×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji teksturiran

Elementi 65 do 96 od 161 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pretty Love Ford Turquoise

    Zagotovljen klitoralni orgazem? Samo setev! Ni pa stimulator v stilu "prize", je polnilec za nadgradnjo iF Design Award 2018 in prepričani ste, da bo vaš klitoris razumel. Njen mehki silikonski ustnik mu je nato ponudil 12 setvenih operacij in ga naredil tako dolgo, dokler ni mogel. Razveselite svoje biserske težave zaradi neverjetne stimulacije!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Twilight Purple

    Spoznajte kralja, odličen je, ima popoln okus in svoj čar. Zalo Queen se razlikuje od vgrajene inovativne tehnologije PulsWave, ki bo vašim g-pikom zagotovila intenzivno stimulativno stimulacijo. Odkrijte neskončno prijeten življenjski slog in dodatno stimulirajte točko G s tehnologijo PulsWave. Kakšne ženske si lahko zaželim?

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Stronic Surf Black

    Življenje je prekratko, da bi doživljali le povprečne orgazme. S Stronic Surfom boste zadeli vse občutljive živčne končiče, doživeli boste zadovoljiv občutek polnosti in stimulacije najvišje ravni. Lezite in pustite, da vam Stronic Surf pokaže vaše sposobnosti in moč v 10 različnih načinih. Stronic Surf deluje prostoročno, tako da vaše roke ostanejo proste, njegovo tiho motorno kolo pa zagotavlja popolno diskretnost.

    169 €

    159 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Domi Female Attachment

    Si želite še bolj raznolikih užitkov od vaše masažne glave Domi? Dobili boste možnost, da ga nadgradite s tem podaljškom, katerega roka bo neskončno stimulirala vašo občutljivo točko G, teksturirani del pa bo dražil vaš klitoris. Odkrijte še več potenciala vaše ljubljene Domi!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Feelz Toys Fonzie Purple

    Neustavljivo vijolični vibrator ne bo zadovoljil le vaše točke G, temveč tudi vaš klitoris. Zelo tih in močan Feelz Toys Fonzie je vodoodporen in ima 7 načinov divjih vibracij, zato izberite svojega najljubšega!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Wine Red

    Spoznajte kralja, dober je, ima popoln okus in svoj čar. Zalo Queen se razlikuje od vgrajene inovativne tehnologije PulsWave, ki bo vašim g-pikom zagotovila intenzivno stimulativno stimulacijo. Odkrijte neskončno prijeten življenjski slog in dodatno stimulirajte točko G s tehnologijo PulsWave. Kakšne ženske si lahko zaželim?

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Domi Male Attachment

    Si želite še bolj raznolikih užitkov od vaše masažne glave Domi? Dobili boste možnost, da ga nadgradite s tem podaljškom za moške, katerih rama bo zaradi svoje domiselnosti razveselila prostato, drugi del pa bo postal praktičen pripomoček pri samozadovoljevanju. Odkrijte še več potenciala vaše ljubljene Domi!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Tracy Lavender

    Vaše želje niso izpolnjene, ste žalostni in potrebujete navijanje? To je Tracy, tvoja nova ljubimka, ki ti je pripravljena prinesti srečo! Je prijetno gladka, čudovito prožna in popolnoma oblikovana, da zadovolji tako točko g kot klitoris. Navdušite se s 7 intenzivnimi načini in doživite orgazem za orgazmom noč za nočjo.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Rude-Boy Xtreme Black

    Zadenite črno in uživajte v popolnoma natančnem užitku! Ikonični Rude-Boy Xtreme je tukaj za vaš hrupni užitek zaradi intenzivne stimulacije prostate in nasipov. Uglašen je do popolne popolnosti, je močan, vsebuje dva neodvisna motorja, je udoben in se prilagaja vašemu telesu. Zato zgrabite voznika in naredite dobro zase ali za svojega partnerja!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Tulip Vibrator Violet

    Vam je dodeljen vibrator? Tulip vam ponuja 10 različnih načinov vibriranja, s katerimi bi tvegali njihove neskončne koristi. Potreba po izpostavljenosti samovžigu bo neverjetno sprejemljiva, to je čudovito mehka in mehka silikonska površina z gasilnimi rebri. Zabavajte se tam, medtem ko so vaši prsti na nogah!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Eclipse Roller Ball Probe Black

    Doživite pravo orgazmično eksplozijo s stimulatorjem prostate Eclipse Roller Ball Probe Ne samo, da vam nudi 12 intenzivnih vibracijskih funkcij, ampak vas preseneti tudi z močno kroglo, skrito tik pod površjem. Uživajte v orgazmičnih izkušnjah sami ali v družbi svojega partnerja!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Rose Lover Clitoral Vibrator with Licking Stimulator Gold & Red

    Ali imate radi rože? To vrtnico boste vzljubili s svojim celim klitorisom, verjemite nam! To je vroč trend, ki osvaja družbena omrežja, in navdušeni smo, da je končno na našem jedilniku. Na sredini cveta vrtnice je priročen jezik, ki vam bo privoščil lizanje z 12 načini. Poleg tega zna tudi vibrirati, prav tako v 12 načinih, v "stem" delu, ki ga lahko udobno in natančno ciljate na vsa občutljiva mesta. Naj Rose Lover pomaga razcveteti tvojo strast!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy For Her Silicone Fun Tongue

    Ničesar ne mara tako zelo, kot ko se nekdo poigrava z njenim klitorisom. Iz torbice je potegnila svojo novo vijolično igračo in se nasmehnila, danes bo v redu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream 3Some Wall Banger P-Spot Blue

    Analna zabava sama in s partnerjem! Ta vibrirajoči analni stimulator vas bo očaral s svojo obliko, ki odlično cilja na občutljivo prostato in tudi s snemljivo močnim priseskom. Z daljinskim upravljalnikom lahko izbirate med 10 načini vibriranja in uživajte v njih, kjer koli želite, tudi v kadi ali pod tušem, ker je Wall Banger P-Spot vodoodporen.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Goddes Collection Nereos Blue

    Ali trpite za razkošnim in elegantnim videzom? Čudovite in tudi funkcionalne erotične igrače iz kolekcije Goddless so izdelane iz temno modrega silikona prvovrstne kakovosti in okrašene z očarljivimi zlatimi detajli. Ta Nereos vibrator vas bo navdušil s svojo dodatno stimulativno teksturo in ukrivljeno obliko. Naj vam pokaže svojo spretnost!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gvibe Gcandy Sweet Raspberry

    Ali hrepeniš po nečem popolnem? Vodilna blagovna znamka erotičnih pripomočkov Gvibe bo izpolnila vaše želje! To je Gcandy, lep, visokokakovosten, učinkovit in močan. Hkrati bo pokazal vašo točko g in klitoris, očaral vas bo z 2 motorjema in tudi z mehkim in prijetnim silikonskim materialom. Uživajte v najboljšem na trgu!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PowerBullet Rechargeable Booty Beads Purple

    Predstavljamo Booty Beads – priročne in zabavne analne perle, to je vse, kar potrebujete! Imajo zmogljiv motor PowerBullet in vam tako zagotavljajo intenzivne tresljaje po celotni dolžini. Izbirajte s 7 neverjetnimi funkcijami in pretresite svoja jajca, da boste dobili največ stimulacije.

    72,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Abbott Purple

    Želite, da vaši prsti pokažejo še več razburjenja? Daj jim ta vibrator! Abbott je vibrator z dvema prstoma, ki naredi vašo predigro še bolj razburljivo. Valovita površina prispeva k stimulaciji in v čudovito mehak silikon se boste zaljubili na prvi dotik. Katero mesto boste najprej božali s svojimi nagajivi vibrirajočimi prsti?

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots GC Vibrating Rabbit Black

    Popoln zajček za draženje vseh občutljivih mest na telesu. Njegova glava se čutno vrti na 8 različnih nivojih, s čimer natančno in intenzivno stimulira točko g. Obešalnik, usmerjen proti klitorisu, vas bo navdušil s svojimi vibracijami in raj užitkov bo nenadoma na dosegu roke.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Stronic Petite Deep Sea Blue

    Najmanjši dodatek k pulzatorjem Fun Factory. Ali radi raziskujete nove igre in vam je všeč inovativna pulzirajoča tehnologija? Stronic Petite ima velik potencial za pravo erotično igro za vas. To je mogoče, enostavno in v njem, tako da vam ga ni treba uporabljati eno leto. Poleg tega je to preprost način za doseganje najboljših orgazmov!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Purple

    Ali hrepeniš po razburjenju in raznolikosti? Ti štirje erotični dodatki bodo v vašo spalnico prinesli še več čutne intimnosti. Ljubite se s svojim partnerjem, uživajte v vibracijah, novih izkušnjah z rokavom za penis in ne pozabite se ljubiti z vibrirajočim obročkom, ki vam lahko da okus skupnega vrhunca!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Mini Romeo II

    Se vam kdaj zdi, da Julie išče svojega Romea? Pravkar ste ga našli! In to ni kar koli Romeo, ima veliko osupljivih funkcij in tudi inovativen sistem, ki bo igral vašo celotno vagino, vključno s klitorisom. Njegov sodoben videz vas očara, pa tudi 10 intenzivnih načinov. Pridite se sprostite in se zadovoljite z anatomsko oblikovanim elegantnim imenom Romeo.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Good Vibes Only Tate G-Spot Vibrator Turquoise

    Toliko je bilo povedanega o G-točki! Ni pomembno, ali ga že imate ali ga še iščete, vibrator Tate bo v obeh primerih popoln za vas. Njegovo graciozno telo se neposredno dotakne čudežne točke G in mu s svojo stimulacijo podari nebrzdani orgazem!

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adam & Eve Eve's First Thruster

    Želite zadovoljiti vse občutljive točke na svoji roži? Naj ga okusi ta zajček! Neutrudno bo potiskalo, kroglice pod želodom se bodo vrtele in manjši obešalnik bo vznemirljivo vibriral na vašem klitorisu. Rožnati First Suchter vas bo v orgazmičnih rokah popeljal do neba.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy for Her G-Spot Stimulate-Her Purple

    G-Spot Stimulate Her vas bo na najučinkovitejši način popeljala v raj, saj cilja na točko G, hkrati pa stimulira klitoris in zajezico, kar je še huje pa se izkaže tudi s čudovito funkcijo ogrevanja. !

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Goddes Collection Belenos Blue

    Ali trpite za razkošnim in elegantnim videzom? Čudovite in tudi funkcionalne erotične igrače iz kolekcije Goddless so izdelane iz temno modrega silikona prvovrstne kakovosti in okrašene z očarljivimi zlatimi detajli. Ta Benelos vibrator vas bo navdušil s svojo genialno teksturo in ukrivljeno obliko. Naj vam pokaže svojo spretnost!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rianne S Essentials Lovely Leopard Mini Wand Pink

    V tem primeru ima seksi leopard vzorec in skriva še bolj seksi igračo, ki je majhna, a močna masažna glava. Njegove vibracije so tihe, a močne in vam ponujajo 10 različnih funkcij. Vaš klitoris bo lebdel! Privoščite si elegantno in kakovostno igračo v elegantni leopard torbici.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Tulip Vibrator Black

    Iščete priročen vibrator? Tulip vam ponuja 10 različnih načinov vibriranja, s katerimi boste raziskovali svoj neskončni užitek. Potovanje za odkrivanje lastnega vznemirjenja bo neverjetno prijetno, saj ima čudovito mehko in mehko silikonsko površino z iznajdljivimi rebri. Zabavajte se tam, dokler se vam prsti na nogah ne zvijejo!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Beau Purple

    Da bi bile vaše potrebe vedno v celoti zadovoljene, morate imeti univerzalnega pomočnika. To je lahko ta Beau vibrator iz svilnato mehkega silikona z 12 močnimi vibracijskimi funkcijami. Je modernega, elegantnega videza, prijeten je na dotik in zagotovo boste cenili udobno rokovanje. Pridite, dovolite, da vas prevzame neverjetno navdušenje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nalone Dragon Prostate vibrator Black

    Ali vaša prostata hrepeni po priročnem in elegantnem stimulatorju? Nalone bo tisti pravi! Narejen je iz mehkega silikona in ima teksturirano površino, v katero se boste zaradi svojih stimulativnih sposobnosti zaljubili. In kaj še? Na voljo je tudi masaža jez zaradi spodnjega obešala, 2 motorjev, 7 nastavitev vibracij in daljinskega upravljalnika.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pillow Talk Feisty Pink

    Biser med vibrirajočim vibratorjem! Pillow Talk Feisty je za vse dame, ki iščejo edinstveno izkušnjo, ki želijo uživati v pristnih dodatkih in ki trpijo za lepimi in okusnimi stvarmi. Uživajte v neprekinjenem užitku z 2 hitrosti in 3 dinamičnimi funkcijami vibracij in potiska.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Iroha Petit Shell

    Za vse tiste, ki se dvomite pri nakupu erotičnega pripomočka, imamo to enkratno veselje! V preprostosti je lepota in to potrjuje Iroha Petit iz prestižne japonske znamke Tenga. Je školjka mehke teksture, ki je sestavljena iz 98 % vode in jo lahko ohladite v hladilniku ali segrejete v topli kopeli. Nato z njo potegnite po telesu in pazite, da ne zamudite intimnih mest, kjer boste uživali v dotiku te nežne školjke!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 161 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.