×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji za točko G

Elementi 65 do 96 od 349 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • XouXou RC E-Stim G&P-Spot Vibrator Black

    E-stimulacija in vibracije – v eni vrhunski igrači!

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Tracy Purple

    Vaše želje se ne izpolnijo, ste žalostni in potrebujete kolute? To je Tracy, tvoj novi ljubimec, ki ti je pripravljen nekaj prinesti! Za gospoda, čudovito strastnega in polnega, je sprejemljivo, da dovoli takšno točko, kot je klitoris. Tuširajte se s 7 intenzivnimi aktivnostmi in noč za nočjo živite orgazem za orgazmom.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lora DiCarlo Drift Warming Bullet Vibrator Coral

    Preglejte svoje telo in uživajte v novih izkušnjah in nezemeljskih orgazmih z Driffom. Ima prijetno ukrivljeno obliko in se tako dotika točno pravih mest znotraj ali zunaj. Domiselno oblikovana glava ima stimulacijsko točko za še intenzivnejšo stimulacijo, Drift pa se prijetno segreje s pritiskom na gumb. Uživajte in se sprostite!

    219 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Lovense Osci 2

    Osci 2 je nova generacija oscilacijske igračke za G-točko z močnejšim motorjem, izboljšano obliko glave, udobnejšim naklonom igračke, drastično izboljšanim trajanjem baterije (do 5 ur!), izboljšano povezljivostjo in novim načinom polnjenja!

    209 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Purple

    Uživajte v glasbi. Da, prav ste slišali, igrača vibrira v ritmu glasbe in daje vašim najljubšim pesmim popolnoma novo in predvsem vznemirljivo dimenzijo. Samo priključite kabel na predvajalnik ali mobilni telefon. Toda uživajte brez glasbe in izbirajte med 7 prednastavljenimi vzorci vibriranja.

    179 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Dream Toys Elite Renee Black

    Stimulator Renée iz kolekcije Elite blagovne znamke Dream Toys je črn stimulator z elegantnimi poudarki v zlati barvi, zaobljeno glavo in gibljivim priključkom med obema koncema. Renée ima 2 močna motorja, po enega na vsakem koncu, ki ponujata 7 vzorcev vibriranja in 3 hitrosti.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Elite Juliette

    Eleganca in zmogljivost skupaj? ja! Vibrator Juliëtte iz kolekcije Elite bo izstopal na vaši nočni omarici zahvaljujoč luksuzni kombinaciji črnega mehkega silikona in zlatih detajlov. Ponudil vam bo 7 vzorcev vibriranja in 3 hitrosti, ki jim ne boste podlegli. Z Juliëtte lahko zaradi popolne oblike in prilagodljive glave dosežete vsa občutljiva mesta, ki to potrebujejo. Elitne igrače bodo všeč vsaki ženski.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Thrusting Clit Stimulate-Her

    Končno je našla igračo, ki je popolnoma zadovoljila vse njene intimne potrebe. Obožuje vibracije, zaostajanje v rasti, krožne gibe, toploto in hkrati stimulacijo klitorisa. Komaj je čakala, da poskusi. Želela je vse zdaj in naenkrat.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth G-Spot Vibrator Purple

    Ženske se delijo v dve skupini – tiste, ki so našle svojo g-točko, in tiste, ki vanjo ne verjamejo. Paloqueth G-Spot je tukaj za obe skupini. Zahvaljujoč njegovi obliki in nekoliko bolj čebulasti glavi kot telo, lahko udobno ciljate na točko G in stimulirate to čudovito mesto z mokrim orgazmom. Ne verjameš? Poskusi!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Rose Clitoris Vibrator with 9 Rotating Vibration Modes Red

    Ženske v roza so neločljiva kombinacija! Vrtnice so na sliki pričarale nasmeh in bile idealne za vsako priložnost. Kateri je najboljši? Imamo zasebni namig, da gre za slišno vrtnico iz Paloquethe. Vse obsedenosti z erotičnimi dodatki je konec, ta vrtnica žge romantiko in ljubezen. Poleg tega negira klitoris in notranji del vagine, zato se boste v njegov mehak silikonski material zaljubili na prvi dotik!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Ternence Purple

    So vaši večeri sami? Nehajte in si zagotovite ta neverjeten vibrator s čudovito funkcijo vrtenja! Zahvaljujoč 12 funkcijam vibriranja in 4 funkcijam vrtenja vam bo prineslo resnično intenziven užitek. Ima domiselno ukrivljeno obliko, da udobno doseže točko g, a hkrati v predstavo popelje tako občutljiv klitoris. Zato naredite nekaj zase in povabite tega vrtečega se prijatelja v svojo spalnico.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bgood Deluxe Curve Purple

    Ali potrebujete vibrator, da dosežete G-točko? Bgood Deluxe Curve je prava G-točka za ljubezen! Njegove harmonične krivulje, prožnost, mehkoba in 6 funkcij vibracij so združene, kar bo popolnoma všeč. Uživajte v članstvu s svojim partnerjem ali partnerjem.

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Engily Ross Donnyel Panty Vibrator with G-Spot Ball & Remote Control Purple

    Ta hlačni stimulator ima 2 zelo različni funkciji. Ena izmed njih je vibracija, 5 načinov vibracije, ki potujejo po Donnyelovem telesu, njena 2. funkcija se nahaja na konici Donnyela.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Couture Front Row purple

    Naj vas zapelje klasična eleganca!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Ripple Vibe Pink

    Na prvi pogled vas bo vibrator Ripple Vibe očaral s svojo zapeljivo valovito teksturo, zahvaljujoč kateri vas bodo preplavili številni valovi vznemirjenja. Ripple Vibe je izdelan iz svilnato mehkega silikona, ki je varen za telo in prijeten na dotik. V njegovem drobovju je močan motor, ki za vas vibrira igračo v 5 različnih načinih pri 3 različnih hitrostih. Tako kot druge sodobne igrače se lahko polni prek USB-ja.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Air Pump Vibrator 5+ Blue

    Naša aplikacija Air Pump Booty 5 Connect vas razvaja z vibracijami in napihljivo gredjo. Združite obe čutni funkciji po želji. Za ekskluzivna doživetja upravljajte vibrator z aplikacijo Satisfyer Connect

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Urban Flamengo Pulsating G-Spot Vibrator Pink

    Povečajte užitek s FLAMENGO – čudežem v obliki črke L, zasnovanim za pulziranje točke G in stimulacijo klitorisa. Ker jo je mogoče nositi tudi kot hlačke, ta vsestranska igrača kadar koli podžge strast. Doživite simfonijo občutkov, oblikovanih tako, da ugodijo vsaki vaši želji. Sprostite intimno blaženost s FLAMENGO in odkrijte brezmejno zadovoljstvo.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Petting Hippo

    Hip, Hippo, hura! Ta dobro uglašen posteljni spremljevalec komaj čaka, da se s svojim radovednim gobcem odpravi raziskovat vaše najbolj občutljivo mesto. Njegovih 12 vznemirljivih programov vibriranja, čutno nagnjena voluminozna konica in prožno telo so tudi dober razlog za vas, saj ta ljubki vibrator za točko G stimulira vaše svetišče kot noben drug. Njegov praktičen varovalni obroč z vgrajeno nadzorno ploščo vam omogoča intuitivno izbiro vaše najljubše vrste vibracij s pritiskom na gumb, medtem ko tega divjega "povodnega konja" držite pod nadzorom - tudi med posebej mokrimi zabavami.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Prestige Natasha Black

    Razkošen užitek? Ja! Vibrator Natasha iz kolekcije Prestige bo na vaši nočni omarici izstopal po zaslugi kombinacije črnega mehkega silikona in bleščečih kamnov z zlatimi robovi, s katerimi boste preklapljali med 7 načini vibriranja in 3 hitrostmi. Poleg tega je na sredini rahlo upogljiv, tako da lahko z njim udobno pridete do vseh občutljivih mest. Naredi to razkošno, zaslužiš si!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Rave 2 Fuchsia

    We-Vibe Rave 2 je zasnovan za čisti užitek, cilja na G-točko in vaginalno odprtino z zadovoljivimi vibracijami za intenziven vrhunec. Njegova zvita oblika užitka, gladek silikon in nastavljivo prileganje zagotavljajo nepozabno izkušnjo.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Rose Scarlet G Pink

    Ali vaša točka G hrepeni po božanju? Zgladite ga s tem škrlatnim vibratorjem, ki je bil razvit natančno za udobno ciljanje na G-točko in igranje z njo. Zaljubili se boste v gladko satenasto površino, pa tudi v super zmogljiv motor in srebrne detajle. Ne glede na to, ali imate več erotičnih igrač ali pa šele izbirate svojo prvo, v vaši zbirki ne sme manjkati tovrstni vibrator.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gvibe 3 Pink

    Tretja generacija ene najbolj priljubljenih igrač na svetu, Gvibe 3, vas bo preprosto zabavala! Je super zmogljiv, saj skriva 3 motorje. Je očarljiv, ergonomsko oblikovan in izdelan iz prijetno mehkega in fleksibilnega silikona. Uživajte in z njim odkrijte novo vznemirjenje, ki vam ga ne bo pokazala nobena druga igrača!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Secret Clit Pink

    SECRET CLIT, nova vrsta stimulatorja G točke, ki bo stimuliral tudi vaš klitoris in perineum!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Hey Mr. Flex Purple

    Izjemno prilagodljiv pomočnik za različne stimulacije! Je razkošen vibrator z dolgim in upogljivim ročajem, ki ga je mogoče upogniti v vse smeri, tudi do 180 stopinj! Njegova vibrirajoča glava lahko stimulira tudi najbolj nedostopna mesta in zlahka doseže točko G ali P. Lahko ga tudi povabite, da se ljubi in ga boža med klitorisom.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Atlas Pink

    Majhen, a priročen, vznemirljiv in živahen, to je Pretty Love Atlas. Njegova uporaba je popolnoma enostavna, samo pritisnite gumb. Mehki silikon in značilna glava bosta prava stvar za vaše navdušenje, genialni ukrivljeni pa bodo še posebej uživali v točki g. Poiščite svoj pravi kot in se igrajte z vami kot še nikoli!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Twilight Purple

    Spoznajte kralja, odličen je, ima popoln okus in svoj čar. Zalo Queen se razlikuje od vgrajene inovativne tehnologije PulsWave, ki bo vašim g-pikom zagotovila intenzivno stimulativno stimulacijo. Odkrijte neskončno prijeten življenjski slog in dodatno stimulirajte točko G s tehnologijo PulsWave. Kakšne ženske si lahko zaželim?

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Pink

    Uživajte v glasbi. Da, prav ste slišali, tako igračka vibrira v ritmu glasbe in tako daje vašim najljubšim pesmim in poslušanju le-teh popolnoma novo in predvsem vznemirljivo dimenzijo. Samo priključite kabel na predvajalnik ali mobilni telefon. Ali pa uživajte brez glasbe in izbirajte med 7 prednastavljenimi vzorci vibriranja.

    179 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Pink

    Svetovna uspešnica končno na češkem trgu! Spoznajte vibrator Pilgrim's Sassy, ki izžareva lepoto, eleganco, vznemirjenje in moč. Njegovo mehko fleksibilno ohišje iz prvovrstnega silikona vam bo zaradi svoje oblike pomagalo ciljati na točko G, kristal Swarovski, ki krasi igračo, pa naredi Sassy pravi biser in vam daje občutek razkošja. Pustite se premamiti z genialno obliko, učinkovitimi funkcijami in očarljivim dizajnom vibratorja, ki se mu ženske po vsem svetu ne želijo odreči.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth G-Spot Vibrator with 10 Vibration Modes Pink

    Doživite osupljive orgazme z našim čarobnim vibratorjem G-točke z močnim motorjem, ki je zasnovan tako, da stimulira vaše najbolj občutljivo mesto kot še nikoli doslej. Poleg tega njegov edinstveni izdolbeni konec omogoča enostaven prijem in nadzor.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Feelz Toys Fonzie Purple

    Neustavljivo vijolični vibrator ne bo zadovoljil le vaše točke G, temveč tudi vaš klitoris. Zelo tih in močan Feelz Toys Fonzie je vodoodporen in ima 7 načinov divjih vibracij, zato izberite svojega najljubšega!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Wine Red

    Spoznajte kralja, dober je, ima popoln okus in svoj čar. Zalo Queen se razlikuje od vgrajene inovativne tehnologije PulsWave, ki bo vašim g-pikom zagotovila intenzivno stimulativno stimulacijo. Odkrijte neskončno prijeten življenjski slog in dodatno stimulirajte točko G s tehnologijo PulsWave. Kakšne ženske si lahko zaželim?

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Gigi 2 Blue

    GIGI™ 2 je izboljšana različica enega najbolj priljubljenih vibratorjev. GIGI je verjetno najbolj pozitivno ocenjen aparat za stimulacijo intimnih točk G, kar je bilo ustvarjeno. Zahvaljujoč sploščeni konici je idealen za odkrivanje te erogene cone. Nove izboljšave vključujejo mehkejši silikon, popolnoma vodoodporen dizajn in 100 % večjo zmogljivost v vseh 8 načinih vibracij.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 349 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.