×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Stezniki

Elementi 161 do 176 od 176 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Obsessive 841-COR-1 Corset & Thong Black

    Se želite počutiti seksi? Ta elegantni steznik bo izpolnil vaše strastne sanje! Je udoben za nošenje, poudari vaše prsi in ima zelo očarljiv hrbet. Dvignite si samozavest in bodite lepi, še posebej zase!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Anais Jade Corset Black

    Anais Jade luksuzni korzet s četrtinko košarice z naramnicami in ujemajoče se g-stringe. Mehka dekorativna črna čipka s kontrastno rdečo obrobo, pentljami iz rdečega satena, pritrjenimi podvezičnimi trakovi in čipkastimi detajli.

    34,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Passion Polina Corset Red

    Kombinacija črne nežne čipke in rdečega satena je na prvi pogled strastna in zapeljiva! In počakajte, da oblečete ta steznik evropske znamke Passion. Vaša samozavest bo narasla do maksimuma in vaša spolna privlačnost bo skoraj oprijemljiva. Na postavi izgleda zelo čutno in tvori lepo silhueto.

    61,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Casmir Alina Corset Black

    Pripravljamo etiketo Alina steznik je namenjen vsem pogumnim ženskam, ki želijo podpreti svojo lepoto. Na sprednji strani je okrašena z moderno in zapeljivo čipko, na zadnji strani pa ima potrebno vezalko, zaradi česar je korzet steznik. Steznik je eleganten, harmoničen in čutno podpira spolno privlačnost.

    61,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Passion Gisele Corset Black

    Neprisiljena eleganca v obliki čudovitega in kakovostnega steznika evropske znamke Passion. Modra čipka je neverjetno ženstvena in spodbuja naravno lepoto. Beli detajli in sprednji izrez nato ustvarijo zapeljiv vtis, ki ga ne gre spregledati.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Beauty Night Leonela Corset Black

    Želite svojo garderobo obogatiti z zapeljivim kosom, v katerem vas čakajo najboljša erotična doživetja? Izberite ta steznik Beauty Night! Odlikuje ga mamljiva kombinacija materialov, čipke in naramnic, ki bo povečala vaš glamur in spolno privlačnost. Pritegnite vso pozornost nase in odkrijte občutek kraljice večera!

    76,90 €

    45,90 €

    Ni na zalogi

  • Obsessive Felisita Corset & Skirt Black

    Ste bili vedno dobro dekle? Tvoj nagajiv in izzivalen jaz se prebija v tem stezniku in krilu! Oba kosa združujejo eleganten material z videzom usnja in zelo ženstveno cvetlično čipko. Vaša ljubezenska igra se bo v tej obleki začela resnično mojstrsko!

    87,90 €

    53,90 €

    Ni na zalogi

  • Obsessive Ivetta Corset & Thong Red

    Slastna bordo barva, eleganten kostum in detajli ter prijetni materiali, takšen je spodnji obod Ivette. V njem boste slišali seks, samoumeven in tudi udoben, kar je predpogoj za enostavno nošenje. Bolje je, da se počutiš udobno s svojim pogajalcem, da boli, da si spet boljši in tu je Ivetta!

    57,90 €

    33,90 €

    Ni na zalogi

  • Obsessive Laurise Corset & Thong Black

    Vam je všeč črna? In tudi elegantna čipka? V tem primeru vam bo ta steznik všeč! Sestavljen je iz prozorne čipke in seksi vezalk na hrbtni strani. V paketu so tudi čipkaste tangice, ki jih boste radi nosili. Aaaah v tem kompletu se boste počutili prav svoje in zapeljive, in tako bi moralo biti!

    91,90 €

    57,90 €

    Ni na zalogi

  • Obsessive Sharlotte Corset & Thong Black

    Izjemno ženstvena in neverjetno privlačna, taka je Sharlotte. Ta steznik združuje klasično črno barvo z izvirnim vzorcem čipke in ustvarja zelo okusen kos, ki vam bo všeč. Čipka krasi oprsje, trebuh in tudi hrbet, kjer ima steznik tudi nepozabno vezalko. Se boste v njem počutili izjemno, samozavestno in čutno, kako se torej spopadate s tem?

    68,90 €

    24,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Passion Leticia Corset Black

    Seksi steznik ne samo za vse pogumne dame, ki se jim je klasika že dolgočasila! Je zapeljiva kombinacija čudovite čipke in udobne gume z logotipom znamke. Elastična guma ne zbada, je udobna za nošenje in v njej se boste preprosto odlično počutili. Poudarite svojo izjemno lepoto v tem izjemnem stezniku!

    61,90 €

    22,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Passion Jolene Corset Black

    Čipke in volani skupaj tvorijo najbolj nežno kombinacijo, ki si jo lahko zamislite.

    34,90 €

    15,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Passion Tonya Corset Black

    Ali obstaja ljubezen na prvi pogled? Tonya je dokaz, da ja! Gre za kvaliteten in neskončno zapeljiv korzet evropske znamke Passion, v katerega se boste zaljubili. Narejen je iz črnega satena in čipke, pristaja vam kot druga koža in predstavlja klasično eleganco, ki nikoli ne bo šla iz mode.

    61,90 €

    22,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Noir Handmade Basque 2632276

    Seksi steznik, ki razkriva prsi s seksi ovratnikom. Na hrbtni strani prevladuje vezalka, s katero boste poudarili pas in se počutili še bolj samozavestno. Material se bo domiselno oprijel vaše kože in vam bo neskončno prijeten.

    119 €

    43,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Obsessive 820-COR-1 Corset & Panties Black

    Ali veste, kam vodi do srca vašega dragega? Ta steznik vam bo pokazal in zagotovil, da bo prijeten. Ste pripravljeni na to? Črn mehak material, čudovita čipka in zapeljiv kroj, to je čudovita kombinacija, ki ustvari edinstven steznik, v katerem se boste počutili popolnoma neustavljivo!

    49,90 €

    30,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Casmir Nikita Corset White

    Nežna, elegantna in zapeljiva, takšna je Nikita! Gre za očarljiv steznik evropske znamke Casmir, ki bo slika vaše nedolžnosti. Je čudovite bele barve z romantično čipkasto dekoracijo in majhnimi roza pentlji. Zaljubite se vanj zaradi njegove sposobnosti, da poudari vašo ženskost, spolno privlačnost in samozavest!

    61,90 €

    29,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija

Elementi 161 do 176 od 176 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.