×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš za moške

Elementi 97 do 128 od 732 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Fetish Fantasy Deluxe Fantasy Love Mask

    Ali ste vedeli, da ko zmanjšate eno od čutil, poudarite druge? Z vašimi očmi deluje neverjetno! Pokrij si oči in še bolj uživaj v vseh dotikih, božanju in ljubljenju, saj bodo ostala čutila večkrat poudarjena. Poskusite s to elegantno in prijetno masko.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Amazing Bondage Sex Toy Kit Black

    Komplet za seks z vezanjem Amazing Bondage Sex Kit razkrije skrite želje vaših strank in jim omogoči igrivo raziskovanje sveta BDSM.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Arm & Leg Restraints

    Od leve proti levi in od desne proti desni. Fantazija oživi. Navdušenje narašča. Uživajte v popolnem prileganju in vaš dvojnik v točno takšnem položaju, kot ga potrebujete nocoj. Komplet vsebuje 4 kose lisic za različne igre, ki bodo narekovali vaše neskončne fantazije.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Penis Plug Piss Play

    Penis čep za uriniranje in ejakulacijo. Začutite ga v sečnici, zmasirajte in uživajte! Penis Plugis Piss Play iz You2Toys bo odličen pripomoček za vse, ki hrepenijo po novem užitku. Ta votli čep je zasnovan za sondiranje in je izdelan iz 100 % silikona, je prilagodljiv in varen za telo, saj ne vsebuje ftalatov in je v skladu s strogimi predpisi EU REACH.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Toys Furry Handcuffs Red

    Ali razlikujete svoje ljubezenske igre? Preizkusite nežne in nezdrave stiskalnice! Uporabi domačo nalogo, prevzame nadzor nad hišnim ljubimcem in če ubiješ ključe, jih ne opraskaj, tisk bo ostal brez njih!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • World Cage Vegas Penis Chastity Set

    Chastity cage blagovne znamke World Cage! Zakaj izbrati? Ker je izdelan za oblačila, je zasnovan za dolgotrajno nošenje in ima inovativna silikonska zaščitna očala, ki omogočajo varno nošenje. V primeru drugih kletk iz polikarbonata, ki vsebuje plastiko, so kletke World Cage izdelane iz ABS plastike brez BPA. V kompletu so tudi večji prstani, tako da vam ni treba ničesar kupovati.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Vibrating Nipple Suckers Black

    Bradavice so najbolj občutljiv del prsi. Vsebujejo veliko živčnih končičev in so nedvomno pomembna erogena cona. Svojim bradavičkam posvetite pozornost, ki si jo zaslužijo z elegantnimi, seksi in vibrirajočimi priseski TABOOM, ki povečajo pretok krvi. Uživajte v 10 načinih utripanja in vibriranja!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Level Men's Vinyl G-string 2890402

    Svetleče, črne, moške in neskončno seksi so te tangice, ki so kot nalašč za vsako priložnost in dolgotrajno nošenje. Narejene so iz prijetno prožnega materiala in se lepo svetijo, nositi jih bo preprosto užitek!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Fetish Collection Black Leather Handcuffs

    Zavežite roke svojega podrejenega kolega drug na drugega ali na posteljo, odvisno je od vas. Glavna stvar je, da vam bodo pri tem v pomoč te razkošne zapestne manšete iz čvrstega umetnega usnja. Na notranji strani so obložene z mehko peno, ki zagotavlja udobje, zahvaljujoč trdno pritrjenim vponkam pa jih lahko povežete celo z drugimi najljubšimi dodatki. Nastavljiva velikost potem zagotavlja popolno prileganje.
    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Nipple Play Nipplettes Black

    Igrajte se s svojimi bradavičkami in povečajte njihovo občutljivost z Nipple Play Nipplettes. So zelo enostavni za uporabo, imajo nastavljivo jakost z vijakom in vgrajeno vibrirajočo kroglo. Igranje z njimi bo zabavalo njega in njo, zato ne čakajte na nič in se odpravite raziskovat veselo in bolečo erotiko s temi vibrirajočimi sponkami blagovne znamke California Exotics.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Velvets Cock Cage with Butt Plug

    Razburljiva igrača za penis, testise, anal in presredek hkrati! Black Velvets Anal Plug Cock Cage združuje petelinjino kletko z obročkom za moda, ki je s trdno verigo povezan z analnim čepom prijetne oblike. Uživajte v udobni nošnji, odličnem videzu in popolni čedni igri.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Butterfly Clamps with Ring Silver

    Bradavice so najbolj občutljiv del prsi. Vsebujejo veliko živčnih končičev in so nedvomno pomembna erogena cona. Dajte svojim bradavičkam pozornost, ki si jo zaslužijo z elegantnimi, seksi in elegantnimi sponkami TABOOM s praktičnimi obročki. Idealne so za bolj izkušene, ki želijo svoje igre z bradavicami premakniti dlje.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Submissive Neck, Handcuffs & Anklecuffs Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja zbirko čudovitih in kakovostnih BDSM pripomočkov iz veganskega usnja! Ste hrepeneli po strastnem večeru, ko si boste s svojim partnerjem delili vloge in odkrivali skrivnosti čutnega suženjstva? Ta komplet okovov vam bo pokazal, kako je izgubiti svobodo!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Fetish Collection Hogtie With Hand and Anklecuffs

    Dopolnite svojo zbirko vezivnih igrač s tem iznajdljivim kompletom EasyToys. V kompletu so zapestne manšete, manšete za gležnje in križ za kravato. Od vas bo odvisno, ali boste uporabljali vse dodatke naenkrat ali jih uživali ločeno. Lisice so na križ pritrjene preko trdnih vponk in jih lahko uporabljate v kombinaciji z drugimi igračami, vse je seveda odvisno samo od vaše domišljije.
    80,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Limited Edition Vibrating Silicone Nipple Lassos

    Živahna stimulacija bradavic! Elegantne silikonske sponke vas bodo ogrele s pritiskom na gumb. Tihi motor draži občutljivo erogeno cono, saj se lahko osredotočite na druge dele telesa.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Duster and Riding Crop Black-Fuchsia

    Ko pomislite, bi rad v vašo spalnico vnesel malo divjine in naredil vaše igre posebne, sprejmite naše priporočilo in si oglejte očarljive izdelke Secret Play. Poskusite na primer ta črno-roza bič z domiselno klofuto na eni strani in mehkim perjem na drugi, ki združuje nežno in nevarno.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jes-Extender Original Penis Enlarger

    Jes-Extender™ vam bo zagotovil večjo samozavest, izboljšal vaše življenje in splošno zadovoljstvo z življenjem.

    269 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Liquid Silicone Ball Pouch Grey

    Vaše moške oblike bodo v tej prevleki za moda še bolj moške! Narejen je iz zelo prijetnega in kakovostnega tekočega silikona, ki je fleksibilen in hkrati trdno drži. Nosite ga ob erotičnih večerih, ki bodo še bolj intenzivni, ali celo pod oblačili, da bo vaša bulica med nogami še bolj izrazita.

    30,90 €

    29,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Icicles No. 47

    Eleganten, lep, steklen in ročno izdelan analni čep s pozornostjo do detajlov. Ne glede na to, ali imate radi mehke ali trde igre, ta žebljiček ne sme manjkati v vaši zbirki igrač. Njeno stopničasto telo s 3 žogicami vam bo zagotovilo neverjetno stimulacijo in intenzivno vznemirljive občutke.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Official Handcuffs

    Trdne kovinske lisice lahko uporabljajo začetniki in napredni za erotično vezanje in vezanje.

    12,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Electro Sex Metal Urethral and Penis Strap

    Rimba Electro Play ES uni-polarni kovinski uretralni in modri elesatični, unipolarni trak za penis.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Strict Full Sleeve Armbinder

    Stisnite partnerjeve roke skupaj za hrbtom in jih popolnoma omejite za svojo zabavo! Ta polni rokav je edinstven kos opreme za bondage, ki bo vašo sceno učinkovito dvignil na višjo raven. V eleganten in privlačen rokav vstavite roke svojih igralcev, pritrdite vezalke in nastavite vse štiri trakove tako, da bodo ujeti, a udobni ... če je to vaša želja! Z zaklepanjem zaponk lahko še bolj povečate njihovo stisko in zagotovite, da ne bodo imeli upanja za pobeg. D-obroček na dnu vam celo omogoča, da ste ustvarjalni z drugimi pripomočki BDSM. Poslužujte se tega ranljivega telesa, medtem ko se bo zvijalo v bolečini in užitku!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Penis Plug Piss to Ass Plug

    Ste malo prašič, a hkrati želite biti popolnoma neodvisni? Polulaj v analni sam! S tem penisnim čepom do vaše rit polne urina ne boste potrebovali nikogar drugega, končno lahko to storite sami! Seveda to ne pomeni, da vas vaš kolega ne more gledati in navijati za vas. Vrata fantazije se odprejo tako, kot se vaš analni odpre lastnemu urinu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Brutus Alpha Cage Chastity Cage Clear

    Kletka BRUTUS Alpha Cock Cage je moška kletka čistosti, izdelana iz trpežnega polikarbonata. Popolnoma jo je mogoče prilagoditi vaši osebni velikosti, zato je zelo primerna za dolgotrajno nošenje. Imetnik ključa odloči - ali si upate izročiti ključ?

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Steel Power Tools Ballstretcher 45mm

    Uporabite v slaščičarstvu s tem steklenim krokodilskim nosilcem. Teh 195 g je uporabljenih in orodja, ki se uporabljajo za obdelavo penisa, so uporabljena in hitrost je zelo hitra. Obroč je sestavljen iz dveh polovic, ki ju drži vijak, ki se po uporabi trdno prilega s 4 mm imbus ključem (priložen). Nato vstanite in uporabite pri delovanju gravitacije, terenskih uteži, občutljivih napetosti, dvigovanju, vleki ... Kadar koli lahko, se samo usedite.

    53,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Metal Leg Cuffs

    Lisice iz kakovostnega jekla blagovne znamke Fetish Fantasy bodo postale vaš popoln pripomoček k suženjskim igram. Dvojni zaklepni mehanizem preprečuje stiskanje ali stiskanje gležnjev in tako zagotavlja popolnoma varno igro. Edina nevarnost, ki bi lahko ogrozila, je izguba kalčkov, tako da boste v paketu našli 2. Zato uživajte v svojem ujetniku!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Beaded Cat-O-Nine Tails Black

    Naj vaš suženj mijavka in cvili pod taktirko tega očarljivega biča.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Plunging Pete e-stim Corona Strap

    Za domišljijo: Z 24-karatno pozlačenim uretralnim zvokom, ki ga obkrožata dve zlati kroglici, naš Plunging Pete stimulira spolovilo tako od zunaj kot od znotraj.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Silicone Ring Gag

    Ali radi eksperimentirate? Poskusite se igrati s tem gagom s trdnim obročkom, ki bo držal čutno odprta usta vašega podrejenega kolega. Pas je nastavljiv za udobno prileganje, prstan pa je izdelan iz nenevarnega silikona.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cottelli Blindfold Set Red/Black 2 pack

    Pripravljamo etiketo Pokrijte si oči in poudarite ostala čutila! Takšen majhen trik, zahvaljujoč kateremu boste vse doživljali veliko bolj intenzivno. Paket vsebuje eno črno in eno rdečo masko in če ju ne želite uporabljati za erotične igre, vam lahko služita kot zaščita pred spalnimi lučmi. Veliko zabave za malo denarja!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Deluxe Ball Gag with Dildo

    Včasih ni treba ničesar reči, samo uporabite luksuzni gag in dildo. Ta gag dva v enem bo zadovoljil oba partnerja. Usnjeni pas in zaponko lahko enostavno prilagodite svoji velikosti.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sinner Gear Hollow Silicone Penis Plug with Pull Ring 098

    Ta zatič je namenjen popularnemu geodetskemu pregledu in tako spodbuja košnjo od znotraj navzven. Narejen je iz visokokakovostnega silikona, vendar je glavnik zelo trd in gladek.

    18,90 €

    14,99 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 732 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.