×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Masažna olja za maserje

Elementi 33 do 64 od 214 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • BodyGliss Massage Collection Silky Soft Oil Strawberry & Champagne 150ml

    Odkrijte nove vznemirljive višine in se prepustite čutnim masažam! Dotiki vašega nasprotnika, njihova izjemna mehkoba in čisto veselje, je točno to, kar vas čaka s tem razkošnim masažnim oljem, ki je primerno tudi kot lubrikant za najlepše ljubljenje. Vonj jagod in šampanjca čudovito očara in prebudi poredne misli. Naj te zapeljejo.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magnetifico Enjoy it! Massage Candle Orange and Cinnamon 70ml

    Doživite nepozabne trenutke, polne sprostitve in vznemirjenja hkrati! Uživajte v vse bolj priljubljenih masažnih svečah, ki združujejo romantiko s sproščujočim in intimnim vzdušjem. Dajte svojemu partnerju trenutek počitka po napornem dnevu ali pa ga uporabite kot izjemen uvod za intimne trenutke.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Exotiq Massage Candle Violet Rose 60g

    Vstopite v vznemirljiv cvetlični vrt z masažno svečo Exotiq. Masaža z vročim voskom ne bo le prijetna, ampak tudi romantična in seksi. Njegov vonj vijoličnih vrtnic odišavi celotno sobo in jo preplavi s sproščujočim vzdušjem. Nato vosek le vlijte v dlani in svojega nasprotnika razvajajte s toplo masažo. Privoščite si edinstveno izkušnjo!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Exotiq Massage Candle Vanilla Amber 60g

    Vstopite v razburljiv masažni vrt sveč Exotiq. Masaža z vročim voskom ne bo le prijetna, ampak tudi romantična in seksi. Njegov vonj po vaniliji jantarju odišavi celotno sobo in jo preplavi s sproščujočim vzdušjem. Nato vosek le vlijte v dlani in svojega nasprotnika razvajajte s toplo masažo. Privoščite si edinstveno izkušnjo!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magoon Erotic Massage Oil Love Fantasy 100ml

    Hrepenite po erotični masaži z omamnim vonjem? Preizkusite to visokokakovostno masažno olje z romantičnim vonjem, ki bo očaralo in spodbudilo vaše želje. Je topen v vodi in se zlahka spere. Ima dolgotrajne učinke in vaši koži bo všeč!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magoon Erotic Massage Oil Vanilla 100ml

    Hrepenite po erotični masaži z omamnim vonjem? Preizkusite to visokokakovostno masažno olje z vonjem vanilije, ki bo očaralo in spodbudilo vaše želje. Je topen v vodi in se zlahka spere. Ima dolgotrajne učinke in vaši koži bo všeč!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swede Fruity Love Massage Sparkling Strawberry Wine 120ml

    Obožujete romantične masaže? Kolekcija vrhunskih olj Swede Fruity Love Massage predstavlja vrhunske izdelke in slastne okuse ter prijetne ogrevalne učinke. Vsebujejo naravne sestavine in so primerne za masaže in intimne užitke. Na koncu strastno poližite neverjetno olje svojega kolega, saj je užitno!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cobeco Pharma Nuru Body to Body Massage Gel 500ml

    Obožujete razkošne in strastne NURU masaže? Ta masažni gel od telesa do telesa bo vaša popolna dopolnitev! Bogata je s hranljivimi sestavinami in vam bo zagotovila maksimalen užitek za vsa čutila in celotno telo. Uživajte v masaži telesa ob telesu, ogrejte se in doživite nove nepozabne trenutke, polne navdušenja.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Bio Baobab Oil 50ml

    Anti-age olje s fino strukturo ščiti kožo pred zunanjimi vplivi, jo obnavlja in ohranja hidrirano. Pomaga zmanjšati rdečico.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Tantric Love Ritual 200ml

    Želite okusiti razburljivo tantrično masažo? To 100-odstotno rastlinsko olje vam bo idealen pomočnik. Vsebuje ekskluzivne esence, ki se ne vpijejo takoj in pustijo kožo sijočo, gladko in navlaženo. Pridite in uživajte v najboljši predigri vseh časov s tem luksuznim oljem.

    37,90 €

    27,13 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Shimmering Massage Candle Pear and Cedarwood 150g

    Dišeča sveča, ki se stopi v sočno olje.

    37,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magoon Erotic Massage Oil Jasmine 100ml

    Hrepenite po erotični masaži z omamnim vonjem? Preizkusite Masažno olje Jasmin, katerega vonj jasmina vas bo popolnoma očaral in spodbudil vaše želje. Je topen v vodi in se zlahka spere. Vsebuje jojobino olje, ki ga bo vaša koža vzljubila!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Petits JouJoux Massage Candle A trip to London Rhubarb & Cassis & Ambra 43ml

    Ste hrepeneli po nečem, kar bi vaš običajni večer spremenilo v super romantičen? Ta sveča ne diši samo zapeljivo v vaši spalnici, ampak se njen vosek spremeni v svilnato in predvsem čudovito toplo masažno olje. Vaši koži bo všeč in vaša noč sveč JouJoux bo nepozabna.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shiatsu Luxury Body Oil Edible Vanilla 75ml

    Bi radi kaj več od masaže? Uporabite to razkošno olje, ki je užitno in ima čudovit vonj po afrodiziaku. Njegovo kakovost potrjuje sestava na osnovi naravnih olj, ki bodo vašo kožo naredila svilnato gladko. Pripravite si erotično večerjo z jedilnim masažnim oljem z okusom vanilije.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Your New Favourite Wand Massager Super Strong Yellow

    Želite novo najbolj vročo seks igračo? Zagotovo bo to močna mala masažna glava! Je čudovito dinamičen in izstopa s svojo rumeno barvo. Njegova prilagodljiva, izjemno velika glava vam bo dobro služila med masažo celega telesa in med erotično stimulacijo. Izbirajte med 5 načini vibriranja s 3 hitrostmi!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream OMG! Wands #Enjoy Rechargeable Vibrating Wand Fuchsia

    Ali veste, da je biti majhen lahko neverjetno priročen, praktičen in tudi vznemirljiv? Na primer, ta seksi majhna vibrirajoča glava iz zabavne in moderne zbirke igrač OMG. Njegova svilnato mehka silikonska glava vas prevzame ob prvem dotiku in ko začnete odkrivati 4 vzorce vibracij in 3 stopnje vibracij, ne boste mogli zastokati. Privoščite si užitek, ki si ga zaslužite!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magnetifico Enjoy it! Massage Candle Sandalwood 70ml

    Živite nesrečne kratke hlače, izjeme na terenu in kratkotrajno kadilo! Uživajte v vseh prijetnih masažnih svečah, ki združujejo romantiko z zabavnim in intimnim vzdušjem. Po dnevu dajte svojemu partnerju kratek oddih ali pa ga uporabite kot dodaten uvod za intimne kratke hlače.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Dinky Curved Wand Jacky 0. Purple

    Se počutite močne in neodvisne, a vseeno včasih potrebujete pomoč? Elegantne erotične igrače iz kolekcije Dinky vam bodo pomagale zadovoljiti vaše želje. Lepe so na pogled in njihove lastnosti vas bodo spravile na kolena. Zaljubite se na primer v to vibrirajočo glavo Jacky O. Ima robustno glavo z valovito teksturo na upogljivem gibljivem vratu, tako da jo lahko z njo dobite, kjer koli jo potrebujete.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Lymfa Fit Massage Oil 50ml

    Stimulacijsko olje z visokim deležem brina, primerno za limfne masaže, osvobajanje telesa toksinov. Učinkovita je tudi proti celulitu.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Petits JouJoux Massage Candle A trip to Athens Musk & patchouli 43ml

    Ste hrepeneli po nečem, kar bi vaš običajni večer spremenilo v super romantičen? Ta sveča ne diši le zapeljivo za vašo spalnico, ampak se njen vosek spremeni v svilnato in predvsem čudovito toplo masažno olje. Vaši koži bo všeč in vaša noč sveč JouJoux bo nepozabna.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magoon Erotic Massage Oil Oriental Ecstasy 100ml

    Hrepenite po erotični masaži z omamnim vonjem? Preizkusite to visokokakovostno masažno olje z orientalskim vonjem, ki bo očaralo in spodbudilo vaše želje. Je topen v vodi in se zlahka spere. Ima dolgotrajne učinke in vaši koži bo všeč!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magnetifico Enjoy it! Massage Candle Coconut 70ml

    Živite nesrečne kratke hlače, izjeme na terenu in kratkotrajno kadilo! Uživajte v vseh prijetnih masažnih svečah, ki združujejo romantiko z zabavnim in intimnim vzdušjem. Po dnevu dajte svojemu partnerju kratek oddih ali pa ga uporabite kot dodaten uvod za intimne kratke hlače.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Play Nice Vanilla Candle 90g

    Ali veste, kako dodatno promovirati erotično vzdušje? Recept je zelo preprost! Prižgite to svečo s sladkim vonjem vanilije v sobi. Vzbudil bo prijetno in sproščeno razpoloženje, njegov vonj pa vas bo navdušil za različne seksi igre.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Shimmering Massage Candle Vanilla and Cocoa Cream 150g

    Dišeča sveča, ki se stopi v sočno olje.

    37,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson in a Bag Vibrating Wand Black

    Ta črna vibrirajoča glava zagotovo ne bo manjkala v vaši zbirki igrač, kljub razmeroma kompaktni velikosti! Skriva močan motor in vam ponuja 10 načinov vibriranja, ki so prijetno tihi za diskretno uporabo. Z njegovo pomočjo pobožajte občutljiva intimna mesta ali pa si privoščite masažo utrujenih in napetih mišic kjerkoli na telesu!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nuru Massage Gel with Nori Seaweed & Aloe Vera 500ml

    Nuru masaže so erotične, zapeljive, nenavadne in najbolj seksi pri njih je, da tečejo od telesa do telesa, zato bodo igrivo popestrile vašo spalnico. Ta Nuru gel je res gladek in popoln za izpolnitev vseh vaših nuru fantazij. Prepustite se razburljivi masaži, ki bo za vas nepozabno doživetje!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swede Fruity Love Massage Black Currant with Lime 60ml

    Obožujete romantične masaže? Zbirka vrhunskih olj Swede Fruity Love Massage predstavlja vrhunske izdelke in slastne okuse ter prijetne tople učinke. Vsebujejo naravne sestavine in so primerne za masaže in intimne ugodnosti. Na koncu boste pri sodelavcu našli ribez-limetino olje, ki je uporabno!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Versawand All-Over Body Massager Grey

    Potrebujete dobro masažo? To občasno potrebuje vsak izmed nas, zato je prestižna znamka Bodywand opremljena z edinstvenim pripomočkom, s katerim lahko uživate v mišični stimulaciji in globoki masaži tkiva. Z njegovo pomočjo sprostite še tako napete mišice na telesu in uživajte v prijetno svežem občutku!

    369 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Petits JouJoux Massage Candle A trip to Waikiki Coconut & Pineapple 43ml

    Ste zmedeni glede nečesa, kar bi vaš običajni večer spremenilo v super romantičen? Te sveče ne gorijo dovolj za vašo spalnico, sicer se bo spremenila v lignit in predvsem čudovito ogreto masažno olje. Vaša koža bo vse in vaš nočni JouJoux bo grd.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Vivre Bodywand Nana Pink

    Nana je masažna glava iz mehkega in močnega silikona in ABS. Je varen za telo in vas bo razveselil s 3 hitrostmi vibriranja in 7 ritmi. Je lahek, srednje velik in ima rahlo prožen vrat, zato je enostaven za rokovanje. Je tudi vodoodporen, tako da lahko uživate pod tušem. Privoščite si čutno masažo klitorisa ali celega telesa!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Megawand Wand Vibrator Silver

    Iščete ustrezno masažno glavo za ustrezno stimulacijo in ustrezno masažo? Spoznajte Megawand! Je polnilni stimulator za neskončne orgazmične kombinacije. Ponuja vam 20 načinov vibriranja in 8 nastavitev intenzivnosti, kar je 160 različnih možnosti! Naj prožna silikonska glava nežno stimulira klitoris ali katero koli mesto na telesu.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shiatsu Luxury Body Oil Edible Raspberry & Apple 75ml

    Bi radi kaj več od masaže? Uporabite to razkošno olje, ki je užitno in ima čudovit vonj po afrodiziaku. Njegovo kakovost potrjuje sestava na osnovi naravnih olj, ki bodo vašo kožo naredila svilnato gladko. Pripravite si erotično večerjo z jedilnim masažnim oljem z malinami in jabolki.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 214 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.