×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji za točko G

Elementi 97 do 128 od 349 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Evolved G-Gasm Delight Pink

    Želite pobožati svojo točko G in jo božati do orgazmične norosti? S tem vibratorjem je enostavno! Njegova oblika je idealna za enostavno ciljanje in ima tudi čudovito rožnato barvo ljubezni.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lora DiCarlo Onda Robotic Massager for G-Spot Orgasms

    Ali veste, kaj je mikrorobotika? Je funkcija orodja Ondra, ki intimno posnema božanje prstov in tako neverjetno draži točko G. Edinstvena oblika igrače razume obline ženskega telesa in je narejena iz svilnato mehkega silikona. Uživajte v najbolj zvesti in prijetni repliki človeškega dotika!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Happy Rabbit G-Spot Stroker Rabbit Vibrator Black

    Želite biti srečni vsak dan? Happy Rabbit vas bo osrečil, kadar koli želite! V njem se skrivata 2 motorja, poleg tresljajev pa ima tudi funkcijo v gibanju, torej nežno dvigovanje celotne gredi, ki bo dražila G-točko. Pripravite se na orgazmično ekstazo.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Tracy Lavender

    Vaše želje niso izpolnjene, ste žalostni in potrebujete navijanje? To je Tracy, tvoja nova ljubimka, ki ti je pripravljena prinesti srečo! Je prijetno gladka, čudovito prožna in popolnoma oblikovana, da zadovolji tako točko g kot klitoris. Navdušite se s 7 intenzivnimi načini in doživite orgazem za orgazmom noč za nočjo.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy For Her G-Spot Butterfly Strap-On Purple

    Dosezite veliki O, ne da bi mignili s prstom! Ultimate G-Spot Butterfly Strap-On vam ponuja 10 eksplozivnih načinov vibriranja, ki jih lahko upravljate s priročnim brezžičnim daljinskim upravljalnikom. Igrajte sami ali s partnerjem, doma ali zunaj!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NU Sensuelle Ace Pro Prostate + G-Spot Vibe Black

    NU Sensuelle Homme Ace 15-funkcijski prilagodljiv silikonski vibrator za prostato z dvojnim motorjem v črni barvi ima 2 izjemno močna motorja in 15 mamljivih funkcij globokega utripanja in pulzirajočega delovanja namesto brnečih vibracij, ki jih imajo drugi.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cleopatra Secret Pleasures G-Spot Vibrator Black

    Razkošen užitek? Ja! Vibrator Secret Pleasure iz kolekcije Cleopatra bo izstopal na vaši nočni omarici po zaslugi kombinacije črnega mehkega silikona in bleščečih kamnov z zlatimi robovi, s katerimi boste preklapljali med 10 načini vibriranja. Poleg tega je na sredini rahlo upogljiv, tako da lahko z njim udobno pridete do vseh občutljivih mest. Naredi to razkošno, zaslužiš si!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Lucid Dream No 14 Purple

    Naj se vaše sanje uresničijo in podlegajte temu vibratorju z genialnim zaključkom svetovno znane blagovne znamke Doc Johnson. Mnoge ženske so že odkrile njegove lastnosti, zato se lahko Lucid Dream pohvali z več nagradami, zdaj pa lahko tudi vi izkusite, kako je, ko vaša G-točka uživa intenzivno stimulacijo zaradi ergonomske oblike igrače. Lucid Dream vam bo ponudil res močne tresljaje, ki delujejo predvsem v konici, ki jo lahko neprestano nastavljate z vrtljivim gumbom na ročaju. Dame, pustite, da vaša točka G navija od navdušenja in gospodje, ne obupajte, ta vibrator se lahko zaradi svoje oblike igra z vašo prostato.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Tiger Jewels Emerald

    Njegovo ozemlje je urbana džungla. TIGER je popoln spremljevalec za potepanje po ozkih ulicah in dvoriščih, obsijanih z neonskimi reklamnimi lučmi. V razgibanih mestnih parkih vlada svoji mestni džungli, vsak dan nova izkušnja – vedno na lovu za malo ZABAVE, da pobegne od rutine in najde svojo naslednjo erotično avanturo.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Silicone Remote G-Spot Arouser Pink

    Močne vibracije različnih jakosti se skrivajo v rožnatem užitku na daljinskem upravljalniku! Spoznajte CalExotics G Spout Arouser z obliko, ki razume vaše potrebe. Uživajte v popolnem draženju kadarkoli in kjer koli s pritiskom na gumb. Izbirajte med 12 funkcijami vibracij z različnimi intenzitetami in vzorci.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • strap-on-me Tapping Dildo Wave Coral Pink

    Pustite se očarati s prvim vibrirajočim vibratorjem z dvojno točko. Novi Tapping Dildo Wave vas bo osupnil s svojim edinstvenim, elegantnim dizajnom. Zaradi valovite oblike in ukrivljene konice z dvojnim dotikom je vaša najboljša prednost za uživanje v intenzivnih užitkih!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gvibe Gcandy Sweet Raspberry

    Ali hrepeniš po nečem popolnem? Vodilna blagovna znamka erotičnih pripomočkov Gvibe bo izpolnila vaše želje! To je Gcandy, lep, visokokakovosten, učinkovit in močan. Hkrati bo pokazal vašo točko g in klitoris, očaral vas bo z 2 motorjema in tudi z mehkim in prijetnim silikonskim materialom. Uživajte v najboljšem na trgu!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Bogey Pink

    Ali vaša g-točka hrepeni po užitku? Podarite mu ga z vibratorjem Pretty Love Bogey, katerega konica je zasnovana tako, da vam pomaga priti do tega kraja užitka. Ima neverjetnih 10 nastavitev vibracij in en gumb za upravljanje. Pojdite na absolutni vrh in uživajte v celotnem potovanju!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Ida Wave Dual Stimulation Massager Coral Red

    Moderen, lep, priročen in nadvse luksuzen je to dvojni stimulacijski vibrator IDA. Upravljate ga lahko preko telefonske aplikacije in ima patentirano tehnologijo WaveMotion, ki vas nikoli ne bo pustila na cedilu, saj posnema premikanje prsta in tako prinaša neverjetne valove strasti. Privoščite si najboljše, ne bo vam žal!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Selopa Midnight Magic Black

    Ta zmogljiv vibrator je preprostost v najboljšem pomenu z nežno ukrivljenim in prožnim teksturiranim steblom, gomoljasto, zoženo konico in tankim srednjim delom, ki se dvigne do elegantne, čvrste podlage.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Happy Rabbit G-Spot Pink

    Ta očarljivi zajček bo s svojim genialno ukrivljenim in zaobljenim koncem božal vašo točko g, medtem ko se ušesa držijo klitorisa in se igrajo z njim, da boste končno lahko okusili neskončno blaženost. Vibrator Happy Rabbit je zdaj večji, boljši in srečnejši! Razvijalci so prisluhnili željam svojih strank in ga opremili z 2 zmogljivima motorjema, zaradi česar je vodoodporen in polnilni prek USB-ja. Ste pripravljeni na čudovito dvojno stimulacijo in kasnejše orgazme brez primere?

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue G-Kii Purple

    Prijetno, preprosto, koristno - z Amijem tonizirajte in krepite mišice PC za močnejše orgazme in še veliko več.

    119 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer G-Spot Flex 5+ Petrol

    Model G-Spot Flex 5 Connect App prinaša prilagodljivost, priročnost in eleganten dizajn. Zaradi notranje žice se vibrator G-točke spremeni v vibrator zajčjega tipa. Preprosto ga lahko prilagodite v aplikaciji Satisfyer Connect in dosežete resnično ekskluzivno izkušnjo.

    80,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Dream Toys Vibes of Love Remote Duo Pleaser Pink

    Dvojni užitek za največji užitek na vaših občutljivih mestih. Sestavljen je iz dela v obliki penisa, ki sedi v vaši nožnici, in dela, ki bo božal klitoris od zunaj. Izbirate lahko med 9 različnimi načini vibriranja, med katerimi lahko preklapljate z daljinskim upravljalnikom. Razveselite se z igračo, ki vam bo zagotovo koristila!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Goodies Sweety G-Spot Silicone Vibe Fuchsia

    Ali obstaja zabaven in priročen vibrator po odlični ceni? Da, in zbirka Goodies je dokaz za to! Med njimi je tudi ta vibrator Sweete, ki prinaša kakovostne spolne igrače iz vrhunskega silikona in ABS-a, oblikovan za popolno in natančno stimulacijo G-točke, zahvaljujoč zaobljeni konici z rahlo teksturo. Izbirajte med 10 funkcijami vibriranja in zaupajte svoj užitek močnemu in tihemu motorju.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bloom The Rose G-Spot Vibrator

    Elegantne ženske potrebujejo tudi elegantne erotične opomnike! Elegantno kolekcijo Bloom odlikuje čudovit dizajn in učinkovita tehnologija. Ponudil ti je 5 neverjetnih vibrirajočih in 5 intenzivnih intenzivnosti, s katerimi bi obračali tako, da bi s prstom pognali po listih na dnu igre. Poseben mehak silikon mora biti všeč na prvi dotik, v paketu so priloženi trakovi za oči, če vam bodo pokazali nov način, kako prebuditi vaš erotični dom. Poskrbite, da vas te očarljive in impresivne igrače dohitijo.
    80,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bgee Classic Purple

    Poiščite ga - točka G. Ta masažna naprava posebne oblike vas bo pripeljala tja. Zaokroženi na pravem mestu, boste vedno znova uživali v vrhunskem užitku.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable G-Spot Rabbit Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta relativno majhen vibrator v zajčjem slogu bo namenoma dražil točko G, pa tudi klitoris. Idealen je za uverture in solo igre, med katerimi vam bo ponudil 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite navdušenju, ki je povezano z dvojno stimulacijo najbolj občutljivih točk na ženskem telesu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer G-Force Violet

    Naj bo sila z vami in vašo G-točko: Satisfyer G-Force je močan strokovnjak, ki gre za stimulacijo G-točke. Močne vibracije in sploščena konica s čudovitimi žlebovi vam bodo zagotovila vaginalni užitek kot še nikoli. 10 vibracijskih ritmov združi moči s 5 različnimi intenzivnostmi, da ustvari 50 možnih kombinacij, ki vam ponujajo raznoliko in nepozabno izkušnjo.

    76,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Good Vibes Only Tate G-Spot Vibrator Turquoise

    Toliko je bilo povedanega o G-točki! Ni pomembno, ali ga že imate ali ga še iščete, vibrator Tate bo v obeh primerih popoln za vas. Njegovo graciozno telo se neposredno dotakne čudežne točke G in mu s svojo stimulacijo podari nebrzdani orgazem!

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy for Her G-Spot Stimulate-Her Purple

    G-Spot Stimulate Her vas bo na najučinkovitejši način popeljala v raj, saj cilja na točko G, hkrati pa stimulira klitoris in zajezico, kar je še huje pa se izkaže tudi s čudovito funkcijo ogrevanja. !

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Hot Bunny Connect App

    Podvojite svoj užitek s tem igrivim dizajnom, ki združuje fleksibilno stimulacijo klitorisa z robustnim držalom. Razkošna funkcija ogrevanja posnema toplino realističnih dotikov in bi morala obvladati vašo napetost in napolniti vašo skodelico užitka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Real Deal Neal eStim Vibrator Black

    So ti všeč pravi fantje? Potem vam bo všeč Real Deal Neal! Njegovo seksi telo skriva močan motor z 8 programi vibriranja, 5 načini elektrostimulacije in posebnim programom za vadbo medeničnega dna. Če slučajno zmanjka soka, ga preprosto napolnite preko USB kabla. Uživajte v njegovem razburljivem dizajnu in funkcijah!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Rose Scarlet G Black

    Ali vaša točka G hrepeni po božanju? Pobožajte ga s tem vibratorjem Scarlet, ki je bil natančno razvit za udobno ciljanje in igranje z G-točko. Navdušeni boste nad gladkim satenastim zaključkom ter super zmogljivim motorjem in srebrnimi detajli. Ne glede na to, ali imate več seks igračk ali šele izbirate prvo, tovrstni vibrator ne sme manjkati v vaši zbirki.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lora DiCarlo Sway Dual Vibration Warming Massager Teal

    Kako doseči najbolj prijeten orgazem? Z igračo za natančno stimulacijo z vseh koncev! Sway je naprava s premišljeno obliko in bučečimi vibracijami na obeh koncih. Idealen je za raziskovanje in odkrivanje G-točke, prostate, klitorisa, samo draženje popolnoma kjerkoli! Dodajte funkcijo ogrevanja, sprostite se in lebdite od navdušenja.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Satin G-Gasm Purple

    Priljubljeni vibrator za točko G je zdaj še boljši! Njegovi razvijalci so dodali 10 edinstvenih funkcij, ki bodo okrepile vašo stimulacijo in podlegli boste temu, kjer je vaša točka G.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Rechargeable Power G

    Ali menite, da ob podelitvi G-točk niste bili na vrsti? Mogoče še niste imeli sreče, da bi ga našli! Power G vam bo pomagal, ne skrbite, on ve, da je brez njegove pomoči včasih težko. Ima popolno obliko za iskanje tega centra užitka in mu ponuja 7 močnih funkcij vibracij.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 349 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.