×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Masažna olja

Elementi 33 do 64 od 654 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Flutschi Orgy Oil 500ml

    Uživajte v lahkotnem drsenju! Visokokakovostno masažno olje (izdelano v Nemčiji) z dolgotrajnimi drsnimi lastnostmi: idealno za dolgotrajno interakcijo. S hranljivim oljem jojobe, brez vonja in okusa. Na vodni osnovi, zato ga je mogoče zlahka izprati. Dermatološko testirano. 500 ml.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Touché Body Slide + Body Slide Lubricant 80ml

    Body Slide je zasnovan za redno masažo in masažo telo na telo. Ima napihljive stranice, zato ne morete narediti nereda. Uporabljate ga lahko tako pogosto, kot želite, saj je izdelan iz trpežnega in trajnega materiala.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Wand-er Woman White

    Ogledalo na steni, zakaj se sploh ne morem sprostiti? Vaša nova masažna naprava Satisfyer je rešitev: končno imate spremljevalca, ki se ne pritožuje, da vas izdatno masira! Zaradi svoje impresivne velikosti XXL in skrite moči za zapeljivo silikonsko glavo Wand-er Woman rešuje težave, sprošča napetosti in praskne vsako orgazmično srbečico.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swede Senze Massage Candle Ecstatic Jasmine Ylang Ylang 50ml

    Uživajte v ponosu! Ta neverjetna masažna sveča iz Švedske bo podprla romantičen zrak in vam pomagala pripraviti najboljši ponos. Sestavljen je iz zelenjave afrodiziaka na osnovi naravnih voskov, masla, olja in izvlečkov. Na voljo so tudi čista eterična olja. Prinesite svečo, jo sprostite v omamni vonj in, ko se spremeni v olje, prinesite svoji dragoceni polovico neoboroženo masažo na žaru.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Bliss Mini Wand Pink

    Predstavljamo Bliss™ Liquid Silicone Mini Wand, zmogljivo in kompaktno igračo za užitek, zasnovano za zagotavljanje največjega stika in stimulacije. Njegova mehka in prilagodljiva glava zagotavlja usmerjene vibracije na vaša najbolj občutljiva področja in ponuja razpon 10 stopenjskih hitrosti, ki ustrezajo vašim željam.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Waterglide 2in1 Massage Gel & Lubricant Aloe Vera 300ml

    Mazivni in masažni gel v enem. Ustreza ravni vaginalnega pH in je zelo prijeten na koži celega telesa. Pridobite en sam gel, ki ga lahko uporabite za masažo utrujenih mišic in hkrati v intimnih trenutkih v spalnici. Je na vodni osnovi, je prozorne barve, ne pušča madežev in se ne lepi.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Collection Soft Sheet Black

    Mehka črna vinilna rjuha. Velikost 200 x 230 cm. Enostavna za čiščenje. 100 % poliklorid (vinil).

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Libido Massage Candle Vanilla Fetish 170ml

    Si hrepeniš po topli in intimni masaži? Preizkusite to vznemirljivo masažno svečo na osnovi soje, ki bo zaokrožila vaše romantično vzdušje in vam ponudila ne le izjemno prijetno masažo s kakovostnim oljem, temveč tudi svilnato mehko kožo, ki bo spodbudila nadaljnje dotike. Očarljiv vonj vanilije bo potem neustavljivo odišavil vašo spalnico.

    22,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NU Sensuelle Alluvion XLR8 Wand Black

    Kombinacija moči in vsestranskosti se skriva v tej vibrirajoči glavi! Vsebuje dva motorja, vsak na enem koncu, in deluje tudi kot vibrator. Razveselite ne le svoja zunanja in notranja občutljiva mesta, temveč tudi utrujene mišice po telesu, ki hrepenijo po pozornosti.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Body Painting Aphrodisiac Chocolate 100ml

    Napišite mu romantične pesmi na hrbet, narišite srca ali rože na prsih, prebudite svojega umetniškega jaza in ga predstavite romantičnemu. Združite razburljivo z zabavo in tem igram dodajte okus čokolade.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • MAN.WAND Xtreme

    Man.Wand Xtreme je vibrator s palico za moške, ki se lahko spremeni v masažni aparat s palico za stimulacijo klitorisa vašega partnerja. Vibrator s palico ponuja 3 jakosti in 5 načinov vibriranja. Poleg tega je opremljen z 2 nastavkoma, ki zagotavljata še več možnosti. Njegova prilagodljiva glava in ultra močan motor bosta ponudila edinstvene občutke.

    169 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Libido Massage Candle Exotic Green Tea 170ml

    Uživate v ogrevanju in intimni masaži? Preizkusite to stimulativno masažno svečko na osnovi soje, ki bo okrepila vašo romantično zračnost in vam ponudila zelo prijetno masažo s kakovostnim oljem, temno in mehkejšo kožo, ki bo spodbudila nadaljnje dotike. Očarljiv vonj zelenega čaja bo potem trajno dehidriral vašo spalnico.

    22,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swede Senze Massage Candle Euphoria Vanilla Sandalwood 50ml

    Uživajte v ponosu! Ta neverjetna masažna sveča iz Švedske bo podprla romantičen zrak in vam pomagala pripraviti najboljši ponos. Sestavljen je iz zelenjave afrodiziaka na osnovi naravnih voskov, masla, olja in izvlečkov. Na voljo so tudi čista eterična olja. Prinesite svečo, jo sprostite v omamni vonj in, ko se spremeni v olje, prinesite svoji dragoceni polovico neoboroženo masažo na žaru.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doxy Wand Massager Pink

    Doxy je največja masažna glava na svetu s sedežem v tovarni v Cornwallu v Angliji.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision SexMax WetGAMES Sheet Black

    Prepustite se spolnim ustvarjalnim sokovom in hkrati zaščitite preprogo z vodoodporno rjuho JoyDivision Sex Max Wet Games.

    33,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Wand-er White

    Double Wand-er je zasnovan tako, da vam pomaga raziskati možnosti svojega telesa z lastno drznostjo. Opremljen je z dvema zamenljivima glavama: nastavek za klasično okroglo masažo in nastavek za stimulacijo točke G. Združljivo z brezplačno aplikacijo Satisfyer – na voljo za iOS in Android Vključuje 2 zamenljivi glavi. Zahvaljujoč vodoodporni obdelavi (IPX7) lahko to igračo varno uporabljate v vodi in jo je enostavno očistiti.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Erotika Bio Body and Massage Oil 125ml

    Sprošča obremenitve in obremenitve ter vzgaja sprejemljive medosebne sosede.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Libido Massage Candle Sparkling Strawberry Wine 170ml

    Uživate v ogrevanju in intimni masaži? Preizkusite to stimulativno masažno svečko na osnovi soje, ki bo okrepila vašo romantično zračnost in vam ponudila zelo prijetno masažo s kakovostnim oljem, temno in mehkejšo kožo, ki bo spodbudila nadaljnje dotike. Očarljiv vonj šampanjca in jagod bo nato postopoma dehidriral vašo spalnico.

    22,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Libido Massage Candle Intoxicating Chocolate 170ml

    Si hrepeniš po topli in intimni masaži? Preizkusite to vznemirljivo masažno svečo na osnovi soje, ki bo zaokrožila vaše romantično vzdušje in vam ponudila ne le izjemno prijetno masažo s kakovostnim oljem, temveč tudi svilnato mehko kožo, ki bo spodbudila nadaljnje dotike. Očarljiv čokoladni vonj bo potem neustavljivo odišavil vašo spalnico.

    22,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision WARMup Raspberry Massage Oil 150ml

    Očarljiv učinek visokokakovostnega recepta se čuti takoj in je zelo prijeten. Različne dišave vas bodo prav tako spravile v razpoloženje, ko boste dali prosto pot svoji domišljiji.

    14,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Recharge Pulse Black

    Sanjate o neskončnih masažah svojih utrujenih mišic in tudi o intenzivni erotični stimulaciji? Ta masažna glava bo vaše novo najljubše orodje! Je polnilna, ima gladko prijetno glavo in gibljiv vrat, tako da z njo zlahka pridete kamor koli. Uživajte v njeni moči sami ali v paru, popolno bo!

    179 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Saloos Nine Flowers Bio Body and Massage Oil 50ml

    Izjemno učinkovito olje za napet in boleč hrbet, toge mišice in sklepe.

     

    4,19 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Europe Magic Wand Massager

    Vibrator Magic Wand je znan po močnih vibracijah. Deluje na 230 V in zato ni odvisen od baterij. Učinkovito vibriranje ne bo mogoče z napravo, ki deluje na baterije.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Collection Vinyl Sheet Glossy Games 200x140cm

    Ste pripravljeni na res mokro in spolzko potegavščino? In že imate pravi list? Če ne, ne smete zamuditi te edinstvene črne vinilne plošče z napihljivimi robovi, ki je kot nalašč za vse erotične igre. Vašo vzmetnico ščiti pred madeži, njena gladka površina pa vam bo ponudila veliko spolzke zabave in razburjenja.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Wanderlust

    Ta edinstvena silikonska igrača se ponaša z zmogljivo masažno paličico na eni strani ter zadovoljujočo bučko in nežno ukrivljeno vibracijo na drugi strani. Ta dvostranska oblika z elegantnimi, lahko dostopnimi upravljalnimi elementi na sredini, z dvema zmogljivima motorjema, ki skupaj ponujata 49 ločenih kombinacij hitrosti in funkcij, razburka vaš svet od znotraj in zunaj! Popolnoma vodoodporen in potopljiv je popoln vsestranski kopalni spremljevalec, ki se hitro očisti s čistilom Evolved Toy Cleaner in izpiranjem s toplo vodo.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blacq Digital Wand Vibrator Black

    Stopite v prihodnost z BLACQ, kjer so vibratorji izboljšani z inovativnim digitalnim zaslonom! BLACQ razume, da je vsakdo edinstven. Zato naši vibratorji ponujajo široko paleto nastavitev, da lahko ustvarite idealno stimulacijo. Prilagodite hitrost, raziščite različne vzorce vibriranja in poiščite svoj popolni ritem.
    80,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Rechargeable Massager Gray

    Razkošna masažna glava za ponovno polnjenje Le Wand v elegantni srebrni barvi vam bo prinesla resnično intenziven in čuten užitek. Ima 10 hitrosti vibracij in 20 vzorcev vibracij, s katerimi boste doživeli res močno navdušenje. Je tudi vsestranski, ima enostavno upravljanje in glavo iz najkakovostnejšega silikona.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Bio Coconut Oil 250ml

    Zaradi svojih sestavin je bio kokosovo olje odlično za masaže, saj njegov nežen eksotični vonj še poveča sproščujočo izkušnjo.

     

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doxy Wand Massager Purple

    Doxy je najmočnejši masažni pripomoček na svetu, ki se napaja iz električnega omrežja. Predstavljen je bil leta 2013 in privablja vse več navdušencev, ki želijo eksperimentirati s tem zmogljivim, a obvladljivim intimnim masažnim aparatom.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Erotika Bio Body and Massage Oil 250ml

    Razbremeni napete mišice in stresne misli ter sproži prijetne občutke bližine.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Elite Celine Black

    Stimulacijska palica Céline iz kolekcije Elite blagovne znamke Dream Toys je črna palica z elegantnimi poudarki v zlati barvi, trdnim ročajem, zaobljeno glavo in rahlo gibljivim vratom. Céline ima 2 močna motorja, enega v glavi in enega v osnovi, ki ponujata 7 vzorcev vibriranja in 3 hitrosti.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black & Silver Power AkuWand II

    Vsestranskost, intenzivnost, moč in raziskovanje so besede, ki opredeljujejo novi DEXTER. Vse v enem, vsestranski masažni aparat, ki vključuje 10 močnih načinov vibriranja, od mehkega do zelo močnega.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 654 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.