×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Lubrikanti

Elementi 97 do 128 od 164 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Swede Original Woman Sensitive AnalEase Lubricant 120ml

    Ta vrhunski lubrikant Swede skrbi za ženske in tiste vrste, ki jih potrebujejo za analni seks. Vsebuje obilo učinkov, ki delujejo drzno in hitro pomagajo preprečiti dražbo in zadrego. Znebite se in prinesite kakovosten gel Swede v analno korist!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Just Glide Lubricant Set 3x50ml

    Najboljše od Just Glide v praktični 50 ml embalaži po odlični ceni. Vsebuje lubrikante na vodni osnovi, ki so 100% veganski in primerni tudi za občutljivo kožo. Nemastna, brez olja, brez madežev in pralna. Preizkusite jih in majhne uporabite na primer na potovanjih.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swede Original Woman Sensitive AnalEase Lubricant 60ml

    Ta vrhunski lubrikant Swede posluša ženske in razume, kaj potrebujejo za uživanje v analnem seksu. Vsebuje naravne učinkovine, ki delujejo hranilno in hkrati pomagajo preprečevati draženje in nelagodje. Sprostite se in v svoj analni užitek prinesite kakovosten gel Swede!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boy Butter Original Personal Lubricant XL 739ml

    Edinstveno mazivo na oljni osnovi z izjemno dolgo življenjsko dobo. Vsebuje kokosovo olje in močno organsko silikonsko mešanico, ki skupaj ustvari dolgotrajen hipoalergen izdelek, ki ga je mogoče kombinirati z erotičnimi igračami. Uživajte v njegovih osupljivih učinkih sami ali s partnerjem!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Sweet Love Foreplay Gel Pineapple & Mango 60ml

    Želite, da so vaše uverture še slajše in bolj mazljive? Obnoreli boste z užitnimi lubrikanti Secret Play Sweet Love z omamnimi okusi. Na primer, izberite okus po ananasu in mangu ter pobožajte celotno telo svojega nasprotnika, vključno z erogenimi conami, nato pa to strastno obljubite.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pharmquests Inside Masturbator Cleaner 150ml

    Nekaterih masturbatorjev preprosto ni mogoče obrniti na glavo in jih temeljito očistiti. In samo za te primere je to higiensko čistilo v posebni steklenici, zasnovani posebej za masturbatorje. Zahvaljujoč tankemu koncu je njegovo doziranje priročno in natančno. Poskrbite za svoje mastrubatorje in s temeljitim čiščenjem podaljšajte njihovo življenjsko dobo.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Rejuvenation Powder 35g

    Vaše igrače iz realističnega TPE materiala zahtevajo posebno nego ali pa bodo kmalu izgubile svojo kakovost! Poskrbite zanje s tem pudrom, ki vam bo pomagal podaljšati njihovo življenje. Shots Rejuvenation Powder povrne prvotno strukturo materiala, samo igračo malo potresite.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimate Earth Bliss Waterbased Anal Relaxing Glide Foil 3ml

    Ste strastna ljubiteljica analnega seksa ali boste šele odkrili njegove skrivnosti? Še vedno boste potrebovali analni mazalni gel. Če še vedno oklevate z izbiro, priporočamo Bliss Waterbased Anal Relaxing Glide od Intimate Earth. Obogaten je z naravnimi nageljnovimi žbicami, je super gost in vam bo pomagal, da se prijetno sprostite, a ne izgubite občutljivosti. Poleg tega ga brez skrbi kombinirajte s svojimi najljubšimi silikonskimi igračami.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO H2O Lubricant Strawberry 30ml

    Lubrikant na vodni osnovi z okusno aromo jagod. Presenetil vas bo s svojo gladkostjo, dolgotrajnimi učinki in popolnoma sladkim okusom brez dodanega sladkorja in umetnih sladil. Združljiv je s kondomi iz lateksa in silikonskimi igračami ter je primeren tudi za vegane.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO H2O Lubricant Chocolate 30ml

    Lubrikant na vodni osnovi z okusno aromo čokolade. Presenetil vas bo s svojo gladkostjo, dolgotrajnimi učinki in popolnoma sladkim okusom brez dodanega sladkorja in umetnih sladil. Združljiv je s kondomi iz lateksa in silikonskimi igračami ter je primeren tudi za vegane.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Just Play 2in1 Clean 100ml

    Spoštujete svoje erotične pomočnike in jim želite le najboljše! Pomislite na higieno! Čistilno pršilo za erotične pripomočke je kakovostne in nežne sestave, saj ne vsebuje alkohola, parfumov, hkrati pa je antibakterijsko in obogateno z izvlečki kamilice in aloe vere. Samo pošpricaj, pusti nekaj časa delovati, obrišite in to je to!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO H2O Lubricant Watermelon 30ml

    Lubrikant na vodni osnovi z okusno aromo melone. Presenetil vas bo s svojo gladkostjo, dolgotrajnimi učinki in popolnoma sladkim okusom brez dodanega sladkorja in umetnih sladil. Združljiv je s kondomi iz lateksa in silikonskimi igračami ter je primeren tudi za vegane.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO H2O Lubricant Cool 30ml

    Kakovostno in učinkovito mazivo na vodni osnovi znamke System JO. Obogaten je s francoskim mentolom, zato vam bo povzročil prijeten in vznemirljiv oklep za še intenzivnejša doživetja. Zagotovo boste cenili njegove dolgotrajne učinke, gladkost in združljivost z erotičnimi pripomočki in kondomi.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B LUBE Sensitive 250ml

    Imate udobno kožo? V tem primeru potrebuje lubrikant, ki se ne bo prilegal vaši vitalni koži. Mister B LUBE Sensitive ima vse lastnosti običajnega maziva na vodni osnovi in je tudi zelo težko. Ima intenzivne socialne lastnosti in je bogat z regenerativnimi sestavinami, kot sta aloe vera ali vitamin E. Uživajte v kuhinji in prijetno izkušnjo!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo FeelNew Refreshing Powder 100ml

    Želite maksimalno podaljšati življenjsko dobo vaših najljubših Kiiroo Feel Strokers? Počastite jih s tem posebnim osvežilnim pudrom FeelNew! Nenadoma bo vaš najljubši masturbator mehak kot nov, vi pa boste lahko uživali v vznemirljivih resničnostnih izkušnjah.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joyboxx Hygienic Storage System White

    Želite, da vaše erotične igrače ostanejo higiensko varne in vam lahko služijo čim dlje? Pridite in spoznajte patentirani Joyboxx. Je prva škatla za shranjevanje erotičnih pripomočkov, ki vam ponuja uniseks dizajn, prostor za shranjevanje več igrač brez dotikanja, ključavnico in luknjo za polnilni kabel. To ni samo škatla!

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Vibrant Kiss Lip Gloss Mint 6g

    Bodite ljubljeni v teh ustih! Je neskončna ločljivost in kratek vibrator. Ali ga je Bog ljubil ali uporabljal za ustne igre? Izbira je vaša! Zato je možno, da so, kot so rdečice pri oralnem seksu, vnetljive, sprejemljive mravljišča in neskončno vnetljive.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B LUBE Thick 100ml

    Mister B LUBE Thick vam ponuja vse vrhunske lastnosti maziva na vodni osnovi in še več! Zaradi svoje goste konsistence zdrži res dolgo in se ne izsuši. Na telesu in igračah bo ostal tako dolgo, kot ga potrebujete. Ne lepi se in je idealen za igranje z vibratorji ali žebljički, saj preprosto ostane na igrači in ne zdrsne.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • MY.SIZE Lube Me Natural 100ml

    Iščete kvaliteten in dolgo obstojen mazalni gel na vodni osnovi? MY.SIZE. Lubricate vam bo prvič všeč! Uporabljate ga lahko s kondomi in erotičnimi igračami. Torej zadovoljite svoje potrebe!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO H2O Lubricant Watermelon 120ml

    Lubrikant na vodni osnovi z okusno aromo melone. Predstavil vam bo svojo kakovost, nizke učinke in poln sladek okus brez dodanega sladkorja in umetnih sladil. Združljiv je z mehkimi kondomi in silikonskimi igračami ter je primeren tudi za vegane.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Clitherapy Balm Ghosting Remedy 8g

    Niste slišali za teden in že veste, da je bil še en duhovit tip? Doživite orgazem s tem balzamom, ki vam bo spravil iz glave. Ima mehko teksturo na osnovi kokosovega in mandljevega olja, povečuje pretok krvi v klitorisu in s tem njegovo občutljivost. Nežno ga vmasirajte in uživajte v prijetno vznemirljivi toploti, ki teče po telesu, vključno z glavo, v kateri spodbuja pozabo.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pharmquests Fragrance Toy Cleaner Lavender 100ml

    Ali želite, da so vaši erotični pripomočki higiensko čisti, razkuženi in dišeči? Ta hitro delujoči sprej je udoben za uporabo doma in na poti, enostaven za uporabo in njegovi učinki so učinkoviti. Poskrbite za čistočo svojih najljubših igrač in jim podaljšajte življenjsko dobo. Nagradilo vas bo!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cobeco Pharma Anal Lube Water Based 250ml

    Anal Lube Water Based je mazalni gel blagovne znamke Cobeco Pharma, ki je na vodni osnovi in je primarno namenjen mazanju z analno penetracijo. Ima visok učinek vlage, kar zagotavlja udobno in naravno vlažno telo, vendar bo vaš stik veliko bolj intenziven. Oba partnerja bosta zadovoljna!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Vibrant Kiss Lip Gloss Sweet Popcorn 6g

    Bodite ljubljeni na tem mestu! Je neskončna ločljivost in kratek vibrator. Ali ga je Bog ljubil ali uporabljal za ustne igre? Izbira je vaša! Zato je možno, da so, kot so rdečice pri oralnem seksu, vnetljive, sprejemljive mravljišča in neskončno vnetljive.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Waterglide Hot Chocolate 300ml

    Mazivni gel z očarljivim vonjem vroče čokolade bo vašim igram dal pridih čutnosti. Je brezbarven in zagotavlja dolgotrajno in prijetno mazanje. Z mazalnimi geli Waterglide lahko uživate v čutnem užitku brez tveganja, skrbi ali nevšečnosti. Ne vsebujejo sestavin, ki bi lahko poškodovale lateks in so združljive s kondomi in erotičnimi igračami ter so idealne tudi za oralni seks.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimate Earth Bliss Waterbased Anal Relaxing Glide 240ml

    Ste grozni ljubitelj analnega seksa ali bi želeli razkriti njene kože? Vedno so potrebovali analni mazalni gel. Če si želite oddahniti, priporočamo Bliss Waterbased Anal Relaxing Glide od Intimate Earth. Obogaten z naravnimi laki za nohte je odličen in vam bo pomagal, da boste prijetno svobodni in da ne boste izgubili državljanstva. Kombinirajte to tudi s svojimi najljubšimi silikonskimi igračami.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cobeco Pharma Bio Natural Lubricant 150ml

    Iščete kvaliteten organski lubrikant z naravnimi sestavinami, ki bo razvajal vaše intimne kraje? Cobeco Bio Natural je prav tak! Je na vodni osnovi in je sestavljen iz 100 % naravnih in veganskih sestavin, ki so zelo nežne do kože. Lubrikant ne vsebuje sintetičnih dišav, barvil ali arom in se ponaša s certifikatom BDiH Natural Product Standard. Uživajte v njegovih hidratantnih učinkih in o tem, kako naravno obnavlja vlago v telesu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO H2O Lubricant Pineapple 30ml

    Lubrikant na vodni osnovi z okusno aromo po ananasu. Presenetil vas bo s svojo gladkostjo, dolgotrajnimi učinki in popolnoma sladkim okusom brez dodanega sladkorja in umetnih sladil. Združljiv je s kondomi iz lateksa in silikonskimi igračami ter je primeren tudi za vegane.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Vibrant Kiss Lip Gloss Brownie 6g

    Bodite ljubljeni v teh ustih! Je neskončna ločljivost in kratek vibrator. Ali ga je Bog ljubil ali uporabljal za ustne igre? Izbira je vaša! Zato je možno, da so, kot so rdečice pri oralnem seksu, vnetljive, sprejemljive mravljišča in neskončno vnetljive.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Anal Relax Gel 50ml

    Iščete gel, ki bo naredil vaše analne seanse še bolj prijetne? Nexus Relax analni gel je čudovito gost in ima prijeten hladilni učinek. Njegova veganska formula vsebuje prvovrstne sestavine, vključno z naravnimi izvlečki. Naj nahrani vašo kožo, hkrati pa naredi vaše najljubše analne igre prijetnejše.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Hybrid Lubricant Aloe Vera & Olive Oil 100ml

    Ali ste vedeli, da je lahko celo lubrikant ogromno koristi ne le za vaše spolno življenje, ampak tudi za vaše zdravje? To naravno hibridno mazivo je na vodni osnovi in vsebuje aloe vero in olivno olje (naravni silikon), katerih spolzke lastnosti vam bodo všeč. Primerna je tudi za občutljivejše osebe, pomagala vam bo pri suhosti nožnice, povečala spolni užitek in tudi željo, saj vsebuje tudi ylang ylang.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO F1L Advanced Performance Moisturizer 100ml

    Odkrijte vznemirljivo novo raven dolgotrajnega užitka z LELO Advanced Performance Moisturizer. Zasnovan je tako, da poveča naravno vlažnost in pomaga pri zadovoljivih čutnih izkušnjah. Na dotik je svilnato mehak, nelepljiv in ne vsebuje glicerina ali parabenov. Je na vodni osnovi, zato ga lahko kombinirate s kondomi in ne bo dražil niti občutljive kože.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 164 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.