×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Ženskar

Elementi 161 do 192 od 278 skupaj

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • Satisfyer Supernova White

    Satisfyer Supernova razvije klitoris z močnimi pritiski, G-točko pa z možnimi vibracijami. Ta silikonski vibrator se prilagaja vašemu telesu in vam zagotavlja optimalno stimulacijo, ki spodbuja živahno kontrolo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Wave Black

    Je masturbacija povezana s tuširanjem in kopanjem? Ste začeli odkrivati svoj užitek v kopalnici? Womanizer prihaja z novostjo, ki bo vaše tuširanje spremenila v neponovljive vznemirljive trenutke. Wave je tuš glava, ki so jo razvili strokovnjaki za kopalnico in užitek pri Womanizer. In tukaj je - tuš glava za užitek žensk!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Starlet 3 Turquoise

    Včasih nam najmanjše stvari prinesejo največje veselje v življenju. Kot Womanizer Starlet 3! S tehnologijo Pleasure Air bo vaš klitoris popeljal v raj in vam v nekaj minutah pokazal opojno moč orgazma. Naj vam pokažejo vrtoglave višine popolnega užitka in uživajte v vizualnem užitku zahvaljujoč čudovitemu barvnemu dizajnu.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Sunray Lilac

    S Satisfyer Sunray lahko uživate v hkratni stimulaciji G-točke in klitorisa zahvaljujoč vibracijam in tlačnim valovom. Ta silikonski vibrator Rabbit je opremljen s prilagodljivim verižnim spojem, ki se zlahka prilagodi vašemu telesu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Wine Red

    Spoznajte kralja, dober je, ima popoln okus in svoj čar. Zalo Queen se razlikuje od vgrajene inovativne tehnologije PulsWave, ki bo vašim g-pikom zagotovila intenzivno stimulativno stimulacijo. Odkrijte neskončno prijeten življenjski slog in dodatno stimulirajte točko G s tehnologijo PulsWave. Kakšne ženske si lahko zaželim?

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vulva Lover 1 Violet

    Ljubite svojo vulvo in vzljubili boste sebe! S čudovitim stimulatorjem Vulva Lover se boste potopili v popolnoma nov stavek blaženosti. Toda ne čakajte več in zaljubili se boste v popolno stimulacijo vibracij in tlačnih valov.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro To Go 3 Blue

    S svojim elegantnim kompaktnim dizajnom in zanimivo kombinacijo tlačnih valov in tresljajev je Satisfyer Pro To Go 3 iz silikona idealen sopotnik na potovanju. Privoščil vam bo nebeški orgazem kadarkoli in kjerkoli, njegova dva močna motorja pa vam bosta pokazala vrhunec blaženosti!

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Aqua

    Ali želite priti v orgazmično spiralo? Lelo Sila je klitoralna igrača, s katero boste preučevali svoje telo in možnosti vrhunca. Njegova odprtina obdaja vaš biser užitka in edinstvena tehnologija zvočnega valovanja vam bo prinesla izkušnje, kot da se tla pogrezajo pod vami. Sila je poslastica za vaše čute, arhitekt neskončnih užitkov in vodnik po najboljših poteh na vrh.

    269 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona 2 Cruise Purple

    Znebite se vsega, kar vas teži! Pustite, da nežni zvočni valovi zajejo vaš klitoris in vas popeljejo v drugo dimenzijo. Ta luksuzni stimulator Sona 2 Cruise ene najboljših blagovnih znamk na trgu Lelo bo poskrbel za zunanje in notranje živčne končiče klitorisa. Funkcija Cruise nato zagotovi, da se bo raven stimulacije povečala, ko boste Sonca potisnili bližje telesu. Privoščite si elegantno igračo in neskončna orgazmična doživetja!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Black Marble

    Womanizer Marilyn Monroe Special Edition vam bo pokazal čarobno-orgazmične trenutke v stilu. Tako kot vi je tudi ta predvajalnik pravi original, popolna kombinacija elegance, preprostosti in uporabnosti. Poklonite se ikoni Marilyn Monroe iz Womanizerja in uživajte v prednostih tega čudovitega stimulatorja klitorisa za svobodo!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ritual Shushu New Generation Clitoral Black

    Torej vaše ljubke kratke hlače škodijo vašemu intimnemu ritualu? Njegova intenzivnost in korist urina sta veliko močnejši s stimulatorjem klitorisa Ritual Shushu. S svojo obsežno tehnologijo združuje vakuum in pulziranje, ki na neverjeten način draži grenke sladkarije na vrhuncu, da se jih ne bi dotaknili, prinesejo pa vam tudi podlage, ki tečejo pod vami. Toda ali ni Shushu res prepričan, da želite izključiti svoj ritual?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic My G Teal

    My-G je čudovita eleganca, ki vas bo dvakrat navdihnila. Opremljen je z novo sodobno tehnologijo, ki skrbi za gibanje končnega dela in prinaša popolno stimulacijo G-točke. Te edinstvene izkušnje vam bodo odprle vrata v nov svet vznemirjenja. My-G bo poskrbel za okusno sesanje klitorisa.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona 2 Cerise

    Jezi se na vse, kar te zanima! Naj nežni zvitki ujamejo vaš klitoris in vaš pepel v drugi dimenziji. Ta luksuzni stimulator, Sona 2, je ena najboljših blagovnih znamk na trgu Lelo. Si želite polnega zadovoljstva? S Sono 2 lahko igrate neskončne orgazme.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Aqua

    Odkrijte svoje najgloblje fantazije s SILA Cruise, prestižno blagovno znamko Lelo. Idealno je izbrati ne samo za začetnike, ampak tudi za skupne komentarje in raziskave. Do legla je prišlo po storitvi nežnih tlačnih dolin, ki so bile dostavljene od glave do petice. Sprejmite ponudbo novega načina uporabe predigri in trenutnih ljubimcev.

    289 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Magnetic Deep Pulse Pink

    Predstavljajte si, da padete v končni užitek! Kako se ta igračka pripne na vaš klitoris in ga začne božati s tehnologijo tlačnih valov. Prijetno bo, vznemirljivo in izjemno orgazmično. Še več, Magnetic Deep Pluse ima novo magnetno tehnologijo, zaradi katere je njegovo delovanje še tišje, tlačni valovi pa mehkejši in počasnejši. Zgrabite ga in pustite, da vam od užitka vzame dih.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Womanizer Starlet 3 Gray

    Sčasoma nam najmanjša bitja prinesejo največjo srečo v življenju. Kot Womanizer Starlet 3! S tehnologijo Pleasure Air bo vaš klitoris zagorel v raju in vam v nekaj minutah pokazal opojni orgazem urina. Pokažejo vam najbolj vsestranske prednosti, v katerih uživate, in uživajte v vizualnih prednostih čudovito barvite zasnove.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vulva Lover 3 Pink

    Ljubite svojo vulvo in imeli boste radi sebe! S čudovitim stimulatorjem Vulva Lover 36 se boste potopili v povsem nov stavek blaženosti. Zato ne čakajte več in se zaljubite v popolno stimulacijo vibracij in tlačnih valov.

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Sonnet Aqua

    Iznajdljiva oblika tega vibratorja in prvovrstne lastnosti obljubljajo eno stvar - popoln orgazem! Imenuje se Sonnet Vibe in je zasnovan tako, da je vsaka izkušnja z njim čim bolj osupljiva. Ne samo, da lahko intenzivno vibrira na G-točki, temveč tudi draži klitoris s pomočjo sesalne funkcije. ga hočeš? Vi to želite in mi to razumemo!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Minds of Love Timo Black

    Sodoben močan vibrator za vaš popoln užitek! Timo bo hkrati stimuliral vaš klitoris in b-točko, saj vsebuje 2 zmogljiva motorja z 10 intenzivnimi funkcijami. Med vibrirajočimi in pulzirajočimi načini izberite pravega zase in uživajte v dotiku mehkega in visokokakovostnega silikona.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Charging Cable Premium, Classic, Starlet, Liberty, Duo

    Čeprav se ta črni polnilni kabel na prvi pogled morda ne zdi preveč razburljiv, popolnoma napolnjen Womanizer to nadomesti. Kabel je primeren za modele z magnetnimi polnilnimi točkami: InsideOut, DUO, PREMIUM, PREMIUM 2, CLASSIC, CLASSIC 2, LIBERTY by Lily Allen, LIBERTY, STARLET 2, STARLET 3.

    34,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Suck Buddy Playful Massager Pink

    Igrivi sesalni prijatelj! Pustite mu, da "posrka" vaš klitoris in izberite iz njegovega menija 10 sesalnih hitrosti vibriranja, ob katerih se vam bodo zatresla kolena. Polniti ga je mogoče prek kabla USB, njegova diskretna velikost pa je idealen spremljevalec na potovanjih!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Magnetic Deep Pulse Black

    Predstavljajte si, da padete v končno korist! Kako se igračka pritrdi na vaš klitoris in ga začne božati s tehnologijo tlačnih valov. Prijetno, razburljivo in izjemno orgazmično. Še več, Magnetic Deep Pluse ima novo magnetno tehnologijo, zaradi katere je njegovo delovanje še tišje, valovi pritiska pa mehkejši in počasnejši. Zgrabi ga in pusti, da ti vzame življenje.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Pro 2 Classic Rose

    Ta očarljiva roža Satisfyer odpira novo dimenzijo čutnih doživetij s svojim romantičnim dizajnom, valovi pritiska brez dotika in popolnoma novo in revolucionarno tehnologijo tekočega zraka.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Mint

    Womanizer Marilyn Monroe Special Edition vam bo v stilu prikazal čarobno-orgazmične trenutke. Tako kot vi je ta igrača pravi original, popolna kombinacija elegance, preprostosti in užitka. Poklonite se ikoni Marilyn Monroe z Womanizerjem in uživajte v užitku s tem čudovitim stimulatorjem klitorisa za svobodomiselne!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Better Than Your Ex Suction Clitoral Vibrator Purple

    Iščete nekaj, kar bo boljše od vašega bivšega? Nekaj, kar vam bo pomagalo pozabiti in pridobiti nove moči za nadaljevanje? Dobrodošli v prihodnosti! Ta stimulator klitorisa vam bo omogočil tako orgazmično terapijo, da se ne boste nikoli spomnili svojega bivšega. Pridite in uživajte v stimulaciji skozi sesanje in odkrijte nove izkušnje.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ROMP Reverb Lilac

    Ali sanjate o popolnem užitku vseh svojih občutljivih mest? ROMP Reverb je dvojna stimulacijska igrača v zabavni, barviti obliki. Ne more le vibrirati, ampak ima tudi tehnologijo Pleasure Air.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Kissable Black

    Eleganten temnopolti moški je tukaj samo za vas in vaš klitoris! Postavite ga skozi luknjo na klitorisu in pustite, da ga rahlo ali intenzivno sesa z uporabo tlačnih valov. En, dva, tri in tam je najboljši orgazem vseh časov! Stimulacija brez dotika bo vsako žensko ponesla v nebesa, vendar bodite previdni, povzroča odvisnost!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Sonnet Black

    Iskalna oblika tega vibratorja in prvovrstne lastnosti so priljubljene z eno zvezdico - popoln orgazem! Imenuje se Sonnet Vibe in je zasnovan za vsako izkušnjo, s katero je bolj zastrašujoča. Ne samo, da lahko točka V intenzivno vibrira, s pomočjo fiziološke funkcije stane tudi klitoris. ga hočeš? Vi to želite in mi to razumemo!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Twirling Pro Connect App Mint

    Njegov zgornji del deluje kot vibrator s pritiskom in razvaja klitoris s čutnimi valovi pritiska v 11 prednastavljenih intenzivnostih.Ovalna konica na spodnjem koncu ozkega stebla je idealna za ciljno stimulacijo celotnega telesa - s krožno stimulacijsko konico lahko stimulirate vsa erogena območja, kot so kroglice užitka, bradavice ali anus.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic My G Pink

    My-G je čudovita eleganca, ki vas bo dvakrat spodbudila. Opremljen je z novo sodobno tehnologijo, ki skrbi za gibanje končnega dela in prinaša popolno stimulacijo G-točke. Ti edinstveni utripi vam bodo odprli vrata v nov svet vznemirjenja. In za nameček My-G dodaja okusno sesanje klitorisa.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Womanizer Starlet 3 Indigo

    Sčasoma nam najmanjša bitja prinesejo največjo srečo v življenju. Kot Womanizer Starlet 3! S tehnologijo Pleasure Air bo vaš klitoris zagorel v raju in vam v nekaj minutah pokazal opojni orgazem urina. Pokažejo vam najbolj vsestranske prednosti, v katerih uživate, in uživajte v vizualnih prednostih čudovito barvite zasnove.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tracy's Dog Tease Sucking Vibrator Purple

    Ste že slišali za Tease Vibrator Suction? To je popolnoma neverjetna spolna igrača, ki ima 3 glavne funkcije: sesanje, vibracije in čutno ogrevanje. Sesanje bo uživalo v vašem klitorisu, vibracije pa v točki G, vse skupaj pa vas čaka osupljiva dvojna stimulacija, ki se konča z neprekosljivim orgazmom!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 161 do 192 od 278 skupaj

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.