×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji

Elementi 65 do 96 od 604 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pretty Love Gladys Pink

    Ta silikonska palica s 30 funkcijami vibracij je gladka in zaobljena masažna igrača, ki bo razkošna za vas in vašega partnerja. Oblika je brez šivov, gladka, s čudovito silikonsko prevleko in zaobljenimi konturami, ki bodo čudovito masirale kožo.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orion Love Box International

    Vse, kar potrebuje za zapeljevanje in romantično zabavo, v eni škatli za neverjetno nizko ceno! Čeprav se lahko vsebina občasno nekoliko razlikuje, je eno gotovo – igrače Love Box bodo zabavale oba. Ali začnete z lisicami ali morda naravnost z vibratorjem ali analnim čepom?

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Foreplay Frenzy Bunny Kisser Pink

    Sanjate o strastni vožnji s popolnim vibratorjem? Posvetite se temu čudovitemu roza moškemu in vdihnite življenje svojim navihanim fantazijam. Bunny Kisser je popolno oblikovan dvojni stimulativni vibrator z 10 funkcijami vibracij in 4 intimnimi hitrostmi sesanja. Vsako upravljajte s funkcijo posebej in se dotaknite čudovitih vrhov.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Couple Vibrator Purple

    100-odstotno vodoodporen vibrator za skupno stimulacijo med ljubljenjem ali samostojno igro. On bo občutil izboljšane občutke na njegove spolnem organu in testisih, ona pa bo uživala v senzualni stimulaciji točke G in klitorisa. Vsi so zmagovalci.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Rrrolling Pleasure White

    Inovativni Rolling Pleasure vas dvakrat sprosti z intenzivnimi vibracijami in premikanjem žogice v prstu. Izkusite intenzivno stimulacijo točke G zaradi ukrivljene zasnove in strukture finih utorov.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Love Breeze Copper

    Čudoviti tlačni valovi stimulirajo klitoris z 11 jakostmi brez dotika. Love Breeze vas bo navdušil tudi z mehko silikonsko glavo, baterijo za ponovno polnjenje in ergonomskim, vodoodpornim zaključkom.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Powerful Massage Wand Rechargable Black-Gold

    Akumulatorski masažni pripomoček s 5 močnimi hitrostmi in 10 vibracijskimi vzorci za globinsko masažo vratu in hrbta, PALOQUETH ročni lahki polnilni masažni pripomoček za telo z odstranljivim 360° upogljivim silikonom

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Therapy Incantation Pink

    Vibrator Vibe Therapy Incantation Pink je neverjeten izjemno tih vibrator za ženske z nežnimi dražečimi izboklinami po celem telesu. Njegov spremenljiv premer povečuje razburjenje. Naj vas razbije do popolnega užitka!

    48,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey New Charlie Tango Vibrator

    Charlie Tango je še bolj vznemirljiv kot njegov soimenjak, saj je izjemno gladek klasični vibrator, ki vas bo popeljal v nove višave užitka.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream King Cock 7" Vibrating Stiffy - Realistic Vibrator 18cm Body

    Ali želite nekaj realističnih resolucij, pripravljenih za akcijo v vsej svoji okolici? Odgovor je King Cock Vibrating Stiffy! Gre za realističen vibrator, izdelan v Ameriki, ki je eden najpomembnejših vibratorjev, ki je skrit v ognju, zelo moker in vas bo zadušil. Tako je tudi s patentiranim materialom, ki ga človeška koža ne pozna. Seveda je kuhan tudi za telo in ne vsebuje ftalatov.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Sugar Rush Blue

    S svojo kompaktno zasnovo v ribji optiki in zanimivo kombinacijo tlačnih valov in tresljajev je Satisfyer Sugar Rush iz silikona idealen sopotnik na potovanju. Oba motorja sta še posebej zmogljiva.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lybaile Mr. Rabbit Up and Down

    Lybaile Mr. Rabbit je vibrator s stimulatorjem klitorisa, namenjen igrivemu užitku. Vijolično obarvana zasnova je izdelana iz TPE in ima edinstveno gibanje gredi navzgor in navzdol.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Snaky Vibe

    Edinstvena oblika in popolnoma močne vibracije, s katerimi boste poleteli v orgazmično nebo, je Pretty Love Characters Vibe. Ima dvojni konec, prvi je gladek, drugi pa fino nazobčan in je povezan z močno in mehko silikonsko verižico. Predvsem pa je ta igrača vsestranska, postala bo priljubljen pripomoček za lezbični seks, pa tudi za moške in ženske ali samostojne igre.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveBoxxx Kinky Fantasy

    Imate malce sprevržene želje in bi jih radi poskušali uresničiti s svojim partnerjem? Ta nevarna torba skriva vse, kar potrebujete, da počasi odprete vrata za razburljivimi BDSM igrami. Ne bojte se odločiti, škodilo še ne bo!

    30,90 €

    29,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Alston Purple

    Ta zadovoljujoča vibracija deluje kot čarovnija! Konica se nagne naprej in usmeri 12 močnih stopenj vibracij naravnost proti vašemu vročemu območju. Zaradi svilnato gladkega silikona in prožnnosti, je vsak trenutek popolna blaženost. Ta izdelek je vodoodporen, zato lahko uživate med tuširanjem ali kopanjem.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Push it! Vibrator

    Vibrator s funkcijo samodejnega potiska. Skupna dolžina približno 27,5 cm, Ø približno. 4 cm. Dolžina vibratorja 19 cm. Vibriranje in potiskanje je mogoče ločeno uravnavati v 5 stopnjah. Material: MATERIAL: TPE. Brez ftalatov v skladu z uredbo EU REACH.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Little Rocket Blue

    S to vibrirajočo analno raketo se prepustite nezemeljskim višinam užitka! Narejen je iz čudovito mehkega dvoslojnega silikona in je zelo enostaven za upravljanje z gumbom na podstavku. Uživajte v ergonomski obliki in vseh strastnih izkušnjah.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed Wireless Vibrating Egg Pink

    Svoja intimna skrivališča delite s svojo ljubeznijo doma ali v javnosti. Ni problema s tem vsakodnevnim vibrirajočim jajcem! Možna je njegova najsodobnejša montaža, zelo diskretno delovanje motorja in njegove različne uporabe, ki lahko zagotovijo tudi vaginalno stimulacijo do nežnega čiščenja klitorisa, bradavic ali drugih erogenih stožcev katerega koli telesa.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy 1+ White

    Revolucije in nove možnosti. Popolna uporabnost in najnovejša tehnologija. Nepozabna aplikacija in prepričljiva stimulacija klitorisa. Svet je srečen z vami! Pridobite si nov Satisfyer Curvy, ki ga uživate v uporabi! Spoznajte in odkrijte neskončne možnosti, kako se zbližati s partnerjem na drugem koncu sveta ali kako v ritmu rešiti svoje najljubše pse.

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Shots GC Massage Wand Black

    Ta masažna palica ustvarja najbolj čutne vibracije, kar jih boste kdajkoli občutili! Z njenim načinom z 10 hitrostmi in izjemno močnim motorjem, ki je hkrati zelo tih (55 dB), je nebo meja! Mehak silikonski material je čudovit na vaši koži in se hitro prilagaja vaši telesni temperaturi. Njegova prilagodljiva glava zagotavlja veliko udobja in je prijetna za uporabo.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Embrace Me Berry

    Ta zajčji vibrator Embrace Me stimulira klitoris in točko G z uporabo dveh motorjev za urin. Obseg omejevalnega vibriranja vibratorja združuje praktična pogajanja s popolno stimulacijo uporabnih točk.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tracy's Dog TF 2 in 1 Clitoral Vibrator Turqoise

    Kaj najbolj ljubi vaš klitoris? Je sesanje in lizanje? Zato pozor, ta igrača bo popolna zate! Ponudil vam bo 7 načinov lizanja z okretnim jezikom ter sesanje, ki vas bo v nekaj trenutkih popeljalo na vrh. Zaljubite se v njegove lastnosti in mehak silikonski material ter igrajte sami ali v paru.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Ares Rampant Rabbit Purple

    Dvojna stimulacija in popolna masaža G-točke in klitorisa hkrati, to obljublja ta osupljivi Ares vibrator priljubljene blagovne znamke Adrien. Uživajte v njegovih ergonomskih oblikah in razveselite svoje intimne zabave na vse načine.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Alston Black

    Ta zadovoljujoča vibracija deluje kot čarovnija! Konica se nagne naprej in usmeri 12 močnih stopenj vibracij naravnost proti vašemu vročemu območju. Zaradi svilnato gladkega silikona in prožne gredi je vsak trenutek popolna blaženost. Ta izdelek je vodoodporen, zato lahko uživate med tuširanjem ali kopanjem.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Whale

    Imamo še eno igračo za vse pare, ki želijo dodati malo soka svojemu spolnemu življenju! Whale iz Partner Toy vas bo na prvi pogled očaral s svežim dizajnom v skladu s sodobnimi trendi. Popestrite svojo izkušnjo s posteljnino, ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen ljubitelj, Whale bo poskrbel za vas in vašega kolega hkrati.

    80,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Backie Pink

    Stimulator prostate in perineja. Gladka krivulja za boljše občutke. Pretty Love je nova kolekcija luksuznih spolnih igračk. To je najnovejša napredna in inovativna zasnova, ki je izdelana iz silikona.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Pleasure White

    Dvojna zabava in dvojni užitek! Novi Satisfyer Dual Pleasure bo navdušil vaš klitoris s stimulacijo s tlačnimi valovi in ne bo pustil za sabo niti vaše g-točke! In kaj je najboljše? Upravljate ga lahko prek aplikacije Satisfyer Connect na vašem telefonu! Popeljite svojo razburljivo pustolovščino na novo raven!

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Evolved Four Play Black-Copper

    Odkrijte štiri edinstvene izkušnje z eno vsestransko igračo! Vzdržljiva 7-stopenjska krogla podjetja Evolved predstavlja močan temelj za vašo izbiro raziskovanja točke G, dvojnih orgazmov in užitka v klitorisu z zajčjim ušesom – da ne omenjamo klasične igre s kroglami same po sebi.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth G-Spot Rabbit Vibrator Purple

    Gladka in zaobljena glava tega vibratorja je ergonomsko nagnjena, da z lahkoto doseže vaše nedosegljivo območje užitka, medtem ko je par zajčjih ušes v najboljšem položaju za spodbujanje klitorisa z bleščečimi vibracijami.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Revel Vera Purple

    Kaj pa, če bi si v samo nekaj minutah privoščili nezemeljski orgazem? Ta očarljiva vijolična igrača vas bo presenetila s svojo spretnostjo. Uporablja tehnologijo pulzirajočega zraka, tako da lahko povzroči sesalne občutke na vašem biseru užitka. Narejen je iz neverjetno mehkega silikona in navdušeni boste nad njegovim dotikom. Pridobite igračo, v kateri se počutite dobro, zaslužite si jo!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson The Naturals Vibrating Double Penetrator

    Dvojni vibrator priljubljene znamke Doc Johnson vas bo navdušil s popolnoma realističnimi občutki, ki jih boste ob njem doživeli. Uživajte v vaginalni in analni igri hkrati v enem samem trenutku in se prepustite v nebesa s to igračo, ki vam bo ponudila dvojno penetracijo, ki ni v moči niti najboljšega ljubimca, če nima dveh penisov .

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Foreplay Frenzy Pucker Pink

    Sanjate o strastni vožnji s popolnim vibratorjem? Posvetite se temu čudovitemu roza moškemu in vdihnite življenje svojim navihanim fantazijam. Pucker je popolno oblikovan dvojni stimulacijski vibrator z 10 funkcijami vibracij in 4 intimnimi hitrostmi sesanja. Vsako upravljajte s funkcijo posebej in se dotaknite čudovitih vrhov.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 604 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.