×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji

Elementi 129 do 160 od 225 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • LELO Sona 2 Cruise Purple

    Znebite se vsega, kar vas teži! Pustite, da nežni zvočni valovi zajejo vaš klitoris in vas popeljejo v drugo dimenzijo. Ta luksuzni stimulator Sona 2 Cruise ene najboljših blagovnih znamk na trgu Lelo bo poskrbel za zunanje in notranje živčne končiče klitorisa. Funkcija Cruise nato zagotovi, da se bo raven stimulacije povečala, ko boste Sonca potisnili bližje telesu. Privoščite si elegantno igračo in neskončna orgazmična doživetja!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doxy Die Cast Purple

    Čudovita Doxy masažna glava, ki bo izpolnila vse vaše želje! Posebna izdaja Die Cast je prav tako izdelana iz visokokakovostne zlitine aluminija in titana in je shranjena v razkošni darilni škatli. Ima neverjetno moč, da absorbira vaše živčne končiče kjerkoli na telesu. Občutite urin Doxyja sami!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer DUO 2 Black

    Edinstvena vrhunska igrača, ki bo poskrbela, da bo vaše življenje polno zadovoljstva, harmonije in neverjetnih orgazmov. Womanizer Duo 2 bo s tehnologijo Pleasure Air razveselil vaš klitoris, poleg tega pa bo drugi ukrivljeni del vibriral točno na vaši G-točki. Kaj to pomeni? Najlepši trenutki užitka <3

    229 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Ocean Blue

    Si spet želiš najboljše? Z Lelo Smart Wand 2 boste doživeli sprostitev brez življenja, najboljšo luksuzno masažo na svetu, popolno stimulacijo in prijetno sprostitev. Koncentrirani urin 10 načinov vibriranja znižajte trenutne napetosti in stresa, dobro leto bo ustrezalo vašim šolskim letom in nadaljnje trajnosti prebivalcev neskončno srečno.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Ora 3 Oral Sex Simulator Aqua

    Ste zahtevni in ne samo z nečim zadovoljni, ker vedno želite najboljše? Nova Lelo Ora 3 je samo za vas, ki vam bo pokazala pravo 100 % blaženost. Njegova najsodobnejša tehnologija PreMotion uporablja čvrsto in natančno rotacijsko gibanje, vznemirljiv udarec pa se vrti in vibrira. Je boljši od jezika, je intuitiven, popoln. Poskusite in nikoli več ga ne boste želeli!

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Ida Wave Dual Stimulation Massager Coral Red

    Moderen, lep, priročen in nadvse luksuzen je to dvojni stimulacijski vibrator IDA. Upravljate ga lahko preko telefonske aplikacije in ima patentirano tehnologijo WaveMotion, ki vas nikoli ne bo pustila na cedilu, saj posnema premikanje prsta in tako prinaša neverjetne valove strasti. Privoščite si najboljše, ne bo vam žal!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo King Vibrating Thruster Velvet Purple

    Luksuzna proizvodnja, učinkovite funkcije in popolno zadovoljstvo, znan tudi kot Zalo King. Njegova revolucionarna tehnologija in visokohitrostni motorji skupaj tvorijo dodatno moč z neverjetno frekvenco. Uporabite pri vznemirljivem potovanju do nerazumnega orgazmičnega cilja!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Lilac

    Ali želite priti v orgazmični spirali? Lelo Sila je klitoralna igra, s katero so preučevali svoje telo in možnosti legla. Njegova najboljša vrednost za vaše koristi in poenotena tehnologija liberalnega vojskovanja vam bosta prinesla izkušnjo, ki vam bo padla. Moč je primerna za vaše občinstvo, arhitekta neskončnih koristi in vodnika po najboljšem leglu.

    269 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Crave Vesper 2 Rose Gold

    Zdaj z novimi barvami, vodoodpornim dizajnom in novimi barvami. Vesper je bila prvič predstavljena leta 2014 kot prvi koncept nakita za užitek, ki ga je videl svet: ogrlica z vibratorjem. Hitro je poštni ikonični simbol samoljubja in splošne pozitivnosti ter si je prislužil priznanje popkulture s kultnim spremljanjem zvezdnikov, intimnih trenerjev in državnih posameznikov. Oblikovalec in soustanovitelj Ti Chang je oživel nakit za uživanje, da bi prinesel lepoto in čustveno povezavo z izdelki za uživanje.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Pink

    Ali želite priti v orgazmični spirali? Lelo Sila je klitoralna igra, s katero so preučevali svoje telo in možnosti legla. Njegova najboljša vrednost za vaše koristi in poenotena tehnologija liberalnega vojskovanja vam bosta prinesla izkušnjo, ki vam bo padla. Moč je primerna za vaše občinstvo, arhitekta neskončnih koristi in vodnika po najboljšem leglu.

    269 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doxy Die Cast 3R Blue

    Razburljiva igra, ki nima meja! Priljubljeni Doxy Die Cast prihaja v novi različici za polnjenje, vendar ne izgubi svoje moči. Ne bo vas očaral le s svojimi super intenzivnimi tresljaji, temveč tudi s svojim očarljivim svetlečim modrim kovinskim ohišjem in mehko silikonsko glavo, ki je skrita v praktičnem in diskretnem aluminijastem ohišju. Odkrijte razburljivo zadovoljstvo z močno masažno glavo Doxy!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Revo Air Remote Control Rotating Prostate Massager with Suction

    Najbolj natančna in vznemirljiva stimulacija prostate! Cilj te igrače je vaša prostata, ki jo božata dvoobratna gred in motor, ki vas bo navdušil s svojo močjo. Uživajte v dvojnih občutkih, saj stimulator jez uporablja tehnologijo sesanja zraka, ki vas bo popeljala po zaslugi najintenzivnih izkušenj!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dame Products EVA II Hands-Free Vibrator Quartz

    Nova inovativna znamka Dame Eva II vas bo navdihnila z vašo ljubeznijo. Eva II je samostojna in je ni treba držati, ker ima hud kril, ki ga vzame pod usta in položi na klitoris. Eva II je nežna, lahka, vodoodporna in predvsem učinkovita, kar je pri ženskah drugačno. V paketu boste našli elegantna tla polne velikosti, ki služijo tudi kot prostor za prihranek vaše male koristi.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Soraya Wave Black

    Plimovanje užitka, ki je v glavo segel kot val.

    389 €

    239 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Billy 2 Prostate Massager Black

    Sanjate o raziskovanju lastnega telesa in odkrivanju bolj drznega užitka? Odkrijte 8 vznemirljivih nastavitev prostatnega vibratorja Lelo Billy 2. Njegova neverjetna moč vas bo zadovoljila intenzivno, a tudi nežno in verjemite, da ni več razkošne igrače, ki bi vam omogočila tako popolno masažo občutljive prostate.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Zoa Black

    Si včasih želite urin, drugič mehkobo? ZOA vam omogoča izbiro in se prilagaja vašemu trenutnemu razpoloženju. Njegov edinstven dizajn bo ustrezal vašim vaginalnim oblinam in vašemu klitorisu. Z leti se udobno prilega in priročno cilja na mesta, ki potrebujejo le ugodnosti. Prepustite seču močnega motorja in si privoščite nepozabne orgazme!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Aqua

    Ali želite priti v orgazmično spiralo? Lelo Sila je klitoralna igrača, s katero boste preučevali svoje telo in možnosti vrhunca. Njegova odprtina obdaja vaš biser užitka in edinstvena tehnologija zvočnega valovanja vam bo prinesla izkušnje, kot da se tla pogrezajo pod vami. Sila je poslastica za vaše čute, arhitekt neskončnih užitkov in vodnik po najboljših poteh na vrh.

    269 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Ina Wave 2 Cerise

    S tem luksuznim vibratorjem prestižne znamke Lelo sprostite naval navdušenja in kasnejšega užitka! Kaj ga dela tako neverjetnega? Ima možnost premikanja "pridi sem" in tudi 12 močnih načinov vibracij. Zaljubite se v njegov izjemno gladek silikon in doživite orgazmično nevihto z INA WAVE 2!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Sync O Velvet Green

    Sync O je nova vrsta vibratorja C-Shape za iskalce užitka, ki iščejo popolno prileganje. Zunanja roka je naslonjena na klitoris, medtem ko se prožna notranja roka v obliki črke O udobno prilega nožnici in zagotavlja, da vibracije ostanejo tam, kjer jih želite. Edinstvena inovacija We-Vibe v črni obliki C omogoča enostavno, prostorno stimulacijo, ki nudi varne, okusne vibracije, v katerih lahko uživata oba partnerja.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Tendril Thruster Mini Fuck Machine Red-Black

    Pri Tendril Thrusterju je vse odvisno od premikanja naprej in nazaj, da zagotovite občutek trde teksturirane majice. S gibom le malo manj kot 2 palca se Tendril Thruster skoraj ujema s hodom velikih jebenih strojev. Super napolnjeni motorji Tendril Thrusterja zagotavljajo moč za vožnjo globoko. Prepričali smo se, da je dovolj močan, da predre tudi najožje luknje.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lora DiCarlo Sway Dual Vibration Warming Massager Teal

    Kako doseči najbolj prijeten orgazem? Z igračo za natančno stimulacijo z vseh koncev! Sway je naprava s premišljeno obliko in bučečimi vibracijami na obeh koncih. Idealen je za raziskovanje in odkrivanje G-točke, prostate, klitorisa, samo draženje popolnoma kjerkoli! Dodajte funkcijo ogrevanja, sprostite se in lebdite od navdušenja.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lioness The Lioness Vibrator 2.0 Purple

    Kakšno je vaše medenično dno? To vam bo pomagalo odkriti ta edinstveni vibrator Lioness. V uporabnem delu ima vgrajene senzorje, ki lahko merijo kontrakcije medeničnega dna. Med orgazmom imajo te mišice tipičen ritem stiskanja in veljajo za pokazatelj vzburjenosti. Vas privlači samoodkrivanje? Daj no Lioness!

    429 €

    269 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Sync 2 Green Velvet

    Bodite blizu drug drugemu. Res blizu. Skupaj uživajte v blaznosti. Eksperimentirajte. Imejte se radi! We-Vibe Sync, ki ga obožujejo po vsem svetu, je tukaj v novi, izboljšani različici, ki se bolje prilega, drži in povečuje uporabnost!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Date Night Set

    Popolna dva za oba! Uživajte v najkakovostnejših funkcijah vibratorja in dodajte vibrirni obroč Pivot. Ta ekskluzivni darilni komplet se uporablja za kar najbolje izkoristiti predigro in seks. Preverite svoje strasti in želje!

    339 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Base Blue

    Ali boste sprejeli izziv in izkusili neverjetne prednosti nove generacije legendarnega vibratorja za prostato Loki Wave 2? Če je tako, se lahko veselite še več fleksibilnosti in 2 močnih motorjev, ki bosta uresničila sanje vseh, ki želite doživeti dolge in intenzivne orgazme. Igrajte se z njim sami ali s svojim nasprotnikom in odklenite vznemirljive nove skrivnosti svojega telesa.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tiani 3 24K Gold Obsidian Black

    Priljubljeni parni vibrator je opremljen z luksuzno nadgradnjo. Čudovit je tudi detajl iz 24-karatnega zlata, zaradi česar je najbolj luksuzna erotična igrača, kar si jih lahko zamislite.

    499 €

    349 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo King Vibrating Thruster Turquoise Green

    Luksuzna izdelava, učinkovite funkcije in popolno zadovoljstvo, takšen je Zalo King. Njegova revolucionarna tehnologija in visokozmogljivi motorji skupaj ustvarjajo dodatno moč z neverjetno frekvenco. Uživajte v vznemirljivem potovanju do neprimerljivega orgazmičnega cilja!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Beat Remote Control Prostate Thumper Black

    Nexus Beat s tehnologijo strjevanja krvi, zaradi katere vaša prostata nori od navdušenja. In to še ni vse, ta stimulator vas bo razdražil dvojno, saj jezu ne bo pustil neopaženega. Uživajte v zadovoljujočih izkušnjah na novi ravni!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Versawand All-Over Body Massager Grey

    Potrebujete dobro masažo? To občasno potrebuje vsak izmed nas, zato je prestižna znamka Bodywand opremljena z edinstvenim pripomočkom, s katerim lahko uživate v mišični stimulaciji in globoki masaži tkiva. Z njegovo pomočjo sprostite še tako napete mišice na telesu in uživajte v prijetno svežem občutku!

    369 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Aqua

    Odkrijte svoje najgloblje fantazije s SILA Cruise, prestižno blagovno znamko Lelo. Idealno je izbrati ne samo za začetnike, ampak tudi za skupne komentarje in raziskave. Do legla je prišlo po storitvi nežnih tlačnih dolin, ki so bile dostavljene od glave do petice. Sprejmite ponudbo novega načina uporabe predigri in trenutnih ljubimcev.

    289 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY MEA Velvet Green

    Si želite, da se svet vrti samo okoli vas in da uresničite svoje najbolj čutne sanje? Igrača po principu tlačnih valov Mea vam bo dala prostor za razvoj. Z njo boste začutili nežen vetrič in raziskovali pokrajino gričev in morja nežno dišečih cvetlic. Potopite se v kristalno čisto globoko jezero in opazujte, kako voda žametno valovi na obali. Konec metafor, MEA je luksuzna erotična igrača, ki vam bo v vseh okoliščinah prinesla pravi orgazmični užitek.

    229 €

    179 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO DOT Cruise Peach Please

    Toda ali želite odkriti ves potencial vzburjenja, skrit v vašem klitorisu? Na pomoč vzemite najboljšo in najbolj luksuzno igračo – Lelo Dot Cruise. Uporablja najsodobnejše tehnologije in združuje edinstveno eliptično gibanje z mehko gibljivo konico za najboljšo stimulacijo in absolutno natančnost ne samo za klitoris, temveč za katero koli erogeno cono.

    289 €

    179 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 225 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.