×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Ženskar

Elementi 97 do 128 od 278 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • ROMP Shine Pulsator Pink

    Zagotovljen orgazem je zagotovljen način, da izboljšate svoj najslabši dan! S svojo edinstveno tehnologijo Pleasure Air vam bo ta brezkontaktni stimulator klitorisa poskrbel za orgazem, kadar koli želite. Z njim boste uživali v občutku, podobnem sesanju, odkrili boste nove prijetne izkušnje in tudi najboljše vrhove, ki si jih boste vedno znova želeli.

    91,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Powerful Clitoral Sucking Vibrator Purple

    Predvsem imate radi oralni seks in bi ga želeli vsak dan? Vaše sanje se bodo uresničile z močnim vibratorjem za sesanje klitorisa Paloqueth! Uporablja edinstveno tehnologijo vakuumskega sesanja in vaš klitoris se prisesava podobno kot pri oralnem seksu. Izkusite to, kar je, in ne boste želeli živeti brez njega!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona Cerise

    Spoznajte Sono, brezkontaktni stimulator klitorisa, ki v tem mestu prevzame 75 % več živalskih prizadevanj kot drugi igralci, ki so bili premagani. Sona vam bo pokazala novo dimenzijo orgazma, ki bo intenziven, bleščeč in prepričljivo sprejemljiv. Sona vas na prvi pogled očara s svojim očarljivim dizajnom, ki je narejen iz enega kosa silikona, je eleganten, vodoodporen in tudi čudovit in eleganten, kot ga poznate.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona Cruise Cerise

    SONA Cruise stimulira celoten klitoris - tudi dele, ki jih ne vidite - z nežnimi zvočnimi valovi namesto z običajnimi vibracijami. Ta šepetajoče tihi zvočni masažni aparat ponuja povsem nov orgazem, podaljšani vrhunec po čutnem naraščanju. Njegova gladka, vodoodporna zasnova je izdelana iz enega samega kosa vrhunskega silikona, zato je SONA Cruise izjemno enostaven za čiščenje in mehak na otip. In ker se ne dotika neposredno klitorisa, lahko z njim vedno znova ustvarjate številne orgazme brez neprijetnih občutkov.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Taptastic Vibe Clitoral Stimulator Purple

    Doživite edinstveno vznemirljive občutke s tem prijateljem iz dneva v dan! Taplastic Vibe je stimulator klitorisa z vibrirajočim elementom. Presenetil vas bo s 6 različnimi načini tapkanja, ki vas bodo spravili na kolena. Odkrijte njegovo čarobnost, boljše bo od oralnega seksa!

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Penguin Holiday Edition

    Potopite se v blaženost z našo Penguin Holiday Edition! Ta priljubljeni vibrator Satisfyer s tlačnimi valovi, ki je vedno pripravljen na priložnost, je oblekel svojo praznično obleko, da vam dvigne razpoloženje. Bodisi kot poslastica zase ali kot darilo za koga drugega – Satisfyer Penguin Holiday Edition je tukaj, da izpolni vse vaše želje.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Classic 2 Black

    Womanizer Classic je nekakšna "mala črna" med erotičnimi igračami, zato ne sme manjkati v vaši zbirki pripomočkov. Ima edinstveno tehnologijo tlačnega valovanja, ki ustvarja neprimerljiv učinek sesanja klitorisa. Izbirajte med 8 stopnjami intenzivnosti in uživajte v vznemirljivem začetku in absolutnem vrhuncu orgazma. Womanizer Classic je vodoodporen in bo vaš spremljevalec tudi pri igranju v kopalnici.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Next Black

    Womanizer Next je nova dimenzija uporabe – združuje revolucionarno 3D Pleasure Air stimulacijo klitorisa z novim Climax Controlom, kar daje dodatno globino in bogastvo vašemu orgazmičnemu potovanju. Zasnovan za intenzivne, intuitivne večkratne orgazme, Next zagotavlja neprekosljivo moč in vrhunske funkcije, vključno z novim naborom prilagodljivih vzorcev med tihim šepetanjem.

    249 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ROMP Switch Pulsator Orange

    Ali menite, da ne more več doživeti novih orgazmičnih presenečenj? Ta brezkontaktni stimulator klitorisa vas bo prepričal v nasprotno. Edinstvena tehnologija Pleasure Air bo zaradi občutka, ki bo zelo podoben sesanju, v vas v kratkem vzbudila močne orgazme. Poskusite in odkrijte nove izkušnje, ki si jih boste želeli vedno znova.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer DUO 2 Lilac

    Edinstven vrhunski igralec, ki bo vaše življenje naredil polno zadovoljstva, harmonije in neverjetnih orgazmov. Womanizer Duo 2 s tehnologijo Pleasure Air je razveselil vaš klitoris, drugi ukrivljeni del pa je zavibriral prav na G-točki. Kaj to pomeni? Najboljši trenutki uporabe <3

    229 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Liberty by Lily Allen

    Dame, pripravite se na vzlet: z elegantno prevleko in šestimi stopnjami stimulacije Liberty zagotavlja užitek na vseh koncih sveta.

    169 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Black

    Ste pripravljeni na nov val užitkov? Tu je Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovejša izdaja ikoničnega Satisfyer Air Pulse! Izstopa z edinstveno tehnologijo Liquid Air, ki ustvarja občutek čutnega navala vode. Veselite se 11 načinov tlačnih valov, 12 programov vibriranja in tudi upravljanja preko aplikacije!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Starlet 3 Pink

    Sčasoma nam najmanjša bitja prinesejo največjo srečo v življenju. Kot Womanizer Starlet 3! S tehnologijo Pleasure Air bo vaš klitoris zmečkan v raju in v hipu vam bo pokazal opojni orgazem urina. Pokažejo vam večino najbolj priljubljenih prednosti in uživajo v vizualnih prednostih čudovito barvite zasnove.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer DUO 2 Petrol

    Edinstven vrhunski igralec, ki bo vaše življenje naredil polno zadovoljstva, harmonije in neverjetnih orgazmov. Womanizer Duo 2 s tehnologijo Pleasure Air je razveselil vaš klitoris, drugi ukrivljeni del pa je zavibriral prav na G-točki. Kaj to pomeni? Najboljši trenutki uporabe <3

    229 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

    Novo
  • LELO Sona Pink

    Spoznajte Sono, brezkontaktni stimulator klitorisa, ki v tem mestu prevzame 75 % več poskusov živali kot drugi igralci, ki so bili premagani. Sona vam bo pokazala novo dimenzijo orgazma, ki bo intenziven, bleščeč in prepričljivo sprejemljiv. Sona vas na prvi pogled očara s svojim očarljivim dizajnom, ki je narejen iz enega kosa silikona, je eleganten, vodoodporen in tudi čudovit in eleganten, kot ga poznate.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Lilac

    Ste pripravljeni na nov val ugodnosti? Tukaj je Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovejša izdaja ikoničnega Satisfyer Air Pulse! Iztopa je opremljena z edinstveno tehnologijo Liquid Air, ki ustvarja občutek oprijemljivega curljanja vode. Uživajte v 11 načinih tlačnih valov in 12 programih vibriranja!

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Pulse Galaxie Black

    Odkrijte uporabo izven tega sveta s Pulse Galaxie. Za razliko od drugih stimulatorjev klitorisa potiska in vleče zrak, da ustvari sezalni učinek, medtem ko polnilna postaja projicira zaslon v svetlobi zvezd. Raziščite 5 načinov in 5 intenzivnosti sesanja ter 3 načine prikaza zvezdne svetlobe. Uporabite Pulse Galaxie z aplikacijo SVAKOM za prilagodljivo igro na dolgi razdalje.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Premium 2 Blueberry

    Womanizer Premium je priljubljena kombinacija industrijskih tehnologij in elegantnega dizajna. Tehnologija Pleasure Air vam omogoča, da brez stika s klitorisom pridete v stik na 14 različnih ravneh, kar potrjuje izboljšano funkcijo pilota in lahko odkrijete nepričakovane in predvsem bleščeče orgazme na povsem novi ravni. Ugodite svojim željam in doživite najvišjo raven, ki vam ne bo dala odličnega igralca brez očarljivega, diskretnega in še posebej intenzivnega Womanizerja Premuima, ki je tudi popolnoma vodoodporen.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Orca

    Ali je čas za zamenjavo pingvina? Prihaja njen elegantni naslednik, ki vas ne bo razočaral tako kot vse Satisfyer igrače. Ima igriv dizajn in dovršene funkcije: vibriranje in ikonično funkcijo utripanja zraka, ki bo nežno ali intenzivno božala vaš klitoris. Izbirajte med 12 nastavitvami vibriranja in 11 jakostmi tlačnih valov!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer OG Dark Grey

    Izdelki Womanizer so popolni v vseh pogledih in absolutna novost, ki vam bo vzela dih, ni nič drugačna. Womanizer OG je prvi vibrator na svetu, ki uporablja edinstveno tehnologijo Pleasure Air za ciljano stimulacijo G-točke. Dodajte k temu še vibracije in se podajte na osupljivo orgazmično potovanje.

    229 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 1 Red

    Ali trpite za neodločnostjo (kot večina ljudi) in se ne morete odločiti, ali bi izbrali vibrator ali igračo z možnostjo stimulacije z zračnimi valovi pod pritiskom? Satisfyer Curvy Trinity 1 zmore oboje, zato ga izberite, saj le z njim lahko uživate v slastnem sesanju klitorisa s pritiskajočimi valovi, božate klitoris z tresljaji in zdrsnete v notranjost, kjer bodo tresljaji dražili G-točko. .

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Sunray Pink

    S Satisfyer Sunray lahko uporabite kratko G-točko in stimulacijo klitorisa, da vibrirate in potiskate val. Ta silikonski vibrator Rabbit je opremljen z nastavljivim zaklepnim spojem, ki se zlahka prilega vašemu telesu.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Irresistible Mythical Purple

    Ženske po dvojni stimulaciji niso žrtve trgovine in doživijo orgazem znotraj in zunaj. Mitično je smisel izpolnitve vsega vašega trpljenja. Njegov zmogljiv motor F1 z 10-stopenjskimi vibracijami je skrit v svetlo mehkem silikonskem grelniku, tako da takoj vpliva na točko g.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Liberty 2 Sage

    Liberty 2 je ultimativni spremljevalec na potovanjih, ki ponuja Womanizerjevo originalno tehnologijo Pleasure Air v kompaktni velikosti, ki uporabniku daje možnost, da uživa v kamorkoli gredo. Ta diskretni igralec ima polno moč z 8 vznemirljivimi in izboljšanimi stopnjami intenzivnosti. Liberty 2 ima higiensko prevleko in varno potovalno ključavnico, zaradi česar je priročna in varna možnost za tiste, ki so na poti.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona Cruise Pink

    SONA Cruise stimulira celoten klitoris - tudi dele, ki jih ne vidite - z nežnimi zvočnimi valovi namesto z običajnimi vibracijami. Ta šepetajoče tihi zvočni masažni aparat ponuja povsem nov orgazem, podaljšani vrhunec po čutnem naraščanju. Njegova gladka, vodoodporna zasnova je izdelana iz enega samega kosa vrhunskega silikona, zato je SONA Cruise izjemno enostaven za čiščenje in mehak na otip. In ker se ne dotika neposredno klitorisa, lahko z njim vedno znova ustvarjate številne orgazme brez neprijetnih občutkov.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Minds of Love Timo Purple

    Sodoben močvirni vibrator za vašo polno korist! To bo spodbudilo vaš klitoris in b-točko, vsebuje 2 zmogljiva motorja z 10 intenzivnimi funkcijami. Izberite živahen in živahen mehak in visokokakovosten silikon z živahnim in pulzirajočim učinkom.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Pink

    Odkrijte svoje najgloblje fantazije s SILA Cruise prestižne blagovne znamke Lelo. Je idealna izbira ne samo za začetnike, ko gre za spolne pripomočke in čutno raziskovanje. Vrh boste dosegli po zaslugi nežnih tlačnih valov, ki jih boste občutili od glave do pet. Sprejmite ponudbo novega načina uživanja v predigri in trenutkih ljubezni do sebe.

    289 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Liberty 2 Dark Petrol

    Liberty 2 je ultimativni spremljevalec na potovanjih, ki ponuja Womanizerjevo originalno tehnologijo Pleasure Air v kompaktni velikosti, ki uporabnikom daje možnost, da uživajo kamorkoli gredo. Ta diskretna igrača je polna moči z 8 vznemirljivimi in izboljšanimi stopnjami intenzivnosti. Liberty 2 ima higiensko prevleko in varno potovalno ključavnico, zaradi česar je priročna in varna možnost za tiste, ki so na poti.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Liberty 2 Purple

    Liberty 2 je ultimativni spremljevalec na potovanjih, ki ponuja Womanizerjevo originalno tehnologijo Pleasure Air v kompaktni velikosti, ki uporabniku daje možnost, da uživa v kamorkoli gredo. Ta diskretni igralec ima polno moč z 8 vznemirljivimi in izboljšanimi stopnjami intenzivnosti. Liberty 2 ima higiensko prevleko in varno potovalno ključavnico, zaradi česar je priročna in varna možnost za tiste, ki so na poti.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Magnetic Deep Pulse Terracotta

    Predstavljajte si, da padete v končno korist! Kako se igračka pritrdi na vaš klitoris in ga začne božati s tehnologijo tlačnih valov. Prijetno, razburljivo in izjemno orgazmično. Še več, Magnetic Deep Pluse ima novo magnetno tehnologijo, zaradi katere je njegovo delovanje še tišje, valovi pritiska pa mehkejši in počasnejši. Zgrabi ga in pusti, da ti vzame življenje.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • We-Vibe Melt Blue

    Ali ste vedeli, da je tudi zrak lahko res razburljiv? Vendar pa morajo obstajati vakuumski valovi, ki raztrgajo vaš klitoris! We-vibe Melt je parni stimulator z zmožnostjo nežnega sesanja, s katerim se nič ne primerja. Poleg tega je nadzorovan preko aplikacije in obljubljate tudi igre na daljavo. Pustite se, da vas odnese utripajoči orgazmični val za vaš klitoris!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Mythical Black

    Katere ženske ne bi hrepenele po dvojni stimulaciji in dih jemajočem orgazmu znotraj in zunaj. Mythical je tukaj, da izpolnite vsako svojo strast. Njegov zmogljiv motor F1 z 10 hitrostmi vibracij je skrit v svilnato mehkem silikonskem ohišju, tako da kaže neposredno na točko g. Klitoris bo nato vznemirjen zaradi brezkontaktne stimulacije tlačnih valov.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 278 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.