×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibracijski in erekcijski obročki

Elementi 129 do 160 od 691 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Boners Cocksling

    Ta briljanten prstan vam bo dodal vaše oči in urin, sta odlična moda in penis ter jim dala provokativno vizijo. Skrajša verodostojnost teh dveh teles, ki sta pomembnejša in zmanjšujeta pretok krvi. Igra je izdelana iz sprejemljivega elastičnega materiala, ki je izdelan in zelo higienski, če je ni treba čistiti po vsaki uporabi s toploto mejnika ali po uporabi posebnega izdelka, namenjenega čiščenju erotičnih sredstev.
    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gender X Back It Up Black

    Ta edinstvena kombinacija vibrirajočega čepa in obroča na daljavo ima dva močna motorja, ki delujeta skupaj v gredi in dnu. Prilagodljivi C-obročki nudijo 3 različne položaje, medtem ko se čep v obliki čebulice zoži na vrhu in na dnu z varnostno osnovo, ki se poveže v eno gladko in prilagodljivo obliko.

    80,90 €

    60,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Trainer Ring Black

    Trainer Ring, priljubljena blagovna znamka Sport Fucker, je erekcijski prstan in modna igra.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Dual Vibrating Soft Silicone Cock Ring with 10 Powerful Vibrations Black

    Horny vibrirajoči prstan za hudičev užitek! Njegova edinstvena oblika bo povečala vašo samozavest in vas razveselila z vibracijami. Za moda in na penis sta nameščena dva obročka, ki ju učinkovito skrčimo in s tem okrepimo in podaljšamo njegovo erekcijo. Vibracije med ljubljenjem bodo razdražile partnerjev klitoris in morda boste celo doživeli skupni vrhunec!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bcharmed Basic Plus Black

    Želite popestriti vašo igro? Bcharmed Basic Plus je dvojni masažni obroč z močnim mini motorjem, ki je kot nalašč za solo in partnersko igro. 100-odstotno silikon varen telesu mu omogoča prožno raztezanje za tako tesno prileganje, da boste na poti k daljšemu trajanju v trenutku. Svilnato gladek občutek v kombinaciji s petimi vzorci vibracij prinaša močnejšo erekcijo zanj in hkratni užitek klitorisa zanjo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Cocksling-2 Ice Blue

    Po mnenju Oxballsa je Cocksling-2 absolutno najboljši erekcijski prstan, kar so jih kdaj izdelali. Razumno za seks, špricanje, oralni seks, ti tvorijo neustavljiv srp v očeh ...

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Atomic Jock Humpballs Red

    HUMPBALLS je mehak kot vsak drugi korak in jasno je, da zver, ki jo poskušate uporabiti enkrat, želite uporabljati ves čas. Ni nesmrten, ker bo odložen dlje kot ves slab prstan.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Again and Again Adjustable Love Ring

    Silikonska erekcijska zanka prilagodljive velikosti, ki se prilega vsakemu penisu in svojemu uporabniku zagotavlja dolgotrajno in čvrsto erekcijo.

    20,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Metallic Silicone Cock Ring Set

    Ali potrebuje malo podpore med seksom, da bo vaša erekcija trdnejša in vrhunec intenzivnejši? Ta komplet 3 silikonskih prstanov s kovinskim videzom je idealen za vse, ki niste prepričani o velikosti ustreznega prstana. Poleg tega lahko prstane uporabljate na različne načine in jih nosite več naenkrat. Uživajte v dolgotrajni erekciji s fleksibilnimi obroči iz varnega silikona.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Adjust Ring

    Ta erekcijski prstan vam bo všeč predvsem zaradi udobja, ki ga zagotavlja ergonomsko nastavljiva velikost. Zategnite ga po želji in izberite močnejši ali šibkejši oprijem.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Cock Ring Trio Black

    Trio poželenja po vašem penisu in jajčkih! Ta komplet treh črnih erekcijskih obročev vam bo dal resnično močno erekcijo in nadzor nad vašim užitkom s krčenjem penisa. Še več, obročke lahko uporabite tudi na modih! Narejene so iz visokokakovostnega silikona in so tako prijetno udobne za nošenje.

    11,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FirmTech Performance Ring

    Obstajajo običajni erekcijski prstani in napredni in premišljeni prstani za največji užitek in učinkovitost in ta prstan iz Firmtecha je točno to. Zagotovil vam bo udobje, saj se vam lepo prilega, njegova asimetrična zaskočna zasnova pa omogoča preprosto nošenje in udobno nošenje na občutljivih predelih. Naj nežen pritisk deluje na penis in testise, da učinkovito okrepi erekcijo in odloži vrhunec.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O RingO 3 Pack

    Trije erekcijski obroči za 3 različne izkušnje! Uživajte v daljši erekciji, močnih orgazmih in popolnem stanju. Nosite obročke okoli penisa ali okoli mod in občutite udobje, ki ga obljublja čvrst in prožen material. Namen obroča je trdno zategniti penis pri korenu in preprečiti pretok krvi ter tako intenzivno okrepiti erekcijo. Pridobite ta komplet prstanov in presenetite ves svet s svojo neskončno erekcijo še danes!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PoweRing Super Flexible Resistant Ring 5cm PR08 Clear

    Ali želite uživati v daljšem in bolj razburljivem ljubljenju? Pri tem vam bo pomagal ta erekcijski penis prstan iz visokokakovostnega TPE materiala Powering. Preprečil bo pretok krvi in vaše erekcije bodo še močnejše, vrhunec pa intenzivnejši. Poskusite z njim in morda ne boste nikoli želeli drugače.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Strong One Ring Vibrator

    Strong One erekcijski obroček iz prijetnega in nežnega silikona poskrbi za večjo vzdržljivost, vzdržljivost in zakasnitev ejakulacije. Poleg tega globoke vibracije stimulirajo oba partnerja hkrati in kot bonus jih je mogoče nadzorovati z aplikacijo.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Vibrating Double Fucker & Clitoris Stimulator with Remote Purple

    Večnamenski vibrator je bil dober za doseganje točke P ali G. med seksom lahko ugaja tako anusu kot njenemu klitorisu, medtem ko dvojni obroč okrepi njegov penis. Ali pa vstavite glavo vibratorja v njen anus in dvojni obroč ovije njegov penis in testise, da se par igra. Občutite trojno stimulacijo s klitorisom, G-točko in prostato, zaradi česar boste drhteli in trepetali med nogami.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Xocoon Couples Stimulator Ring Fuchsia

    Ali veste, da je lahko vaše ljubljenje še bolj razburljivo? Vse kar morate storiti je, da ga povabite k temu priročnemu prstanu, ki boža tako penis kot klitoris. Zahvaljujoč umiku bo penis nekoliko bolj občutljiv, njegova erekcija bo daljša, orgazem pa intenzivnejši. Dame pa bodo med penetracijo popolnoma padle na tresljaje, usmerjene v klitoris in okolico. Uživajte v najboljših izkušnjah!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Bullseye

    Dvojni prstan za dvojna čustva! Ne samo, da bo zategnil vaš penis pri korenu, s čimer bo okrepil in podaljšal vašo erekcijo, ampak bo poskrbel tudi za vaša moda ter jim dal neverjetno napet in vznemirljiv občutek. En obroček za penis in drugi na modih bosta razveselila vašo posodo!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Crystal Clear Vibrating Sleeve

    Podaljšajte svoj penis in okrepite svojo stimulacijo, ljubezen s to ovojnico bo neprimerljiva! Prozorni vibrirajoči penis rokav znamke Crystal Clear je izdelan iz mehkega in fleksibilnega materiala, ima želeno realistično obliko in bo zadovoljil oba partnerja. Prilepi se na vaš penis, pospešuje erekcijo in zahvaljujoč obročku za moda se bo vedno držal na mestu. Zato ga oblecite in razveselite svojega partnerja z daljšim timskim delom in vzdušjem.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Velvets Silicone Cock & Ball Ring Vibe

    Bi radi uživali med seksom še malo? Ta premišljen prstan bo navdušil oba in vaju bo z veseljem nosil! Razburljivo razdeli moda, oprime penis pri korenu in tako podpira njegovo erekcijo, mini vibrator pa lahko uživa v klitorisu s svojimi močnimi vibracijami, če ga postavite navzgor. Fleksibilen silikon se prilagaja vašim razmerjem in nošenja prstana ne boste mogli pohvaliti!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Vibro Ring Blue

    Povečajte svojo spolno moč in užitek s tem edinstvenim vibrirajočim prstanom priljubljene blagovne znamke You2Toys.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Clear

    Po letu razvoja in testiranja prihaja na trg popolnoma nepremagljiva novost – super fleksibilen Cock & Ball. Presenečeni boste, kako mehak in udoben je izdelek. Ob prvi uporabi vam bo zagotovo všeč. In z njim lahko končno nehate skrbeti, da boste izgubili erekcijo.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hot Octopuss Atom Plus

    Predstavljamo vam revolucionaren erekcijski prstan svetovno znane znamke Hot Octopuss. Prstan Atom Plus združuje inovativno zasnovo, 2 integrirana in zmogljiva vibracijska motorja ter zagotavlja globoko in čutno stimulacijo na pravih mestih. Zahvaljujoč svoji prilagodljivosti in ergonomski obliki se vam bo prilegal kot školjka in od vas bo odvisno, ali ga boste uporabljali pri igri s svojo ljubo polovico ali v trenutkih ljubezni do sebe.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Metal Ring Professional 48

    Profesionalni erekcijski obroč inovativnega in ergonomskega dizajna iz kirurškega jekla najvišje kakovosti s premerom 4,8 cm

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim His Ringness The Earl Polished 48mm

    Obroč za penis je izdelan iz 100% kirurškega jekla iz nerjavečega jekla in ni le erotični kos nakita: lahko tudi podaljša in okrepi seks.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Atomic Jock Tri-Sport Adjustable Fit Cocksling Black

    Kakšna je prihodnost obročev za penis? Kateri je trenutni in najbolj priljubljen trend? Nedvomno gre za TRI-SPORT.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Dante II Smart Wearable Ring

    Ali veste, kako narediti svoje ljubljenje še boljše? Prinesite ta edinstven vibracijski obroč iz Magic Motion in nadzirajte njegove funkcije prek aplikacije v telefonu. Njen klitoris bo navdušil s čutnimi tresljaji in mu zagotovil daljšo in močnejšo erekcijo. Je čudovito elastična in udobna za nošenje. Izbirajte med 10 različnimi funkcijami vibracij ali odkrijte neskončne možnosti aplikacije!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Selopa Erection Rings Clear

    Okrepite svojo erekcijo s to kolekcijo s tremi obročki, ki ponuja 3 ravni podpore – udobno, tesno in intenzivno. Uporabite en zelo raztegljiv obroč naenkrat ali vse 3 hkrati, da uživate v težji izkušnji z večjim obsegom.

    7,90 €

    3,39 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FirmTech Tech Ring

    Obstajajo običajni erekcijski prstani in napredni in premišljeni prstani za največji užitek in učinkovitost in ta prstan iz Firmtecha je točno to. Zahvaljujoč svoji tehnologiji vam bo ta revolucionarni prstan pomagal izboljšati učinkovitost in hkrati spremljati vašo erektilno kondicijo.

    459 €

    289 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O RingO Biggies Black

    Končno je tu neskončno čvrsta erekcija! Ta RingO prstan je močan, a hkrati popolnoma prilagodljiv. Penis vas ne bo le krasil, temveč ga bo tudi zategnil, s čimer bo preprečil pretok krvi in s tem okrepil in podaljšal erekcijo. Si želite dolgega in intenzivnega ljubljenja? Privoščite si ga z prstanom RingO!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Toys Endless Cockring Regular Black

    Močan in hkrati mehak silikonski prstan znamke Shots Toys bo izboljšal vašo spolno zmogljivost že ob prvi uporabi. Nosi se na korenu penisa in se lahko uporablja tudi v kombinaciji s kondomom. S tem erekcijskim prstanom bosta navdušena oba partnerja, ona bo navdušena nad njegovo dolgo in trdno erekcijo, on pa bo užival v čudovito intenzivnem vrhuncu.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Premium Silicone Ring Set

    Izpolnite vse zahteve svojega partnerja s temi erekcijskimi obroči priljubljene blagovne znamke California Exotics. Set vsebuje 3 kose prstanov različnih velikosti (srednje, velike in ekstra velike) in nošenje le teh vam bo zagotovilo res močno in dolgotrajno erekcijo, o kateri ste do zdaj lahko le sanjali.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 691 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.