×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš za moške

Elementi 33 do 64 od 732 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Mystim Pubic Enemy No 1 e-stim Cock Cage Black Edition

    Elegantna in črna kletka za čistočo z elektrostimulacijsko funkcijo. Držite ga zaprtega, zatirajte njegove burne želje in omejite njegovo svobodo. V kletki se ne bo mogel navdušiti in vi boste edini, ki boste imeli ključ in s tem vso moč. Še več, ključ ima odstranljive prevodne površine, skozi katere lahko pošiljate električne šoke, trzanje in pulzacije na nasprotnika s točno tako intenzivnostjo, kot si jo zaslužijo.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Position Master With Cuffs

    Naj vas domišljija popelje onkraj fizičnih meja z napravo Position Master z manšetami.

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Max Twist XL Nipple Sucker

    Priseski za bradavice, ki zahvaljujoč vijačnemu mehanizmu ustvarjajo zelo močan negativni tlak in maksimizirajo ta občutljiva področja. Ko se razvije zadosten vakuum, ni treba držati priseskov z roko.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Pubic Enemy No 2 e-stim Cock Cage

    Pubični sovražnik št. 2 je naša elegantna in pregledna kletka s funkcijo e-stimulacije: Omogoča vam, da imate razburkanega kurca pod ključem, tako da se ne more vznemiriti, dokler ljubica ali gospodar ne pride s ključem in ga ne izpusti ven.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Ultraviolett Nipple Sucker

    Vibrirajoči priseski za bradavice blagovne znamke You2Toys bodo zagotovo postali vaš najljubši pripomoček. Imajo mini vibratorje, ki bodo res razdražili vaše bradavice. Uporaba te igrače je zelo preprosta, samo namestite priseske na bradavičke, uporabite balon za sesanje zraka in nato samo vklopite vibracije in uživajte v čudoviti stimulaciji

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Charming Chuck e-stim penis strap set

    Trakovi za penis za intenzivno stimulacijo z električnimi vibracijami. Odkrijte čutni užitek in se znajdite na nepričakovanih višinah vznemirjenja. Naramnice so nastavljive velikosti, tako da se odlično prilegajo vsem velikostim, od vas pa je odvisno, ali jih boste pritrdili okoli želoda, korenine penisa ali celo okoli mod.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Steel Power Tools Dip Stick Ribbed 6mm

    Eleganten in sodoben vtič, zasnovan za zvok. Izdelan je iz visokokakovostnega nerjavečega jekla, je močan in ima rebrasto površino, ki bo strastno stimulirala vašo sečnico. Dip Stick je zasnovan tako, da je njegova življenjska doba čim daljša in je hkrati popolnoma varna za telo. Raziščite svoje telo s prefinjenimi jeklenimi dodatki podjetja Steel Power Tools.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Wheel of Pleasure

    Stimulacijsko kolo priljubljene znamke Ouch! prinaša pestro paleto bolečih užitkov. Opremljen je z majhnimi zatiči, ki so zelo ostri in dajejo občutek prevlade.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Japanese Silk Rope Black 10.5m

    S to izjemno mehko japonsko svileno vrvjo vam ni treba biti strokovnjak, da bi uživali v užitkih pri vezanju v japonskem slogu.

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Stretchy Fun Cuffs Black

    Unikatne zapestne manšete znamke ToyJoy. Izdelane so iz elastičnega gumijastega materiala, ki je zelo udoben in primeren tudi za vse začetnike BDSM ljubiteljice.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Pubic Enemy No 1 e-stim Cock Cage Gold Edition

    Elegantna in zlata kletka za čistočo z elektrostimulacijsko funkcijo. Držite ga zaprtega, potlačite njegove burne želje in omejite njegovo svobodo. V kletki se ne bo mogel navdušiti in vi boste edini, ki boste imeli ključ in s tem vso moč. Še več, ključ ima odstranljive prevodne površine, skozi katere lahko pošiljate električne šoke, trzanje in pulzacije na nasprotnika s točno tako intenzivnostjo, kot si jo zaslužijo.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Frisky Hold Me Under the Bed Restraint System

    Frisky Restraint System je prenosen in enostavno omejuje gibanje s trakovi v obliki črke H, ki se prilegajo pod posteljo katere koli velikosti in segajo naokrog ter varno omejujejo gležnje in zapestja ter omejujejo gibanje. Manšete iz umetnega krzna so mehke in udobne, vendar se trdno zapirajo s trdno velkro zaponko. Z nastavljivimi zaponkami lahko partnerja zategnete in ga spravite v kompromitantne položaje, medtem ko ga dražite in zadovoljujete, dokler se ne odločite, da si je zaslužil izpustitev!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Extreme Hog-Tie Kit

    S tem kompletom Extreme Hogtie prevzamete popoln nadzor nad vsakim gibom svojega ljubimca. Ta za uporabo enostaven komplet vključuje neoprenske zapestne in gleženjske manšete, trpežno kovinsko vez in brezplačno satenasto masko za ljubezen.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Collar with Cuffs and Leash

    S to igrivo kombinacijo ovratnice, manšete in povodca prevzemite nadzor nad svojim ljubimcem. Ko boste zapenjali ovratnico in pritrdili povodec, se bo vaš ljubljenček v hipu naučil, kako vas ubogati.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Pumped Penis Extender Black

    Velikost je pomembna! Pridobite trajne rezultate s tem podaljševalnikom penisa Pumped Penis Extender! Ta podaljšek za penis poveča dolžino in obseg penisa z uporabo vleke vzmetnih jeklenih palic, ki pomagajo naravni sposobnosti telesa, da se spreminja in razvija pod fizičnim vplivom. Če penis stalno raztezate, se bodo celice začele deliti in množiti, s čimer se bo povečala masa tkiva.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Submissive Collar & Leash Vegan Leather

    Ne glede na to, ali želite nadvladati svojega ljubimca ali pa se raje predajate, je suženjska ovratnica Fetish Submisive popolna igrača. Ta igrača vključuje velik obroč za glavo, kratek trak in majhen obroč, da bo vaš suženj pod strogim nadzorom.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Devil Sticks Leather Ridding Whip 033 Black

    S tem prilagodljivim in močnim jahalnim pripomočkom lahko kaznujete svojega partnerja in uživate v malce porednem ploskanju.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Velcro Cuffs Black

    Iščete manšeto, ki zmore vse in je narejena za trdo igro? Ne iščite več. Udobne krznene manšete za roke in noge se z lahkoto prilagodijo z velcro, da se tesno prilegajo, poleg tega pa so dovolj velike, da jih lahko nosite okoli gležnjev ali zapestij.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Shhh Blindfold

    Prekrij partnerjeve oči z razkošnim satenastim trakom za oči in se prepusti svojim najbolj strastnim fantazijam.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Spread 'em Bar and Cuff Set

    Pozdravite svojega ljubimca z odprtimi rokami in nogami s tem neverjetnim kompletom za zapestnice in manšete Spread 'Em Bar! Ta perverzni komplet kovinskih razteznih palic bo vas ali vašega partnerja vsakič postavil v pravi položaj za užitek.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Leg Avenue Rhinestone Handle Whip 2626

    Ročno pletena usnjena biča dolžine 137 cm s čudovitim ročajem, ki je okrašena z majhnimi dragulji.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Renegade Whip Black

    Dobrodošli v zabaviščnem parku, kjer vas čaka to genialno orodje. Ni nič drugega kot nujen pripomoček za vse ljubitelje suženjskih iger, torej usnjeni bič. Njegov dizajn je minimalističen in zapeljivo moški. Je zelo enostaven za rokovanje ter enostaven za čiščenje in vzdrževanje.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateX Slip with Penis Sheath 2910420 Black

    Obožujete lateks in fetiš? Vtaknite se v te hlačke in pustite, da se teksturiran rokav oprime vašega penisa in moda. Super seksi bo, saj bo lateks kot vaša druga koža, tudi na penisu in modih. Delite svojo strast s svojim kolegom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Penisplug Piss Play with Glans Ring

    Omogoča uriniranje in ejakulacijo med nošenjem! Votel dilatator z zamaškom in obročkom za spolovilo. Prilagodljiv material in površina Soft-Touch zagotavljata enostavno vstavljanje in prijeten občutek med nošenjem dilatatorja.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Restrain Me Bondage Rope Twin pack

    Privoščite si učinkovito igro omejevanja in se naučite umetnosti Shibari z Restrain Me, kompletom dveh svilenih vrvi za vezanje, od katerih vsaka meri 5 metrov in s katero lahko prepletete sebe ali svojega ljubimca.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Limited Edition Feather Crop

    Z enim udarcem tega Fantasy Feather Cropa bo vaš ljubimec vedel, kdo je glavni! Najprej ga dražite s perjem, nato pa ga zadovoljite z udarcem. Tako dobro boli!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Devil Sticks Mini Faux Flogger Polished Leather

    Črno-rdeči bič za SM vadeče iz kvalitetnega usnja z resicami. Ta bič ima zelo vsestransko uporabo, od nežnega trepljanja do močnega udarca. Za kaj ga torej uporabljate? Bodite dobri in slabi!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy D Ring Harness

    Vaš suženj vas bo prosil, da ga privežete v ta neverjetni nabor suženj iz Fetish Fantasy. To je zelo izpopolnjen sistem zadrževanja, ki vam bo omogočil veliko različnih položajev vezave.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 732 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.