×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Lubrikanti

Elementi 129 do 160 od 401 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Stimul8 Anal Cooling Lubricant Waterbased 50ml

    Analni lubrikant, ki vam bo poleg dolgotrajnega močnega mazanja zagotovil tudi nežen hladilni učinek za še bolj strastna doživetja. Njegova sestava bo telesu prijetna, saj ne vsebuje parabenov, ftalatov ali drugih škodljivih snovi in tako deluje povsem naravno.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Aqua Panthenol 30ml

    Iščete nekaj boljšega od navadnega maziva na vodni osnovi? Nehajte iskati, Pjur Aqua Panthenol bo izpolnil vaše želje nad pričakovanji. Njegovi dolgotrajni mazalni učinki pustijo na koži prijeten občutek, dodan pantenol pa jo nato učinkovito nahrani, regenerira in vlaži. Uživajte v še boljšem seksu!

    11,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros Extended Love Top Level 3 30ml

    Majhno, a učinkovito pršilo za podaljševanje ljubezenskih iger. Zahvaljujoč izjemno močni formuli boste uživali v dolgotrajni intenzivni izkušnji s svojo ljubico.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cobeco Pharma ViaGel For Women 30ml

    Vaš orgazem bo bolj intenziven! ViaGel stimulacijski gel za ženske poveča občutljivost ženskih intimnih predelov. Gel izboljšuje pretok krvi in povzroča prijetno mravljinčenje in vznemirjenje. Klitoris je bolj občutljiv in vlažen.

    16,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Warm Vanilla Gold Pear 50ml

    Slasten lubrikant na vodni osnovi z vonjem hruške in vanilije. Njegov uravnotežen pH bo prijeten, pa tudi njegove vlažilne sposobnosti. Je 100% veganski, primeren za uporabo v kombinaciji v kondomih in v praktični majhni embalaži, ki vsebuje 50 ml. Naredite svoje intimne igre in uživajte na polno!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Woman Aloe 30ml

    Mazivni gel na vodni osnovi, razvit posebej za ženske in vsebuje naravno aloe vero. Z njim uživajte v več užitka in pustite, da gel poskrbi za vaša občutljiva področja, zahvaljujoč sestavi, ki ustreza zahtevam za intimne zabave žensk. Vsebnost aloe vere nato poskrbi za še intenzivnejše mazanje, hkrati pa neguje kožo in pripomore k temu, da ne izgubi elastičnosti.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovely Lovers DELAY Spray STRONG FORMULA 50ml

    Intimni sprej, ki podaljša dolžino stika. Optimalna kombinacija učinkovin prinaša možnost nadzora ejakulacije, hkrati pa zagotavlja zadovoljstvo zaradi daljšega stika. Dodatki guarane in kofeina spodbujajo in spodbujajo. Idealno v primeru težav s prezgodnjo ejakulacijo.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros Silk 50ml

    Edinstvena in preizkušena 100% kakovost silikona zagotavlja pravi užitek v mazanju in izjemno dolgotrajno mazalno sposobnost brez izsušitve!

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pharmquests CBD Cannabis Masturbation Cream for Her 50ml

    Vaše čudovite kratke hlače so lahko prepričljive in vznemirljive! Cannabis Masturbation je krema, ki razvija samozadostnost za izboljšanje vaše izkušnje. Čudno je gladek, hkrati pa močan in nemasten. Vse kar morate storiti je, da poskrbite, da imate veliko količino, zato jo pustite in pustite, da vas konopljin urin odnese.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Liquid Silk 50ml

    Iščete nekaj več kot navaden lubrikant? Iščete nekaj posebnega, nekaj naravnega, nekaj kakovostnega? Liquid Silk je eno izmed najbolje prodajanih maziv na vodni osnovi na svetu. Njegova sestava vsebuje samo najkakovostnejše sestavine, preprečuje širjenje okužb in ne zaman se imenuje Liquid Silk - tekoča svila. Poskusite in nikoli ne boste želeli drugega lubrikanta!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO Silicone Lubricant Cool 30ml

    Priljubljeno in svilnato gladko silikonsko mazivo JO Premium je prejelo dodaten hladilni odmerek. Ne odrekajte si razkošnega drsenja in poskusite silikonski lubrikant farmacevtske kakovosti, ki je dodatno obogaten s hladilnim mentolom!

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Fizzy Tropical Wine Delight 50ml

    Slastno mazivo na vodni osnovi na sadni osnovi. Njegov uravnotežen pH bo prijeten, pa tudi njegove vlažilne sposobnosti. Je 100% veganski, primeren za uporabo v kombinaciji v kondomih in v praktični majhni embalaži, ki vsebuje 50 ml. Naredite svoje intimne igre in uživajte na polno!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dragon Spray Super Dooz 34000 Spray 45ml

    Bi se vaše življenje spremenilo na bolje, če bi zdržali dlje v postelji? Če je vaš odgovor pritrdilen, potem bodite pozorni na to edinstveno pršilo! Ker lahko omrtviči konico penisa, ki velja za najbolj občutljivo mesto, in tako odloži vaš vrhunec in podaljša ljubljenje. Uživajte v dolgem ljubljenju in si privoščite primerno samozavest, ki vam bo spremenila življenje!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Orgasm Drops 30ml

    Ekskluzivni in pionirski izdelek luksuzne blagovne znamke Orgie. Sestavljen je iz surovin prvovrstne kakovosti, ima praktično kapalko in bo vaš klitoris popeljal na parado. Kapljice Orgasm Drops nanesite neposredno na klitoris, ena ali dve kapljici bosta dovolj in uživali boste v takojšnjem izjemnem užitku in doživeli najintenzivnejši orgazem vseh časov.

    26,90 €

    16,70 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Kissable Lube & Hot Oil Vanilla 50ml

    Iščete nekaj, kar bo primerno za dišeči seks in prijetno toplo masažo? Preizkusite to novico iz Secret Play. Okus vanilije vas bo spravil na kolena, topla masaža vas bo ogrela, kako se bo nadaljevalo, pa je odvisno od vas! Če na nočni omarici pogrešate podoben izdelek, je čas, da ga kupite in začnete uživati v čutnih in strastnih igrah.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros All Purpose Toy Cleaner without Alcohol 50ml

    Vaši ljubljeni erotični pripomočki si zaslužijo vašo skrb, tako kot vi zaslužite njihove vznemirljive funkcije. To higiensko čistilo v razpršilu je čudovito nežno in primerno tudi za občutljive površine. Ne vsebuje alkohola in njegova redna uporaba bo bistveno podaljšala življenje vaših hišnih ljubljenčkov.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Woman Vegan 30ml

    100% vegansko mazivo, sestavljeno samo iz naravnih sestavin in ni testirano na živalih. Uživajte v popolnem užitku z lubrikantom, razvitim posebej za ženske, katerega pH se prilagaja ženski sluznici. Ne vsebuje parabenov, parafinov, glicerina, sintetičnih parfumov ali barvil. Izboljšajte kakovost svojega spolnega življenja!

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Luxuria EREX Power Hard Longer Penis Cream 30ml

    Končno je tu še stimulativni gel za moške, ki bodo penis popeljali v nezemeljsko ekstazo! Erex Power je aktivna krema s stimulativnimi lastnostmi, zahvaljujoč kateri dodaja novo dimenzijo erotičnim igram. Zagotavlja takojšen učinek, saj aktivira krvni obtok in tako pospešuje erekcijo. Zahvaljujoč svoji sestavi z naravnim izvlečkom ne potrebuje dolgotrajne masaže, deluje skoraj takoj, poskusite!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cobeco Pharma Penimax Penis Massage Cream 50ml

    Osvežilna hladilna krema za penis, ki podpira erekcijo.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Tighten Vaginal Adstringent 15ml

    Ta gel vam bo pomagal pri krčenju vaginalnih mišic in tako imeli nekoliko ožjo nožnico, ki jo med spolnim odnosom ne bo čutil le vaš partner, ampak se lahko veselite bolj vznemirljivih in intenzivnih izkušenj. Vaginalni adstringent Orgie Tighten vsebuje naravne učinkovine in je tudi naravni lubrikant.

    18,90 €

    14 €

    +

    -

    Na zalogi

  • intt Lumiere Intimus Skin Lightening Cream 15ml

    Posebna krema blagovne znamke intt, ki vam bo pomagala poenotiti razlike v tonih kože ne le na občutljivih predelih. Primeren je za nanos na kožo v pazduhah, dimljah, pa tudi po celem telesu. Njegova ekskluzivna receptura zagotavlja hiter in dolgotrajen učinek, zahvaljujoč kateremu bo koža sijoča, očarljiva in svetle barve ter predvsem enotna.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Just Glide Toy Lube 20ml

    Just Glide zagotavlja popolno količino mazanja, ne glede na to, ali ga uporabljate s spolno igračko ali brez!

    3,79 €

    2,29 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Always Virgin 15ml

    Ali hrepenite po isti izkušnji kot takrat, ko ste bili prvič? Gel Always Virgin vam bo izpolnil želje. Razvit je iz naravnih sestavin in prispeva k želeni vaginalni moči ter okrepi užitek zanj in zanjo.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cobeco Pharma Oral Joy Strawberry 30ml

    Želite popestriti ustne igre in uživati v še več zabave in užitka? Preizkusite čutni Oral Joy Strawberry gel! Ima neverjeten vonj po jagodah, v katerega se boste preprosto zaljubili, se zlahka širi in poveča erotični užitek za oba partnerja. Odišavite svoje najljubše ustne zabave po jagodah!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO Gelato Decadent Double Chocolate Lubricant Water-Based 30ml

    Se vam zdi, da postavljate previsoke zahteve do mazalnih gelov? Ne obupajte nad njimi! Sistem JO jih bo slišal. Ta lubrikant na vodni osnovi bo čudovit spremljevalec za uverturo in ljubezen. Vsebuje samo glicerin rastlinskega izvora in druge visokokakovostne sestavine, ki zagotavljajo dolgotrajno mazanje. In okus? Dvojna čokoladna torta, oh!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros Double Action Deep Throat Spray 50ml

    Ali želite nastopati v spalnici kot iz priljubljenega filma Globoko grlo? To pršilo bo vaše skrivno orožje, ki vam bo pomagalo v vseh okoliščinah. Ima blag okus po meti, ki hkrati omrtviči in osveži grlo. Za globlji užitek, katerega ponudnik kar naenkrat postaneš!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • intt Vibration! Strawberry Tingling Gel 15ml

    Imamo nekaj za ljubitelje jagod in tudi vznemirljivih in intenzivnih občutkov. Ta stimulativni gel bo ugajal njemu in njej. Imenuje se tekoči vibrator, povzroča čutno segrevanje in pulziranje ter deluje več kot 30 minut. Z njo uživajte v novi dimenziji z ljubljenjem, samozadovoljevanjem ali oralnim seksom!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HOT Ero Prorino XXL Cream for Men Strong 50ml

    Krema za masažo in stimulacijo penisa. Obogaten je z učinkovitimi izvlečki lesa, taruina in naravnih olj. Očarala vas bo s prijetnim osvežilnim vonjem, prepričani pa ste lahko tudi v higiensko varnost. Vendar pa je njegova glavna prednost, da lahko podpira in izboljša vašo erekcijo.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Liquid Vibrator Hot Stimulator 15ml

    Edinstven gel z vonjem po jagodah, ki se obnaša točno tako, kot se mu reče – tekoči vibrator. Uživajte v prijetni stimulaciji, toplem oklepu, valovih vznemirjenja in orgazmičnih eksplozijah. Gel Liquid Vibrator Hot bo razveselil tako ženske kot moške, njegov učinek pa traja neverjetnih 20 minut.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO Gelato Mint Chocolate 30ml

    Aromatiziran lubrikant na vodnem sistemu JO Gelato krepi kondicijo in intimne igre ter jim daje opojni vonj. Njegova obstoječa sestava vsebuje naravni glicerin, pridobljen iz ekoloških proizvodov iz rastlin in drugih kakovostnih sestavin, ki zagotavljajo dolgotrajno mazanje. Dobrote z dobrotami Jo Gelato so okusne po svoji vsebini, ne najdejo sladkarij in parabenov.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • SKYN® Excite Orgasmic for Him 15ml

    Odkrijte ta stimulativni gel SKYN Excite za moške, vrhunsko inovacijo v užitku! Ta kreacija bo postala skrivnost, ki si jo vsak moški želi imeti na dosegu roke. Ta eliksir užitka je posebej zasnovan za moške, še posebej za predel penisa. Poveča vzburjenost, hkrati pa stopnjuje orgazme za neverjetno eksplozijo ekstaze.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Just Glide Performance Water + Silicone 20ml

    Ali sanjate o dolgi ljubezenski zvezi? Just Glide Performance vam bo pri tem pomagal! Je medicinsko mazivo na vodni osnovi s silikonom, kar pomeni, da ima neverjetno spolzko teksturo in zagotavlja dolgotrajno mazanje. Zahvaljujoč njej bo koža čudovito mehka in gladka. Dajte mu priložnost in se ljubite z njim, dokler želite!

    3,79 €

    1,89 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 401 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.