×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji

Elementi 97 do 128 od 604 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • ROMP Flip Massage Wand Blue

    Iščete kompaktno, a močno masažno glavo? Flip bo izpolnil vaše želje! Skriva pravo moč in zahvaljujoč prožni glavi bo lahko užival ne le v stimulaciji erogenih con, temveč tudi v sproščujoči masaži togih mišic po celem telesu. Privoščite si neverjetne vibracije, skrite v tej očarljivi bojni glavi!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Realistic Dildo Vibrator with 360° Rotating 9 Different Vibrations Purple

    Pospešite s tem vibratorjem! Ponuja vam 9 vzorcev vibriranja in vrtenje za 360°, njegove možnosti so neskončne. Ergonomska oblika se zlije z vašim telesom in preplavi vas val zadovoljstva. Mehka površina in realističen dizajn vas bosta osvojila na prvi pogled in prevzela vas bo želja po igri z njo. Ni časa za oklevanje!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Perfect Pair 3 Green

    Satisfyer Perfect Pair 3 je priročen vsestranski! Navdušil vas bo s hrupnimi vibracijami, lahko ga namestite na penis ali celo na prst in uživate v čutnem božanju.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Pleasure Rose Clitoral Sucking Vibrator Pink

    Ženske imajo radi rože in vsaka ženska bo najbolj vzljubila to vrtnico od vseh rož! To ni navadna vrtnica, je vrtnica polna užitka, vznemirjenja in zadovoljstva. Njeni cvetni listi obdajajo skrivno luknjo, v katero vstaviš klitoris, ki je zaradi sesanja strasten. Naj vaš klitoris cveti od blaženosti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Petite Wand Purple

    Kompaktna naprava za masaže in stimulacijo!

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream King Cock 6" Vibrating Stiffy - Realistic Vibrator 16cm Body

    Si želite nekaj res realističnega, ki bo pripravljen na akcijo v vseh okoliščinah? Odgovor je King Cock Vibrating Stiffy! Gre za realističen vibrator, izdelan v Ameriki, ki je zaradi večstopenjskega vibratorja, ki je skrit v ohišju, zelo močan in vas bo navdušil. Ta čudež je narejen iz patentiranega materiala, ki ga na otip ne boste prepoznali s prave človeške kože. Seveda je tudi varen za telo in ne vsebuje ftalatov.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bdesired Deluxe Vibrator Rose

    Če je vaša maternica hrepenela po užitku, končno prisluhnite njegovi želji in mu predstavite ta očarljiv in predvsem učinkovit vibrator. Njegovih 6 čutnih funkcij vas bo očaralo, njegova majhna velikost je praktična, površina pa prijetno mehka. Ne čakajte in delajte dobro.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Insatiable Desire Mini G-Spot Vibrator

    Bodite pozorni na svojo točko G s tem elegantnim luksuznim mini vibratorjem G-Spot iz kolekcije Petdeset odtenkov sive. Je čudovito mehak in prijeten na dotik, njegove vibracije pa so tihe, a močne in intenzivne. Ima tudi domiselno ukrivljeno konico, s katero se lahko udobno dotaknete svojega kraja užitka in uživate v neponovljivem čutnem vznemirjenju!

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed Wireless Vibrating Egg Purple

    Svoje intimne skrivnosti delite s svojo ljubeznijo doma ali v javnosti. S tem večnamenskim vibrirajočim jajcem to ne bo več problem! Zagotovljena je njegova enostavna montaža, zelo diskretno tiho delovanje motorja in njegova raznolika uporaba, kjer lahko poleg vaginalne stimulacije izvajate tudi nežno draženje klitorisa, bradavic ali drugih erogenih con kjerkoli na telesu.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Blow Job Vibe Purple

    Kaj bi lahko bilo boljše od fahanja? Pihanje z vibracijami! Postanite najboljši oralni užitek vseh časov, ta majhen, a močan vibrator vam bo dovolj. Je v obliki sponke, tako da jo lahko udobno pritrdite ob boku ust, od vas pa bo odvisno, ali bo vaš strnjen jezik božal njegov penis, moda ali brado. Blow Job Vibe ima 5 načinov vibriranja, polni se prek USB-ja in je narejen iz silikona in poliuretana, ki je varen za telo.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Yummy Sunshine

    Ta svetel, vesel rumeni vibrator z močjo točke G iz 100-odstotno prilagodljivega silikona bo zagotovo poskrbel, da bo sonce zasijalo za vas.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adam & Eve The G-gasm Curve

    Mesec dni bi lahko vsak dan uporabljali drug način vibriranja, pa še vedno ne bi izkusili vsega, kar ponuja krivulja Adam & Eva G-Gasm Curve!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Unihorn Bean Blossom Yellow

    Bean Blossom je bil zasnovan tako, da zagotavlja prijetno in zapeljivo izkušnjo zahvaljujoč debelemu in okroglemu jeziku ter popolno oblikovanim ustjem. Ta čarobni vibrator samorog ima izjemno mehko dlako in spogledljive, strastne gibe, ki vas bodo nedvomno navdušili. Prepustite se njegovemu čarovništvu in doživite nepozabne občutke, ki bodo uresničili vaše najbolj intimne fantazije.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Endless Fun Blue

    Ta učinkovita, prenosljiva naprava je zasnovana za vsakogar, ne glede na družbo, in vas spodbuja, da razlikujete svoj položaj, zlasti glede na velikost. Mehka silikonska glava vrta pri 180° in omogoča vsestransko uporabo predvajalnika v vseh možnih položajih.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Rude-Boy 7-Speed

    Rude-Boy je izjemno pameten dvojni stimulator P-Spot, ki ga je preprosto uporabljati. Rude-Boyjev srednje velik obseg zagotavlja čvrsto in prilegajočo se stimulacijo skupaj z masažo perineja.

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Luna II Flexible Vibe Purple

    Ali tvojemu življenju manjka erotika? Vibrator Luna II vam ga bo prinesel z živahnim veseljem! Ima fine grebene in gladko površino, ki bo požgečkala vaše dimlje in pričarala nasmeh na ustnice! Njegova oblika je popolna, poleg tega se zahvaljujoč prstanu odlično oprime, vse lahko obvladate z enim prstom. Konica je zasnovana tako, da spodbuja G-točko, zato ne čakajte in uživajte!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Creamsicle Orange

    Sanjska retro-oranžna se sreča z majhnim faličnim obsegom in gladkim silikonskim Creamsicle. Postavite ga tja, kamor si najbolj želite, in povečajte število vrtljajev do 6 hitrosti z 2 intenzivnostma, da dosežete izjemno okusen vrhunec, popolnoma skrit očem! Z ergonomskim daljinskim upravljalnikom s tremi gumbi lahko upravljate sami ali ga podarite partnerju, zamislite si erotične možnosti, vključno s podvodno igro, saj je popolnoma potopljiv.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Black

    Če je vaša maternica hrepenela po užitku, končno prisluhnite njegovi želji in mu predstavite ta očarljiv in predvsem učinkovit vibrator. Njegovih 6 čutnih funkcij vas bo očaralo, njegova majhna velikost je praktična, površina pa prijetno mehka. Ne čakajte in delajte dobro.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ROMP Free Pulsator Purple

    Vodoodporen stroj za orgazem! Ta ergonomsko oblikovan brezkontaktni stimulator klitorisa vas bo v nekaj trenutkih preplavil z užitkom. Edinstvena tehnologija Pleasure Air bo vašo piko razvajala z intenzivnimi valovi pritiska, ki spominjajo na sesanje. Odkrijte novo raven masturbacije in orgazmov, ki si jih boste želeli vedno znova!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Power Wand Black

    Pretty Love prihaja na trg z novo kolekcijo luksuznih igrač, ki vključuje tudi to zelo zmogljivo masažno glavo. Narejena je iz visokokakovostnih materialov, sama glava pa iz svilnato mehkega silikona. Uživajte v njegovi dih jemajoči moči in mirno masirajte tako svoje intimne dele kot celotno telo.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PalmPower Pocket Pink

    Ta majhna masažna glava prestižne blagovne znamke PalmPower se lahko udobno skrije v žep, a kljub svojim mini dimenzijam vas bo presenetila s svojo zadovoljivo močjo. Ta ljubki model, tako kot veliki, je narejen iz prvovrstnega silikona in vam bo dal nezemeljske močne vibracije, ki jih boste zahvaljujoč upogljivemu vratu usmerili točno tja, kamor jih vaše telo želi.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Powerful Clitoral Sucking Vibrator Purple

    Predvsem imate radi oralni seks in bi ga želeli vsak dan? Vaše sanje se bodo uresničile z močnim vibratorjem za sesanje klitorisa Paloqueth! Uporablja edinstveno tehnologijo vakuumskega sesanja in vaš klitoris se prisesava podobno kot pri oralnem seksu. Izkusite to, kar je, in ne boste želeli živeti brez njega!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys XXL Vibrator

    Ta velik vibrator bo razveselil vsako strastno vagino, pa tudi vse požrešne analke. Njegova dolžina 31 cm je preprosto izziv, njegov premer 6 cm pa dobesedno izpolnjuje želje. Uporaba lubrikanta bo samoumevna, a tudi brez njega je površina igrače prijetno mehka in spolzka. Realistična izdelava, detajlne žile in rahlo ukrivljen želod po okusu so vsekakor vredni pozornosti. Uživajte v seksi igrah s tem velikanom, sprejmite izziv, ga počasi premagujte postopoma in se hkrati stimulirajte z enim od načinov vibriranja, ki ga izbirate med uporabo končnega kolesa.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Wearable Panty 3-in-1 G-Spot & Suction Vibrator with Remote Control Purple

    Ta neverjeten nosljivi vibrator 3 v 1 vzbudi vaše najbolj nore sanje! Ko si enkrat nadenete ta vibrator in ga vklopite, se vam lahko dogajajo tri stvari hkrati: stimulacija klitorisa, stimulacija točke G in masaža presredka. Vibrator v obliki vibratorja ve, kako napolniti vaše vroče točke za eksploziven užitek. In naj vam povem, vaše celotno telo se počuti, KOT da se bo stopilo.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Happy Pink

    Rahlo ukrivljen vibrator z izrazito glavo. 7 stopenj vibriranja, ki jih lahko upravljate s pritiskom na gumb.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Xocoon Couples Stimulator Ring Fuchsia

    Ali veste, da je lahko vaše ljubljenje še bolj razburljivo? Vse kar morate storiti je, da ga povabite k temu priročnemu prstanu, ki boža tako penis kot klitoris. Zahvaljujoč umiku bo penis nekoliko bolj občutljiv, njegova erekcija bo daljša, orgazem pa intenzivnejši. Dame pa bodo med penetracijo popolnoma padle na tresljaje, usmerjene v klitoris in okolico. Uživajte v najboljših izkušnjah!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Powerful Massage Wand Rechargable White-Gold

    Vas boli šele po slastni intimni masaži, pa tudi po spuščanju miši po telesu? Masažna glava Paloqueth je zasnovana tako, da uresniči vse vaše masažne pakete. Njegova zelo mehka glava vam ponuja 5 mokrih hitrosti in 10 načinov vibriranja. Po napornem dnevu boste svobodni.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • 57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Magical Massager Black

    Potopite se globoko v noč s tem čarobnim masažnim aparatom znamke Pretty Love. Njegove čarobne vibracije bodo zmasirale vaš klitoris v hipnotični trans, ki bo napolnjen z neverjetnimi orgazmičnimi občutki, ki se jih ne boste mogli naveličati. Še več, priložena sta tudi 2 nastavka, tako da lahko svoje ljubimce menjavate poljubno.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Power Flower

    Naj mehki cvetni lističi Power Flower plešejo okoli občutljivih predelov, medtem ko vas vibracije svilnate silikonske gredi pripeljejo v ekstazo. Odlično za potopitev v zaklade svojega telesa in za prebujanje erogenih con!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveBoxxx I Love You

    Iščete popolno darilo za svojo ljubezen? Pravkar ste ga našli! Ta ljubeča torba bo vašemu nasprotniku povedala, kako se počutite ob njej. V njem boste našli vznemirljive dodatke, v katerih bodo uživali tudi tisti, ki z erotičnimi pripomočki še niso zadovoljni. Doživite novo raven romantičnih čustev in se igrajte skupaj na nežen, a vznemirljiv način.

    30,90 €

    29,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Panty G Magenta

    Ste kdaj razmišljali o igranju z vibratorjem v javnosti? Ta igrača k temu neposredno spodbuja! Prilegal se bo kot rokavica in svoje vibracije usmeril tako na točko g kot na klitoris. Njeno intenzivnost je mogoče izbrati preko krmilnika, ki ga lahko obdržite ali zaupate partnerju. Uživajte v vznemirjenju na sprehodu, zabavi, kjer koli!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 604 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.