×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš za moške

Elementi 65 do 96 od 732 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Sinner Gear Silicone Penis Plug with Pull Ring 093

    Čep namenjen popularnemu sondiranju, torej stimulaciji sečnice od znotraj. Narejen je iz visokokakovostnega silikona, zaradi česar je zelo prožen in gladek.

    18,90 €

    14,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Toyjoy Furry Fun Cuffs Pink

    Povečajte svojo strastno igro z malo omejevanja s temi čudovitimi krznenimi zapestnicami iz Toy Joy je rdeč pliš.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Penis Lock with Hollow Curved Penis Stick

    Lepa in zahrbtna kletka za petelin! Ima votlo palico, ki lebdi v sečnici, in ključavnico, ki poudarja njegovo zanimivost. Kakovostno polirano nerjaveče jeklo izgleda razkošno in kul. Torej, ali si vaš suženj to zasluži?

    68,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Womens Dilator Urethra Vibrator Pink

    Rožnati dilator s 7 načini vibracij. Njegova majhna velikost prinaša neskončne možnosti za njihovo uporabo, v vaši domišljiji ni omejitev! Narejen je iz silikona in ABS, je varen za telo, ne vsebuje ftalatov in je v skladu s strogimi predpisi EU REACH. Baterije so priložene.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Cock Cage Set

    Ta penis-kletka je opremljena z vsem, kar je potrebno za ukrotitev njegove moškosti. Pas čistosti ohranja njegov penis na varnem v prozornem rokavu. Uporaba je zelo preprosta: rokav za penis ima rešetke, v katere se vstavi eden od treh priloženih obročkov, ki ustrezajo obsegu penisa.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sportsheets Midnight Lace Collar and Leash

    Elegantna ovratnica in povodec znamke SportSheets bosta navdušila vse ljubitelje drznejših iger. Udoben podložen ovratnik iz mehke in udobne tkanine s fino čipko se odlično prilega vsakemu vratu in je s karabinom pritrjen na kovinski povodec, s katerim boste uresničili vse svoje drzne fantazije. Barva verižice je črna in v kombinaciji z ovratnikom tvori lepo in razkošno kombinacijo.

    34,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Cuff & Tether Set

    S tem vsestranskim kompletom manšet in povodca boste zagotovo zadovoljili svojega ljubimca. Nastavljive povodce lahko pripnete na karkoli, tako da pustite domišljiji, da vam postavi meje.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Nipple Erector Set Black

    Napihnite bradavice z največjim navdušenjem! Vaša erogena cona bo zakrvavela in občutila bo dotik perja. Za začetek vzemite črpalko z najmanjšim obročem in na luknjo črpalke navijte gumijasti obroč.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Steel Power Tools Ballstretcher 33mm

    Uživajte v razkošju s tem jeklenim nosilcem kroglic. Tehta 195 g in je priljubljeno orodje, ki se uporablja za ločevanje mod od penisa in jih hkrati rahlo raztegne. Obroč je sestavljen iz dveh polovic, ki držita vijak skupaj, ki ga po uporabi trdno zategnete s 4 mm imbus ključem (priložen). Nato vstanite in uživajte v delovanju gravitacije, polni teži prstana, slastnih občutkih napetosti, zibanja, vlečenja… In ko vam je dovolj, preprosto znova sedite.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Collection Spreader Bar with Cuffs Black

    Iznajdljivo orodje za osvojitev suženjstva! Te čvrste zapestne manšete in gležnji bodo izpolnile vaše BDSM fantazije. Lisice so podložene in izdelane iz imitacije usnja, zahvaljujoč vponkam pa jih je težko odpenjati in ponovno zapenjati. Igraj, prosim, jezi se ali se kaznuj.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Level Vinyl Pants Men

    Popolne boksarice ne samo za SM zabave! Laskali bodo vašemu značaju in spodbujali vaše prednosti. Oglejte si, kako so uglašeni do zadnje podrobnosti – sprednja zadrga, žepi ali manšete za pas. Pristajale vam bodo, hkrati pa se boste v njih počutili seksi, neustavljivi in maksimalno samozavestni, kamor koli jih boste vzeli!

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Spandex 3-Hole Hood

    S to kapuco iz spandeksa s tremi luknjami poskrbite, da bo vaša podrejena ostala inkognito. Ta udobna kapuca z odprtimi usti in očmi je zasnovana tako, da se popolnoma raztegne čez glavo.

    18,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Neck Restraint and Handcuffs

    S tem vročim izdelkom BDSM bodo vaše roke in dlani zvezane!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Renegade Ball Gag Black

    Dobrodošli v zabaviščnem parku, kjer vas čaka to genialno orodje. Ni nič drugega kot nujen pripomoček za vse ljubitelje suženjskih iger, torej gag. Njegov dizajn je minimalističen in zapeljivo moški. Je zelo enostaven za rokovanje ter enostaven za čiščenje in vzdrževanje.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Ball Gag Training System

    Ne spregovori niti besede! The Ball Gag Training System je popoln za začetnike, ki začenjajo uporabljati prevezo z žogico, hkrati pa je dovolj vsestranski, da zadovolji tudi profesionalce.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Soft Eyemask Black

    To masko za oči lahko uporabite kot nočni senčnik zase ali pa jo preizkusite na svojem ljubimcu, da ustvarite vznemirljivo in skrivnostno izkušnjo. Svojega ljubimca spravite v prijetno zatemnitev, ki v njem vzbudi spolno poželenje. Ta mehka maska za oči ostane na svojem mestu z udobnim elastičnim trakom iz blaga.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Kinbaku Mini Rope Black 1,5m

    Ali pa razmišljate o dominantnih igrah? Ne smete pa pozabiti na ta kabel, s katerim brez težav prenašate svojega dvojnika. In kaj? Potem so zlahka slišali vse, kar si želite, mar ni bilo videti super? Pridi poskusit!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Pierced Nipple Suckers Black

    Bradavice so najbolj občutljiv del prsi. Vsebujejo veliko živčnih končičev in so nedvomno pomembna erogena cona. Posvetite svojim bradavičkam pozornost, ki si jo zaslužijo z elegantnimi, seksi in učinkovitimi priseski TABOOM, ki povečajo pretok krvi. Uživajte v višji občutljivosti!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Tease Silky Smooth Tickler

    Dovolite svojemu partnerju, da uživa v mamljivem dotiku mehkega perja! Ta elegantni šimer iz kolekcije Petdeset odtenkov sive bo postal vaš najljubši pripomoček za navihane uverture.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateX Latex Playsuit 2910098

    Vroča gumijasta obleka!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Maze Wide Choker Black

    Popolna ogrlica za vaše najbolj drzne obleke. S čutnostjo se odpravite na ulice! Ogrlico pritrdite na povodec in jo spremenite v igračo za igre podrejanja ali dominacije.

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Rodeo Robin

    Mystim Rodeo Robin je komplet trakov, ki je popolnoma primeren za posebno intenzivno stimulacijo penisa in mod in povzroča mravljinčaste, čutne užitke, ki vas lahko hitro pripeljejo do najbolj nepričakovanih vrhuncev ali pa v njih uživate več ur.

    53,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Interlace Bed Restraint Set

    Ta komplet za vezanje z vezalkami serije Master je dovolj vsestranski, da jih lahko povežete na vse načine, ki si jih lahko zamislite. Komplet vsebuje osem kontaktnih točk, ki se bodo zagotovo prilegale ležišču vseh velikosti. Štiri odstranljive manšete za gležnje in zapestja so izdelane iz neoprena, ki zagotavlja njihovo udobje, hkrati pa jih še vedno omejujejo po vaših željah. Vsaka manšeta je nastavljiva, da se prilega večini in je izdelana z Velcro, ki zagotavlja hitro sprostitev.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Toyjoy Furry Fun Cuffs Red

    Te čudovite malinove plišaste lisice so čudovito mehke, tako da vam ni treba skrbeti za neželene modrice in druge poškodbe.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Freed Pleasure Overload 10 Days of Pleasure

    Pripravite se na deset neverjetnih dni spolnih spletk in užitkov s to zapeljivo darilno škatlo. Vsak dan s svojim ljubimcem odkrijte skrivnostna vrata in odkrijte čutno ali bondage poslastico, v kateri boste našli predmete zanj, zanjo in za oba.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Leg Avenue Masquerade Rabbit Mask 2628 Black

    Se odpravljate na modno zabavo ali samo iščete češnjo na torti za svojo erotično opravo? Ta čudovita zajčja maska je primerna za več priložnosti, kot si jih trenutno lahko zamislite. Dodajte kanček skrivnostnosti, elegantni in navihani boste hkrati.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Fetish Collection Leather Collar With Nipple Chains

    Bodite res dominantni in nataknite to ovratnico na to dvojko s sponkami za bradavice in povodcem ter uživajte v prevzemu nadzora. Ovratnik je izdelan iz umetnega usnja, ki mu daje razkošen videz, njegov notranji del pa je podložen z mehko peno. Ima nastavljivo velikost, zato se popolnoma prilega. Ovratnik in sponke so povezani s kovinsko verigo. In eno je gotovo, najbolj vznemirljiva SM doživetja boste okusili le s to ovratnico s sponkami in vodilom.
    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Ultimate Bed Restraint System

    Spremenite svojo posteljo v strastno igrišče s sistemom Ultimate Bed Restrain. Ta komplet za vezanje je enostaven za namestitev in predstavlja vse, kar potrebujete za uresničitev svojih fetiš fantazij in vznemirljive zabave v spalnici. Vse kar potrebujete je postelja!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Leather Whip 0254223 45cm

    Naj udari ljubezen! Kakovosten usnjeni bič s popolno oblikovanim ročajem bo odličen za ljubitelje mehkejših udarcev in tiste, ki prenašate hujše užitke! Skupna dolžina biča je 45 cm, dolžina ročaja pa 11 cm.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Steel Ice Lock Small

    Zabavna in ekscentrična igrača za vse ljubitelje BDSM! Deluje na principu ključavnice in deluje z ledeno vodo, tako da ustvari povsem nov in edinstven način nevarne igre. Ključavnico napolnite z vodo, pustite, da zamrzne v zamrzovalniku, nato pa jo po želji obesite na verigo ali kamor koli želite. Ključavnica se sprosti takoj, ko se led odtali!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Magic Gloves

    Elektroprevodne rokavice, idealne za čutno mravljinčenje, kjer koli želite. Za izolacijo lastnih rok jih nosite v kombinaciji z vinilnimi rokavicami. Vaš partner se lahko veseli čutne električne in erotične masaže, ki si jo lahko privoščite kjerkoli po telesu.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Metal Worx Cock Cage

    Ekskluzivni pas čistosti v obliki kletke za penis iz jekla, poliranega do največje popolnosti.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 732 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.