×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji izjemno tiho

Elementi 65 do 96 od 412 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Uživajte v razkošju! Ta Satisfyer v novem neverjetno lepem dizajnu je tukaj za vse ženske, ki trpijo za eleganco in estetiko. Narejen je iz najkakovostnejših materialov in je vznemirljiv dragulj, ki bo stimuliral vaš klitoris brez stika z uporabo tlačnih valov in vibracij. In info za gospodje: če iščete primerno darilo za svojo najdražjo, potem ste ga pravkar našli!

    119 €

    54,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • LELO Hula Beads Purple

    HULA Beads™ so prve daljinsko vodene kroglice za užitek na svetu, ki se hkrati vrtijo in vibrirajo. Zagotavljajo popolnoma nove občutke.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Aya Wearable Massager Obsidian Black

    Eleganca in brezčasnost v kombinaciji z udobno ergonomsko obliko, to je Aya. Zahvaljujoč ukriweni in kompaktni obsi, razume vaše telo. Hkrati pa ga lahko prilagodite svojim trenutnim potrebam. Uživajte v zunanji stimulaciji vulve in globokem notranjem užitku.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots GC Mini G-spotter Purple

    Ta eleganten in trpežen masažni pripomoček za točko G je izdelan iz visokokakovostnega ABS in bo zadel pravo točko za neomejene orgazme! Uporaba te 13 cm dolge "ljubezenske rakete" je zelo preprosta. Prižgite, ustavite ali odprite za zamenjavo ene same baterije AA.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • SilexD Model 2 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 7" Flesh

    Toda ali morate biti srečni in srečni? Izkusite neverjetno lepilo in realističen dildo Silexd z možnostjo vibriranja. Na površini je dildo sprejemljiv mehak in avtomobilski ključ, četrtina pa je kot pokončna erekcija. Izpolnite svoje najgloblje zaničenosti, žalosti in želje z realističnim dildom na sani!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Premium Red-Gold

    Womanizer Premium je idealna kombinacija novih tehnologij in visokokakovostne zasnove. Tehnologija Pleasure Air stimulira klitoris brez stika - od supermehkega do supermočnega v 12 različnih stopnjah intenzivnosti. Z novo funkcijo avtopilota boste orgazem doživeli nepričakovano in na presenetljivo nov način. Ritem se spreminja z vsako uporabo. Pametna tišina zazna vašo željo. Womanizer Premium se zažene šele, ko se skoraj dotakne površine vaše kože. Zaradi tega ni le tišji za uporabo, temveč je vaše uživanje še intenzivnejše. Zaradi edinstvene obdelave je Womanizer Premium popolnoma vodoodporen.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Ferri Remote Controlled Panty Vibrator

    Varen magnetni pokrovček poskrbi, da igrača med uporabo ostane na mestu in stimulira klitoris med hojo, sedenjem, plesom ali ležanjem. Odlična izbira za draženje ali popolne orgazme, ne glede na to, v kakšnem okolju se znajdete!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Red Hot Ember

    Stimulator Ember design je pripravljen izpolniti vse vaše želje in s svojo tanko zakrivljeno konico razveseli vsak občutljiv del vašega telesa. Edinstvena oblika, 10 načinov vibriranja, prvovrsten medicinski silikon in litij-ionska baterija za ponovno polnjenje, to je točno tisto, kar Ember je in komaj čaka, da pričara najintenzivnejše zadovoljstvo v vašem telesu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Kiss Wine Red

    Model Dual Kiss vas bo navdušil s kombinacijo preizkušenih tlačnih valjev, vibrirajočega nivoja vode in možnosti nadzora uporabe. Celoten dizajn dopolnjuje udoben, nežen, mehak silikonski in vodoodporen dizajn.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Big Boss G5 Flesh

    BIG BOSS je vibrator za vse, ki imajo radi veliko dolžino. Še posebej samozavestne ženske in pari, ki vedo, kaj hočejo, in imajo radi intenzivne užitke, bodo z BIG BOSS-om našli pravega sparing partnerja v ringu.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Liberty Pink Rose

    Dame, pripravite se na vzlet: z elegantno prevleko in šestimi stopnjami stimulacije Liberty zagotavlja užitek na vseh koncih sveta.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alive RoMAX Heating & Bouncing Rabbit Purple

    Ali želite uživati v čutno toplih vibracijah in realističnem polnjenju noč za nočjo? RoMAX je sodoben in priročen vibrator s funkcijo ogrevanja, v katero se boste zaljubili, in funkcijo stiskanja, ki ustvarja resnično realistične izkušnje. Seveda je na voljo tudi vibracija 10 seksi načinov. In počakajte, da na svojih intimnih mestih začutite mehak dotik prijetnega silikona, oh!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Lyla 2 Purple

    Najzmogljivejši daljinsko vodeni vibrator Bullet na svetu.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Rrrolling Pleasure White

    Inovativni Rolling Pleasure vas dvakrat sprosti z intenzivnimi vibracijami in premikanjem žogice v prstu. Izkusite intenzivno stimulacijo točke G zaradi ukrivljene zasnove in strukture finih utorov.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Supernova Old Rose

    Satisfyer Supernova razvaja klitoris s čutnimi valovi pritiska, G-točko pa z močnimi vibracijami. Zahvaljujoč gibljivemu verižnemu sklepu se ta silikonski vibrator prilagaja vašemu telesu in vam zagotavlja optimalno stimulacijo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Wand-er Woman Black

    Ogledalo na steni, zakaj se sploh ne morem sprostiti? Vaša nova masažna naprava Satisfyer je rešitev: končno imate spremljevalca, ki se ne pritožuje, da vas izdatno masira! Zaradi svoje impresivne m​a​g​n​i​s velikosti XXL in skrite moči za zapeljivo silikonsko glavo Wand-er Woman rešuje težave, sprošča napetosti in praskne vsako orgazmično srbečico.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ Blue

    Satisfyer Curvy Trinity 5+ iz silikona s tremi motorji razvije vse vaše erogene cone: uporabite ga kot ležeči vibrator, vibrator z udarnimi valovi ali vibrator za točko G za največjo raznolikost, ko ste samski.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Elise 2 Purple

    Vibrator s polnim telesom in svilnato gladkim zaključkom

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Mia 2 Purple

    Ključ do odklepanja vaše skrite želje je skrit v nedolžnem in elegantnem telesu. Lepa, a močna. Polnjenje prek USB-ja. To bo popoln dodatek v vaši torbici in vam bo služil na vaših potovanjih. Njegove tihe vibracije so popolnoma diskretne in je vodoodporen celo do globine 1 metra. Ponuja vam 6 neverjetnih vzorcev vibracij in verjemite, da bo z vami povsod.

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Snaky Vibe

    Edinstvena oblika in popolnoma močne vibracije, s katerimi boste poleteli v orgazmično nebo, je Pretty Love Characters Vibe. Ima dvojni konec, prvi je gladek, drugi pa fino nazobčan in je povezan z močno in mehko silikonsko verižico. Predvsem pa je ta igrača vsestranska, postala bo priljubljen pripomoček za lezbični seks, pa tudi za moške in ženske ali samostojne igre.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Lyla 2 Black

    Najzmogljivejši daljinsko vodeni vibrator Bullet na svetu.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Melt Coral

    Edini stimulator Pleasure Air™, zasnovan za pare, s pulzirajočimi valovi in nežnim sesanjem, ki ne spominja na nič drugega.

    209 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Premium Black-Gold

    Womanizer Premium je idealna kombinacija novih tehnologij in visokokakovostne zasnove. Tehnologija Pleasure Air stimulira klitoris brez dotika - od supermehkega do supermočnega v 12 različnih stopnjah intenzivnosti. Z novo funkcijo avtopilota boste orgazem doživeli nepričakovano in na presenetljivo nov način. Ritem se spreminja z vsako uporabo. Pametna tišina zazna vašo željo. Womanizer Premium se zažene šele, ko se skoraj dotakne površine vaše kože. Zaradi tega ni le tišji za uporabo, temveč je vaše uživanje še intenzivnejše. Zaradi edinstvene obdelave je Womanizer Premium popolnoma vodoodporen.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Sugar Rush Blue

    S svojo kompaktno zasnovo v ribji optiki in zanimivo kombinacijo tlačnih valov in tresljajev je Satisfyer Sugar Rush iz silikona idealen sopotnik na potovanju. Oba motorja sta še posebej zmogljiva.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Hula Beads Blue

    HULA Beads™ so prve daljinsko vodene kroglice za užitek na svetu, ki se hkrati vrtijo in vibrirajo. Zagotavljajo popolnoma nove občutke.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Love Breeze Copper

    Čudoviti tlačni valovi stimulirajo klitoris z 11 jakostmi brez dotika. Love Breeze vas bo navdušil tudi z mehko silikonsko glavo, baterijo za ponovno polnjenje in ergonomskim, vodoodpornim zaključkom.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Mona Wave Purple

    Iščete nekaj revolucionarnega? Smo že našli! Lelo bo tekmoval z novo tehnologijo WaveMotion in zagotovo bo to dobra vožnja.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Little Rocket Blue

    S to vibrirajočo analno raketo se prepustite nezemeljskim višinam užitka! Narejen je iz čudovito mehkega dvoslojnega silikona in je zelo enostaven za upravljanje z gumbom na podstavku. Uživajte v ergonomski obliki in vseh strastnih izkušnjah.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed Wireless Vibrating Egg Pink

    Svoja intimna skrivališča delite s svojo ljubeznijo doma ali v javnosti. Ni problema s tem vsakodnevnim vibrirajočim jajcem! Možna je njegova najsodobnejša montaža, zelo diskretno delovanje motorja in njegove različne uporabe, ki lahko zagotovijo tudi vaginalno stimulacijo do nežnega čiščenja klitorisa, bradavic ali drugih erogenih stožcev katerega koli telesa.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Loki Black

    Loki bo ugajal predvsem moškim, ki se ne bojijo odkrivanja novih dimenzij užitka. Popolnoma anatomsko oblikovan in popolnoma ukrivljen za intenzivno masažo moške prostate.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots GC Massage Wand Black

    Ta masažna palica ustvarja najbolj čutne vibracije, kar jih boste kdajkoli občutili! Z njenim načinom z 10 hitrostmi in izjemno močnim motorjem, ki je hkrati zelo tih (55 dB), je nebo meja! Mehak silikonski material je čudovit na vaši koži in se hitro prilagaja vaši telesni temperaturi. Njegova prilagodljiva glava zagotavlja veliko udobja in je prijetna za uporabo.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic 2X Double Ended Vibrator

    Popolnoma pametna igrača - dvojni vibrator in možnost uporabe različno oblikovanih glav. Idealno za pare in samostojne igre, saj ga lahko uporabite tako za vaginalno kot analno stimulacijo.

    139 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 412 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.