×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Klitoralni vibratorji

Elementi 97 do 128 od 847 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Irresistible Desirable Purple

    Desirable ima izjemno zmogljiv motor F1 nove generacije z 10 načini vibriranja in prilagodljivo vibracijsko konico, ki se prilagodi vsaki ženski obliki in je popolnoma oblikovana za zadetek točke G, da ustvari najintenzivnejši notranji in zunanji orgazem, kar ste jih kdaj doživeli! Desirable ima baterijo za polnjenje z magnetnim polnilnim priključkom USB in priloženim polnilnikom. Ko je popolnoma napolnjen, bo deloval 60 min. Je mehak na dotik, gladek in vodoodporen. Narejen je iz medicinskega silikona, zato je Desirable enostaven za čiščenje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Liberty Lilac

    Dame, pripravite se na vzlet: z elegantno prevleko in šestimi stopnjami stimulacije Liberty zagotavlja užitek na vseh koncih sveta.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy 1+ White

    Revolucije in nove možnosti. Popolna uporabnost in najnovejša tehnologija. Nepozabna aplikacija in prepričljiva stimulacija klitorisa. Svet je srečen z vami! Pridobite si nov Satisfyer Curvy, ki ga uživate v uporabi! Spoznajte in odkrijte neskončne možnosti, kako se zbližati s partnerjem na drugem koncu sveta ali kako v ritmu rešiti svoje najljubše pse.

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Tracy's Dog TF 2 in 1 Clitoral Vibrator Turqoise

    Kaj najbolj ljubi vaš klitoris? Je sesanje in lizanje? Zato pozor, ta igrača bo popolna zate! Ponudil vam bo 7 načinov lizanja z okretnim jezikom ter sesanje, ki vas bo v nekaj trenutkih popeljalo na vrh. Zaljubite se v njegove lastnosti in mehak silikonski material ter igrajte sami ali v paru.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Best Friend Vibrator for Dual G-spot & Clitoral Stimulation Pink

    Želite doživeti nepozabne trenutke intimnega zadovoljstva, kadar koli želite? Predstavljamo edinstven vibrator znamke Paloqueth, ki vas bo navdušil s svojimi dvojnimi vibracijami in razkošnim dizajnom, ki mu ni para. Naj vas popelje v svet neomejenih užitkov!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou Niza Vibe with Heating and Clitoris Triple Tongue Black

    Hočeš vse ali nič? Potem si verjetno želite ta vibrator! Vsebuje 2 močna motorja, lahko se čutno igra, njegov trojni stimulacijski jezik pa bo razvajal vaš klitoris. Izbirajte med 10 načini vibriranja, 7 funkcijami jezika in ne pozabite na ognjeno toploto!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mia Amalfi Double Pleasure Suction + Up & Down Red

    Ogledalo, ogledalo na steni, zakaj sem tako napet? Vaš novi masažni aparat MIA DOUBLE PLEASURE WAND vam lahko pomaga: končno nekdo, ki se ne pritožuje, ko želite dolgo masažo! Z impresivno velikostjo in veliko močjo za mamljivo silikonsko glavo MIA DOUBLE PLEASURE WAND reši vse težave in napetosti, seveda pa tudi vsako željo po orgazmu.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Hidden Pleasure Black

    Nihče ne bi nikoli uganil, da so te seksi hlačke s satenasto kravato zmožne osupljivih orgazmov! Z diskretnim silikonskim vzdušjem, umeščenim v žep hlačk, da ostane na svojem mestu, prižgite svoj užitek prostoročno z daljinskim upravljalnikom, ki je enostaven za uporabo!

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Hyphy Dual-End Vibrator

    Kaj se bo zgodilo, ko se osredotočite na svoje najbolj občutljivo mesto z vibracijami? Eksplodirate zelo hitro! Toda za tako natančno stimulacijo, logično, potrebujete natančno igračo. In točno to je Hyphy, visokofrekvenčni vibrator za takojšnje orgazme! Pridite in izveste več o njem, vključno z dejstvom, da ga lahko nadzirate prek aplikacije, spremenite njegove razširitve ali uporabite njegov drugi konec.

    219 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Pocket Rocket White

    Dame, naredite to neverjetno igro za stimulacijo klitorisa. Očarala vas bo njegova vijolična barva, velikost in en urin.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Diamond Petit Vibe Black

    Črni mini vibrator, okrašen z bleščečimi kamni z gladko površino, bo s svojo eleganco očaral vsako sodobno žensko. Ima majhne dimenzije, a tudi močne vibracije, ki bodo maksimalno stimulirale vsak del vašega telesa, za katerega se odločite ugajati.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Pulse Galaxie Lilac

    Odkrijte užitek izven tega sveta s Pulse Galaxie. Za razliko od drugih stimulatorjev klitorisa potiska in vleče zrak, da ustvari sesalni učinek, medtem ko polnilna postaja projicira zaslon v svetlobi zvezd. Raziščite 5 načinov in 5 intenzivnosti sesanja ter 3 načine prikaza zvezdne svetlobe. Uporabite Pulse Galaxie z aplikacijo SVAKOM za prilagodljivo igro na dolge razdalje.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Desirable Pink

    Desirable ima izjemno zmogljiv motor F1 nove generacije z 10 načini vibriranja in prilagodljivo vibracijsko konico, ki se prilagodi vsaki ženski obliki in je popolnoma oblikovana za zadetek točke G, da ustvari najintenzivnejši notranji in zunanji orgazem, kar ste jih kdaj doživeli! Desirable ima baterijo za polnjenje z magnetnim polnilnim priključkom USB in priloženim polnilnikom. Ko je popolnoma napolnjen, bo deloval 60 min Mehak na dotik, gladek in vodoodporen je narejen iz medicinskega silikona, zato je Desirable enostaven za čiščenje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy For Her Her Ultimate Pleasure Max Purple

    Her Ultimate Pleasure Max von Fantasy For Her združuje intimno prisesek z vibrirajočim jezikom za lizanje. Dolg, ozek, žametno mehak ročaj se lahko uporablja tudi kot vibrator. Odličen je za zunanjo stimulacijo, na primer med neverjetnim oralnim seksom in za globok užitek. Ekstra dolga cev na tlačilko zagotavlja več prostora med samostojno zabavo ali zabavo v dvoje!

    169 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Pleasure White

    Dvojna zabava in dvojni užitek! Novi Satisfyer Dual Pleasure bo navdušil vaš klitoris s stimulacijo s tlačnimi valovi in ne bo pustil za sabo niti vaše g-točke! In kaj je najboljše? Upravljate ga lahko prek aplikacije Satisfyer Connect na vašem telefonu! Popeljite svojo razburljivo pustolovščino na novo raven!

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Orange

    Stimulacija klitorisa je ključ do orgazma, ki ga poznamo. Vendar imajo od nas koristi tudi mali spremljevalci. Nekateri imajo radi intenzivne dražbe, nekateri mehkejše. Trinity in vse ženske dajejo isto, kar so želeli - korist.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots GC Soft Touch Pocket Vibe Black

    Izjemno močan Pock Rock boža ne le vaš klitoris, ampak tudi vsa druga občutljiva mesta, ki jih boste srečali. Ima 4 različne glave, ki jih je enostavno zamenjati, in vsaka od njih vam bo dala drugačen način stimulacije. To majhno, a učinkovito dražilno sredstvo je izdelano iz ABS plastike z mehko PU prevleko.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Premium White-Gold

    Womanizer Premium je idealna kombinacija novih tehnologij in visokokakovostne zasnove. Tehnologija Pleasure Air stimulira klitoris brez stika - od supermehkega do supermočnega v 12 različnih stopnjah intenzivnosti. Z novo funkcijo avtopilota boste orgazem doživeli nepričakovano in na presenetljivo nov način. Ritem se spreminja z vsako uporabo. Pametna tišina zazna vašo željo. Womanizer Premium se zažene šele, ko se skoraj dotakne površine vaše kože. Zaradi tega ni le tišji za uporabo, temveč je vaše uživanje še intenzivnejše. Zaradi edinstvene obdelave je Womanizer Premium popolnoma vodoodporen.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lickgasm Mini 10X Silicone Licking and Sucking Stimulator

    Prepustite se črpanju, lizanju in vibriranju kot še nikoli! Ta mini prisesek je opremljen z 2 skodelicama različnih velikosti, ki se prilegata klitorisu ali bradavici. Prozorna skodelica ima gladek silikonski obroč, ki ohranja tesnost in pritisk, ko samodejno sesa. Igrača ima tudi jezik za lizanje in vibrira z 10 načini lizanja in vibriranja na izbiro! Popolnoma polnilna, prihaja s kablom USB za polnjenje med uporabami. Izdelano iz vrhunskega silikona brez ftalatov.

    139 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gender X Sunflower Yellow

    Dva močna motorja v enem elegantnem dvojnem vzdušju! Privoščite si ta "dvolični" robusten stroj s teksturirano okroglo glavo palice na enem koncu - in dolgo, tanko ovalno glavo na drugem.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMiBod Club Vibe 2.OH Music Vibrator

    Club Vibe 2.OH je revolucionaren brezžični daljinski upravljalnik vibratorja, ki ga lahko polnite prek USB-ja. Ta iznajdljivi vibrator je lahek, tanek in zahteva uporabo na sprehodu po mestu.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Gaia Eco Bullet Aqua

    Gaia Eco je prvi biorazgradljiv mini vibrator na svetu, ki ga je mogoče reciklirati! Narejena je iz bioplastike Biofeel, porabi veliko manj energije kot druge erotične igrače. Ponudil vam bo močne vibracije pri eni hitrosti, očarljiv videz in priložnost, da stimulirate vse občutljive točke na vašem telesu. Pomislite na okolje in kupite ekološki mini vibrator!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Blue

    Klasičen in eleganten vibrator Satisfyer Pro 2 poganja patentirana tehnologija Air-Pulse, ki vibrira vaš klitoris in vas pripelje na želeno destinacijo. Povečanje tihega motorja in mehkih silikonskih glav vam bo omogočilo Pro Pro 2- ali dvakrat.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Martinella Double Tongue Cliris Stimulator and Thrusting Egg Pink

    Se želite počutiti kot kraljica in uživati v lastni spolnosti in globoko prijetnih občutkih? Z Martinello za to ne boste potrebovali nikogar drugega! Njegova ljubka vrtnica bo božala vaš klitoris, medtem ko bo vibrirajoče jajčece z druge strani raslo v vaši nožnici. Uživajte v 10 načinih vibriranja in 10 razburljivih načinih potiska!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Tease Us Set Moxie & Bond Black

    Ali v vašem odnosu vlada pravičnost? Ta duo luksuznih spolnih igrač We-vibe ima nekaj za vsakogar! Bond vibrirajoči prstan zanj in Moxie panty stimulator klitorisa zanjo. Oba dela je mogoče upravljati s krmilnikom ali prek aplikacije. Dražite se in vznemirjajte kadarkoli in kjerkoli, ta predigra bo odlična!

    269 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Revel Vera Purple

    Kaj pa, če bi si v samo nekaj minutah privoščili nezemeljski orgazem? Ta očarljiva vijolična igrača vas bo presenetila s svojo spretnostjo. Uporablja tehnologijo pulzirajočega zraka, tako da lahko povzroči sesalne občutke na vašem biseru užitka. Narejen je iz neverjetno mehkega silikona in navdušeni boste nad njegovim dotikom. Pridobite igračo, v kateri se počutite dobro, zaslužite si jo!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Endless Fun Blue

    Ta učinkovita, prenosljiva naprava je zasnovana za vsakogar, ne glede na družbo, in vas spodbuja, da razlikujete svoj položaj, zlasti glede na velikost. Mehka silikonska glava vrta pri 180° in omogoča vsestransko uporabo predvajalnika v vseh možnih položajih.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Perfect Pair 3 Green

    Satisfyer Perfect Pair 3 je priročen vsestranski! Navdušil vas bo s hrupnimi vibracijami, lahko ga namestite na penis ali celo na prst in uživate v čutnem božanju.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Next Black

    Womanizer Next je nova dimenzija uporabe – združuje revolucionarno 3D Pleasure Air stimulacijo klitorisa z novim Climax Controlom, kar daje dodatno globino in bogastvo vašemu orgazmičnemu potovanju. Zasnovan za intenzivne, intuitivne večkratne orgazme, Next zagotavlja neprekosljivo moč in vrhunske funkcije, vključno z novim naborom prilagodljivih vzorcev med tihim šepetanjem.

    249 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Pleasure Rose Clitoral Sucking Vibrator Pink

    Ženske imajo radi rože in vsaka ženska bo najbolj vzljubila to vrtnico od vseh rož! To ni navadna vrtnica, je vrtnica polna užitka, vznemirjenja in zadovoljstva. Njeni cvetni listi obdajajo skrivno luknjo, v katero vstaviš klitoris, ki je zaradi sesanja strasten. Naj vaš klitoris cveti od blaženosti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Shoty Vibrating Bullet USB 10 Speeds Powerful Motor Black

    Dobrodošel Shoty v tvojem spolnem življenju, ki nikoli ne bo isto, saj bo kmalu postalo še boljše! Shoty je mini vibrator klasične oblike in zaobljene konice za natančno stimulacijo. Polni se preko USB kabla in vam ponuja 10 hitrosti vibriranja. Uživajte v njegovi moči, mehkem dotiku in tudi opojnih orgazmih!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Model Dual Kiss vas bo navdušil s kombinacijo preizkušenih tlačnih valov, vibrirajoče vodilne gredi in možnosti nadzora aplikacije. Celoten dizajn dopolnjuje prijeten, nežen, mehak silikonski in vodoodporen dizajn.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 847 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.