×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji

Elementi 129 do 160 od 605 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Orion Grey Box

    Komplet za odkrivanje skrivnosti S/M, bodisi nežnega ali bolj grobega, vsebuje vse, kar potrebujete po neprekosljivi ceni v kakovostnem dizajnu.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Embrace Me Turquoise

    Ta zajčji vibrator Embrace Me stimulira klitoris in točko G hkrati z uporabo tresljajev dveh močnih motorjev. Zahvaljujoč zadrževalnemu obroču vibrator združuje praktično rokovanje s popolno stimulacijo točk užitka.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Sunny Sensations Yellow

    Nič ni tako kot klasika! Ta tradicionalno oblikovana vibra je dolga, vitka in močna z vsem, kar potrebujete za uživanje v okusni užitkarski vožnji. Gladki mat zaključek je svilnat, saj drsi z dodatno dolžino za globljo penetracijo, motor z več hitrostmi pa vam omogoča, da s pritiskom na gumb preidete od nežne masaže do intenzivnega brenčanja.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PowerBullet Rechargeable Booty Beads Black

    Predstavljamo Booty Beads - prilagodljive in zabavne analne perlice, ki vam bodo všeč! Imajo zmogljiv motor PowerBullet in vam tako zagotavljajo intenzivne vibracije po celotni dolžini. Izbirajte med 7 neverjetnimi funkcijami in vrtite prožne kroglice, da vam zagotovite največjo stimulacijo.

    72,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Elegant Series Realistic Vibe Purple

    Majhen, vodoodporen in primeren ne samo za potovanja, to je realističen vibrator iz kolekcije Elegant Series. Ima očarljivo obliko penisa z značilnim želodom in žilami. Ponuja vam 15 načinov vibriranja in vam nudi različne užitke tako v vagini kot v analnem. Ne pozabite uživati z njim v kadi ali pod tušem, saj je vodoodporen.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Queeny Love Giant Lover 33cm Purple

    Se vozite na večjih velikostih? Potrebuješ kaj več? V tem primeru imate edinstveno priložnost, da uresničite svoje sanje!

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ROMP Switch Pulsator Orange

    Ali menite, da ne more več doživeti novih orgazmičnih presenečenj? Ta brezkontaktni stimulator klitorisa vas bo prepričal v nasprotno. Edinstvena tehnologija Pleasure Air bo zaradi občutka, ki bo zelo podoben sesanju, v vas v kratkem vzbudila močne orgazme. Poskusite in odkrijte nove izkušnje, ki si jih boste želeli vedno znova.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Bliss Liquid Silicone Bendie G Pink

    Predstavljamo Bliss™ Liquid Silicone Bendie G, ultimativno igračo za užitek, ki nudi fleksibilnost in intenzivno stimulacijo. Zasnovan z upogljivo glavo in vratom, vam omogoča, da ga postavite v popoln položaj, da ciljate na najbolj občutljiva področja in povečate stik za osupljiv užitek.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile G-Spot Vibrator Purple

    Dame, ste že našle svojo točko G? Vemo, da iskanje ni zabavno in včasih zahteva veliko potrpežljivosti, vendar je to hkrati tudi velika zmaga. S tem vibratorjem boste enkrat ali dvakrat našli svojo točko največjega užitka! In če ste eden izmed srečnejših in veste, kje je vaša G-točka, je to popolna igrača, s katero ga lahko dražite. Izbirajte med 12 načini vibriranja!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Rechargeable Power Wand

    Želite masažo celega telesa ali bolj intenzivno stimulacijo klitorisa? S to črno masažno glavo boste uživali v obeh. Za vas je pripravljenih 24 načinov vibriranja, ki vas bodo spravili v ekstazo in popolno sprostitev. Zato pridite, da bo lepo in prijetno.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Skins Rose Buddies The Rose Lix

    Skins Rose Buddies Rose Lix, ki je že dolgo veljal za simbol ljubezni, je popoln dodatek k vaši samoljubni avanturi. Ta diskreten, a lep mini vibrator združuje ljubezen, strast in vznemirjenje v enem čudovitem šopku.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cloneboy Dildo & Suction Cap

    Cloneboy je priljubljena zabava ne le za pare, ki so našli nagnjenost k izdelavi ulitkov penisa. Zdaj lahko naredite svoje kasting igre še bolj prijetne, saj ta komplet vsebuje nekaj prefinjenih dodatkov! Lastnosti za ustvarjanje silikonskega odlitka so samoumevne, v kompletu boste našli 2 vrečki 3D gela, erekcijski obroč, ki bo podpiral erekcijo in močna priseska vam bo nato omogočala različne najljubše prostoročne igre.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Couples Choice RC Couple's Vibrator 2 Purple

    Skupaj do vrhunca! Ta igrača za pare združuje obroček za penis in testise s prožnim vibratorjem in stimulatorjem klitorisa. Po namestitvi obročkov na penis in moda se bo ploščati vibrator s stimulativno teksturo usedel na penis in naredil penetracijo bolj prijetno. Dame, brez skrbi, zahvaljujoč valovitemu stimulatorju bo na svoj račun prišel tudi klitoris. Bistvo – to bo omamna stimulacija za vse!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Vibes of Love Heating Bodywand

    Vsestransko navdušenje v katerem koli trenutku! Ta čudovita roza masažna glava vas bo očarala z 9 ritmi vibracij in 3 jakostmi. Po eni strani ga lahko uporabite za prijetno stimulacijo kjerkoli na telesu, po drugi strani pa lahko z njim prodrete v vagino in uživate v funkciji senzualnega ogrevanja. In če se raje igrate v kopalnici, je razlog več za nakup te igrače, saj je vodotesna.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Deep Personal Massager for Muscle Soreness Relief with 20 Vibrations Black

    Ta masažna glava vam bo pomagala pri lajšanju togosti mišic, zvišanju krvnega tlaka in izboljšanju splošnega zdravja mehkih tkiv telesa. In veš kaj? Razveselila bo tudi najbolj občutljiva mesta na vašem telesu. Izstopa z inovativno tehnologijo, zahvaljujoč kateri vam bo ponudil do 12.000 vrtljajev na minuto, počutili se boste kot v rokah izkušenega maserja.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Mini Wand-er Blue

    Želite ugoditi klitorisu ali zmasirati utrujene mišice? S to mini vibrirajočo glavo podjetja Satisfyer je vse mogoče! Ima praktično zaobljeno konico, ravno obliko in eleganten videz. Zahvaljujoč vzmetenemu zgornjemu delu je njegova glava popolnoma prilagodljiva in se prilagaja vašim željam. Uživajte v neverjetno močnih vibracijah in masaži celega telesa!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Orca

    Ali je čas za zamenjavo pingvina? Prihaja njen elegantni naslednik, ki vas ne bo razočaral tako kot vse Satisfyer igrače. Ima igriv dizajn in dovršene funkcije: vibriranje in ikonično funkcijo utripanja zraka, ki bo nežno ali intenzivno božala vaš klitoris. Izbirajte med 12 nastavitvami vibriranja in 11 jakostmi tlačnih valov!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Pink

    Stimulacija klitorisa in predvsem oralni seks bo vsako žensko spravila v raj, o tem nihče ne dvomi. Dame poskrbijo za popolno in raznoliko stimulacijo s pomočnikom, ki bo delal točno to, kar želi, vsak dan umirjeno in vsakič malo drugače. Spoznajte Clitello, stimulator klitorisa, ki posnema oralni seks, ki vključuje različne nastavke in ima seveda različne hitrosti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shequ Haydon Dildo with 20 Vibration Modes and Clitoris Stimulator Skin

    Osupljiv vibrirajoči dildo s trakom, ki bo poskrbel za vaš klitoris! Njegova popolna realistična obdelava vas bo popolnoma prevzela, ko dodate še vibriranje 20 načinov, ki jih lahko upravljate preko daljinskega upravljalnika, pa boste na robu prijetnega navdušenja. Uživajte v dvojni stimulaciji in preizkusite prostoročne igre zahvaljujoč končni priseski!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Long John Black

    Long Johny ali dolgi Jan je nepremočljiv črnec z dolžino 20 cm! Pustite ga, da lebdi v vašem anusu ali vagini in dodajte čim več moči. Ponuja vam 3 hitrosti prenapetosti in 7 hitrosti vibracij!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Touch

    Ali radi božate svoj klitoris? Poskusite uživati z vibracijami, potem bo še večja vožnja! Ta vibrator iz kolekcije Petdeset odtenkov sive je edinstven s svojo impresivno oblikovano konico, zaradi česar je idealen za draženje klitorisa in doseganje najboljših orgazmov.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Therapy Meridian Purple

    Vibe Therapy Meridian je eleganten vijolični vibrator iz žametno mehkega silikona. Vibrator ima površino v obliki niti, ki z vsakim gibom ustvari vznemirljiv učinek. Meridian vas bo presenetil s svojo visoko zmogljivostjo in 7 funkcijami vibracij, odkrijte jih še danes!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Bergrisi Realistic Vibrating Dildo 26cm Nude

    Vas navdušuje ideja o realističnem vibrirajočem vibratorju z gracioznim glavičem, pristnimi žilami in čutnimi testisi? Bergrisi ima vse to in robusten prisesek za seksi prostoročno igranje!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Tracy Purple

    Vaše želje se ne izpolnijo, ste žalostni in potrebujete kolute? To je Tracy, tvoj novi ljubimec, ki ti je pripravljen nekaj prinesti! Za gospoda, čudovito strastnega in polnega, je sprejemljivo, da dovoli takšno točko, kot je klitoris. Tuširajte se s 7 intenzivnimi aktivnostmi in noč za nočjo živite orgazem za orgazmom.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Martinella Clitoris Stimulator Suction, Vibration and Thrusting Pink

    Se želite počutiti kot kraljica in uživati v lastni spolnosti in globoko prijetnih občutkih? Z Martinello za to ne boste potrebovali nikogar drugega! Njena ljubka vrtnica, ki bo božala tvoj klitoris, vibrirajoče jajčece z druge strani pa bo raslo v tvoji nožnici. Uživajte v 10 funkcijah sesanja in 10 načinih vznemirljivih sunkov in tresljajev!

    87,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Pipedream King Cock 9" Vibrating Cock 23cm

    Naši novi vibracijski dildi King Cock so najbolj realistični vibracijski penisi ameriške izdelave na svetu! Vsaka žila, vsaka gred in vsaka glava so ročno izdelani z izjemno pozornostjo do podrobnosti, da vam omogočijo najbolj realistično izkušnjo, ki si jo lahko predstavljate. Gibljive gredi vam omogočajo, da vibrator upognete in ga prilagodite oblinam svojega telesa, medtem ko vas močan motor odnese v globino.

    64,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy For Her Finger Vibe Purple

    Kaj je njena najbolj vroča skrivnost? Prstni vibrator, ki ga zmore v postelji, raje pa ga uporablja kot spremljevalca v čipkastih spodnjicah. Gladki silikon je popolnoma udoben za njeno telo in motocikel posluša njen klitoris. Njeno srce bije hitreje, njen prst pritisne gumb in poveča intenzivnost vibracij.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Red Revolution Hera

    Že dolgo je znano, da je številka 3 čarobna in čarobna in s tem vibratorjem Revolution Hera bo prišlo do trojne stimulacije! Je čudovito fleksibilen in pripravljen hkrati ugoditi vaši točki g, analu in klitorisu. Uživajte v mehkobi kakovostnega silikona, moči natančno usmerjenih vibracij in nezemeljskem užitku skozi edinstveno trojno stimulacijo!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Teaser Finger Vibrator Light Blue

    Satisfyer Teaser je kot nalašč za različne stimulacije vseh erogenih con, kot so klitoris ali prsi. Prstni vibrator je zaradi prilagodljive odprtine zelo enostaven in intuitiven za upravljanje.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Woomy Gili-Gili Vibrator with Heat Purple

    Uživate v raziskovanju vznemirljive igrivosti? Kolekcijo Woomy sestavljajo očarljive igrače iz visokokakovostnih materialov, ki se ponašajo z zabavnim in elegantnim videzom ter najboljšimi lastnostmi. Kolekcija Woomy vključuje ta očarljivi vibrator za hkratno stimulacijo G-točke in klitorisa. Uživajte v dotiku mehkega silikona in tudi v prijetni toploti, saj se vibrator segreje do 40°C!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys 2 Function Bendable Licking Vibe Purple

    Dajalec užitka s funkcijo lizanja.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Magnetic Deep Pulse Terracotta

    Predstavljajte si, da padete v končno korist! Kako se igračka pritrdi na vaš klitoris in ga začne božati s tehnologijo tlačnih valov. Prijetno, razburljivo in izjemno orgazmično. Še več, Magnetic Deep Pluse ima novo magnetno tehnologijo, zaradi katere je njegovo delovanje še tišje, valovi pritiska pa mehkejši in počasnejši. Zgrabi ga in pusti, da ti vzame življenje.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija

Elementi 129 do 160 od 605 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.