×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji za točko G

Elementi 129 do 160 od 349 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Seven Creations Hip G G Power Pink

    Rožnati vibrator s pompom koncem, namenjen božanju vaše G-točke. Predstavlja veliko zabave za malo denarja in ni nujno, da se z njim igrate le znotraj nožnice, temveč lahko njegove vibracije zlahka spoznate s klitorisom ali prostato.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Hot Spot Warming G-Spot Vibrator

    Vroča točka! Kot vedno zvest in zaželen spremljevalec vam kozmopolitski vibrator z gorečim navdušenjem in funkcijo aplikacije stoji ob strani tako doma kot v metropolah in hotelskih sobah tega sveta. Njegova upognjena, stimulativno voluminozna konica z veliko občutka boža vašo točko G in poleg intenzivnih vibracij poskrbi tudi za topel občutek v srcu - hm, pardon, mislimo seveda v spodnjicah.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Goodies Cakey G-Spot and Rabbit Silicone Vibe Fuchsia

    Ali obstaja zabaven in priročen vibrator po odlični ceni? Da, in zbirka Goodies je dokaz za to! Prinaša kakovostne spolne igrače iz vrhunskega silikona in ABS-a, vključno s tem vibratorjem Cokey z obliko in teksturo za popolno in natančno stimulacijo G-točke ter trakom za božanje klitorisa. Izbirajte med 10 funkcijami vibriranja in zaupajte svoj užitek močnemu in tihemu motorju.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer G-Spot Flex 4+ Blue

    Z aplikacijo G-Spot Flex 4 Connect dobite posebej nadarjenega ljubimca. Zahvaljujoč notranji žici postane vibrator za točko G z enim gibom vibrator za zajce. Upravljajte ga prek aplikacije Satisfyer Connect za individualno erotiko.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Trysta Violet

    Ali vaša g-točka hrepeni po popolni stimulaciji? Luksuzni vibrator Svakom bo prisluhnil njegovim željam in s premikajočo se žogico zadovoljil njega in vaše želje. Imenuje se Trysta in vam ponuja 7 načinov vibracij s 5 intenzivnostmi. Skriva 2 visokofrekvenčna motorja in bo ponosno vzel vaš klitoris. Dosezi angelski orgazem!

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Pretty Little Wands Charmer Purple

    Navdušenje je včasih tako čarobno! In ta paličica oziroma vibrator iz kolekcije Pretty Little Wands je prav tako čaroben. Zgrabi ga in pojdi novim višinam užitka naproti! Ponuja vam 10 hitrosti vibriranja, tanko in prožno ohišje ter dizajn z dvema uporabnima koncema. S to igračo zadeti pravo mesto, saj je vse mogoče!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile G-spot Panty Vibe Pink

    Kaj lahko popestrite svoj vsakdan z izjemnimi izkušnjami? Ta priročen vibrator bo vedno pripravljen, da se skrijete v vagino in hkrati božate vaš klitoris. Je zelo diskreten in z njim se lahko odpravite ven in kjer koli že ste, narekujete jakost tresljajev glede na vaše trenutne želje, izbirali boste lahko med 10 načini!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer G-Spot Flex 2 Dark Violet

    G-Spot Flex 2 razvaja G-točko in klitoris po vaših željah. Fleksibilna gred omogoča, da se vibrator G-točke spremeni v vibrator za zajce. Dva močna motorja vas bosta pripeljala do vročega vrhunca.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Iris Vibrator Plum Red

    Dame, iščete kvaliteten vibrator, ki vas ne bo razočaral? Blagovna znamka Svakom je ena izmed najboljših na erotičnem trgu, vrh pa je tudi vibrator Iris. Njegov ovalni teksturiran zaključek bo kot nalašč za stimulacijo točke g, tudi če še vedno mislite, da nimate točke G. Iris je mehka, močna, lepa in močna, zato ga ne pustite čakati in ga naredite za svojega spremljevalca!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Cornelius Purple

    Ali trpite zaradi hladne samote? Vibrator Cornelius jo nadomesti z vznemirljivo vročino. Njegova glava ima edinstveno sposobnost, da se segreje na neverjetnih 48 °C. Poleg tega imate tudi genialno obliko za ciljanje na G-točko in bodite pozorni na klitoris. Naj se vaša vagina dobesedno vname od strasti!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer A-Mazing 2 Turquoise

    Satisfyer A-Mazing 2 iz silikona zagotavlja nežno globoko stimulacijo točke A.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Goodies Candy G-Spot Rabbit Silicone Vibe Fucshia

    Ali obstaja zabaven in priročen vibrator po odlični ceni? Da, in zbirka Goodies je dokaz za to! Prinaša kakovostne erotične igrače iz vrhunskega silikona in ABS-a, vključno s Candy vibratorjem z obliko in teksturo za popolno stimulacijo G-točke ter trakom za božanje klitorisa. Izbirajte med 10 funkcijami vibriranja in zaupajte svoj užitek močnemu in tihemu motorju.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Rechargeable G-Spot

    Ali menite, da ob podelitvi G-točk niste bili na vrsti? Mogoče še niste imeli sreče, da bi ga našli! Ta vibrator vam bo pomagal, ne skrbite, saj ve, da je brez njegove pomoči včasih težko. Ima popolno obliko za iskanje tega centra užitka in mu ponuja 7 močnih funkcij vibracij.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer G-Force Pink

    Naj bo sila z vami in vašo G-točko: Satisfyer G-Force je močan strokovnjak, ko gre za stimulacijo G-točke. Močne vibracije in sploščena konica s čudovitimi žlebovi vam bodo zagotovila vaginalni užitek kot še nikoli. 10 vibracijskih ritmov združi moči s 5 različnimi intenzivnostmi, da ustvari 50 možnih kombinacij, ki vam nudijo raznoliko in nepozabno izkušnjo.

    76,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved The G-Rave Purple

    Spremenite svojo spalnico v rave klub z igračo, ki vam bo popestrila užitek! Naj svetle luči na igrači nadzorujejo vašo igro z nežno obokano glavo, zasnovano tako, da vsakič udari v točko G.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Luxe Lillie Pink

    Ste romantična duša? Ta sladko roza luksuzni vibrator je samo za vse nežne in romantične dame. Ime mu je LiLie in je prijetno tanek in prožen. Zaradi svoje tankosti bo prišel povsod in ne bo motil niti med seksom, ko bo lahko z vibracijami dražil klitoris. Njegova gladka platinasto silikonska površina bo še povečala dih jemajoče občutke čutnih doživetij. Veselite se, zaslužite si!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Glam Flexible G-Spot Vibe Blue

    Zanetite svoje notranje želje in odklenite svet zapeljive čarovnije z našim izvrstnim fleksibilnim vibratorjem G-točke. Odpravite se na potovanje, ki presega običajnost in spremeni prah vsakdanjega življenja v očarljivo zlato meglico strasti in užitka.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blacq Digital G-Spot Vibrator Black

    Stopite v prihodnost z BLACQ, kjer so vibratorji izboljšani z inovativnim digitalnim zaslonom! BLACQ razumem, da je vsakdo edinstven. Zato naši vibratorji ponujajo široko paleto nastavitev, da lahko ustvarite idealno stimulacijo. Prilagodite hitrost, raziščite različne vzorce vibriranja in poiščite svoj popolni ritem.

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Elegant Series G-Spot Vibe Purple

    Ta vibrator ima velik potencial, da postane vaš najboljši prijatelj! Vas zanima zakaj in kako? Poglejte torej njegovo obliko – popolna je za stimulacijo točke G ali celo prostate. Poleg tega vam ponuja 15 načinov vibriranja, med katerimi boste enostavno in hitro preklapljali. Obožujete kopeli? Vibrator vzemite s seboj v kad ali prho, saj je vodoodporen!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Bliss Mini Tulip Pink

    Uživajte v izjemnem užitku z Bliss™ Liquid Silicone Mini Tulip, našim popolnoma ukrivljenim stimulatorjem, ki je zasnovan za ciljanje vaše G-točke s svojimi mamljivimi valovi. Raziščite 10 inkrementalnih hitrosti vibriranja, ki vam omogočajo, da prilagodite svojo izkušnjo in poiščete popolno raven intenzivnosti.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Vibes of Love Naughty Baroness Pink

    Še vedno nimate pravega? Dovolite nam, da vam predstavimo idealnega kandidata! Baroness je eleganten vibrator z mehko silikonsko zunanjo površino, ki je mehka na dotik. Čudovito močan motor, ki stimulira rebra, z 9 načini vibriranja je vznemirljiva kombinacija, ki vam bo všeč!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Swap Sweet Orchid

    Swap ponuja dva načina stimulacije: tapkanje in vibriranje, oba pa sta opremljena z 10 različnimi načini. Poleg tega trije motorji skupaj zagotavljajo prijeten trenutek za uporabnika. Swap je popoln vibrator za stimulacijo točke P ali G.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimina Celesse Personal Massager

    Celesse je osebni masažni aparat z gladko sploščeno konico, posebej zasnovan za osredotočeno notranjo stimulacijo. Z intuitivnim upravljanjem z vmesnikom s tremi gumbi, ki ga je mogoče zakleniti, so močne vibracije šepetajoče tihe za popolno diskretnost. Vsak masažni aparat je vodoodporen za popolno higieno in užitek v kadi ali prhanju.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bgee Classic Plus Black

    Poiščite svojo G-točko in uživajte v neskončnem užitku in zadovoljstvu s tem popolnoma ukrivljenim vibratorjem. Narejen je iz vrhunskega silikona, ima 5 neverjetnih lastnosti, je vodoodporen in komaj čaka, da postane vaš najboljši prijatelj. Če ste ena izmed nas manj srečnežev in ne verjamete, da je v vaši nožnici skrivnostna G-točka, imamo zdaj edinstveno priložnost, da s tem vibratorjem vidimo nasprotno.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Couture Front Row pink

    Najbolj elegantna oseba bo izpolnila vznemirljive želje vaše G točke. Njena očarljivost bo ogrela eleganten vhod v vašem načinu, ki vam bo s svojimi 7 vibrirajočimi vzorci postregel na neverjetno intenziven način. Mehki silikonski material je ljubkovan na prvi dotik, impresivne zlate komponente so nato ljubeče v očeh ženske.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Happy Rabbit G-Spot Clitoral Curve Vibrator Purple

    Naj vam roke počivajo in uživajte v tem dvojno stimulirajočem Happy Rabbitu! Poskrbel bo za vašo G-točko in klitoris hkrati. Ima dva kakovostna motorja in tudi svilnato mehko silikonsko površino, ki vam bo všeč. Izbirajte med 15 odličnimi hitrostmi in vzorci vibracij ter razveselite svoja občutljiva mesta.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Enchanted Bunny Purple

    Roza vibrator v obliki zajca, ki skriva močne vrtljive kroglice! Izkusite doslej neznano vznemirjenje in se prepustite enemu orgazmu za drugim. Enchanted Bunny je vaš novi erotični pomočnik z mehko silikonsko površino, vgrajeno baterijo za ponovno polnjenje in 12 pustolovskimi funkcijami. Z njim uživajte v edinstveni dvojni stimulaciji in podlegajte neskončnemu zadovoljstvu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Cvelyn Purple

    Hrepenite po neskončno neizmernem užitku? Spoznajte Cvelyn, vijoličastega lepotca znamke Pretty Love, ki vas ne bo navdušil le s svojimi 30 intenzivnimi načini vibriranja, temveč tudi s svojo osupljivo obliko za ciljanje na točko G ter čudovito mehkim in gladkim silikonskim materialom. Pustite si biti zadovoljni!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Air Pump Vibrator 2 Light Red

    Z vibratorjem Air Pump Vibrator 2 boste izkusili povsem novo raven zapeljevanja zahvaljujoč gredi, ki se postopoma napihuje. Prek nadzorne plošče na praktičnem končnem obroču lahko neodvisno in intuitivno kombinirate vznemirljivo funkcijo napihovanja z močnimi vibracijami.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hot Octopuss Kurve G-Spot Vibe with Treble and Bass Technology

    Poiščite svojo frekvenco navdušenja s FUCK! Je prvi na svetu prilagodljiv vibrator za točko G. Opremljen je s patentirano dvomotorno bas in bas tehnologijo, ki jo lahko maksimalno prilagodite svojim potrebam. Zaljubite se v mehko konico gela in ergonomske konture, ki vam omogočajo, da ciljate točno tja, kamor jo potrebujete.

    249 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Sweet Smile A & G-Spot Vibrator

    Ali ste vedeli, da G-točka ni edino mesto v ženskem telesu, ki ženske spodbuja k nezemeljskim orgazmom? Obstaja tudi točka A, ki se nahaja tudi v nožnici, ta vibrator pa je zasnovan tako, da jo neposredno stimulira. Poleg tega v šov ponese točko G in obljublja res intenzivne orgazmične izkušnje. Odkrijte ves orgazmični potencial, ki se skriva v vas!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Engily Ross Dianne Liquid Silicone G-Spot Bendable Vibe Lila

    Dianne je klasičen vibrator po obliki, podolgovat, vsekakor ukrivljen (idealen za stimulacijo G pesti) in z zaobljeno konico za ekstra varno, udobno in prijetno vstavljanje.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 349 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.