×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Lubrikanti

Elementi 65 do 96 od 401 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • System JO Hybrid Lubricant Coconut Warming 30ml

    Uživajte v tem izjemnem mazivu s kremasto hibridno konsistenco ter naravno prijetno aromo in okusom kokosa. Plus z učinkom segrevanja!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Secret Garden Clitoral Gel 30ml

    Gel za klitoris Secret Garden je nujen pripomoček za ženske vseh starosti! Uporabljajte ga za lasten užitek ali pa z ljubimcem dosežite nove višave in odkrijte nove občutke.

    43,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Orgasm Drops Kissable 30ml

    Kaj pa dotakniti se neba? Te kapljice vas bodo popeljale v razburljive višine. Nanesejo se neposredno na klitoris in zaradi svojih učinkovitih stimulativnih sestavin v vas vzbujajo strastne in dražilne občutke segrevanja. Pridi igrat!

    22,90 €

    16,70 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swiss Navy Premium Anal Lube 29.5ml

    Analni lubrikant priljubljene švicarske znamke Swiss Navy. Spodbujalo bo vaše spolno zadovoljstvo in povečalo vaš užitek pri analnem seksu. Je brez vonja, na silikonski osnovi in vsebuje nageljnove žbice, ki odpravljajo nelagodje in prispevajo k prijetnemu in osvežilnemu doživetju.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Inverma Largo Cream 40ml

    Sanjate o večjem penisu? Largo krema vam bo učinkovito razkrvavila, kar bo povečalo dolžino penisa v dolžino in širino. Lahko bi ga opisali kot čudež, ki obljublja vidne rezultate po nekaj tednih redne uporabe. Večji penis vam bo dvignil samozavest in nenazadnje zadovoljil vašo partnerko, zato jo pridite in privoščite.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HOT Ero Backside Anal Whitening Cream 75ml

    Kralj kakovosti, ko gre za analne kreme! Vendar to ni njegova edina prednost! Ima poseben belilni učinek, zaradi česar je desna roka porno igralcev, spremljevalcev, erotičnih modelov ali modelov za klepet v živo. Če ga boste redno uporabljali, boste dosegli impresivno beljenje anusa in roke na srcu: ali ni ravno to tisto, kar si vsi želimo?

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • intt Deep Throat Spray 12ml

    Sanjate o globokem grlu, a vam telo ne dovoli priti? Poskusite mu pomagati, da se sprosti s tem praktičnim pršilom. Ima slasten okus po meti in vam bo zagotovil udobje in užitek med oralnimi igrami. Primeren je zanj in zanjo.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lick-it Cherry 50ml

    Ženske imajo radi sladkarije, zdaj pa lahko vaš penis postane tudi poslastica z okusom češnje. Uporabite to olje za oralne igre ali za seks, oboje bo z njim okusno, dišeče in vznemirljivo.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swiss Navy Sensual Arousal Lubricant 29.5ml

    Švicarsko mazivo znamke Navy, idealno za vse pare. Odlikuje se v edinstveni formuli in ima sposobnost, da stimulira tako moške kot ženske, v njih vzbudi strast in hkrati zadovolji njihove potrebe. Uživajte v užitku za oboje v eni sami steklenici.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • JoyDrops Silicone Personal Lubricant Gel 50ml

    JoyDrops® Silikonski osebni lubrikantni gel je učinkovit pod vodo in se lahko uporablja v okoljih, kot so kopalnice, bazeni, morje itd.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Just Glide Premium Anal Lubricant 50ml

    Nahranite svoja zadnja vrata s hialuronsko kislino in pantenolom! Ta mazalni gel Just Glide Premium Anal je 100 % veganski in se zlahka spere. Vsebuje pantenol, ki pomirja kožo in ustvarja pregrado. Ima tudi regenerativni učinek. Hialuronska kislina pa je čudovito hidratantna, silikonsko olje pa zagotavlja neverjetno gladkost in poskrbi za najbolj prijetne izkušnje, ki si jih želite!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Stimul8 Deep Throat Spray 30ml

    Vas moti, da nimate globokega grla in vas grajajo, ko poskušate iti globlje? Ta sprej bo vaše skrivno orožje! Je na vodni osnovi, ima osvežujoč okus po meti in je bil posebej zasnovan za izboljšanje vaše ustne izkušnje. Pustite, da vam omrtviči grlo, vašemu ljubljenčku pa dajte globlje in bolj zadovoljivo dimljenje.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros Delay 100% Power Concentrate 30ml

    Kraj za spanje dolgo noč, polno strasti? Gel na vodni osnovi, ki odloži vrhunec, vam bo omogočil to željo.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • JoyDrops Erection Personal Lubricant Gel 50ml

    JoyDrops® Erection Personal Lubricant Gel poveča pretok krvi na mestu uporabe in zagotovi več krvi v celicah moškega organa.
    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros Aqua 50ml

    Mazivni gel na vodni osnovi, zasnovan za dodatno vlago in izboljšano izkušnjo medu. Izdelek je brez vonja, brez mask, ni drag in, kot je najbolj v spominu, ne poškoduje kondomov.

    6,90 €

    2,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Juicy Peach Sweet Mango 50ml

    Slasten lubrikant na vodni osnovi z vonjem po mangu in breskvi. Njegov uravnotežen pH bo prijeten, pa tudi njegove vlažilne sposobnosti. Je 100% veganski, primeren za uporabo v kombinaciji v kondomih in v praktični majhni embalaži, ki vsebuje 50 ml. Naredite svoje intimne igre in uživajte na polno!

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • HOT Ero Prorino Black Line Clitoris Cream for Women 50ml

    Krema za klitoris, ki vsebuje formulo z zelo močnim krvnim obtokom in stimulativnim učinkom. Močno spodbuja ljubezensko izkušnjo z eksplozivnim vrhuncem.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Mouthwatering Spray 13ml

    Ali hrepeniš po popolni uverturi? Preizkusite enega od neverjetnih izdelkov iz luksuzne kolekcije Slow Sex, ki vam bo pokazal nove načine stimulacije. Na primer ta sprej za spodbujanje sline, s katerim lahko uživate v še bolj seksi oralnih igrah, saj je slina najbolj neprijetno mazivo! Okus in okus…

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sensuva Deeply Love You Spearment Throat Relaxing Spray 30ml

    Ali mu želite pokazati, kako globoko je vaše grlo? Za vas imamo skrivno orožje, s katerim boste postali druga Linda Lovelace! To je pršilo prijetnega okusa, katerega naloga je omrtvičiti vaš vrat in sprostiti mišice. Poglobite svojo ljubezen!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • intt Vibration! Bubble Gum Tingling Effect Gel 15ml

    Zdaj je na voljo najpopolnejši tekoči vibrator. Več kot 30 minut prinaša valove segrevanja, pulziranja in vibriranja. Izdelek je unisex in se lahko uporablja za penetracijo, masturbacijo, poljubljanje in tudi za oralni seks zaradi okusnega okusa Bubble Gum.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO Hybrid Lubricant Coconut Cooling 30ml

    Uživajte v tem izjemnem mazivu s kremasto hibridno konsistenco ter naravno prijetno aromo in okusom kokosa. Plus s hladilnim učinkom!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • RUF Nymphorgasmic Cream 15ml

    Posebna krema za ženske za povečanje spolne občutljivosti. Zahvaljujoč snovem, iz katerih je izdelan, podpira pretok krvi v klitorisu in ji daje prijetno vznemirljiv dražeč občutek.

    9,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intome Anal Whitening Cream 30ml

    Vas moti temna koža okoli anusa in zadnje čase ne razmišljate o ničemer drugem, kot o tem, kako posvetliti to mesto? Vaš problem je skoraj rešen! Ta posebna krema ima učinkovit učinek osvetlitve in kožo tudi neguje. Privoščite si analno luknjo, ki vam jo bodo vsi zavidali!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lick-it White Chocolate 50ml

    Ženske imajo radi sladkarije in zdaj lahko vaš penis zanje postane sladka poslastica z okusom čokolade. Uporabite to olje za oralne igre ali za seks, oboje bo z njim okusno, dišeče in vznemirljivo.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision AQUAglide Stimulating Gel 25ml

    Samo ena kapljica na klitoris in tla bodo padla pod vami! AquaGlide Stimulating Gel blagovne znamke Joy Division je stimulacijski gel, razvit posebej za povečanje užitka pri ženskah. Prinaša takojšnje rezultate v podobno intenzivno vznemirljivih občutkih. Je na vodni osnovi, ne pušča madežev, je brez maščob in ima uravnotežen PH, primeren za ženske intimne zabave.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lick-it Strawberry 50ml

    Ženske imajo radi sladkarije in zdaj jim lahko celo vaš penis postane sladka poslastica z okusom jagod. Uporabite to olje za oralne igre ali za seks, oboje bo z njim okusno, dišeče in vznemirljivo.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimate Organics DISCOVER G-Spot Stimulating Gel 30ml

    Kanadsko podjetje Intimate Earth ™ lansira brezkompromisen stimulacijski gel za ženske, ki poveča velikost točke G in poveča njeno občutljivost, kar olajša iskanje.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Analyse Me! Anal Comfort Serum 20ml

    Želite uživati v analnem seksu brez bolečin in hkrati brez strahu pred otrplostjo? Preizkusite ta poseben serum za udoben analni seks! Ustvari nevidno zaščitno folijo, ki zmanjša občutljivost, vendar ne povzroči neželene anestezije. Uživajte v prijetnih in sproščenih analnih igrah!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Durex Sensilube Intimate Gel 40ml

    Durex Sensilube Vaginalno vlažilno sredstvo se lahko kosa z naravo, ko začutite potrebo po dodatnem vaginalnem vlaženju, ki bi vam olajšalo nelagodje.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision Slick'n'Slide 20ml

    Samo najboljše za njegovo moškost.

    6,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • System JO Hybrid Lubricant Coconut 30ml

    Novost med lubrikanti združuje mazalni gel z naravnim kokosovim oljem, da doseže izjemen izdelek, ki združuje najboljše iz obeh svetov.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cobeco Pharma Male Delay Spray 15ml

    Osvežilno pršilo za vse gospode, ki imajo težave s prezgodnjim izlivom. Vsebuje učinkovite anestetične sestavine, ki vam bodo pomagale povečati vzdržljivost. Za temeljit nadzor vašega penisa in brezskrben maksimalen užitek.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 401 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.