×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš za zahtevne

Elementi 97 do 128 od 281 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Mister B Acrylic Cock and Ball Crusher

    Ali želite biti res zlobni do svojega kolega? Mučite njegov tiča in moda s to vrhunsko napravo! Gre za drobilnik akrila, ki je zloben v najboljšem pomenu besede. Med obema akrilnima ploščama bo počasi stiskal kroglice in penis bo ostal izpostavljen. Bodite previdni, to je res za napredne igralce CBT.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos BDSM Cotton Rope Purple 20m

    Načrtujete zabavo s svojim dragim in razmišljate, kaj bi vam lahko koristilo? Upoštevajte naš nasvet in dodajte to visokokakovostno vrv s prijetno mehko teksturo v svojo košarico. Brez vrvi zagotovo ne bo!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Infinity Blindfold Black

    Luksuzna zbirka elegantnih BDSM dodatkov in Taboom igrač bo navdušila vse ljubitelje lepih, prefinjenih in kvalitetnih stvari. To vključuje to masko za oči, ki daje svojemu uporabniku popolno temo. Z zožitvijo vida se bodo nato okrepila druga čutila, s čimer bo vsa stimulacija in eksperimentiranje dobila novo dimenzijo. Pripravite se na nove višine navdušenja!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Penis Tube with Nails Inside Ballstrap and Buckel 7463 M/L

    Nepozabni trni od znotraj! Ste vznemirjeni? To je tako nevarno kot stene na prvi pogled. Pritrjen je s sponkami v mestu na modi, ima kovinske obročke s premerom 3 in 4 cm in tudi lepo razporeditev mode!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Brutus Gas Mask Hose

    Fleksibilna gumijasta cev za plinsko masko. Ima standardni navoj (40 mm) in vam bo prišel prav, če imate katero od plinskih mask Brutus. Izpolnite svoje erotične fantazije.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectraStim Silicone Noir Flexible Sound 5mm

    Ste izkušen pogumnež in obožujete elektro-seks ter stimulacijo sečnice od znotraj? Ta gibljiva sonda vas bo zelo razveselila! Narejena je iz patentiranega prevodnega silikona in njena naloga je prinašati prijetne elektro-občutke. Ni pomembna oblika in velikost penisa, sonda se popolnoma prilagodi vam, uživali boste v vsakem koščku!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Penisstick Screw Drive

    Uživajte v svojih strastih in izpolnite svoje želje s to visokokakovostno napravo za penis iz nerjavečega jekla. Penisstick čep iz Kiotosa je lep na pogled, saj je neverjetno sijoč in oblikovan za dodatno stimulacijo. Enostavno ga je predstaviti in neposredno spodbuja poredne igre, zato naj vas ne prepričujejo!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Faux Feather Tickler

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta šimer je vsestranski dodatek za vašo spalnico. Ima čudovit črno-rdeč dizajn, ki vas bo očaral na prvi pogled! Vzemite ga v roko in poslušajte svoje želje!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Door/Bed Restraints 538434 Black

    Set za seksi lisice na vrata ali na posteljo! S tem kompletom lahko vsako posteljo ali vrata spremenite v profesionalno suženjsko igrišče doma in na poti. Vključuje 2 dolga trakova, 1 pas za pas in 4 lisice. Trakovi so nastavljivi in trpežni, lisice so zelo udobne in se zapenjajo z ježkom. Nosita jih lahko tako on kot ona!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Wrist Cuffs Black

    Razkošna kolekcija elegantnih BDSM dodatkov in Taboom igrač bo navdušila vse ljubitelje lepih, prefinjenih in kvalitetnih stvari. To vključuje te močne in praktične zapestne manšete. Izdelane so iz veganskega usnja in imajo D-obročke in vponke za povezavo. Pripravite se na nepozabna doživetja!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Thai Single Stick 40cm with Hook White

    1 POW Single Stick s kavljem in dolžino 40 cm. Ima prosto gibljive gumijaste obroče, tako da lahko prilagodite pritisk glede na svoje potrebe. Njegov premer in 5 mm ter končni kavelj se uporabljajo za obešanje uteži. Izdelek je hipoalergen in idealen za predel prsnega koša.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Ball Gag

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi orodji znamke Fifty Shades! Ta očarljiv gag ima čudovit črno-rdeč dizajn, ki vas bo očaral na prvi pogled. Postavite ga na svojega nasprotnika in poslušajte svoje želje!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Proper Finn Urethral Sound

    Ali radi stimulirate sečnico od znotraj? Kaj pa poskusite z elektrostimulacijo tega mesta? Proper Finn je tanek in gladek stimulator z zaobljeno konico. Izgleda elegantno in vam bo zaradi moči električne energije prinesla grenko-sladki užitek. Drzni se in uživaj!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Elegant Collar and Chain Leash Black

    Razkošna kolekcija elegantnih BDSM dodatkov in Taboom igrač bo navdušila vse ljubitelje lepih, prefinjenih in kakovostnih stvari. To vključuje ta ovratnik z vodilom verige. Vam je všeč ideja, da vas nasprotnik vodi, nadzoruje in vas sili v poredne stvari? Pripravite se na nepozabna doživetja!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Deluxe Bondage Rope 5m Black

    Kakovostna vrv naj bo osnovni element vaše nagajive in nevarne erotične opreme. Ta vrv Kiotos Deluxe je zelo udobna, saj je narejena iz 100% poliestra in ima čutno fino teksturo. Boste zvezali njega ali bo on zvezal vas? Ali ti njo ali ona tebe?

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone Rope 5m Red

    Silikonska vrv dolžine 5 m! Narejena je iz visokokakovostnega silikona in je zelo udobna in mehka na dotik. Idealno za vaše najljubše podrejene igre, poleg tega je rdeča barva super ekscentrična.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Leather Ballstretcher 7437 3cm

    Ali imate radi igre z ropstvom? Ta čudovit pripomoček za moda, ki se zahvaljujoč vezalki raztegne in tudi umakne, vam ne sme uiti. Višina nosilca je 3 cm in je izdelana iz kvalitetnega usnja. Vezalko zavežite na pentljo ali vozel!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Ball Weight 35mm x 38mm

    Pritrjen je modni nosilec iz luksuznega jekla za nekadilce, blagovna znamka Kiotos.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Wooden Pillory Genital Handcuffs

    Nevarni dodatki in pripomočki za BDSM so točno to, kar iščete v naši e-trgovini? Zato imamo to leseno škatlo za tablete za genitalije samo za vas.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Penis-Ball Straps 7435

    Luksuzen usnjen dodatek, s katerim bo vaša moškost še bolj zabavna! Zapenja se z zadrgami, dolžino pa prilagodite svojim potrebam, tako da se vaš penis umakne po želji. Hkrati pa čutno razdeli moda in seksi videz bo navdušil vas in vašo kolegico.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • E-Stim Vyper 2 Cock Torture Board

    Ali obožuje CBT igre? Ta vrhunska igrača vas bo najprej zelo zanimala, nato pa se boste tudi zabavali! Gre za elektrokompresijsko napravo s 4 pozlačenimi kontaktnimi ploščicami, nameščenimi na dveh kompresijskih ploščah. Namestite Vyper 2 na svoj penis in uživajte v drobljenju in električnem užitku.

    299 €

    179 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Stainless Steel Ballstretcher-Stretcher

    Masivna igrača iz nerjavečega jekla! Sestavljen je iz dveh obročev in služi kot raztezalec mod ali celo kot erekcijski obroč. Oba obročka imata premer 3 cm, v paketu pa je priložen imbus ključ za luknjo za vijak. Igrajte solo ali uživajte v mučenju v paru.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Penis-Ball Rings with Ball Divider and Rubber Rings 35 and 50mm

    Luksuzen pripomoček iz cepljenega usnja, s katerim bo vaša moškost še bolj zabavna. Sestavljen je iz dveh priročnih obročkov in zaponke, tako da potegne svoj penis navzdol in tudi ovije in razdeli moda. Privoščite si kakovostno in učinkovito dekoracijo, ki bo navdušila vas in vašega kolega.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Dragon Claw

    Ekstremni BDSM ljubitelji pozor! To igračo boste navdušeno vzljubili, saj bo izpolnila tudi tiste fantazije, o katerih še niste sanjali. Stisnite kateri koli občutljiv del njenega telesa, postopoma zategnite z vijakom in pokažite, kdo je danes tukaj gospodar. 4 koničaste noge zagotovo povzročajo močno bolečino, ja.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CB-X CB-6000 Chastity Cage Pink

    Elegantno podrejeno igro boste okusili le, če boste imeli ptico zaprto v elegantni rožnati kletki. Njegova robustna oblika vam pristaja tako, da vašo moškost oblikuje v popolne oblike. Zahvaljujoč odprtinam ne preprečuje fizioloških potreb, je prezračen in primeren tudi za dolgotrajno nošenje. Zato ne čakajte, začnite jemati svojo podrejenost resno!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Cockring with Rubber Ring and Ballstrap 7425 40mm

    Želite nekaj nenavadnega za svoj penis? Ta dodatek je sestavljen iz usnjenih naramnic in gumijastega obročka ter ima tudi zaponko, s katero ga lahko prilagodite velikosti, ki jo potrebujete. In najboljše od vsega - čutno razdelite moda!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Torture Glans Ring 34mm

    Ta jekleni prstan za penis ni primeren za občutljivo in nežno naravo. Idealen je za tiste, katerih namen življenja je mučenje penisa in se ničesar ne bojijo! Obroč ima na notranji strani 6 točk, katerih stopnjo vpenjanja lahko popravite s priloženim imbus ključem.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series The Key Holder Time Lock Black

    Ključavnica s časovnikom, ki jo pritrdite na škatlo, ki lahko vsebuje ključe ali kletko ali pa jo pritrdite neposredno na kletko! Navdušenje vašega sužnja bo v vaših rokah in samo vi boste odločili, koliko časa mu boste namenili! Predstavljajte si samo njegov prosjaški pogled, ki očara ključavnico za odštevanje, vznemirljivo, kajne? In seveda ni pomembno, ali je v omarici ključ od kletke za penis ali ženski pas čistosti.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Black Adjustable Spreader Bar

    Maska za širjenje vedno pride prav! Poleg tega je tako zelo lep in izdelan iz visokokakovostnega nerjavečega jekla s črno površino za popoln BDSM vtis. Ima 4 fiksne obroče, na katere lahko pritrdite svoje najljubše lisice. Pridobite vse zbirke BDSM!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Stainless Steel Police Handcuffs

    Ali se kosmate lisice zdijo zgodbi kot igrača? V tem primeru je čas za nakup kakovostnih policijskih lisic Black Label iz nerjavnega jekla. Svojega dvojnika privežete na posteljo ali kam drugam. Lisice so v čudoviti luksuzni škatli in razpakiranje bo postalo vznemirljiv uvod.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Vibrating Urethal Sound 2413 30cm

    Občutite razburjenje, ki vam ga lahko povzroči stimulacija sečnice.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Bondage Board 2.0

    Bolečina, ponižnost, očarljive izkušnje. Omejitev svobode, poslušnost, nepozaben orgazem. Si ga želiš? Si želite izpolniti tudi svoje najbolj skrivne sanje in uživati v malce bolj surovi zabavi kadarkoli in kjerkoli? Bondage Board z vsemi dodatki bo vdihnila življenje vsem tvojim fantazijam! Poleg tega je praktičen tudi za potovanja, vedno pripravljen, močan, udoben in večnamenski. Pustite se torej vezati in podlezite ...

    799 €

    499 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 281 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.