×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji

Elementi 97 do 128 od 225 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Magic Motion Xone App Controlled Masturbator

    Želite popestriti svoje spolno življenje? Ne iščite dlje kot Xone, interaktivni stroker, ki ponuja resnično izkušnjo, ne glede na to, ali igrate sami ali s partnerjem. S sistemom za nadzor gibanja Xone lahko izbirate med 10 različnimi ročnimi vzorci in uživate v gibanju navzgor in navzdol za popolnoma prilagodljivo in zadovoljivo izkušnjo, ki zadovolji vse vaše potrebe.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Lilac

    Odkrijte svoje najgloblje fantazije s SILA Cruise prestižne blagovne znamke Lelo. Je idealna izbira ne samo za začetnike, ko gre za spolne pripomočke in čutno raziskovanje. Vrh boste dosegli po zaslugi nežnih tlačnih valov, ki jih boste občutili od glave do pet. Sprejmite ponudbo novega načina uživanja v predigri in trenutkih ljubezni do sebe.

    289 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Orgasmic Double Do Double Vibrating Dildo Pink

    Odkrijte dvojno penetracijo, o kateri niste niti sanjali! Orgasmic Double Do, je edinstven dvojni dildo in priročen vibrator v enem! Ima dva različna konca in motorja, ki vam na eni strani dajeta vibracije v 9 načinih in na drugi strani znova vznemirljiv val v 9 načinih. Preizkusite, kako čudovito prožen je dildo, in se igrajte z njim po svojih zamislih!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tiani 3 Cerise Red

    Tiani™ 2 Design Edition je nadgrajena različica z nagrado Red Dot nagrajenega masažnega aparata za pare, namenjenega ženskam, ki ga lahko nosijo med ljubljenjem.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Hugo 2 Green

    Pripravite se na senzacionalno analno stimulacijo z masažnim aparatom za prostato HUGO™ 2, povezanim z aplikacijo, z dvema močnima motorjema. HUGO™ 2 je idealen za tiste, ki izboljšajo željo po vaši samostojni igri ali igri v paru, saj omogoča popolno, prostorno predvajanje spektakularnih vibracij. Ima več energije s podaljšano življenjsko dobo baterije za neomejen dostop do orgazmov prostate in je družljiv z aplikacijo LELO, kjer lahko odklenete dodatne načine.

    219 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Soraya Beads Black

    SORAYA Beads™ je spolno nevtralen analni masažni aparat s kroglicami, zasnovan za tiste, ki šele začnejo raziskovati analne igre. Njegova edinstvena kaskadna zasnova je namenjena vzbuditvi prizadetih živčnih končičev v anusu in okolici za novo vrsto orgazmičnega občutka, začenši z najmanjšo kroglico, ki sledijo tri postopoma večje.

    269 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona 2 Cruise Cerise

    Jezi se na vse, kar te zanima! Naj nežni zvitki ujamejo vaš klitoris in vaš pepel v drugi dimenziji. Ta luksuzni stimulator Sona 2 Cruise in ena najboljših blagovnih znamk na trgu Lelo bo uporabljen za pokrivanje in čiščenje klitorisa. Funkcija Cruise nato zagotovi, da se bo stimulacija krokarja povečala, ko se Sonca potiska bližje telesu. Zagotovite si elegantno igro in neskončno orgazmično življenje!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo King Vibrating Thruster Obsidian Black

    Luksuzna proizvodnja, učinkovite funkcije in popolno zadovoljstvo, znan tudi kot Zalo King. Njegova revolucionarna tehnologija in visokohitrostni motorji skupaj tvorijo dodatno moč z neverjetno frekvenco. Uporabite pri vznemirljivem potovanju do nerazumnega orgazmičnega cilja!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Vector+ Charcoal Black

    Se želite prepustiti razvajanju in uživati v tresljajih na najbolj občutljivih mestih? Povabite se na obisk We-Vibe Vector, katerega vibracije boste izbrali preko aplikacije na vašem telefonu. In pozor, to aplikacijo si lahko naloži tudi vaš nasprotnik in vam z drugega konca sveta narekuje moč stimulacije. Zato pridite in uživajte v čutnem mravljinčenju v predelu prostate in presredka!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Stronic Surf Black

    Življenje je prekratko, da bi doživljali le povprečne orgazme. S Stronic Surfom boste zadeli vse občutljive živčne končiče, doživeli boste zadovoljiv občutek polnosti in stimulacije najvišje ravni. Lezite in pustite, da vam Stronic Surf pokaže vaše sposobnosti in moč v 10 različnih načinih. Stronic Surf deluje prostoročno, tako da vaše roke ostanejo proste, njegovo tiho motorno kolo pa zagotavlja popolno diskretnost.

    169 €

    159 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doxy Die Cast 3R Rechargeable Wand Massager Matte Black

    Razburljiva igra, ki nima meja! Priljubljeni Doxy Die Cast je na voljo v novi različici za polnjenje, vendar ne izgubi svoje moči. Ne bo vas očaral le s svojimi super intenzivnimi tresljaji, temveč tudi s svojim očarljivim črnim kovinskim ohišjem in mehko silikonsko glavo, skrito v praktičnem in diskretnem aluminijastem ohišju. Odkrijte vznemirljivo zadovoljstvo z močno masažno glavo Doxy!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Twilight Purple

    Spoznajte kralja, odličen je, ima popoln okus in svoj čar. Zalo Queen se razlikuje od vgrajene inovativne tehnologije PulsWave, ki bo vašim g-pikom zagotovila intenzivno stimulativno stimulacijo. Odkrijte neskončno prijeten življenjski slog in dodatno stimulirajte točko G s tehnologijo PulsWave. Kakšne ženske si lahko zaželim?

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Luxe 2-Way Wand Large Black

    Bodywand Luxe 2 je točno tisto, po čemer ste hrepeneli! Je razkošen erotični pripomoček z 2 uporabnima koncema - masažno glavo na eni strani in vibratorjem z G-točko na drugi strani. Dva motorja, prvovrsten silikon, osupljive zmogljivosti in nepozabni trenutki užitka. Opravi dobro.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Black

    Lelo vedno premika meje in prinaša najkakovostnejše luksuzne erotične igrače! Spoznajte novost, imenovano Enigma. S svojo sposobnostjo stimulacije bo razveselila točko G in klitoris ter vas popeljala tja, kjer boste doživeli nezemeljski orgazem!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doxy Die Cast Black

    Čudovita masažna glava Doxy, ki bo izpolnila vse vaše želje! Ta posebna izdaja Die Cast je izdelana iz kakovostne aluminijeve in titanove zlitine in je shranjena v razkošni darilni škatli. Ima neverjetno moč, ki osvoji vaše živčne končiče kjerkoli na telesu. Občutite moč Doxyja sami!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Stronic Real Cream

    Realistična oblika, premiki, podobni udarcem, dolga vzdržljivost (do 2 uri z enim polnjenjem!) ter velik izbor ritmov in hitrosti utripa. To je novi Stronic Real!

    189 €

    159 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lora DiCarlo Onda Robotic Massager for G-Spot Orgasms

    Ali veste, kaj je mikrorobotika? Je funkcija orodja Ondra, ki intimno posnema božanje prstov in tako neverjetno draži točko G. Edinstvena oblika igrače razume obline ženskega telesa in je narejena iz svilnato mehkega silikona. Uživajte v najbolj zvesti in prijetni repliki človeškega dotika!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Rechargeable Massager Black

    Razkošna masažna glava Le Wand za ponovno polnjenje, elegantna črna, vam bo prinesla resnično intenziven in čuten užitek. Ima 10 hitrosti vibracij in 20 vzorcev vibracij, s katerimi boste doživeli res močno navdušenje. Je tudi vsestranski, ima enostavno upravljanje in glavo iz najkakovostnejšega silikona. Naj vas razvaja.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Sync 2 Dusty Pink

    Bodite blizu drug drugemu. Res blizu. In skupaj uživajte v razburjenju. Eksperimentirajte. Ljubite se! Po vsem svetu oboževani We-Vibe Sync je tukaj v novi izboljšani različici, ki se še bolje prilega, drži in poveča užitek!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Sync Couples Fuchsia

    Nova We-Vibe Sync je zasnovana za skupno uživanje za vse. Prijetne in močne vibracije stimulirajo klitoris in točko G, zahvaljujoč novi obliki pa boste uživali tako v vibracijah kot vznemirjenju.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Piston Thruster Mini Fuck Machine Black

    Pri batnem potisnem motorju je vse v gibu naprej in nazaj, da zagotovite pravi občutek trdega udarnega vrha. S gibom nekaj manj kot 2 palca se batni potisnik skoraj ujema s hodom velikih jebenih strojev. Super polni motorji batnega potisnika zagotavljajo moč za vožnjo globoko.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Unicorn Wand

    Pripravite se na vstop v domišljijsko deželo samorogov, mavric in čarobno močnih orgazmov z novo palico Le Wand Unicorn Wand — 8-delni komplet omejene izdaje za solo in partnersko igro!

    249 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Wine Red

    Spoznajte kralja, dober je, ima popoln okus in svoj čar. Zalo Queen se razlikuje od vgrajene inovativne tehnologije PulsWave, ki bo vašim g-pikom zagotovila intenzivno stimulativno stimulacijo. Odkrijte neskončno prijeten življenjski slog in dodatno stimulirajte točko G s tehnologijo PulsWave. Kakšne ženske si lahko zaželim?

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Deep Rose

    Lelo vedno zna izdelati in prinaša najkakovostnejše luksuzne erotične igre! Spoznajte novost, imenovano Enigma. S svojo sposobnostjo stimulacije bo razveselila točko G in klitoris in vas bo zmedlo dejstvo, da bi preživeli nekmetijski orgazem!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Rose Gold

    Le Wand Petite je manjša različica našega kultnega masažnega pripomočka s palico, ki ga je mogoče ponovno napolniti. Palica Le Wand Petite je manjša po velikosti, a večja po moči.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Soraya Wave Deep Rose

    Moje navdušenje za dobro razpoloženje! Navdušena Lelo Soraya Wave vas bo dvakrat navdušila in pohvale tehnologije WaveMotion bodo celo boljše od najboljših ljubezenskih prstov. Točka G in klitoris z nežnim gibom bogov in leglo se bosta spet našli. Soraya vam bo spremenila življenje!

    389 €

    239 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Vector+ Royal Blue

    Se želite sprostiti in uživati v tresljajih na najbolj občutljivih mestih? Povabite se na obisk We-Vibe Vector, katerega vibracije boste izbrali preko aplikacije na vašem telefonu. Bodite previdni, tudi vaš nasprotnik si lahko naloži to aplikacijo in vam narekuje stimulacijo z drugega konca sveta. Toda dodajte ga in uživajte v občutku mravljinčenja v prostati in presredku!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Naked Addiction Dual Density 9" Thrusting Dong Skin

    Ali hrepeniš po popolnoma realističnem prodoru s celim telesom? Prav to je za vas Naked Addiction, ki vam doda realističen penis iz razkošnega silikona. Na otip je neverjetno mehka, hkrati pa je tudi čvrsta kot kamnita erekcija in okrašena s hiperrealističnimi žilami. Ne zamudite pristnih doživetij zaradi moči okusnih dogodkov.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Aqua

    Si spet želiš najboljše? Z Lelo Smart Wand 2 boste doživeli sprostitev brez življenja, najboljšo luksuzno masažo na svetu, popolno stimulacijo in prijetno sprostitev. Koncentrirani urin 10 načinov vibriranja znižajte trenutne napetosti in stresa, dobro leto bo ustrezalo vašim šolskim letom in nadaljnje trajnosti prebivalcev neskončno srečno.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo King Vibrating Thruster Wine Red

    Luksuzna izdelava, učinkovite funkcije in popolno zadovoljstvo, takšen je Zalo King. Njegova revolucionarna tehnologija in visokozmogljivi motorji skupaj ustvarjajo dodatno moč z neverjetno frekvenco. Uživajte v vznemirljivem potovanju do neprimerljivega orgazmičnega cilja!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doxy Number 3 Wand Massager Silver

    Najnovejši model masažne glave Doxy, tokrat nekoliko manjša in lažja, da vam olajša rokovanje, a še vedno tako neverjetno zmogljiva kot prejšnji modeli. S to masažno glavo Doxy Number 3 lahko natančno ciljate na tista mesta na telesu, ki jih njegove slastne vibracije le zahtevajo. Je tudi nekoliko tišja, zato igra z njo postane bolj diskretna, čeprav so njene vibracije močne in bučne. Narejena je iz najkakovostnejših materialov, ohišje je izdelano iz kovine, glava pa iz mehkega silikona in je ena najboljših, kar ponuja trenutni trg masažnih glav.

    269 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lioness The Lioness Vibrator 2.0 Grey

    Kakšno je vaše medenično dno? To vam bo pomagalo odkriti edinstveni vibrator Lioness. V uporabniškem delu ima vgrajene senzorje, ki enostavno merijo kontrakcije medeničnega dna. Med orgazmom imajo te mišice tipičen ritem stiskanja in veljajo za pokazatelj vzburjenosti. Vas privlači samoodkrivanje? Daj no Lioness!

    429 €

    269 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 225 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.