×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Lubrikanti

Elementi 65 do 96 od 164 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Doc Johnson ULTRASKYN Refresh Powder 35g

    Poseben puder, zasnovan za izdelavo materiala vaših najljubših Ultraskyn igrač, bi bil še vedno mehak in udoben. Sestavljen je iz naravnih sestavin, ne samo, da bo površina vaše igrače spet svilnato mehka, ampak bo tudi podaljšala življenjsko dobo izdelka. Je enostaven za nanašanje in daje občutek, da je prvič z vašo igračo.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur BACK DOOR Super Regenerating Panthenol 250ml

    Želite izkusiti več izkušenj z analnim seksom? S seboj prinesite analni mazalni gel znamke Pjur, ki je na vodni osnovi in vsebuje pantenol, ki ji daje intenzivne hidratantne učinke, in kamilico, ki sprejemljivo meri intimno analno področje. Odkrijte učinke tega vgrajenega gela s svojim partnerjem ali v kombinaciji z erotičnimi pripomočki.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Kissable Lube & Hot Oil Vanilla 50ml

    Iščete nekaj, kar bo primerno za dišeči seks in prijetno toplo masažo? Preizkusite to novico iz Secret Play. Okus vanilije vas bo spravil na kolena, topla masaža vas bo ogrela, kako se bo nadaljevalo, pa je odvisno od vas! Če na nočni omarici pogrešate podoben izdelek, je čas, da ga kupite in začnete uživati v čutnih in strastnih igrah.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Clitherapy Balm Bad Day Killer 8g

    Se vam zdi, da je danes vaš najslabši dan? To se včasih zgodi vsakomur, vendar ne skrbite, imamo rešitev za vas! Ta balzam za dušo in klitoris vas bo ohladil. Ima mehko teksturo na osnovi kokosovega in mandljevega olja, povečuje pretok krvi v klitorisu in s tem njegovo občutljivost. Nežno ga vmasirajte in uživajte v prijetno vznemirljivi toploti, ki se pretaka v vaše celotno telo in um. Zaslužite si ta sproščujoči trenutek, zakaj ne bi danes naredili nekaj čutnega in smiselnega zase?

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros All Purpose Toy Cleaner without Alcohol 50ml

    Vaši ljubljeni erotični pripomočki si zaslužijo vašo skrb, tako kot vi zaslužite njihove vznemirljive funkcije. To higiensko čistilo v razpršilu je čudovito nežno in primerno tudi za občutljive površine. Ne vsebuje alkohola in njegova redna uporaba bo bistveno podaljšala življenje vaših hišnih ljubljenčkov.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovely Lovers SLIDE4EVER Silicone Lube 150ml

    Izjemno učinkovit mazalni gel na osnovi vode in glicerina z lastnostmi silikonskega gela. Primerno tudi za podvodno uporabo.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision AQUAglide Neutral 3ml 50 pack

    Maziva Joydivision so kakovostni nemški izdelki, preizkušeni skozi čas! Z Aquaglide Neutral se boste lahko popolnoma potopili v razburljive igre zahvaljujoč njegovi dolgotrajni mazalni sposobnosti in optimalni ravni vlažnosti v nekaj kapljicah. Svoj užitek in zadovoljstvo zaupajte najbolj priljubljenemu mazivu na evropskem trgu.

    30,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Bathmate Anal Clean 100ml

    Prvo čistilo erotičnih pripomočkov na svetu, ki je zasnovano posebej za analne igrače. Blagovna znamka Bathmate prihaja na trg in lahko ste prepričani, da bo varno odstranila vse bakterije in iztrebke iz vaših igrač.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros Intimate & Toy Cleaner 200ml

    Želite, da vam erotični pripomočki služijo čim dlje? Zagotovite jim higieno, ki jo potrebujejo s tem čistilom Eros. Idealen je za občutljive površine, saj njegova sestava ne vsebuje alkohola in je še vedno izjemno učinkovita. Vaše igrače vam bodo hvaležne.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision BIOglide Neutral 3ml 20 pack

    BIOglide mazalni gel na vodni osnovi je prvo 100 % naravno mazivo na svetu. Vse komponente BIO glide so proizvedene na naravni ali biotehnološki osnovi. Gel se zelo dobro prenaša, je nežen do kože in podpira uravnotežen pH naravnega vaginalnega okolja.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO H2O Lubricant Cool 120ml

    Kakovostno in učinkovito mazivo na vodnem znaku oznake System JO. Poslanec je s francoskim mentolom, vendar bo povečal vašo sprejetost in navdušenje za intenzivnejše življenje. Zagotovo boste cenili njegove učinke z majhnim učinkom, veselje in združljivost z erotičnimi opomniki in kondomi.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO Gelato Decadent Double Chocolate Lubricant Water-Based 30ml

    Se vam zdi, da postavljate previsoke zahteve do mazalnih gelov? Ne obupajte nad njimi! Sistem JO jih bo slišal. Ta lubrikant na vodni osnovi bo čudovit spremljevalec za uverturo in ljubezen. Vsebuje samo glicerin rastlinskega izvora in druge visokokakovostne sestavine, ki zagotavljajo dolgotrajno mazanje. In okus? Dvojna čokoladna torta, oh!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision AQUAglide Neutral 75ml

    Maziva Joydivision so kakovostni nemški izdelki, preizkušeni skozi čas! Z Aquaglide Neutral se boste lahko popolnoma potopili v razburljive igre zahvaljujoč njegovi dolgotrajni mazalni sposobnosti in optimalni ravni vlažnosti v nekaj kapljicah. Svoj užitek in zadovoljstvo zaupajte najbolj priljubljenemu mazivu na evropskem trgu.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Clitoral Balm 10ml

    Ali hrepeniš po popolni uverturi? Preizkusite enega od neverjetnih izdelkov iz luksuzne kolekcije Slow Sex, ki vam bo pokazal nove načine stimulacije. Na primer tale čutno ogrevalni balzam za klitoris, ki poveča občutljivost in s tem vse občutke do maksimuma. Pripravite se, da vas bo pretreslo navdušenje!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • EasyGlide Cooling Lubricant 150ml

    Sanjate o čutnih izkušnjah? EasyGlide Cooling bo poskrbel za oba! Je visokokakovosten mazalni gel na vodni osnovi certificiranega nemškega proizvajalca (brez zajca v vrečki). Njegova posebna nemastna sestava se ne obarva in se zlahka odstrani. Konzistenca je prijetna za kožo in ne smemo zamuditi najboljšega - vznemirljivega hladilnega učinka, ki vas bo zares razgrel!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Just Glide Toy Lube 50ml

    Iščete mazalni gel, ki bo všeč vašim erotičnim igračam? Just Glide je bil zasnovan posebej za kombinacijo z igračami, seveda pa ga lahko uporabite tudi za sproščeno ljubljenje. Je izjemno debel in omogoča gladek in tekoč seks v katerem koli položaju in s kakršno koli pomočjo!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boy Butter Original Personal Lubricant Pump 59ml

    Edinstveno mazivo na oljni osnovi z izjemno dolgo življenjsko dobo. Vsebuje kokosovo olje in močno organsko silikonsko mešanico, ki skupaj ustvari dolgotrajen hipoalergen izdelek, ki ga je mogoče kombinirati z erotičnimi igračami. Uživajte v njegovih osupljivih učinkih sami ali s partnerjem!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO H2O Lubricant Raspberry 30ml

    Lubrikant na vodni osnovi z okusno aromo maline. Presenetil vas bo s svojo gladkostjo, dolgotrajnimi učinki in popolnoma sladkim okusom brez dodanega sladkorja in umetnih sladil. Združljiv je s kondomi iz lateksa in silikonskimi igračami ter je primeren tudi za vegane.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B LUBE Thick 250ml

    Mister B LUBE Thick vam ponuja vse lastnosti maziva na vodni osnovi in še več! Zaradi svoje konsistence se dolgo odloži in se ne suši. Telo in igrače bodo ostali, dokler jih boste potrebovali. Ni boljši in je idealen za igranje z vibratorjem ali utorom, preprosto ostanejo na igračah in ne bodo ostri.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Just Glide Premium Lubricant 50ml

    Zakaj kupiti navaden lubrikant na vodni osnovi, če lahko izberete Just Glide Premium! Obogaten je s hialuronsko kislino in pantenolom. Zahvaljujoč tem sestavinam vam bo zagotovila dolgotrajno vlaženje in tudi pomirila kožo. Uživajte v popolnem ljubljenju z vrhunskim mazivom Just Glide Premium!

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • EasyGlide White Waterbased Lubricant 150ml

    Iščete lubrikant na vodni osnovi, ki izgleda kot sperma? EasyGlide White je prav takšen in izgleda in se počuti kot sperma. Je ekstra razburljiv dodatek, ki je nežen do kože, ni masten in ima optimalno pH vrednost. Poleg tega je tudi klinično in dermatološko testiran, njegova aroma in okus pa sta nevtralna.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • SterToy Sterilizer Germicidal Bactericide Ultraviolet

    Čudežna škatla za higiensko čistočo vaših erotičnih igrač in drugih dodatkov. Niso bili sterilizatorji! Stertoy bo poskrbel za sterilizacijo vseh vaših erotičnih igrač, pa tudi osebnih stvari in vsega, kar trenutno potrebujete za sterilizacijo. Uporablja najsodobnejše ultravijolične žarnice, ki v trenutku uničijo strukturo DNK bakterij. Pomislite na svoje zdravje in ne razkužite samo svojih erotičnih igrač v Stertoy!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO Gelato White Chocolate Truffle Lubricant Water-Based 30ml

    Se vam zdi, da postavljate previsoke zahteve do mazalnih gelov? Ne obupajte nad njimi! Sistem JO jih bo slišal. Ta lubrikant na vodni osnovi bo čudovit spremljevalec za uverturo in ljubezen. Vsebuje samo glicerin rastlinskega izvora in druge visokokakovostne sestavine, ki zagotavljajo dolgotrajno mazanje. In okus? Malinov tartuf iz bele čokolade, oh!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovely Lovers AQUA SLIDE Oil Lube + ALOE Extract 50ml

    Edinstveno mazivo na vodni osnovi z lastnostmi olja. Zelo spolzek vlažilni gel preprečuje odrgnine in odrgnine. Primerno tudi za masažo.

    7,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Finger Play Gel 30ml

    Ali hrepeniš po popolni uverturi? Preizkusite enega od neverjetnih izdelkov iz luksuzne kolekcije Slow Sex, ki vam bo pokazal nove načine stimulacije. Na primer, ta naravno delujoči gel na vodni osnovi, zasnovan za stimulacijo prstov. Vsebnost aloe vere zagotavlja prehrano in hidracijo, zahvaljujoč kateri boste dosegli orgazem na še prijetnejši način. Uživajte v dotikih klitorisa, vagine ali penisa s kokosovim gelom.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • EasyGlide Glycerine Free Lubricant 150ml

    Iščete lubrikant na vodni osnovi brez glicerina? EasyGlide Glycerin Free je prav tak! Je prozoren, nemasten in vam bo dal neverjetno prijetne občutke. Prav tako je nežen do svoje kože in je tudi dermatološko in klinično testiran ter raziskan. Njegova osnova je vodna, nemastna, ne smrdi, je nevtralna in ima optimalno pH vrednost.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Anal Play Gel 30ml

    Ali hrepeniš po popolni strasti? Preizkusite enega od neverjetnih izdelkov iz luksuzne kolekcije Slow Sex, ki vam bo pokazal nove načine stimulacije. Na primer ta analni gel na vodni osnovi, ki vsebuje arniko, kamilico in aloe vero. Čudovito vlaži, podpira prožnost anusa in pomaga, da ga ne drgnete preveč. Uživajte v analnem seksi in kokosovem vonju tega gela!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Virgin Wonder Renewing Powder 100g

    Negovalni puder za vaše erotične pripomočke. Nanaša se po pranju, dezinfekciji in sušenju. Samo poprašite igračo z majhno količino prahu in vaš masturbator bo spet žametno mehak in čudovito mehak.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO Classic Hybrid Lubricant 30ml

    Hybrid mazivo System JO vam bo zagotovilo prvovrstno mazanje! 50 % je na vodni osnovi, preostalih 50 % pa na osnovi silikona. Je gladka, prijetna in dolgo obstojna, se nikoli ne lepi in se udobno spere z vodo. Združljiv je z erotičnimi igračami in kondomi.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Kissable Lube & Hot Oil Blackberry 50ml

    Iščete nekaj, kar bo primerno za dišeči seks in prijetno toplo masažo? Preizkusite to novico iz Secret Play. Okus robide vas bo spravil na kolena, topla masaža vas bo ogrela, kako se bo nadaljevalo, pa je odvisno od vas! Če na nočni omarici pogrešate podoben izdelek, je čas, da ga kupite in začnete uživati v čutnih in strastnih igrah.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO Classic Hybrid Lubricant 240ml

    Hibridno mazivo System JO vam bo zagotovilo mazanje prve plasti! 50 % temelji na vodi, preostalih 50 % je na silikonu. Je vesel, sprejemljiv in dolgotrajen, ne bolje in se udobno izpira iz vode. Združljiv je z erotičnimi igračami in kondomi.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Kissable Lube & Hot Oil Strawberry & Cream 50ml

    Iščete nekaj, kar bo primerno za dišeči seks in prijetno toplo masažo? Preizkusite to novico iz Secret Play. Okus jagod in smetane vas bo spravil na kolena, topla masaža vas bo ogrela, kako bo naprej pa je odvisno od vas! Če na nočni omarici pogrešate podoben izdelek, je čas, da ga kupite in začnete uživati v čutnih in strastnih igrah.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 164 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.