×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Stezniki

Elementi 129 do 160 od 176 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Obsessive Brasica Corset

    Iščete minimalistično seksi spodnje perilo? Črni steznik Brasica znamke Obsessive je preprost, a izjemno zapeljiv in eleganten. Njegovi rožnato-zlati detajli bodo pritegnili poglede, nežen material tila pa bo spodbudil domišljijo. Steznik učinkovito poudari pas, prstan na vratu pa poskrbi za neposredno naelektren vtis!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Glandez Corset Black

    Ozračje v vaši spalnici se bo razgrelo takoj, ko boste prestopili prag v stezniku iz kolekcije Glandez. Subtilna črna vas bo popeljala v deželo, polno čudovitih trenutkov, ki se jih boste spominjali še dolgo. Vpadljive vezalke ob straneh in rdeče nastavljive naramnice ustvarjajo perilo, ki mami in intrigira. Zaslepite z očarljivo lepoto, ne da bi žrtvovali udobje.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Passion Serara Corset Beige

    Med erotičnim perilom je korzet zagotovo izbira, ki jo je težko sprejeti brezbrižno. Korzet Serara krem barve združuje gladek material, prosojno tkanino in črne podrobnosti. Korzet je opremljen s tangicami. Zahvaljujoč pasovom lahko kompletu priložite nogavice in tako ustvarite popoln komplet za marsikatero noč, polno norosti in odlične zabave.

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Obsessive Lacelove Corset Red

    Strastna rdeča barva, čutna čipka in seksi kroji, to je kolekcija Lacelove, ki bo podžgala vaše čute in zagotovila nepozabna doživetja. Komplet vsebuje steznik izjemno zapeljivega kroja in tangice, ki se odlično podajo k njemu. Ste pripravljeni postati samozavestna kraljica nocojšnjega večera?

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Yaskana Corset Black

    Čipkast korzet in tangice iz kolekcije Yaskana. Klasična eleganca v zelo moderni in seksi različici. Tanke naramnice in čutni izrezi edinstveno poudarijo videz postave. Pozornost pritegne prekrižana vezalka na hrbtni strani, ki je zelo udobna rešitev in omogoča, da se spodnje perilo popolnoma prilega obliki telesa.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Heartia Corset Black

    Iščete ljubeč kos, ki bi podpiral vašo spolno privlačnost? Bodite pozorni na ta čutni steznik, ki je sestavljen iz polodprtega modrčka s čipkastimi trakovi na izrezu in romantičnim reliefom na dnu. Zaljubite se v srčkan vzorec in pokažite svojo čudovito naravo.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Beauty Night Sienna Corset White

    Obožujete luksuzno seksi spodnje perilo? Ta steznik Beauty Night vas bo navdušil! Ima očarljive bele naramnice, romantičen vzorec in vezalke na hrbtu. Vas čaka posebna priložnost? Zato ne pozabite, da takšni trenutki zahtevajo posebna oblačila, kot je ta, ki jo gledate!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Alessya Corset Black

    Vrhunec čutnosti! Ta črni steznik s čipkastimi elementi s cvetličnim vzorcem lahko očara, očara in osvoji. Ustreza trenutnim modnim trendom in je okrašena s priljubljenimi elastičnimi naramnicami, ki pritegnejo pozornost na prsi. Rahlo prosojen material ob straneh čudovito poudari postavo, vezalke na hrbtu pa poudarijo erotičen značaj te čudovite obleke.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Casmir Sidra Corset Minty

    Iščete seksi in čutno spodnje perilo? Ne smete zamuditi izdelkov vrhunske blagovne znamke Casmir, ki se ponašajo s kakovostnimi materiali, zapeljivimi kroji in sodobnimi modeli.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Beauty Night Estera Black

    Povsem ekskluziven in izjemno seksi steznik iz čudovite nežne čipke. Njegov globok izrez na čuten način razkrije prsi in v kombinaciji s prosojnim tilom osupljivo poudari ženski čar. Steznik ima podvezice in pas za podvezice, v paketu pa boste našli tudi tangice.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Passion Jannies Corset Black

    Klasični stezniki niso za vas? Poskusite nekaj drznejšega! Ta čudoviti kos znamke Passion bo poudaril in razkril vaše oprsje ter ga učinkovito dvignil zahvaljujoč spodnjici. Moderen kroj poudari silhueto, svoje najljubše hlačne nogavice pa lahko dodate kadar koli želite.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Nesari Corset & Thong Black

    Poudarite svojo ženstvenost na subtilen in seksi način! Ustvarite čutno razpoloženje z edinstvenim steznikom Nesari. Klasičen kroj z modernim dizajnom bo zagotovil močnejši utrip srca – ne le vašega! Proge črne tkanine v kombinaciji s fino mrežico ustvarjajo harmonično enotnost in poudarijo obline na zelo mamljiv način. Privoščite si udobje, naredite osupljiv vtis in uživajte v seksi videzu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Setilla Corset Black

    Drzen predlog za samozavestne ženske, to je ta steznik! Njegova edinstvenost je predvsem v elegantnem kroju s pridihom modernega dizajna. Kombinacija klasične čipke in kul naramnic čudovito poudari postavo in lahko spodbudi domišljijo. Odprt modrček in tangice sta super seksi, trak na hrbtu pa doda pridih ljubkosti.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Diyosa Corset & Panties Red

    Se želite počutiti čutno in zadovoljno s seboj? V tem stezniku boste dobesedno zacveteli! Njegov ženstven kroj, elegantna čipka, naramnice za izrez in čutno oblikovan zadnji del skupaj tvorijo seksi in prijeten kos, ki ga boste želeli nositi vedno znova. Eno je gotovo, v njem boste vedno videti božansko!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Passion ECO Selaginella Corset Black

    Ni pomembno, koliko ste stari, kakšna je vaša postava ali barva kože, vsaka izmed nas se želi počutiti privlačno in zapeljivo. Čudovit oprijet korzet Selaginella ženstvenega kroja in elegantne čipke je tukaj za vse dame, dame in ženske. Uživajte v občutku fenomenalne seksipilnosti, poleg udobja pa tudi v dobrem počutju, saj je to perilo narejeno iz recikliranih materialov.

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Passion Nessy Corset Black

    Iščete seksi in elegantno spodnje perilo? Ta steznik združuje črni til in brezčasno usnje. Sramežljivo razkriva žensko telo, celoten čar pa dopolnjuje zavezovanje steznika na celotnem sprednjem delu. Poleg tega je tudi prijeten za nošenje in se dobro prilega.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bombshell Boudoir V Vire Corset and G Set Black

    S tem steznikom boste odklenili svojo notranjo seksi bombo, prebudili neskončno samozavest in postali boginja, ki ve, kaj hoče in se tega ne boji povedati. Vzemite usodo v svoje roke in doživite pravljico, polno romantike, strasti in vznemirjenja. Ta čudoviti steznik iz prijetnih materialov bo v njem igral stransko vlogo, ti pa glavno!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Jollymore Corset

    Kdo je rekel, da mora biti zima mrzla? Samo nošenje tega steznika bo ozračje segrelo do te mere, da nihče ne bo pomislil na temperaturo zunaj okna! Poglejte, kako lepo poudari vašo postavo! To je odlična ideja, da skupaj preživimo te vesele zimske popoldneve...

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Passion Satara Corset Black

    Iščete lepo in moderno spodnje perilo, v katerem se boste počutile seksi in samozavestno? Izberite ta steznik evropske znamke Passion, ki se ponaša s kakovostnimi materiali s certifikatom Oeko-Tex. Korzet je modernega originalnega kroja in je narejen iz mehkega tila in izjemno seksi čipke, ki ne pusti nobenega srca hladnega!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Passion ECO Collection Zinnia Corset Black

    Ne glede na to, koliko ste stari, vaša postava ali barva kože, se vsak od nas želi počutiti privlačno in zapeljivo. Čudovit erotični steznik Zinnia z ženstvenim krojem in elegantno čipko je tukaj za vse dame, dekleta in ženske. Uživajte v občutku fenomenalne spolne privlačnosti, poleg udobja uživajte tudi v dobrem počutju, saj je to spodnje perilo izdelano iz recikliranih materialov.

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Beauty Night Olena Corset & Thong Red-Black

    Obožujete luksuzno seksi spodnje perilo? Ta komplet iz Noči lepote vas bo navdušil! Sestavljen je iz kratkega steznika in tangic, oba iz svetlečega rdečega satena in dovršene črne čipke. Se bliža posebna priložnost? Potem ne pozabite, da takšni trenutki zahtevajo posebno perilo, kakršno si ogledujete!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Avanua Adelina Corset White

    Očarljiv korzet iz nežnega belega tila. Zaradi nenavadnega kroja in odlično vdelane čipke je komplet videti neverjetno. Nastavljivi trakovi odlično vplivajo na dobro počutje in udobje.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Beauty Night Charlize Corset

    To je verjetno najlepši steznik v naši celotni ponudbi! Je izjemno eleganten, ima vertikalne ojačitve in je sestavljen iz fine čipke v kombinaciji s tilom. Čutno objame telo, dodajo pa ji elementi iz svetlečega materiala. Košarice so ojačane s podlogo (neodstranljive) in imajo zapeljive izreze.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Beauty Night Ravenna Corset Black/Beige

    Čudovit steznik iz serije Ravenna iz čipke in tila v telesni barvi. Košarice nedrčka imajo ojačitvene vložke, pas pa krasijo sijoče aplikacije z zapenjanjem na hrbtu. Steznik se na zadnji strani zapenja s kljukicami, v paketu so priložene tangice.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Obsessive Romanesa Corset & Thong Black

    Kako si predstavljate poseben večer s svojo ljubljeno osebo? Zagotovo imajo veliko vlogo pri vaših idejah tudi različni dodatki, tudi oblačila. Upamo si trditi, da obstajata tudi steznik in tangice Remanesa, v katerih se počutite ženstveno in seksi. Poudari lepoto vašega značaja in predlaga strasten scenarij, ki bo zagotovo sledil.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Donarella Corset & Thong Black

    Vam po glavi rojijo misli o zapeljivem spodnjem perilu? Pokažite svojo postavo s tem črnim steznikom. Vezalke na hrbtu bodo seksipilno poudarile vaše čare, dovršeno izbrane tkanine in kakovostna izdelava pa vam omogočajo, da odkrijete nov pomen bližine. Prepričajte se sami!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Beauty Night Gianna Corset & Thong Black

    Iščete izjemno perilo za posebne priložnosti? Komplet Giana je sestavljen iz steznika in spodnjic glamuroznega videza. Oba kosa sta sestavljena iz elegantne čipke na tilu v mesnati barvi, modernih naramnic, ki ustvarjajo geometrično igro na telesu, ter prisrčnih pentljic in prstanov v zlatu. Zahvaljujoč nastavljivim naramnicam in hrbtni vezalki se vam bo steznik popolnoma prilegal in pričakovali boste popolno prileganje. Privoščite si občutek popolne zapeljivosti in samozavesti!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Beauty Night Goldie Corset & Thong Black

    Seksi steznik iz čipke in polprosojne mrežice. Steznik ima trakove za podvezice, zapiranje na kavelj in nastavljive trakove.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Passion Amberly Corset Black

    Bleščeča kombinacija črnega prozornega tila s čudovito čipko v izvirnem korzetnem kroju je korzet Amberly. Na telesu ni le videti neskončno zapeljivo, ampak tudi elegantno in prefinjeno. Pomagal vam bo, da se boste počutili popolnoma seksi in samozavestni, kar si vsi želimo.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Passion ECO Leafa Corset Black

    Ni pomembno, koliko ste stari, kakšna je vaša postava ali barva kože, vsaka izmed nas se želi počutiti privlačno in zapeljivo. Čudovit Leafa oprijet steznik ženstvenega kroja in elegantne čipke je tukaj za vse dame, dame in dame. Uživajte v občutku fenomenalne seksipilnosti, poleg udobja pa tudi v dobrem počutju, saj je to perilo narejeno iz recikliranih materialov.

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Passion Viena Corset Beige

    Zapeljiv korzet odlično oblikuje pas in prsi. Izjemno romantični vložki v obliki pentlje in nežnega tila. Popolna kombinacija, ki bo razvnela vaše čute.

    80,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Demoniq Elvire Corset Black

    V kompletu Elvire se boste počutili elegantno, prefinjeno in polno strasti. Elvire združuje izvirno oblikovanje, visokokakovostne materiale in natančno izbrane podrobnosti v srebrni barvi.

    49,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija

Elementi 129 do 160 od 176 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.