×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji teksturiran

Elementi 129 do 160 od 161 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Good Vibes Only Gili G-Spot Vibrator Purple

    Toliko je bilo povedanega o G-točki! Ni pomembno, ali ga že imate ali ga še iščete, vibrator Gili bo v obeh primerih popoln za vas. Njegovo graciozno telo se neposredno dotakne čudežne točke G in mu s svojo stimulacijo podari nebrzdani orgazem!
    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Vibrating Feel Me G-Spot Vibrator Purple

    Želite zadovoljiti svojo G točko? Ta vibrator je zasnovan za vas! Je čudovito mehka, prilagodljiva in zasnovana natančno za stimulacijo vaše točke G s 16 načini vibracij. Njegova tanka oblika omogoča enostavno in nežno vstavljanje, potem pa je odvisno od vas, kako se boste z njim igrali!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Trimy Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Pink

    Iščete klasični mini vibrator z nečim dodatnim? Trimy je gladek klasični vibrator z odstranljivim silikonskim tulcem. Ponudil vam bo eno močno vibracijsko hitrost, v kateri boste lahko uživali sami ali umirjeno tudi v paru. Nadenite si svileno silikonsko prevleko in razveselite svoje občutljive predele s sukano teksturo.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fun Toys Gjack 2 Mystic Noir

    »Ne glej me premočno in se me takoj dotakni!« Vibrator Gjack 2 je izdelan iz revolucionarnega materiala Bioskin, ki ga ne boste prepoznali na človeški koži, poleg tega pa je tudi ekološki, hipoalergen, puhast, popolno in razkošno. Vibrator kot tak je zelo zmogljiv, ponuja vam 6 različnih načinov vibriranja z zelo tihim delovanjem, je polnilni, vodoodporen in njegovo upravljanje je več kot enostavno.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Dark Desires Regina Squirming Vibrator Black

    Ali veste, kako zadovoljiti žensko? Zbirka igrač Dark Desires vam bo povedala. Čutni erotični pripomočki, ki so del tega, so najboljši za raziskovanje fantazij in iskanje zakladov v deželi samoljubja. Zaljubite se na primer v ta zvijač analni vibrator, ki vas bo globoko v sebi razveselil in zadovoljil želje, za katere morda niti niste vedeli.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Inya Rita Turquoise

    Moderen, kompakten in priročen, to je vibrator Rita! Ima čudovit teksturiran dizajn, zaradi česar je čudovit stimulativni pomočnik. Narejen je tudi iz visokokakovostnega silikona in vam ponuja 10 razburljivih načinov vibriranja! Sprejmite njegovo privlačnost v svet uporabnosti.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Every Girl Rabbit Vibrator Teal

    Kot vsaka ženska ali dekle, imate tudi vi svoje potrebe in želje. Da bi bilo vaše življenje srečnejše, morate te želje zadovoljiti, zato vam bo pri tem z veseljem pomagal vibrator Every Girl Rabbit! Je čudovita elegantna iz mehkega silikona in skriva dva motorja, prvega za notranjost nožnice in drugega za klitoris. Uživajte v največjem zadovoljstvu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Dinky Mini Vibrator Jody F. Purple

    Se počutite močne in neodvisne, a vseeno včasih potrebujete pomoč? Elegantne erotične igrače iz kolekcije Dinky vam bodo pomagale zadovoljiti vaše želje. Lepe so na pogled in njihove lastnosti vas bodo spravile na kolena. Zaljubite se na primer v ta mini vibrator iz mehkega silikona s stimulativno teksturo. Primerno za vse erogene cone!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • XR Brands Wand Essentials Vibra-Stroke Masturbator Wand Attachment

    Ta nastavek spremeni vašo masažno glavo v osupljiv jambor! Ovija se okoli penisa in njegova notranja tekstura bo stimulirala penis. Dodajte gibanje navzgor in navzdol, izberite svojo najljubšo raven vibracij in pustite, da vam fleksibilni nastavek omogoči močan orgazem.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Inya Rita Pink

    Moderen, kompakten in priročen, to je vibrator Rita! Ima čudovit teksturiran dizajn, zaradi česar je čudovit stimulativen pomočnik. Narejen je iz visokokakovostnega silikona in vam ponuja 10 razburljivih načinov vibriranja! Sprejmite njegovo povabilo v svet užitkov.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • GoGasm Panty Vibrator Black

    Ne sedi v kotu in začni uživati življenje z vsem, kar pride z njim, vključno z orgazmičnimi trenutki. Pri tem vam bo pomagal ta priročen vibrator za hlačke. Ima popolno obliko, stimulativno teksturo in magnetna krila, ki ga držijo na mestu. Izberi med 10 načini vibriranja tistega, ki ti najbolj ustreza, ali pa upravljanje zaupaj svojemu fantu ali punci!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Good Vibes Only Fane Rabbit Vibrator Purple

    Tako srčkan in tako učinkovit hkrati. Fane vam bo v parado popeljal celotno vagino, pokazal vašemu klitorisu in točki g moč svojih 10 načinov vibriranja in ne boste imeli druge izbire, kot da dobesedno kričite pod vplivom najmočnejših orgazmov vseh časov. Tako prijazen je, tako mehak, srčkan in mehak, ga hočeš? Ja seveda!
    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile RC Slim Panty Vibrator Red

    Se želite navduševati kadarkoli in kjerkoli? Zatlačite to odejo v spodnjice in ohranite svojo seksi skrivnost. Je ploščat, anatomsko oblikovan in ugaja vulvi, klitorisu in anusu hkrati. Lahko ga preprosto nosite v spodnjicah in uporabljate v vodi, saj je vodoodporen.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Jam Pastel Lilac

    Iščete kakovost po razumni ceni? Fun Factory je vodilni, ko gre za kakovostne spolne igrače! In tudi ta potovalni vibrator z elegantnim dizajnom prihaja iz njihove delavnice. Zagotovo vas ne bo razočaral, saj lahko s svojim teksturiranim in kompaktnim ohišjem gre kamor koli in vas navduši z eno dih jemajočo hitrostjo vibriranja. Vrhunski medicinski silikon in močan motor, to je kombinacija, ki vas bo spravila na kolena!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Pocket Rocket Elite Pink

    Žepni užitek za polnjenje za vse, ki imajo radi svoje malenkosti z njimi ves čas! Ta mali ljubimec je narejen iz mehkega in udobnega visokokakovostnega silikona. Ima čudovito barvo in njen teksturiran del vas bo dodatno razburil, vrr!

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • LateToBed Jibbys Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Purple

    Iščete klasični mini vibrator z nečim dodatnim? Jibbys je gladek klasičen vibrator z odstranljivim silikonskim tulcem. Ponudil vam bo eno močno vibracijsko hitrost, v kateri boste lahko uživali sami ali umirjeno tudi v paru. Nadenite si svileno silikonsko prevleko in razveselite svoje občutljive predele z dih jemajočo teksturo.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Sparkling Tip Vibrator Verona Red

    Ste pustolovski in radi odkrivate? Zbirka erotičnih igrač Sparkling pomaga ženskam zablestiti in uživati v življenju. Vključuje funkcionalne in elegantne igrače, ki so tukaj samo za vaš užitek in užitek. Med njimi je ta Alexandra vibrator s tankim in natančnim koncem, s katerim boste pobožali vse občutljive točke. Izbirajte med 3 različnimi silikonskimi rokavi za konico in 10 frekvencami vibracij!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Dinky Duo Vibrator Jimmy K. Purple

    Se počutite močne in neodvisne, a vseeno včasih potrebujete pomoč? Elegantne erotične igrače iz kolekcije Dinky vam bodo pomagale zadovoljiti vaše želje. Lepe so na pogled in njihove lastnosti vas bodo spravile na kolena. Na primer, zaljubite se v ta vibrator Jimmy K., katerega dva motorja vas bosta raztrgala znotraj in zunaj!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Royals The Princess Butterfly Purple

    Se želite počutiti kot zaspana princesa? Vibrator Princess Butterfly vam bo dal ta občutek! Užival bo v notranjem delu nožnice, pa tudi v klitorisu in njegovi okolici, saj bo tu pristal metulj, ki vsebuje enega od 2 močnih vibrirajočih motorjev. Izbirajte med 3 + 10 vibrirajočimi nastavitvami in načini ter odkrijte vzvišeno vznemirljive orgazme!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Ivy Dahlia G-Spot Vibrator Purple

    Tako lepa in tako priročna! Očarljiv vijolični bršljan znamke ToyJoy je čudovito mehak in prijeten na dotik. Zaradi svojih priročnih funkcij je pripravljen izpolniti vaše želje in maksimalno spodbuditi vašo strast! Njegova čudovita oblika bo razumela razmerja vašega telesa in vas pripeljala do najboljšega orgazma.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson in a Bag Pocket Rocket Black

    Diskretni mali naslajevalec, ki je domača beseda med erotičnimi pripomočki! Vsebuje močan motor za ciljno stimulacijo klitorisa. Uporabite ga z ali brez teksturiranega nastavka in se pripravite na ogled zvezd.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pillow Talk Lively Vibrator Pink

    Pillow Talk izžareva lepoto, zabavo in moč hkrati! Vibrator Lively iz njihove čudovite kolekcije je na prvi pogled razkošen in veličasten! Na prvi pogled je dvojna, zato bo razveselila tako notranjost nožnice, kot tudi klitoris. Prefinjena ukrivljenost prispeva tudi k največjemu zadovoljstvu, funkcija vrtenja pa poskrbi za neverjetno stimulacijo G točke. Delajte dobro na najbolj smiseln način.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Palisades Passion Red

    Obstajajo običajni in izredni vibratorji. In eden od posebnih, ki si jih trenutno ogledujete. Z njim se prepustite svojim najbolj divjim fantazijam in vznemirljivi toplini. Trak, namenjen stimulaciji klitorisa, se čutno premika od strani do strani, uvodni del pa lahko vibrira s 3 hitrostmi. Uživajte v dotiku razkošnega ogrevanega vibratorja in spremenite svoje sanje v resničnost!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Pocket Rocket Elite Purple

    Popolna ugodnost za vse tiste, ki imajo radi svoje malenkosti z njimi ves čas! Ta majhna ljubezen je narejena iz mehkega in udobnega visokokakovostnega silikona. Imel bo čudno barvo in njegova tekstura vas bo naredila še boljšega, vrr!

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Couples Choice Vibrating Finger Extension Pink

    Želite v uverturi uživati malo drugače? S to igračo boste še bolj navdušeni! Gre za upogljivo dvojno prevleko za prste ali mini vibrator, ki je del paketa. Daljši rokav ima stimulativne izbokline in je tudi domiselno ukrivljen za udobno ciljanje na g-točko ali prostato. Material Soft Touch je prijeten na dotik, mini vibrator pa ponuja 7 načinov vibriranja.

    37,90 €

    22,90 €

    Ni na zalogi

  • Anal Fantasy Elite Silicone Anal Teaser Black

    Se sprašujete, kako narediti svoj analni užitek še bolj intenziven? Anal Fantasy Elite Collection je zbirka vrhunskih analnih pripomočkov za vse, ki želijo odkriti še več analnih užitkov, to pa vključuje ergonomski zatič in močne vibracije. Pridite izvedeti več o njem!

    61,90 €

    37,90 €

    Ni na zalogi

  • FUN FACTORY Stronic Petite Pastel Lilac

    Najmanjši dodatek družini pulzatorjev Fun Factory. Ali radi preizkušate nove igrače in vas zanima inovativna pulzirajoča tehnologija? Stronic Petite ima velik potencial, da bo prava erotična igrača za vas. Je majhen, lahek in v njem se utripajo, tako da vam ni treba uporabljati rok. Poleg tega je enostavno uvesti prinašanje najboljših orgazmov!

    199 €

    119 €

    Ni na zalogi

  • Fun Toys Gjack 2 Cotton Candy

    »Ne glej me preveč in se me tako dotikaj!« Vibrator Gjack 2 je narejen iz revolucionarnega materiala Bioskin, ki ga na človeški koži ne bi smeli prepoznati, hkrati pa je ekološki, hipoalergenski, koheziven, pepelast in čudovit. Vibrator je tako zelo zmogljiv, ponuja vam 6 različnih načinov vibriranja z zelo trdim delom, je poln, vodoodporen in njegovo upravljanje je več kot enotno.

    149 €

    95,90 €

    Ni na zalogi

  • Pretty Love Ford Pink

    Zagotovljen klitoralni orgazem? Samo skozi sesanje! Vendar pa to ni le stimulator v stilu "prisesov", je dobitnik nagrade iF Design Award 2018 in prepričani ste, da bo vaš klitoris res razumel. Njegova mehka silikonska usta mu bodo ponudila 12 načinov sesanja in mu bodo ugajala, dokler ga ne boste imeli dovolj. Razveselite svoj biser strasti z neverjetno stimulacijo!

    61,90 €

    37,90 €

    Ni na zalogi

  • Pretty Love Walter Black

    Ali čutite, da se vaše telo po masaži segreje in intimni prostori po intenzivni stimulaciji? Kombinirajte svojo masažno glavo z mehko silikonsko glavo, ki lahko vibrira v 5 nivojih in 7 funkcijah. Jebi se in zlomi!

    76,90 €

    45,90 €

    Ni na zalogi

  • ToyJoy Butterfly Baby Purple

    Neustavljiv roza silikonski metuljček na silikonskih pasovih za pritrditev na mednožje. Vedno je pripravljen masirati tvoj klitoris. Je vodoodporen in tih.

    34,90 €

    22,90 €

    Ni na zalogi

  • Pasante Sensations Arouse Me

    Pasante prilagodljiv vibrator s finimi zarezami za boljšo stimulacijo iz prvovrstnih materialov, ki stimulirajo nožnico in točko G. 10 različnih načinov vibracij in intenzivnosti.

    76,90 €

    45,90 €

    Ni na zalogi

Elementi 129 do 160 od 161 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.