×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Lubrikanti

Elementi 97 do 128 od 401 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • System JO Oral Delight Arousal Gel Strawberry Sensation 30ml

    Ali vam včasih niso všeč ustne igre ali pa želite, da so malo slajše in zabavnejše? Poskusite s System Jo Oral gelom z okusom jagode. Poleg čudovitega vonja deluje tudi hladilno, ki bo razveselila njega in njene genitalije. Zato pridite in uživajte ob dobrem kadilcu ali lizanju!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur BACK DOOR Super Regenerating Panthenol 30ml

    Želite izkusiti več izkušenj z analnim seksom? S seboj prinesite analni mazalni gel znamke Pjur, ki je na vodni osnovi in vsebuje pantenol, ki ji daje intenzivne hidratantne učinke, in kamilico, ki sprejemljivo meri intimno analno področje. Odkrijte učinke tega vgrajenega gela s svojim partnerjem ali v kombinaciji z erotičnimi pripomočki.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO Gelato Salted Caramel 30ml

    Aromatiziran lubrikant na vodnem sistemu JO Gelato krepi kondicijo in intimne igre ter jim daje opojni vonj. Njegova obstoječa sestava vsebuje naravni glicerin, pridobljen iz ekoloških proizvodov iz rastlin in drugih kakovostnih sestavin, ki zagotavljajo dolgotrajno mazanje. Dobrote z dobrotami Jo Gelato so okusne po svoji vsebini, ne najdejo sladkarij in parabenov.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • intt Inflate XXL Massage Gel 15ml

    Rečeno je, da večina moških ni zadovoljna z velikostjo ali debelino svojega penisa. Ste eden izmed njih? Če ne, je INTT za vas razvil ta edinstven gel, ki pomaga povečati penis. To povzroči razširitev krvnih žil in tako poveča pretok krvi v penisu, kar poveča velikost. Uživajte v navdušenju in velikosti, o kateri vedno sanjate!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros Intimate & Toy Cleaner 50ml

    Poskrbite za svoje intimne dele in svoje erotične pripomočke hkrati. To čistilo je zelo nežno in primerno za uporabo tako na občutljivi koži kot na igračah iz vseh materialov. Samo poškropite in čez nekaj časa obrišite s krpo ali prtičkom. Najprej poskrbite za higieno in si zagotovite to čistilo prvovrstne blagovne znamke Eros.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B DELAY 30ml

    Intimno pršilo priljubljene blagovne znamke Mister B, ki podaljšuje užitek ob spolnem odnosu.
    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • RUF Virgin Tight Vagina Cream 30ml

    Francoska vaginalna masažna krema za ženske, ki imajo radi tesnejši stik med spolnim odnosom. Za dosego želenega učinka vmasirajte majhno količino kreme okoli sramnih ustnic.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cobeco Pharma Viagel For Men 30ml

    Stimulacijski gel za moške intimne zabave. Ta gel prijetno poveča željo in poželenje ter tako zagotavlja najbolj intenzivne trenutke strasti, ki si jih želite.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Luxuria Vortex Gel Warming Effect 30ml

    Nekaj seksi za tvoj klitoris? Ja! Poskusite Vortex Gel z učinkom segrevanja, ki je bil posebej razvit za povečanje užitka v povezavi z večjo občutljivostjo intimnih delov, povečano željo in pogostnostjo orgazmov. Dame, življenje je prekratko, da ne bi uživali v najbolj smešnih utrinkih.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dr. Müller Ty&Já Lubricant Non-perfumed 50ml

    Ty & Já® Unscented Lubricating Gel je izdelek za ohranjanje naravne vlažnosti vaginalnega sonca ter za prijetnejšo in intimno izkušnjo.

    5,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HOT Rhino Long Power Cream 30ml

    RHINO Delay Cream deluje preventivno in učinkovito ob prezgodnji kulminaciji. Več spolne vztrajnosti, več užitka. Krema je bila narejena iz posebne mešanice kitajskih zelišč.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Woman Nude 30ml

    Lubrikant na vodni osnovi z blagodejnim lubrikantnim učinkom, zlasti za intenzivni analni seks.

    10,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovely Lovers MAXILONG Spray INNOVATIVE FORMULA 50ml

    Intimno pršilo z učinkom takojšnjega povečanja penisa z boljšo prekrvavitvijo. Diskretna uporaba pred spolnim odnosom.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HOT Ero Oral Optimizer Blowjob Gel Peppermint 50ml

    Spodbujevalni gel za oralne užitke! Blowjob Gel daje osvežujoč občutek v okusu poprove mete. Razvajajte svojega partnerja z intenzivnim, stimulativnim oralnim užitkom.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Woman 30ml

    pjur® Woman je bil zasnovan posebej za ženske, prilagojen njihovemu udobju, užitku in čutnosti.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B LOAD 50ml

    Hibridni mazalni gel, ki predstavlja popolno mešanico vode in silikona. Z njim dobite svilnato gladek in dolgotrajen učinek, vendar se zelo enostavno spere. Združljiv je s kondomi in erotičnimi pripomočki iz vseh materialov, vključno s silikonom, lateksom, steklom, kovino, gumo in drugimi. Uživajte v vsestranskem osebnem mazivu za vse priložnosti!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oh! Holy Mary Cannabis Anal Gel 50ml

    Analni dodatek k Cannabis Oh! Svete Marijine družine! Je nov inovativen lubrikant, posebej zasnovan za analni seks. Te igre zahtevajo posebno mazanje, da preprečite kakršno koli nelagodje, ta gel pa je čudovito obstojen, pomaga pri sprostitvi in vsebuje naravne sestavine brez nepotrebnih silikonov.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • IntimateLine Lady Gel for Her Pleasure Stimulating Gel for Women Warming Effect 30ml

    Ali veste, da bi lahko bil vaš užitek še bolj intenziven? Samo podprite razdraženost Lady Gel, ki razume, kaj si ženske želijo. Razvit je bil posebej za povečanje spolnega užitka in občutljivosti. Spodbuja pretok krvi v klitorisalni in vaginalni predel, prinaša prijeten učinek segrevanja in vas popelje do nebeških orgazmov. Ni treba oklevati!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Fruity Strawberry Rhubarb Bliss 50ml

    Slastno dišeča jagoda in rabarbara na vodni osnovi. Njegov uravnotežen pH bo prijeten, pa tudi njegove vlažilne sposobnosti. Je 100% veganski, primeren za uporabo v kombinaciji v kondomih in v praktični majhni embalaži, ki vsebuje 50 ml. Naredite svoje intimne igre in uživajte na polno!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Dual Vibe! Kissable Liquid Vibrator Pina Colada 15ml

    Vam je všeč koktajl Pinã Colada? Zdaj vam bo ta koktajl všeč! Predstavljam vam moj "tekoči vibrator" znamke Orgie, ki ne draži samo občutljivih predelov, ampak tudi brbončice. Prinaša stimulativen vibracijski učinek in ne daje samo oralnemu seksu novo raven vznemirjenja.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • intt Like A Virgin Tightening Gel 15ml

    Kdo je rekel, da s starostjo vaša vagina ne bo več mlada? Lezi kot stolp! Ta gel učinkovito povrne naravno vaginalno vlago in elastičnost. Vaša nožnica bo nenadoma trdna kot devica. Uživajte v pomlajevanju in znova odkrijte izgubljeno strast, povezano z vašo vitko vagino.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sensuva Lic-o-licious Blueberry Muffin Oral Delight Cream 50ml

    Njegova korist bo vaša korist, na vaš okus in jezik pa bo vplival prijeten okus, ki vam bo omogočil slavo in intenzivnejši ustni izpit.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Stimul8 Anal Warming Lubricant Waterbased 50ml

    Analni lubrikant, ki vam bo poleg dolgotrajnega močnega mazanja zagotovil tudi nežen učinek segrevanja za še bolj strastna doživetja. Njegova sestava bo telesu prijetna, saj ne vsebuje parabenov, ftalatov ali drugih škodljivih snovi in tako deluje povsem naravno.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sensuva Lic-o-licious Salted Caramel Oral Delight Cream 50ml

    Njegova korist bo vaša korist, na vaš okus in jezik pa bo vplival prijeten okus, ki vam bo omogočil slavo in intenzivnejši ustni izpit.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Sexy Vibe! Liquid Vibrator High Voltage 15ml

    Izjemno močno vibrirajoče mazivo! Ekskluzivna in pionirska formula tega lubrikanta, ki ga je izdelala blagovna znamka Orgie, je polna vrhunskih sestavin in vzbuja najbolj vroče občutke. Skrivnost tega gela so aktivne rastline iz Amazonije, ki so vzrok za izjemno močan učinek vibriranja in mravljinčenja. Uživajte v neskončnem vznemirjenju, neverjetnih orgazmih in užitku brez primere! Primerno zanj in zanjo.

    37,90 €

    28,68 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Time Lag Delay Spray 25ml

    Mislite, da boste zdržali malo? Ne skrbite, niste sami in obstaja način, kako podaljšati svojo ljubezen! To pršilo ima edinstveno formulo in vsebuje naravne sestavine namesto kemikalij, tako da vam ni treba skrbeti, da bo vaš penis trajno omrtvičen. Zadovoljite sebe in svoje ljubljene!

    22,90 €

    14,58 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HOT Ero Oral Optimizer Blowjob Gel Strawberry 50ml

    S tem stimulativnim gelom bodo vaše ustne izkušnje dobile nov sladek jagodni okus in ne boste imeli druge izbire, kot da kadite, kadite in kadite... Ali ližete in ližete in ližete... Popeljite svojega kolega na vrh z okusnim oralnim seksom!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Spartan Couple Gel Virility Cream 2.0 40ml

    Želite s svojim sogovornikom poskusiti nekaj novega in doživeti nekaj več v postelji? Spartan krepi orgazme zahvaljujoč 100 % naravnim izvlečkom. Po prvem nanosu bo penis prebudil neverjetno moč in energijo, tudi kasnejša eksplozija bo popolnoma izjemna. In tudi ženske bodo prišle na svoj račun, saj bo penis po uporabi Spartan gela neustavljiv. Vse kar morate storiti je, da poskusite!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Stimul8 Prolong Penis Gel Long-Lasting 30ml

    Ali hrepenite po daljšem in intenzivnejšem ljubljenju, ne da bi pri tem izgubili vse prijetne izkušnje, povezane s tem, in ohranili svojo erekcijo trdo kot kamen? S8 Prolong Penis Gel bo podprl vašo erekcijo, vam pomagal odložiti ejakulacijo in zahvaljujoč svoji vrhunski sestavi in dermatološko testiranim sestavinam ne boste izgubili občutljivosti. Pridite in uživajte v dolgem in kvalitetnem seksu, o katerem sanjate!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Luxuria Rear Pleasure Anal Relaxing Spray 20ml

    So vaše analne igre včasih malo boleče? To ni nenormalno in ta analni sprej, na primer, vam lahko pomaga pri bolečinah. Ne le vlaži, ampak tudi prijetno sprošča, zato poskrbi, da analne mišice niso napete in lahko uživate v popolnem analnem užitku. Uničite vse, kar vam preprečuje, da bi v celoti uživali v analni igri.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Intense Chocolate Fudge Dream 50ml

    Slasten lubrikant na vodni osnovi na čokoladni osnovi. Njegov uravnotežen pH bo prijeten, pa tudi njegove vlažilne sposobnosti. Je 100% veganski, primeren za uporabo v kombinaciji v kondomih in v praktični majhni embalaži, ki vsebuje 50 ml. Naredite svoje intimne igre in uživajte na polno!

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Cobeco Pharma Black Stone Spray For Men 15ml

    Prezgodnji vrhunec je težava, ki muči moške in njihove partnerke. Zato je blagovna znamka Cobeco Pharma opremljena s pršilom Black Stone, ki preprečuje to trpljenje in zagotavlja dolgotrajen in intenziven spolni odnos.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 401 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.