×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Lubrikanti

Elementi 129 do 160 od 164 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Orion Special Cleaner 200ml

    Tudi posebne igrače potrebujejo posebno nego! Ta čistilni sprej je primeren za orodje in pripomočke iz lateksa, gume ali PVC ali plastike. Še posebej je učinkovit na beljakovinah in njegova uporaba je več kot enostavna.

    18,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Cobeco Pharma Female Shine Toycleaner 120ml

    Vas zanima, da so vaše erotične igrače res higiensko čiste? To posebno čistilo ne vsebuje alkohola, je nežno do občutljivih materialov in si boste z redno uporabo podaljšali življenje z vašimi najljubšimi pripomočki. Naj bodo vaše seksi pomočnice čiste in pomislite tudi na svoje zdravje.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur AQUA 2ml 50 pack

    Pjur Aqua je oljni gel na vodni osnovi, ki kožo navlaži, ji doda veliko vlage in pusti nežen smoothie. Zelo primeren je tudi za suho in težko usnje. Združljivo s kondomi iz lat. Idealen je za vse erotične pripombe, še posebej tiste iz silikona in silikona, ki ne poškodujejo površine.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cobeco Pharma Male Warm Lubricant 250ml

    Iščete intimni lubrikant s prijetnim ogrevalnim učinkom? Male Cobeco Warm je na vodni osnovi in vas bo navdušil s svojo neverjetno sposobnostjo segrevanja. Ta učinek stimulira občutljive predele telesa in spodbuja razburjenje. Tako se lubrikant zlahka razmaže in tudi naravno napolni vlago v telesu. Uživajte v večjem udobju pri ljubljenju in toplih seksi občutkih!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Amoréane Med Liquid Vibrator Berries 30ml

    Želite doživeti razburljivo čarovnijo? Ta gel z lastnostmi tekočega vibratorja bo vašim občutljivim predelom zagotovil neverjetno čutno stimulacijo. Vsebuje aktivne rastlinske izvlečke iz amazonskega deževnega gozda, kot sta jambu ali aloe vera. Odkrijte nov intenziven užitek z vonjem gozdnih jagod.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO H2O Lubricant Tropical 30ml

    Lubrikant na vodni osnovi z okusno aromo tropskega sadja. Presenetil vas bo s svojo gladkostjo, dolgotrajnimi učinki in popolnoma sladkim okusom brez dodanega sladkorja in umetnih sladil. Združljiv je s kondomi iz lateksa in silikonskimi igračami ter je primeren tudi za vegane.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO H2O Lubricant Pina Colada 60ml

    Lubrikant na vodni osnovi z okusno aromo, ki spominja na koktajl Pina Colada! Presenetil vas bo s svojo gladkostjo, dolgotrajnimi učinki in popolnim okusom brez dodanega sladkorja in umetnih sladil. Združljiv je s kondomi iz lateksa in silikonskimi igračami.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimate Earth Bliss Waterbased Anal Relaxing Glide 120ml

    Ste grozni ljubitelj analnega seksa ali bi želeli razkriti njene kože? Vedno so potrebovali analni mazalni gel. Če si želite oddahniti, priporočamo Bliss Waterbased Anal Relaxing Glide od Intimate Earth. Obogaten z naravnimi laki za nohte je odličen in vam bo pomagal, da boste prijetno svobodni in da ne boste izgubili državljanstva. Kombinirajte to tudi s svojimi najljubšimi silikonskimi igračami.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B LUBE Sensitive 100ml

    Imate občutljivo kožo? V tem primeru potrebuje lubrikant, ki bo nežen do vaše občutljive kože. Mister B LUBE Sensitive ima vse vrhunske lastnosti običajnega maziva na vodni osnovi in je tudi zelo nežen. Ima intenzivne spolzke lastnosti in je obogaten z regeneracijskimi sestavinami, kot sta aloe vera ali vitamin E. Uživajte v gladki in prijetni izkušnji!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Control Lub Gel Aloe 75ml

    Vsak trenutek strasti je dragocen in ta Aloe Lubricating Gel bo poskrbel, da bo kar se da prijeten. Zaradi osvežilnih in vlažilnih lastnosti aloe vere v kombinaciji z mazljivim učinkom gela je ta izdelek idealna izbira v primeru suhih intimnih predelov. Svojim razburljivim trenutkom dodajte svež, čuten in nežen pridih.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimate Earth Pussy Willow Hybrid 240ml

    Ali obstaja kompromis med silikonom in vodnim mazivom? Pussy Willow Silk ima hibridno osnovo in je popolna mešanica vode in silikona. Ta letna hibridna luč je tudi impregnirana z ekološkimi sladkimi koreninami in različnimi raki. S silikonskimi igračami uživajte v izredno nizkih učinkih in aplikacijah za kuhanje!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimate Earth Mojo Horny Goat Weed Libido Warming Glide 120ml

    Bi se radi malo bolj segreli? Mojo Horny gel vsebuje izvleček rastline cimeta, ki deluje na moški libido in ga povečuje. Poleg tega je gel brez parabenov in veganski, zaradi česar je popolnoma varen in prijeten za intimne dele telesa. Uporabite ga za intimno masažo ali v kombinaciji z vašo najljubšo igračo in uživajte v še intenzivnejših občutkih užitka.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B CARE Toy Wash 250ml

    Ali sanjate o nesmrtnosti svojih erotičnih igrač? Tega ne moremo zagotoviti, znamo pa jim podaljšati življenjsko dobo in jih ohranjati čim bolj čiste. Samo začnite uporabljati to posebno čistilo znamke Mister B. Varno je za vse materiale, čisti ostanke maziv in telesnih tekočin ter preprečuje nastanek bakterij in škodljivih kemičnih reakcij. Podarite svojim ljubljenčkom le najboljše!

    26,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cobeco Pharma Anal Lube Water Based 100ml

    Anal Lube Water Based je mazalni gel priljubljene blagovne znamke Cobeco Pharma, ki je na vodni osnovi in je primarno namenjen mazanju med analno penetracijo. Ima visok vlažilni učinek, ki zagotavlja udobje in naravno vlago telesa, zato bo vaš stik veliko intenzivnejši. Obema partnerjema bo prineslo zadovoljstvo!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cobeco Pharma Bio Organic Toy Cleaner 150ml

    Vaše erotične igrače potrebujejo posebno nego, zato jim privoščite! Cobeco Bio Organic Toycleaner je posebej razvit za čiščenje intimnih pripomočkov in vsebuje več kot 97 % naravnih sestavin. Posledično vašim pomočnikom ne zagotavlja le temeljitega čiščenja, ampak tudi ohranja njihovo kakovost. Igrajte higiensko!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cobeco Pharma Body Lube Water Based 250ml

    Ali najdete intimni lubrikant, ki vam bo zagotovil učinke nizke vlage? Cobeco Body Lube na vodni osnovi bo vaše telo popolnoma napolnil s težo, da boste lahko uživali v ljubezni. Je širok in intenziven. Uživajte v njej v naravi, ki ne bo nikoli motivirala vaših najdražjih!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Double-F Fist Lube 250ml

    Izjemno močno mazivo na vodni osnovi za vsakodnevno uporabo in bolj ekstremne igre. Če imate radi pesti ali velike igrače, ne sme manjkati v vaši obleki. Zagotavlja gladke in dolgotrajne učinke, ki jih boste cenili tudi med masažami. Uživajte v njegovi prijetni sestavi brez izdelkov živalskega izvora.

    30,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibio Glee Aloe Vera Lubricant 150ml

    Univerzalni lubrikant na vodni osnovi z aloe vero, ki se bo ujemal z vašimi erotičnimi silikonskimi igračami. Je brez vonja in okusa in seks z njim bo neverjetno prijeten in se ne bo nikjer drgnil.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pharmquests Fragrance Toy Cleaner Rose 100ml

    Ali želite, da so vaša erotična zdravila čista, utrjena in čista? Hitro delujoče pršilo je prilagojeno za domačo uporabo in na koncu sta uporaba in učinki učinkoviti. Prihranite za svoje najljubše igralce in jim omogočite preživetje. Ljubim te!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO H2O Lubricant Sex on the Beach 60ml

    Lubrikant na vodni osnovi z okusno aromo, ki spominja na koktajl Sex on the Beach! Presenetil vas bo s svojo gladkostjo, dolgotrajnimi učinki in popolnim okusom brez dodanega sladkorja in umetnih sladil. Združljiv je s kondomi iz lateksa in silikonskimi igračami.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectraStim Sterile Lubricant Sachets 10x3g

    Medicinsko sterilno mazivo, ki je bilo zasnovano tako, da je popolnoma varno in ohranja vaše igrače bolj higienične. Je prozoren in gost, ima dolgotrajne učinke in je enostaven za vnos. Idealen je za analno ali uretralno uporabo.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swede Original Aqua Comfort Anal Lubricant 60ml

    Švedski analni lubrikant zagotavlja vrhunsko in edinstveno sestavo na vodni osnovi. Z njim boste uživali v dolgotrajnem in prijetnem mazanju, ki je nujno potrebno za vsako analno igro. Prepustite se svoji strasti in pravi gel za vaša zadnja vrata!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Cleaner 100ml

    Ali želite, da vaše spolne igrače trajajo čim dlje? Zanje je potrebno skrbeti, predvsem pa jih po vsaki uporabi temeljito očistiti. Pri tem vam bo pomagalo to antibakterijsko in protiglivično čistilo za spolne igrače. Samo popršite, obrišete in to je to! Enostavno in učinkovito.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orion Special Cleaner 50ml

    Tudi posebne igrače zahtevajo posebno pozornost! Ta čistilni sprej je primeren za orodje in pripomočke iz lateksa, gume ali PVC ali plastike. Še posebej je učinkovit pri beljakovinah in njegova uporaba je več kot enostavna.

    11,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • System JO H2O Lubricant Mojito 60ml

    Lubrikant na vodni osnovi s slastno aromo, ki spominja na koktajl Mojito! Presenetil vas bo s svojo gladkostjo, dolgotrajnimi učinki in popolnim okusom brez dodanega sladkorja in umetnih sladil. Združljiv je s kondomi iz lateksa in silikonskimi igračami.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Woman Selection 3 x 30ml

    Trije najbolje prodajani geli iz linije Woman v enem praktičnem in očarljivem paketu! Vsi geli iz seta so namenjeni ženskam, odlikuje jih prvovrstna kakovost in tudi udobje, ki ga bo ustvarila njihova uporaba. Podarite jih kot darilo, tako boste dali užitek in ljubezen do sebe.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectraStim Sterile Cleaning Wipe Sachets 10 pack

    Praktični sterilni alkoholni robčki za čiščenje vaših igrač za elektrostimulacijo. Pakirani so posamično, kar zagotavlja čistočo in higieno. Hkrati pa so dovolj majhne, da so primerne tudi za potovanja in uporabo izven doma. Prvotno so bili razviti za čiščenje medicinskih pripomočkov, zato vam bodo prišli prav pri čiščenju elektrod pred igranjem, da zagotovite, da so brez bakterij.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimate Earth Hydra Water Based Lube 60ml

    Hydra je vrhunska formula na vodni osnovi brez parabenov in glicerina, pomešana z naravno rastlinsko celulozo. Izboljša občutek ugodja in daje svilnato gladkost vsem intimnim doživetjem. Varno za zaužitje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibio Wake Stimulating Gel 30ml

    Želite izkusiti, kako je biti čim bolj navdušen in na robu srečne eksplozije? Prinesite ta gel v svoje igre. Vsebuje cimet in ingver, je na vodni osnovi in je primeren tudi za erotične igrače. Ena kapljica vam bo zagotovila neverjeten oklep in topel občutek. Spodbudil bo pretok krvi in povečal vzburjenje. To vam bo všeč!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision BIOglide Neutral 3ml 500 pack

    BIOglide mazalni gel na vodni osnovi je prvo 100 % naravno mazivo na svetu. Vse BIO komponente so narejene na naravni ali biotehnološki osnovi. Gel se zelo dobro prenaša, nanese se na kožo in podpira prilagojen pH naravnega vaginalnega okolja.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Just Glide Premium Lubricant 20ml

    Kupite vodeno mazivo za vodni sistem, če lahko izberete Just Glide Premium! Oba je obogatena s hialuronsko kislino in pantenolom. Ta sestava vam bo zagotovila nežno vlago in tudi zmanjšala kožo. Uživajte v priljubljeni ljubezni z leglom Just Glide Premium!

    3,79 €

    1,89 €

    Ni na zalogi

  • EXS Clear Sterile Lube 42ml

    Se osredotočate na higieno in zdravje? Zamenjajte svoj klasični lubrikant s tem sterilnim izdelkom EXS. Ne vsebuje živalskih proizvodov, primeren je za uporabo v kombinaciji s kondomi in erotičnimi igračami.

    7,90 €

    3,79 €

    Ni na zalogi

Elementi 129 do 160 od 164 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.