeni!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tor 2 Black

    TOR 2 je prvi polnilni in vodotesen moški erekcijski prstan na svetu. TOR 2 se ponaša s 100 % močnejšimi vibracijami kot njegov predhodnik in kateri koli drug obroč podobnega tipa na trgu.

    169 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Lyla 2 Cerise Red

    Najzmogljivejši daljinsko vodeni vibrator Bullet na svetu.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Sex & Massage Gun

    Za intenzivne ne samo intimne masaže!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Aneros Helix Syn V

    HELIX SYN V združuje večkrat nagrajeno obliko in anatomsko oblikovane konture najbolj priljubljenega moškega stimulatorja točke G na svetu z dodatno intenzivnostjo vibracij. Rezultat so orgazmi izjemne moči in globine, tako intenzivna doživetja, da bodo za vedno spremenila vaš pogled na spolne užitke.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Frisky Bang Her Silicone G-Spot Finger Vibe

    Svoj kazalec spremenite v vibrirajočo površino, v katero se bo vaš partner resnično zaljubil.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Match Couples Vibrator

    Svoje spolno življenje zaženite z vibracijami, v katerih bosta uživala oba. Spoznajte svojega popolnega partnerja. Match je vibrator za pare, ki ga nosite med seksom in ki intenzivno stimulira in vibrira točko G in klitoris.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Realistic Dildo Vibrator with 360° Rotating 9 Different Vibrations Purple

    Pospešite s tem vibratorjem! Ponuja vam 9 vzorcev vibriranja in vrtenje za 360°, njegove možnosti so neskončne. Ergonomska oblika se zlije z vašim telesom in preplavi vas val zadovoljstva. Mehka površina in realističen dizajn vas bosta osvojila na prvi pogled in prevzela vas bo želja po igri z njo. Ni časa za oklevanje!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tiani 3 Black

    Tiani™ 2 Design Edition je nadgrajena različica z nagrado Red Dot nagrajenega masažnega aparata za pare, namenjenega ženskam, ki ga lahko nosijo med ljubljenjem.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Desirable Pink

    Desirable ima izjemno zmogljiv motor F1 nove generacije z 10 načini vibriranja in prilagodljivo vibracijsko konico, ki se prilagodi vsaki ženski obliki in je popolnoma oblikovana za zadetek točke G, da ustvari najintenzivnejši notranji in zunanji orgazem, kar ste jih kdaj doživeli! Desirable ima baterijo za polnjenje z magnetnim polnilnim priključkom USB in priloženim polnilnikom. Ko je popolnoma napolnjen, bo deloval 60 min Mehak na dotik, gladek in vodoodporen je narejen iz medicinskega silikona, zato je Desirable enostaven za čiščenje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed Wireless Vibrating Egg Purple

    Svoje intimne skrivnosti delite s svojo ljubeznijo doma ali v javnosti. S tem večnamenskim vibrirajočim jajcem to ne bo več problem! Zagotovljena je njegova enostavna montaža, zelo diskretno tiho delovanje motorja in njegova raznolika uporaba, kjer lahko poleg vaginalne stimulacije izvajate tudi nežno draženje klitorisa, bradavic ali drugih erogenih con kjerkoli na telesu.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots GC Soft Touch Pocket Vibe Black

    Izjemno močan Pock Rock boža ne le vaš klitoris, ampak tudi vsa druga občutljiva mesta, ki jih boste srečali. Ima 4 različne glave, ki jih je enostavno zamenjati, in vsaka od njih vam bo dala drugačen način stimulacije. To majhno, a učinkovito dražilno sredstvo je izdelano iz ABS plastike z mehko PU prevleko.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Yummy Sunshine

    Ta svetel, vesel rumeni vibrator z močjo točke G iz 100-odstotno prilagodljivega silikona bo zagotovo poskrbel, da bo sonce zasijalo za vas.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Pleasure White

    Dvojna zabava in dvojni užitek! Novi Satisfyer Dual Pleasure bo navdušil vaš klitoris s stimulacijo s tlačnimi valovi in ne bo pustil za sabo niti vaše g-točke! In kaj je najboljše? Upravljate ga lahko prek aplikacije Satisfyer Connect na vašem telefonu! Popeljite svojo razburljivo pustolovščino na novo raven!

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Doxy Bullet Vibrator Rose Gold

    Senzacionalno v vseh pogledih! Doživite razburjenje, odkrijte zabavo in občutite seksi ekstazo s tem čudovito oblikovanim mini vibratorjem Doxy Bullet. Je maksimalno diskreten in neverjetno močan. Uživajte v tihih, a močnih vibracijah, zaradi katerih boste peli in jokali!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Premium White-Gold

    Womanizer Premium je idealna kombinacija novih tehnologij in visokokakovostne zasnove. Tehnologija Pleasure Air stimulira klitoris brez stika - od supermehkega do supermočnega v 12 različnih stopnjah intenzivnosti. Z novo funkcijo avtopilota boste orgazem doživeli nepričakovano in na presenetljivo nov način. Ritem se spreminja z vsako uporabo. Pametna tišina zazna vašo željo. Womanizer Premium se zažene šele, ko se skoraj dotakne površine vaše kože. Zaradi tega ni le tišji za uporabo, temveč je vaše uživanje še intenzivnejše. Zaradi edinstvene obdelave je Womanizer Premium popolnoma vodoodporen.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Tease Us Set Moxie & Bond Black

    Ali v vašem odnosu vlada pravičnost? Ta duo luksuznih spolnih igrač We-vibe ima nekaj za vsakogar! Bond vibrirajoči prstan zanj in Moxie panty stimulator klitorisa zanjo. Oba dela je mogoče upravljati s krmilnikom ali prek aplikacije. Dražite se in vznemirjajte kadarkoli in kjerkoli, ta predigra bo odlična!

    269 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Tiger G5 Black

    Nobena ženska se ne bo več upirala tigru! Zajame pomemben rez in skrito leglo, ki prinaša intenzivne vibracije, saj bo vaša točka G zlahka slišana. Potrebujete divjo izkušnjo? S Turbo gumboo bo Tiger prikrajšan za živo energijo, ki vas bo postavila na vrh. Ste vsi le ljubitelji ljubezni? Uporabite pri nepričakovano intenzivni stimulaciji s postopno vadbo – z vsakim tigrovim rezom bo rak bližje koristi.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Pleasure Rose Clitoral Sucking Vibrator Pink

    Ženske imajo radi rože in vsaka ženska bo najbolj vzljubila to vrtnico od vseh rož! To ni navadna vrtnica, je vrtnica polna užitka, vznemirjenja in zadovoljstva. Njeni cvetni listi obdajajo skrivno luknjo, v katero vstaviš klitoris, ki je zaradi sesanja strasten. Naj vaš klitoris cveti od blaženosti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Luna II Flexible Vibe Purple

    Ali tvojemu življenju manjka erotika? Vibrator Luna II vam ga bo prinesel z živahnim veseljem! Ima fine grebene in gladko površino, ki bo požgečkala vaše dimlje in pričarala nasmeh na ustnice! Njegova oblika je popolna, poleg tega se zahvaljujoč prstanu odlično oprime, vse lahko obvladate z enim prstom. Konica je zasnovana tako, da spodbuja G-točko, zato ne čakajte in uživajte!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Model Dual Kiss vas bo navdušil s kombinacijo preizkušenih tlačnih valov, vibrirajoče vodilne gredi in možnosti nadzora aplikacije. Celoten dizajn dopolnjuje prijeten, nežen, mehak silikonski in vodoodporen dizajn.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Power Wand Black

    Pretty Love prihaja na trg z novo kolekcijo luksuznih igrač, ki vključuje tudi to zelo zmogljivo masažno glavo. Narejena je iz visokokakovostnih materialov, sama glava pa iz svilnato mehkega silikona. Uživajte v njegovi dih jemajoči moči in mirno masirajte tako svoje intimne dele kot celotno telo.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 412 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.