×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji

Elementi 65 do 96 od 225 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LELO Mona 2 Pink

    Izboljšan G-spotter je boljši kot kdajkoli prej! V primerjavi s predhodnico ima Mona 2 2x več urina za intenzivnejšo stimulacijo. Poleg tega je Mona 2 100% vodoodporna.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Sync 2 Purple

    Bodite blizu drug drugemu. Res blizu. Skupaj uživajte v blaznosti. Eksperimentirajte. Imejte se radi! We-Vibe Sync, ki ga obožujejo po vsem svetu, je tukaj v novi, izboljšani različici, ki se bolje prilega, drži in povečuje uporabnost!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Ina 2 Purple

    Najbolje prodajani vibrator z dvojnim delovanjem za intenzivne užitke.

    219 €

    179 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Elise 2 Black

    Vibrator s polnim telesom in svilnato gladkim zaključkom

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Soraya 2 Deep Rose

    Če ste oseba, ki meni, da sta dva orgazma boljša od enega, vas čaka užitek. Soraya™ 2 je najbolj razkošen zajčji vibrator na svetu, ki ponuja optimizirano dvojno stimulacijo za klitorisni orgazem in orgazem točke G na povsem novi ravni. Soraya™ 2 je s svojo razkošno zasnovo in nezamenljivo obliko popolna kombinacija moči in natančnosti.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Chorus Blue

    Najbolj intuitiven vibrator za pare We-Vibe® doslej - z nastavljivim prileganjem, upravljanjem, ki se odziva na dotik, in vibracijami brez uporabe rok, ki seks dvignejo na povsem novo raven.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Mona 2 Purple

    MONA™ 2 je nadgrajena različica priljubljenega vibratorja LELO s polnim občutkom G točke, ki ima zdaj za 100 % večjo moč vibracij in je popolnoma vodoodporen.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Loki Blue

    Loki bo še posebej pozoren na moške, ki se ne bojijo odkriti novih razsežnosti uporabnosti. Popolna anatomska oblika in popolne krivulje za intenzivno masažo prostate.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Liv 2 Cerise Red

    LIV™ 2 je nova in izboljšana različica kultnega vibratorja srednje velikosti podjetja LELO, ki zagotavlja najintenzivnejše zadovoljujoče občutke z gladkim in čutnim dotikom. Ta nadgrajena uspešnica LELO vključuje 100 % močnejše vibracije.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer OG Aubergine

    Izdelki Womanizer so popolni v vseh pogledih in ta absolutna novost, ki vam bo vzela dih, ni nič drugačna. Womanizer OG je prvi vibrator na svetu, ki uporablja edinstveno tehnologijo Pleasure Air za ciljano stimulacijo G-točke. Dodajte k temu še vibracije in se podajte na osupljivo orgazmično potovanje.

    229 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Premium 2 Gray

    Womanizer Premium je priljubljena kombinacija industrijskih tehnologij in elegantnega dizajna. Tehnologija Pleasure Air vam omogoča, da brez stika s klitorisom pridete v stik na 14 različnih ravneh, kar potrjuje izboljšano funkcijo pilota in lahko odkrijete nepričakovane in predvsem bleščeče orgazme na povsem novi ravni. Ugodite svojim željam in doživite najvišjo raven, ki vam ne bo dala odličnega igralca brez očarljivega, diskretnega in še posebej intenzivnega Womanizerja Premuima, ki je tudi popolnoma vodoodporen.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Premium 2 Raspberry

    Womanizer PREMIUM 2 z izvirno tehnologijo Pleasure Air je naša najrazkošnejša stvaritev doslej - prava Prada med spolnimi igračami, vrhunska igrača za ženske, ki iščejo več kot le še eno napravo za igranje. Z več stopnjami intenzivnosti kot kdaj koli prej in izboljšano funkcijo avtopilota, ki vas popelje v nove, nepredvidljive pustolovščine, je PREMIUM 2 najčistejši užitek najvišje kakovosti.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Next Black

    Womanizer Next je nova dimenzija uporabe – združuje revolucionarno 3D Pleasure Air stimulacijo klitorisa z novim Climax Controlom, kar daje dodatno globino in bogastvo vašemu orgazmičnemu potovanju. Zasnovan za intenzivne, intuitivne večkratne orgazme, Next zagotavlja neprekosljivo moč in vrhunske funkcije, vključno z novim naborom prilagodljivih vzorcev med tihim šepetanjem.

    249 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Hugo 2 Black

    Pripravite se na senzacionalno analno stimulacijo z masažnim aparatom za prostato HUGO™ 2, povezanim z aplikacijo, z dvema močnima motorjema. HUGO™ 2 je idealen za tiste, ki želijo izboljšati svojo solo igro ali igro v paru, saj omogoča popolno, prostoročno predajo spektakularnim vibracijam. Ima več energije s podaljšano življenjsko dobo baterije za neomejen dostop do orgazmov prostate in je združljiv z aplikacijo LELO, kjer lahko odklenete dodatne načine.

    219 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Ina Wave Pink

    Sprostite se s prvim masažnim aparatom, ki meša vašo prehrano. Zelo intimno, potiska prste, ve "dobro na ime".

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • FUN FACTORY Next Level Orgasm Box

    Le nekaj stvari je v življenju resnično pomembnih in vsi vemo, da je ena izmed njih zdravje. Ne le telesno zdravje kot tako, ampak tudi duševno zdravje, ki gre z roko v roki s spolnim zadovoljstvom. Ta par igrač prestižne znamke Fun Factory vam bo dal popolno navdušenje, neverjetne orgazme in podprl vaše duševno dobro počutje. Igrajte se z njimi sami ali v paru, ko končate pa jih shranite v etui, ki je prav tako priložen paketu.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Vibepad 2 Purple

    Želite zajahati valove navdušenja? In kdo ne bi!? Ta inovativna vibrirajoča podloga z 2 motorjema in 2 anatomsko oblikovanima stimulacijskima udarcema vas bo obnorela in segrela s funkcijo gretja do 55 °C. Vagino in anus bo stimuliral s 7 načini vibriranja ter pametnim integriranim vibro jezikom s 7 načini lizanja, med katerimi lahko izbirate z daljinskim upravljalnikom. Zato položite podlogo na stol in se usedite.

    269 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Soraya 2 Black

    Se tudi vam zdi, da je dvojna stimulacija boljša od stimulacije v enem mestu? Tako je razmišljala tudi Lelo, odvetnik pa se pripravlja na najbolje razvit zajčji vibrator na svetu - Sorayo 2. Zelo drago bo, da se tvoja točka g in klitoris izgubita, zaplešeta, urina in neopazna. Zagotovo boste ga vzredili. Vendar pa ne ločite in povečajte prednosti elegantnega vibratorja.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Ora 3 Oral Sex Simulator Deep Rose

    Ste zadovoljni in nikakor ne želite najboljše? Novi Lelo Ora 3 je samo za vas, ki vam bo pokazal pravo 100-odstotno blaženost. Njegova najbolj podobna tehnologija, PreMotion, uporablja četrtletno in tangencialno vrtenje, neverjeten hit, ki se vrti in vibrira. Bolj je boleč kot jezik, je intuitiven, pepelast. Poskusite in ne skrbite več!

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tiani 3 Purple

    Tiani™ 2 Design Edition je nadgrajena različica z nagrado Red Dot nagrajenega masažnega aparata za pare, namenjenega ženskam, ki ga lahko nosijo med ljubljenjem.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Revo Extreme Supersized Rotating Prostate Massager

    Nexus Revo Extreme ni za ljudi s slabim srcem!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer DUO 2 Petrol

    Edinstven vrhunski igralec, ki bo vaše življenje naredil polno zadovoljstva, harmonije in neverjetnih orgazmov. Womanizer Duo 2 s tehnologijo Pleasure Air je razveselil vaš klitoris, drugi ukrivljeni del pa je zavibriral prav na G-točki. Kaj to pomeni? Najboljši trenutki uporabe <3

    229 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

    Novo
  • Crave Vesper 2 Black

    Zdaj z novimi barvami, vodoodpornim dizajnom in novim vzorcem vibracij. Vesper je bila prvič predstavljena leta 2014 kot prvi koncept nakita za užitek, ki ga je videl svet: ogrlica z vibratorjem. Hitro je postal ikonični simbol samoljubja in spolne pozitivnosti ter si je prislužil priznanje popkulture s kultnim spremljanjem zvezdnikov, intimnih trenerjev in drznih posameznikov. Oblikovalec in soustanovitelj Ti Chang je oživel nakit za užitek, da bi prinesel lepoto in čustveno povezavo z izdelki za užitek.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Sesh Compact Sex Machine Velvet Purple

    SESH, ki ga poganja ZALO-jeva revolucionarna tehnologija PowerThrust, zagotavlja do 6 potiskov na sekundo. S teleskopskim razponom do 30 mm se prilagodi željam uporabnika in zagotavlja globoko zadovoljujočo izkušnjo.

    349 €

    269 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Stronic Real Dark Violet

    Trpi realistična zasnova, premiki, podobni udarcem, dolga zadržanost (do 2 nivoja z eno polno!) ter velik izbor ritmov in hitrosti. To je novi Stronic Real!

    189 €

    159 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer DUO 2 Lilac

    Edinstven vrhunski igralec, ki bo vaše življenje naredil polno zadovoljstva, harmonije in neverjetnih orgazmov. Womanizer Duo 2 s tehnologijo Pleasure Air je razveselil vaš klitoris, drugi ukrivljeni del pa je zavibriral prav na G-točki. Kaj to pomeni? Najboljši trenutki uporabe <3

    229 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Black

    Boste sprejeli izziv in izkusili razkošen užitek z novo generacijo legendarnega vibratorja za prostato Loki Wave 2? Če je tako, se lahko veselite še več fleksibilnosti in 2 močnih motorjev, ki bosta uresničila sanje vsem, ki želite doživeti dolge in intenzivne orgazme. Igrajte z njim solo ali s svojim nasprotnikom in odklenite vznemirljive nove skrivnosti svojega telesa.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Uncut Thruster Mini Fuck Machine Skin

    Pri Uncut Thrusterju je vse v gibu naprej in nazaj, da zagotovite pravi občutek trdega udarca, neobrezanega vrha. S gibom slabih 2 palcev se ta potisnik skoraj ujema s hodom velikih jebenih strojev. Super napolnjeni motorji Uncut Thrusterja zagotavljajo moč za vožnjo globoko.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer OG Dark Grey

    Izdelki Womanizer so popolni v vseh pogledih in absolutna novost, ki vam bo vzela dih, ni nič drugačna. Womanizer OG je prvi vibrator na svetu, ki uporablja edinstveno tehnologijo Pleasure Air za ciljano stimulacijo G-točke. Dodajte k temu še vibracije in se podajte na osupljivo orgazmično potovanje.

    229 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona 2 Cruise Black

    Tempomat prevzame krmilo, ko ne morete več držati volana!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Pink

    Odkrijte svoje najgloblje fantazije s SILA Cruise prestižne blagovne znamke Lelo. Je idealna izbira ne samo za začetnike, ko gre za spolne pripomočke in čutno raziskovanje. Vrh boste dosegli po zaslugi nežnih tlačnih valov, ki jih boste občutili od glave do pet. Sprejmite ponudbo novega načina uživanja v predigri in trenutkih ljubezni do sebe.

    289 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Premium 2 Blueberry

    Womanizer Premium je priljubljena kombinacija industrijskih tehnologij in elegantnega dizajna. Tehnologija Pleasure Air vam omogoča, da brez stika s klitorisom pridete v stik na 14 različnih ravneh, kar potrjuje izboljšano funkcijo pilota in lahko odkrijete nepričakovane in predvsem bleščeče orgazme na povsem novi ravni. Ugodite svojim željam in doživite najvišjo raven, ki vam ne bo dala odličnega igralca brez očarljivega, diskretnega in še posebej intenzivnega Womanizerja Premuima, ki je tudi popolnoma vodoodporen.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 225 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.