×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji teksturiran

Elementi 97 do 128 od 161 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Pretty Love Abbott Black

    Želite, da vaši prsti pokažejo še več razburjenja? Daj jim ta vibrator! Abbott je vibrator z dvema prstoma, ki naredi vašo predigro še bolj razburljivo. Valovita površina prispeva k stimulaciji in v čudovito mehak silikon se boste zaljubili na prvi dotik. Katero mesto boste najprej božali s svojimi nagajivi vibrirajočimi prsti?

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer A-Mazing 2 Turquoise

    Satisfyer A-Mazing 2 iz silikona zagotavlja nežno globoko stimulacijo točke A.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Simplicity George Rechargeable Remote Control Vibrating Egg Purple

    Doživite orgazmično nevihto! Georgeovo ljubeče vibrirajoče jajce se skriva v vaši vagini, medtem ko njegov krmilnik leži v vaši ali roki vašega kolega. Nato vas bo razvajala mehka silikonska površina in tresljaji, zaradi katerih se vam bodo kolena začela tresti. Naj vas ogreje kadarkoli in kjer koli.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Dual Explorer Dual Stimulator Black

    Želite odkriti ves vznemirljiv potencial, ki ga ima vaše telo? Dual Explorer vam bo z veseljem pomagal! Ponuja vam 9 načinov vibriranja in 9 načinov gibanja navzgor in navzdol. Stimulator je čudovito prilagodljiv in z njim lahko božate svojo nožnico, klitoris, terminal, nasip ali bradavičke! S čim torej začneš?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Elfin Turqoise

    Če želite zagotoviti, da so vaše potrebe v celoti skladne, morate imeti univerzalnega pomočnika. Z vibratorjem Alice iz mehkega mehkega silikona z 12 možnimi funkcijami vibracij je enostavno. Je modernega, elegantnega dizajna, prijetnega na dotik in se morate dogovoriti za udobno srečanje. Dajmo, prevzamemo neverjetno vzdušje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adam & Eve Eve's First Rabbit

    Zaenkrat še nimate izkušenj z vibratorji in bi želeli igračo, ki vas bo navdušila kot legendarni zajec iz Sex and the City? First Rabbit je idealna blagovna znamka! Poleg vibracij za vaš biser se užitek, imenovan klitoris, tudi valovi v dvosmernih rotacijah. Zaljubi se prvič!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Pink

    Imate erotične želje in vrtoglavico po stimulaciji klitorisa z urinskimi vibracijami in po zaznavi stimulacije škarij? Eleganten in odličen Sultry iz Pillow Talk bo izpolnil obe vaši želji! Po eni strani deluje kot vibrirajoča glava; Uživajte v najboljših erotičnih zdravilih.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots GC Vibrating Rabbit Purple

    Popoln zajček za dražbo vseh živahnih mest na telesu. Njegova glava se nežno vrti na 8 različnih ravneh, s porjavelostjo in intenzivno točko dražljaja.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Thunder Wrap Masturbator Wand Attachment Black

    Se želite lepo voziti s svojo najljubšo masažno glavo? Ta nastavek Thunder Wrap vam bo to omogočil. Prilega se na glavo katere koli standardne velikosti, njegova iznajdljiva tekstura kroglic pa bo resnično božala vaše živčne končiče. Preprosti dodatki, ki obljubljajo veliko zabave. Odkrijte torej močne orgazme!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots GC Vibrating Rabbit Pink

    Popoln zajček za dražbo vseh živahnih mest na telesu. Njegova glava se nežno vrti na 8 različnih nivojih, s počasnim in intenzivnim dražljajem.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mae B Elegant Vibrator Pink

    Vsaka sodobna ženska hrepeni po izdelkih, ki gredo s časom, so estetski, kakovostni in hkrati učinkoviti. Blagovna znamka Mae B je prisluhnila tem željam in pripravila ta čudovit vibrator, ki ustreza zahtevam sodobnih žensk.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Classix Grape Swirl Massager

    Iščete svojo prvo ali preverjeno klasiko? Ta večstopenjski vijolični vibrator z zasukano površino bo pravi. Tako vas bo zadovoljil, da vam bo zlomil kolena, v njegov super gladek TPR material na površini se boste ob prvem dotiku zaljubili in počakali, dokler ne boste občutili tresljajev. Ni kaj čakati!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Fitzgerald Purple

    Ali čutite, da vaše telo hrepeni po masaži in vaši intimni prostori hrepenijo po intenzivni stimulaciji? Izpolnite svoje želje z masažno glavo, katere mehka silikonska glava lahko vibrira v 5 nivojih in 7 funkcijah. Zgrabi ga in se razvajaj!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer A-Mazing 2 Grey

    Satisfyer A-Mazing 2 iz silikona zagotavlja izjemno globoko stimulacijo točke A. Vibrator s stimulativno žlebljeno strukturo vas bo razvajal z 2 motorjema z ergonomsko ravno gredjo in ozko, fleksibilno konico.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Kiiroo OhMiBod Lumen Pleasure Plug Black

    Želite nekaj boljšega od povprečnega analnega čepa! Lumen ponuja nova doživetja za vse, ki se ne bojijo svoje spalnice spremeniti v oder. Narejen je iz visokokakovostnega silikona s tehnologijo Velvet Wave, ki je podložen teksturiran silikon, ki prinaša udobje in blažen užitek. On bo zvezda vaše oddaje, ne samo po zaslugi končne diamantne luči!

    219 €

    80,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Tenga Iroha Zen Matcha Vibrator

    Iroha Zen je edinstven vibrator, ki so ga oblikovale ženske za ženske. Na prvi pogled vas bo očaralo njegovo svilnato mehko silikonsko ohišje, ki ga tvorijo vrste gub in je odlično oblikovano, tako da se udobno prilega vaši roki. Tako bo dotik vibratorja Iroha Zen popolnoma prijeten, ga razdražil, zasukal in pustil, da vaša vagina podleže tako vznemirljivim občutkom, da boste lahko v najbolj zadovoljnih orgazmičnih stanjih nekaj minut lebdeli nad tlemi.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fun Toys Gjack 2 Tiffany Mint

    »Ne glej me preveč in se me tako dotikaj!« Vibrator Gjack 2 je narejen iz revolucionarnega materiala Bioskin, ki ga na človeški koži ne bi smeli prepoznati, hkrati pa je ekološki, hipoalergenski, koheziven, pepelast in čudovit. Vibrator, ki je zelo zmogljiv, vam ponuja 6 različnih načinov vibriranja z zelo težkim delovanjem, je poln, vodoodporen in njegovo upravljanje je več kot enotno.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mae B Elegant Vibrator Purple

    Vsaka ženska, ki je mlada, zamudna, estetska, kvalitetna in hitro delujoča študentka. Za te želje je odgovorna blagovna znamka Mae B, ki je pripravila čudovit vibrator, ki ustreza zahtevam podobnih žensk.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Truda Lavender

    Ali hrepenite po neskončnem neverjetnem užitku? Spoznajte Trudo, vijoličnega lepotca znamke Pretty Love, ki vas ne bo navdušila le s svojimi 7 intenzivnimi načini tresljajev, temveč tudi z osupljivo obliko za ciljanje na g-točko ter čudovito mehkim in mehkim silikonskim materialom. Pustite si biti zadovoljen!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Teal

    Imate bolj erotične želje in hrepenite po stimulaciji klitorisa z močnimi vibracijami in po iznajdljivi stimulaciji notranjosti nožnice? Eleganten in veličasten Sultry iz Pillow Talk bo izpolnil obe vaši želji! Po eni strani deluje kot vibrirajoča glava, po drugi strani pa se lahko njen zoženi ročaj čutno vrti in segreje. Uživajte v vrhuncih užitka z enim najlepših erotičnih pripomočkov.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Dinky Curved Wand Jacky 0. Purple

    Se počutite močne in neodvisne, a vseeno včasih potrebujete pomoč? Elegantne erotične igrače iz kolekcije Dinky vam bodo pomagale zadovoljiti vaše želje. Lepe so na pogled in njihove lastnosti vas bodo spravile na kolena. Zaljubite se na primer v to vibrirajočo glavo Jacky O. Ima robustno glavo z valovito teksturo na upogljivem gibljivem vratu, tako da jo lahko z njo dobite, kjer koli jo potrebujete.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Couture Rabbit Skater purple

    Ali sanjate po prvovrstnem zadovoljstvu? Zaupajte svoje želje temu zajcu, ki jih bo z veseljem uslišal. Opija vas bo z intenzivno stimulacijo g-točke z vznemirljivim 3-stopenjskim sunkom in tudi z vibracijami, ki bodo namenoma dražile klitoris. Vaš novi ljubimec vas ne bo navdušil le s svojimi lastnostmi, temveč tudi z razkošno izdelavo in svilnato mehkim silikonom. Z njim uživajte v opojnih orgazmih, ki bodo zlahka postali zasvojeni!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jopen Amour Silicone Wand

    V Jopen Amour Wand se boste zaljubili na prvi pogled. Je sladko roza vibrator s 35 nastavitvami vibracij in svilnato mehko površino. Poleg tega je tudi vodoodporen, zelo učinkovit in ima čudovito prožno telo, tako da se prilagaja ne le vašim razmerjem, ampak tudi vašim potrebam. Zabavajte se s to čudovito igračo s čudovitim koncem srca in podležite neskončno prijetnim orgazmom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Pretty Little Wands Bubbly Green

    Navdušenje je včasih tako čarobno! Palica ali vibrator iz kolekcije Pretty Little Wands je prav tako čaroben. Zgrabite ga in pojdite na nove višine uporabnosti! Ponuja vam 10 hitrosti vibriranja, tanko in prilagodljivo ohišje ter dizajn z dvema uporabnima koncema. S to igračo zadeni pravo mesto, saj je vse mogoče!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Maia Toys Lola Teal

    Čudovit vibrator za vse priložnosti! Ima 10 funkcij intenzivnih vibracij in edinstven spiralni dizajn, v katerega se boste zaljubili. Čeprav je relativno majhen, vsekakor ni škodljiv, saj ga imaš vsaj povsod pri sebi in vedno pri roki. Uživajte v svilnato mehkem dotiku njegove silikonske površine!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Good Vibes Only Lici G-Spot Vibrator Purple

    Toliko je bilo povedanega o G-točki! Ni pomembno, ali ga že imate ali ga še iščete, vibrator Lici bo v obeh primerih popoln za vas. Njegovo graciozno telo se neposredno dotakne čudežne točke G in mu s svojo stimulacijo podari nebrzdani orgazem!

    76,90 €

    69,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dipping Delight Berry

    Ste razpoloženi za nekaj draženja klitorisa? Dipping Delight je tu samo za vas, da se potopite v slastno in globoko usmerjeno stimulacijo klitorisa ali preprosto v nežno lesketanje. Njegova ojačana, zelo mehka in ukrivljena konica bo v vas odkrila nove vznemirljive občutke. Igriv dizajn bo všeč tako začetnikom kot izkušenim ljubiteljem erotičnih igrač!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Every Girl Rabbit Vibrator Burgundy

    Kot vsaka ženska ali dekle, imate tudi vi svoje potrebe in želje. Da bi bilo vaše življenje srečnejše, morate te želje zadovoljiti, zato vam bo pri tem z veseljem pomagal vibrator Every Girl Rabbit! Je čudovita elegantna iz mehkega silikona in skriva dva motorja, prvega za notranjost nožnice in drugega za klitoris. Uživajte v največjem zadovoljstvu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Dinky Single Vibrator Jaimy D. Purple

    Se počutite močne in neodvisne, a vseeno včasih potrebujete pomoč? Elegantne erotične igrače iz kolekcije Dinky vam bodo pomagale zadovoljiti vaše želje. Lepe so na pogled in njihove lastnosti vas bodo spravile na kolena. Zaljubite se na primer v ta vibrator Jaima D, s katerim lahko zelo udobno in prijetno dosežete G-točko in skočite v vrtinec strasti!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots GC Vibrating Dolphin Purple

    Ta delfin je popoln vibrator za dosego vsakega občutljivega mesta. Zgornji zavoj lahko naredite v 8 različnih vzorcih. Zajca lahko tudi vklopite, tako da njegova konica vibrira. Ta ima 36 nastavitev. Prav tako lahko nadzorujete smer vrtenja.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Joy Collection Purple

    Čudovit komplet za vse dame, ki imajo radi izbiro! Osnovni element kolekcije Joy je mini vibrator z res močnimi vibracijskimi sposobnostmi. Nato lahko razširite njegove možnosti zahvaljujoč 4 nastavkom, ki mini vibrator v sekundi spremenijo v edinstveno igračo. Katera priloga bo vaša najljubša? Ne pustite se prepričevati in pridite in uživajte!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics California Dreaming Orange County Cutie Orange

    Ta igrivi vibrator iz kolekcije California Dreaming vas bo navdušil s svojo čudovito funkcijo dodajanja! Poleg tega bo razkazoval vaš klitoris, ki bo tako močno spodbudil vibracije, da vas bo orgazmično nebo, na katerem se boste kmalu znašli, neskončno zasvojilo. Narejen je iz visokokakovostnega silikona in se polni preko USB-ja.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 161 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.